Tek forvet mi oynuyorsun çift forvet mi
Tek forvet mi oynuyorsun çift forvet mi
9.HAFTA
İlginç ve zevkli geçen maçı galip tamamladığımız için çok mutluyum. Harika bir maçardık ve 3-1 gibi net bir skorla maçı kazandık.
Lyon u yendiysen tamam![]()
OL bize rakip olamaz, gerçek rakibimiz OM.
Öncelikle sakatlık haberleri ile başlamak istiyorum ;
Nene - 2 hafta, Mamadou Sakho - 2 ay ve 1 Ocak 2012 tarihinde takımımıza katılacak olan Lassana Diarra Fransa Milli maçında 5 ay sakatlandı. Bu haberler bizleri üzdü. Oyuncularımızın en kısa sürede takıma geri dönmelerini bekliyoruz.
10.HAFTA
Zayıf rakibimiz karşısında galip gelmek zor olmadı. Hoarau her geçen maç iyiye gidiyor, Gameiro'nun yokluğunu aratmıyor bizlere.
LİGUE 1 PUAN DURUMU ;
Ligde çok iyi gidiyoruz ve OM'ı takibimizi sürdürüyoruz.
Namağlup şampiyon olmak için çalışıyoruz, başarırız umarım.
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU 3.MAÇ
Yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık ve son haftaların formda ismi Hoarau ile 3 puanı hanemize yazdırdık. Honda'nın kırmızı kartı ise bizleri üzdü, gereken uyarıyı vereceğiz.
11.HAFTA
Dijon karşısında iyi oynadık ve kazanmayı bildik, OM'ı takibimiz sürüyor. Menez harika oynadı, Hoarau'da gollerine devam ediyor.
Sakatlıklar peşimizi bırakmıyor maalesef. Sol bek oyuncumuz Tiene 3 ay sahalardan uzak kalacak.
Arkadaşlar öncelikle yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
FRANSA LİG KUPASI 4.TUR
Fazla forma şansı bulamayan bütün oyuncularımı sahaya sürdüm. 75.dk'dan sonra ise Menez,Honda gibi as oyuncularımı sahaya sürerek maçı bitirmek istedim ama rakip takım çok iyi savunma yaptı ve başaramadım. Penaltılara kalacağımızı tahmin etmiyordum ama önemi yok. Önemli olan turu geçmekti ve bunu başardık.
ÇEYREK FİNAL RAKİBİMİZ ;
Last edited by darkkobal123 : 03.Mart.2012 at 01:08
Transfer Süper ya![]()
![]()
Ucuz yırtmışsınBende çok yedeklerle oynamayı severim çok rotasyon yaparım sonra çok yusuflarım
![]()
12.HAFTA
Oyuncularımı kutluyorum, bugün harika bir performans sergilediler. Galibiyeti bugün çok istedik ve almayı başardık. Pastore'nin gol atması, Mevlüt'ün güzel performansı, herşeyiyle harika bir maçtı. OM'ı takibimiz sürüyor, puan farkı hala 1.
Sakatlıklar hala peşimizi bırakmıyor. O.sahanın önemli ismi Matuidi 2 ay sahalardan uzak kalacak.
Sevindirici haber ise Nene ve M.Sissoko sahalara geri döndü.
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU 4.MAÇ
Nene sahalara golle geri döndü, Pastore bu maçıda boş geçmedi ve Chantome gibi önemli bir ismi takıma kazandırdık. Şuan 12 puanımız bulunuyor ve gruptan çıkmayı garantiledik. UEFA'da da yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.
13.HAFTA
Derbi niteliğindeki bir maçı kazandık, mutluyuz. Nene harika bir performans gösterdi ve 2 harika gole imza atarak takımı sırtlayan isim oldu.
Tek üzücü haber ise maçta sarı kart gören futbolcularımız cezalı duruma düştü.
Güzel galibiyet
Teşekkürler.
14.HAFTA
OM 2-2 berabere kaldı ve bizimde bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu ve kazanmayı başardık. Oyuncularımı kutluyorum harika bir performans sergilediler ve taraftarımızın büyük desteği ile maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturduk.
