Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: PSG - 18 yıllık şampiyonluk hasretini söndürmek için geliyoruz! | Sezon 1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default PSG - 18 yıllık şampiyonluk hasretini söndürmek için geliyoruz! | Sezon 1

Takımın kuruluş amacı taşralıların Fransa futbolundaki hegomonyalarına son vermektir. Kulübün kendi kuruluş felsefesidir. Kurucuları arasında birçok entel vardır. 1996'da Rapid Wien'i yenip Kupa Galipleri Kupası'nı kazanarak Avrupa'nın en büyük 2'inci kupasını alma başarısını göstermiştir. Paris Saint-Germain, 2000'li yılların başından beri sezon sezon Ligue 1'de inişli-çıkışlı performanslar sergiliyor ve yukarı-aşağı sıralarda oluyor. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'ndan lider çıkıp 2. tura yükselmiştir. 2. turda BATE Borisov ile 2-2 ve 0-0'lık skorlarla tur atlamıştır. 3. turda ise 2007'de o zamanki adıyla UEFA Kupası'nda mücadele eden; 2-1 ve 1-3'lük skorlarla elendikleri SL Benfica ile eşleşmişlerdir. Yine şeytanın bacağını kıramayıp 2-1 ve 1-1'lik sonuçlarla Benfica'ya elenmiştir. 2010-11 sezonunda Paris Saint-Germain, çok iyi bir performans sergileyerek ligi 4. bitirmiştir ve UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off'a katılmayı son anda kaçırmıştır.

Maçlarımızı 48.713 kapasiteli Parc des Princes stadyumunda oynayacağız.

Hedeflerimiz :

18 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek ve UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi başarıyla temsil etmek.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

başarı uzakta değil başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Başarılar.Transfer bütçen çok iyidir senin

Ortalığı dağıtman lazım

Başarılar.Ben PSG kariyerimde bir türlü Pastore'den maliyetini karşılayacak verimi alamamıştım.İnşallah sen o verimi alırsın.Onun dışında Fransa liginde sürekli çıkan sürpriz takımlar ilk sene küçük çelmeler takabilir, ama şampiyonluğun favorisisin. Uefa'yı alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu ve zevkli bir kariyer olur.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Xlazi View Post
    başarı uzakta değil başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Başarılar.Transfer bütçen çok iyidir senin
    Teşekkürler, evet bütçe çok iyi.

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Ortalığı dağıtman lazım
    İnşallah.

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Başarılar.Ben PSG kariyerimde bir türlü Pastore'den maliyetini karşılayacak verimi alamamıştım.İnşallah sen o verimi alırsın.Onun dışında Fransa liginde sürekli çıkan sürpriz takımlar ilk sene küçük çelmeler takabilir, ama şampiyonluğun favorisisin. Uefa'yı alacağını düşünüyorum.
    Teşekkürler. Pastore'yi AMC pozisyonunda ve 10 numara olarak oynatıyorum. Uyum problemi var, onu aşarsa gerçek performansını göstereceğine inanıyorum.

HONDA PSG'de !

Japonyalı yıldız futbolcu ile 4 senelik bir sözleşme imzaladık. CSKA Moskova klübüne bonservis bedeli olarak 8.750.000 € ödedik.

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ ;

Genel olarak iyi bir performans sergiledik, özellikle Bayer Münih maçında takımın performansını çok beğendim. Umarım ligde ve UEFA'da da aynı performansımızı devam ettiririz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Tek transfer mi yapacaksın ?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar.Güzel bir kariyer olur umarım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Tek transfer mi yapacaksın ?
    Evet, benim gözümde kadromuz tüm kulvarlarda başarı sağlayacak düzeyde.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Başarılar.Güzel bir kariyer olur umarım
    Teşekkürler.

UEFA AVRUPA LİGİ 4.ELEME TURUNDA Kİ RAKİBİMİZ ;

Lokomotiv Sofia

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1.HAFTA

Genel olarak çok iyi oynadık, özellikle 1.yarı rakibe pozisyon vermedik. Lige 3 puan ile başlamak güzel, devamı gelir umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pastore'nin antremanda sakatlandığı haberi ile büyük bir şok yaşadık. Neyse ki sakatlığı o kadar ciddi değil, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

2.HAFTA

Ölüp ölüp dirildik adeta maçta. Altın değerinde bir 3 puan aldık ve ligde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA AVRUPA LİGİ 4.TUR 1.MAÇ ;

Evimizde harika bir performans sergiledik. Honda ve Gameiro muhteşem oynadılar, zayıf rakibimizi kolay mağlup ettik. Sofia'ya avantajlı bir skor ile gidiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3.HAFTA

Kötü bir performans sergiledik ve beraberliğe razı olduk diyebilirim. 2.dk'da gelen gol ile maçı kopartacağımızı düşündüm ancak öyle olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Tiene ve Matuidi bu maçta sakatlandılar ve 2 oyuncumuz da 2 hafta sahalardan uzak kalacak. İyi haber ise Pastore sahalara dönüyor !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA AVRUPA LİGİ 4.TUR 2.MAÇ ;

Yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele ettik, 6-0'ın avantajı ile kendimizi fazla yormadık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz.

