Galatasaray'da yarinki Sivasspor maci oncesi Ujfalusi, Muslera, Semih ve Necati sari kart cezasi sinirinda.
Dikkat etmek lazim ozellikle semih ve ujfalusi.
Galatasaray'da yarinki Sivasspor maci oncesi Ujfalusi, Muslera, Semih ve Necati sari kart cezasi sinirinda.
Dikkat etmek lazim ozellikle semih ve ujfalusi.
Bilerek sarı kart görürlerse 2 mac ceza alırlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben Sivasspor'un puan almasına kesin gözüyle bakıyorum ligin en zor deplasmanı.
2005-2006:Sivasspor 0-0 Galatasaray
2006-2007:Sivasspor 1-1 Galatasaray
2007-2008:Sivasspor 3-5 Galatasaray (Heyt be ne maçtı. Maç sonrasında takımı kaşılamak için havaalanına gitmiştik. Hiç unutmayacağım anlardan biriydi)
2008-2009:Sivasspor 2-0 Galatasaray
2009-2010:Sivasspor 1-1 Galatasaray
2010-2011:Sivasspor 2-1 Galatasaray
Son 6 deplasman maçlarının sonuçları.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şöyle değerlendirecek olursak ;
2006-2007:Sivasspor 1-1 Galatasaray : Bu maçta şampiyonluk iddiamız yoktu kaldı ki 1-0 öndeydik , Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Gürhan son dakikalarda , atıp skoru 1-1 yapmıştı ve Fener şampiyonluğunu ilan etmişti.
2007-2008:Sivasspor 3-5 Galatasaray : Şampiyonluk maçlarından biriydi gol düellosu şeklinde geçmişti o maçıda Arda ( 3 ) Hakan Şükür ve Ayhan'ın füzesi ile kazanmıştık.
2008-2009:Sivasspor 2-0 Galatasaray : Malum maç buz pistinde oynanmıştı ilk yarının son dakikalarında Ümit Karan (küfür yüzünden diyorlar ancak ortada birşey yok idi)atılmıştı , bizim için maç zaten orada bitmişti.
2009-2010:Sivasspor 1-1 Galatasaray : Barış'ın golüyle öne geçmiştik ancak Son dakikalarda seken topu Mehmet Yıldız tamamlayınca 1-1 olmuştu.
2010-2011:Sivasspor 2-1 Galatasaray : Zaten geçen senemiz malum ligin ilk maçında Sarp ile 1-0 öne geçsekte Sivas 2-1 kazanmıştı.
Yani sonuç olarak Sivas'a karşı deplasmanda ya eksik kaldık ya da son dakikalarda yedik.İnşAllah bu maçıda kazanıp 4 Sene aradan sonra Sivas'tan 3 puanla döneriz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Vay be adam ezberlemişAma dediğin gibi Sivas deplasmanında hep bi terslik oluyor. Bence yine olacak
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Enaramo gribal enfeksiyon geciriyor.Aksama Galatasaray karsisinda muhtemelen oynayamayacak.
Dün baktım Stadyum programında ankette yanlış hatırlamıyorsam %61 (daha yüksekte olabilir) Sivas kazanır diye oy kullanılmış. Lider bir takıma karşı herhalde az rastlanır bir oran. Ligin 2.yarısında oynadığımız futbol, Sivas'ın form durumu ve 2007'den bu yana Sivas deplasmanında aldığımız skorlar düşünülünce normal belki ama genede şaşırdım bu kadar çok fark olmasına.
Kalan 3 deplasman içerisinde bence en zor Kadıköy'se bu da 2. sıradadır. Eğer kazanabilirsek ve haftaya Gençlerbirliğine'de puan kaybetmezsek Kadıköy'de bu işi bitirebiliriz.Ama kaybedersek moral olarak tekrar güçlenmek zaman alabilir.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu anket çokluğu sadece bizim ülkeye mahsus birşey sanırım. Büyük bir takıma karşı bu kadar çok oy kullanılmasında diğer rakiplerinde payı var tabii ama. Sonuçta lider takımız ve deplasmanda evimizden daha iyi bir oyun oynuyoruz, bunların hesaba katılması lazım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İddaa'da felan herkes bu maçta Sivas'a veriyor.Bugün yenersek baya kişi üzülecek gibi.
Veren versin. Allah'ın izniyle alır geliriz 3 puanı. Milletin de hevesi kursağında kalır. Bu sezon "Bir lig nasıl çökertilir" dersi yeterince aldık ve psikolojimiz bozuldu. Uğraşması gereken işleri aksatıp TFF abidik gubidik işlerle uğraştı ve play off saçmalığını koydu önümüze. Ama herşeye rağmen bu ligde şampiyon olmamızı ve artık Avrupa'ya ,Şampiyonlar Ligine gidip normal taraftarlar gibi maç izlemek istiyorum.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sivas'ı fena gazlamışlar..
Patlamazsa elde iyidirGençler gibi.
Engin yok gs de bu maç için bence çok büyük eksik semih ve ujfa inşallah kart görmezler gençler maçında kesin görücekler adım gibi eminim hurşut rahat bırakmaz onları![]()
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Emre, Melo, Selçuk, Riera, Necati, Elmander
SİVASSPOR: Senecky, Uğur, Rajnoch, Navratil, Kağan, Mehmet Nas, Kadir, Pedriel, Grosicki, Erman, Eneramo
İddaa da Sivas'a verilir mi. Ya KG var oynicn ya üst.Ben üst oynadım.
Bir Dost
Hellbells
Yahu nedir bu Lig TV'nin yaptığı bu oylama saçmalıkları ben anlamıyorum. "Lassayla en sağlam defans oyuncusu"ymuş muş muş... Aşağıya yukarıya sağa sola trübünlere her yere reklam koyuyorsunuz, bide lassanın reklam yapmasını ayrıcalıklı hale getirmek için saçma sapan oylamalar çıkartıyorsunuz. Bari onu da futbolcuların göğüslerine lazerli reklam yapın. Bu nedir arkadaş yahu? Nedir bu reklam silsilesi ben anlam veremiyorum.
FM Gazetesi
kg yok oynadım
oha riera nereye vurdun.
Kadir ne döndü be![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Necati'ye sarı kart verilmesi lazımdı bence.
Grosicki insan mısın![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Necati muthis bir gol![]()
Necati o nedir yavrum benim![]()