M.Sakho ve Gameiro uzun bir aradan sonra sahalara geri döndü. Mevlüt Erdinç ise Türkiye Milli Takım kampındaki sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
Galibiyet ve namağlup serimiz devam ediyor. Bu haftaki maçımız OM ile. Büyük derbi var yer yerinden oynayacak.
15.HAFTA
Büyük derbiden gönül isterdi ki bir deplasman galibiyeti ile liderliği perçinlemek. Ama yapamadık. Son dakika da gelen gol ile yıkıldık. Maçtan 3 gün önce Pastore'nin hastalandığı haberi geldi ve maçta oynayamadı. Pastore'nin yokluğu hissedildi. Liderliğimiz hala devam ediyor, kaptırmaya da niyetimiz yok.
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU 5.MAÇ
Harika bir performans sergilediğimiz maçı kazanmak zor olmadı. Gameiro'da golle döndü sahalara.
Elektrik kesintisi nedeniyle yaptığım maçları şimdi koyuyorum.
16.HAFTA
Kendi evimizde rahat bir galibiyete imza attık. Ligde liderliğimiz sürüyor.
17.HAFTA
Ölüp ölüp dirildik adeta maçta.Ama harika oynadık ve Pastore'nin son dakika golü ile lider olarak yolumuza kayıpsız devam ediyoruz.
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU 6.MAÇ
Gameiro ve Pastore'nin harika oynadığı maçta, son dakikalarda gelen penaltı golü ile maçı kazanmayı başardık.
UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU PUAN DURUMU ;
Grubu 18 puan, 6 galibiyet 0 beraberlik ve 0 mağlubiyet ile tamamladık. Bakalım rakibimiz kim olacak ...
FRANSA KUPASI 9.TUR RAKİBİMİZ ;
FC Rouen
UEFA AVRUPA LİGİ 1.TUR RAKİBİMİZ ;
Sporting Lizbon.
18.HAFTA
Fazla söze gerek yok, derbide rahat kazandık. Lille bu sene gerçekten ligde çok kötü gidiyor. Kendi evimizde rahat bit şekilde kazandık ve genç yıldız Bahabeck'i takıma kazandırdık. Menez maç öncesi soğuk algınlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı ve bende genç yıldıza şans verdim. Oda yüzümü kara çıkarmadı.
Ligde namağlup şampiyonluğa gidiyoruz, başaracağız inşallah.
Sporting Lizbon'u elememiz halinde ki muhtemel rakibimiz ;
Muazzam gidiyorsun.Başarılar![]()
19.HAFTA
Saint Etienne deplasmanından zorda olsa 3 puanla ayrıldık, mutluyuz. Gameiro ve Nene birbirinden güzel 2 gole imza attılar.
![]()
Rekor üstüne rekor. Nice namağlup zaferlere ve nice üst üste galibiyetlere.
LİGUE 1 PUAN DURUMU ;
Ligin ilk yarısını lider bitirdik, mutluyuz. Yeni transferlerimizde geldi. Onlar gelince haliyle de rekabet arttı ve Mevlüt Erdinç ile Louis Arnoud takımdan ayrılmak istiyorlar. Görüşmeler sürüyor.
MEVLÜT ERDİNÇ TOTTENHAM'da !
Milli futbolcumuz, 600.000 € kiralama bedeli ve 3.400.000 € satın alma opsiyonu ile Tottenham klübüne kiralık olarak gönderilmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz.
LOUİS ARNAUD BEŞİKTAŞ'da !
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Arnaud ile bir sözleşme imzalamadık ve kendisi Beşiktaş'ın sözleşme teklifini kabul etti. Transfer 1 Temmuz 2012 tarihinde gerçekleşecek. Kendisine başarılar dileriz.
9.TUR
Zayıf rakibimiz karşısında son 10 dakika da oynadığımız harika oyunla kazanmayı başardık. Genç oyuncularımızı deneme fırsatımız da oldu.
10. TUR RAKİBİMİZ ;
Ligde çok rahat yendiğimiz rakibimizi, Fransa Kupasının'da dışına itmeyi hedefliyoruz.
Lille beni sağlam zorladı![]()