UEFA AVRUPA LİGİ D GRUBU ;

İyi bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum, fazla zorlanmadan gruptan çıkacağımıza inanıyorum.

Lokomotiv moscow benim rakibim Bİr an önce maçını yapta bana bir rapor sun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lokomotiv moscow benim rakibim Bİr an önce maçını yapta bana bir rapor sun
    Tesadüfe bak. 2-3 hafta sonra sanırım maç, en kısa sürede raporu sunmaya çalışacağım.

4.HAFTA

Bu maç bizim için önemliydi, çünkü OL ve OM puan kaybetmişti. Bizde gerekeni yaptık ve son dakikalarda bulduğumuz 2 gol ile maçı kazanmayı başardık.

Başarılar.Honda iyi transfer gücüne güç katar.Zaten çok iyi bi kadron var, ligi kaldırır rahatça.Avrupa Ligi içinde gayet yeterli.Görelim bakalım marifetlerini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Başarılar.Honda iyi transfer gücüne güç katar.Zaten çok iyi bi kadron var, ligi kaldırır rahatça.Avrupa Ligi içinde gayet yeterli.Görelim bakalım marifetlerini
    Teşekkürler. Honda iyi performans sergiliyor uyum sorunu atlattı gibi. Marifetlerimi göstermeye çalışıyorum, bakalım artık.

LASSANA DİARRA PSG'de !

Real Madrin'in yıldız futbolcusu 6.000.000 € ile klübümüzün renklerine bağlandı. Kendisi 1 Ocak 2012 tarihinde klübümüze katılacak.

Royston Drenthe ile de görüşmelerimiz sürüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5.HAFTA

İlk yarıda iyi oynadık ama rakip takım çok iyi savunma yaptı ve golü bulamadık. Devre arasındaki konuşmam işe yaradı ve maç başlar başlamaz rakip kaleye yüklendik. Golü bulmak da zor olmadı. Pastore bugün iyi bir performans sergiledi ve bunu golle süslemeyi başardı. Yavaş yavaş formunu buluyor Pastore.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA AVRUPA LİGİ D GURUBU 1.MAÇ

Moskova deplasmanından 1-5 gibi net bir skorla ayrıldık. Jallet'in kırmızı kartı ile biraz tedirgin olduk ama korkulan olmadı. Nene bu maçta muhteşemdi, performansı göz kamaştırdı. İyi bir başlangıç yaptık, devamı gelir umarım.

Sakatların iyileşmesi ile kadro zenginliğimiz daha da arttı. Takımda moraller yerinde.

Darısı başıma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Darısı başıma
    Ben 10 kişi ile dağıttım, sen çok rahat kazanırsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6.HAFTA

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadan kazandık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Jeremy Menez sarı kart gördü ve maalesef cezalı duruma düştü.

Yenilmezlik serimiz de 6 maça çıktı, umarım devam eder. Puan durumunu yakında paylaşacağım.

Namağlup şampiyonluk bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FRANSA LİG KUPASI 4.TUR RAKİBİMİZ ;

Amiens SC Football

Ayrıca Drenthe transferinden vazgeçtik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Namağlup şampiyonluk bekliyorum
    Zor ama inşallah başarırız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

7.HAFTA

Kendi evimizde beklemediğimiz sürpriz bir beraberlik aldık. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik şuan maç çok farklı bir şekilde de bitebilirdi ama olmayınca olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

8.HAFTA

İyi oynadık 3 puan için elimizden geleni yaptık ama maalesef başaramadık ve 90+3. dakikada gelen gol ile adeta yıkıldık. Birde üstüne Gameiro'nun 3 ay sahalardan uzak kalacağı haberini öğrenince resmen yıkıldık. Bir an önce toparlanıp, galibiyet serisi yakalamamız lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ROMAN PAVLYUCHENKO PSG'de !

Tottenham'ın yıldız forveti ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bonservis bedeli olarak 4.975.000 € ödedik. Kendisi klübümüze 1 Ocak 2012 tarihinde katılacak.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri