Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Derbilerde Maç konuları Açılmasın.

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Büyük puntolarla dejavu yazınca amaç tahrik etme olmuyor mu abi ? Ben bir Galatasaraylı olarak tahrik oldum.Kendisinin de amacı belli olduğu gibi tahrik etmek.Kaldı ki kendisinin bu şekilde daha birçok mesajı var.
    Sen bu laftan tahrik olabilirsin bir başkası olmaz güler geçer, eğer sınırları aşacak dereceye giderse zaten gerekeni yaparız. Bu mesajın silinmesi sizin gönderdiğiniz raporları okumadığımız anlamı taşımıyor. Gelen raporları okuyoruz ve kural ihlali gördüğümüz durumlarda gerekli işlemi yapıyoruz. Bu da her raporun silineceği anlamı taşımıyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Sen bu laftan tahrik olabilirsin bir başkası olmaz güler geçer, eğer sınırları aşacak dereceye giderse zaten gerekeni yaparız. Bu mesajın silinmesi sizin gönderdiğiniz raporları okumadığımız anlamı taşımıyor. Gelen raporları okuyoruz ve kural ihlali gördüğümüz durumlarda gerekli işlemi yapıyoruz. Bu da her raporun silineceği anlamı taşımıyor.
    Bu arkadaş aynı zamanda önceden ceza grubuna girmiş bir arkadaş tıpkı benim gibi.Cezalar kaldırıldıktan sonra bu kişilerin daha yakından takip edileceği söylenmişti.Bunun yapılmadığını görüyorum.O mesajı kendisi de tahrik amaçlı yazmıştır eminim ki.Konu içinde bu ve bu çeşit mesajlar yazdığından ötürüdür ki bu konuya yazmış hatamı anladım herkesi sağduyuya davet ediyorum diye.Kendisi bile amacını söylemişken bundan pişman olmuşken sizlerin bunu kabullenmemesini anlayamıyorum bir türlü.O mesaj da gayet açık çünkü.Adamın direk her sene yaptığımız gibi bu senede galatasarayı şöyle yapacağız böyle yapacağız demesi mi gerekiyor tahrik mesajı olması için.Mesajındaki üslubu ile de belli oluyor hangi amaçla yazdığı.Eğer bu tip mesajlara izin verilecekse forum çok karışır.

belirttiğin mesajda bir galatasaray'lı olarak herhangi bir tahrik görmüyoruz.
    Bravo. Diyebileceğim tek kelime bu.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Dejavu wikipedia'da "yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamışlık veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusudur. Ânı daha önceden yaşamışlık halidir." diye geçiyor. Buda üyenin sizi her zaman yendiğimiz gibi tekrar yeneceğiz demesi. Burada ne küfür algılıyorum ne de tahrik oluyorum. Futbol 90 dakika, top yuvarlak.. biz takımımıza güveniyoruz.

Sen orada kalkar 3 ün 1 ini alacaklar dersen. Buda göreceli bir söz. Ülkemizde argo olarak kullanıldığı için silerdik.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dejavu wikipedia'da "yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamışlık veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusudur. Ânı daha önceden yaşamışlık halidir." diye geçiyor. Buda üyenin sizi her zaman yendiğimiz gibi tekrar yeneceğiz demesi. Burada ne küfür algılıyorum ne de tahrik oluyorum. Futbol 90 dakika, top yuvarlak.. biz takımımıza güveniyoruz.

Sen orada kalkar 3 ün 1 ini alacaklar dersen. Buda göreceli bir söz. Ülkemizde argo olarak kullanıldığı için silerdik.
    Dejavu'nun o olduğunu biliyoruz abi.Ama söylenmek istenen dejavu bu

http://www.dailymotion.com/video/xaw...-deja-vu_sport

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Geçen konuda istemeyen girmez diye kaç kişi dedi biz cezalıyken . Açık ve net istemeyen girmez okumaz tabiki fanatizim içerikli yorumlar abartılmamalı ancak bize diyene kadar galatasaraylı arkadaşlar kendi yorumlarınada bakarlarsa sevinirim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cumartesi gecesi forum karışır. Bence yenilen takımın taraftarı foruma hiç girmesin. O zaman sorun çıkmaz. ertesi güne kadar da maçın stresi azalıyor zaten. Herkes rakip takım taraftarını suçlamaya şimdiden başlamış Hele bir de yenik duruma düşünce ya da yenik olarak maçı bitirince neler olur hayal edemiyorum. Üzücü olayların yaşanmadığı,sakatlığın olmadığı bir derbi olur inşallah, bizler de forumda bol bol sinirlenir ya da eğleniriz Skora göre
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden açılmasın ki? İnsanlar karşılıklı medeni bir şekilde konuştuğu sürece her konuda gayet tabi ki açılabilir. Yeter ki konuşmasını, tartışmasını ve fikir paylaşmasını bilin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aslında spor bölümünü kapatmak yerine bölümü açık bırakalım hiç bir mesajda silinmesin bakalım neler çıkıcak ortaya çok enteresan şeyler gelebilir 2-3 gün sonrada sağlam bi temizlik + cezalar verilir hoş olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sefer dediğin konuyla benim anlatmak istediğim çok farklı.
    Ben genelleme yaparak açtım bu konuyu.Çıkıpta Fenerbahçeliler demedim.
    Neyse ben kendi adıma sadece maç sonunda değerlendirme yapmak için gireceğim konuya.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1 kişinin tahrik mesajı karşı takımdan 10 kişiyi cezaya götürüyor Aslında foruma pek girmeyen bir GS taraftarı bulup üzerinize salsak ,o gece temizinden 10 Fenerbahçe'liyi çeker yanında cezaya

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tahrik işi çok öznel bir olay. bir kişinin sinirlenme seviyesiyle ve fanatikliğiyle de ilgili bence. mesela "kupa maçında nasıl 5 tane salladıysak cumartesi akşam da 5 tane sallar geliriz kendi sahalarında" ya da "ligin ilk yarısında nasıl perişan ettiysek aynı şekilde seyircisi önünde perişan eder döneriz" tarzı cümleler bazı arkadaşlarca normal karşılanırken bazıları buna sinirleniyorlar....

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Peki ben çıkıp oraya ''Ne kadar Fenerli olduğu beni ilgilendirmez yine 3 ün 1 ini alacaklar'' yazsam silinmez mi mesajım ? O mesaj tamami ile tahrik ve bende moderatöre bildirdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Peki ben çıkıp oraya ''Ne kadar Fenerli olduğu beni ilgilendirmez yine 3 ün 1 ini alacaklar'' yazsam silinmez mi mesajım ? O mesaj tamami ile tahrik ve bende moderatöre bildirdim.
    Bu bildiğin sokak ağzı dejavu bununla aynı şey mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu bildiğin sokak ağzı dejavu bununla aynı şey mi ?
    Sadece ''dejavu'' değil DE-JA-VU

3 ün 1 i sokak ağzı tamam ama Nescafe 3 ü 1 arada da var ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sadece ''dejavu'' değil DE-JA-VU

3 ün 1 i sokak ağzı tamam ama Nescafe 3 ü 1 arada da var ?
    Bak böyle yazsan ne kimse alınır ne tahrik olur en azından kendi adıma konusayım beni etkilemez .Arkadaşın yaptıgıda böyle kücük birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kafaların değişmesi lazım kafaların. Bende dahil herkesin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o zaman derbilerde herr kes kendi tuttuğu takımın sohbet konusundan konuşsun karşı takımın sohbet konusunda yorum yapmasın buda bi fikir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O zaman bende Fener yine 3 tane yiyecek hahahahaha diyeyim. Dediklerinize göre bir sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O zaman bende Fener yine 3 tane yiyecek hahahahaha diyeyim. Dediklerinize göre bir sorun yok.
    hahahaha da "ha" sayısı fazla kardeşim silinir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya abartmayın bu kadar kötü birşey olsa Fenerbahçe kulübü bunun t-shirt'ünü bastırmazdı.Bu bizim Gs'ye karşı küçük bir dokundurmamız amma galeyana geliyosunuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ya abartmayın bu kadar kötü birşey olsa Fenerbahçe kulübü bunun t-shirt'ünü bastırmazdı.Bu bizim Gs'ye karşı küçük bir dokundurmamız amma galeyana geliyosunuz.
    e biz birsey dokundurunca hurra yukleniyorsunuz , ozman 3 kez dusuncez 1 kez yorum yapcaz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    e biz birsey dokundurunca hurra yukleniyorsunuz , ozman 3 kez dusuncez 1 kez yorum yapcaz ?
    mesela bakın arkadaş zekice 3-1 e gönderme yapmış gerçekten zekice bi yazı ama ben hislerimle hareket edip hakaret ediyorsun diyip buna ceza veremem.kinaye denen bir şey var çünkü

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    mesela bakın arkadaş zekice 3-1 e gönderme yapmış gerçekten zekice bi yazı ama ben hislerimle hareket edip hakaret ediyorsun diyip buna ceza veremem.kinaye denen bir şey var çünkü
    haydaaa dostum sen sorunlumusun 3-1"e niye gonderme yapayim tobe tobe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haydaaa dostum sen sorunlumusun 3-1"e niye gonderme yapayim tobe tobe
    Dil bilgisi olarak 3 kere düşünüp 1 kere yazılır yanlıştır
    üç kere düşünüp bir kere yazın doğrudur
    ayrıca ne dediğimin farkındayım ve senin gibi hakaret de kullanmadım lütfen sözlerine dikkat et sorunlu musun ne demek.!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

50 kerede düsünsem gayet normal bir yorum.Tabi Salvio'nun önceki yaptıklarına bakarak yorumlanıyor ayrı birşey.Bunda büyütülecek hiçbir şey yok.O 1 taneyi atamayanlarda var yoruma deseniz neyse ama abartmayın bu kadar bunlarıda söylemeyeceksek napıcaz sadecek taktik kondisyon mu konusucaz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bugün, deplasman yasağını biz belirleriz tff değil diye bir mesaj atılmıştı ondan sonra kayışlar koptu. ben şahsen girip de kışkırtıyım diye mesaj atmıyorum sadece atılan mesajlara cevaben yazıyorum. dediğim gibi o mesajlar hiç yayınlanmamış olsa bu sorunlar olmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bugün, deplasman yasağını biz belirleriz tff değil diye bir mesaj atılmıştı ondan sonra kayışlar koptu. ben şahsen girip de kışkırtıyım diye mesaj atmıyorum sadece atılan mesajlara cevaben yazıyorum. dediğim gibi o mesajlar hiç yayınlanmamış olsa bu sorunlar olmaz.
    O mesajı ben atmıştım ben orada Fenerbahçe taraftarına falan laf atmıyorum ki kendi taraftarımı övüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Karşı takım gol atamıcak demenin nesinden alınıyorsunuz anlamıyorum . Bazı şeyleri alttan almaya sadece okumaya bişeylere bağlamaya çalışmayın altı üstü futbol ama bazıları kışkırtıcı tahrik edici mesajlarda bulunuyor o ayrı . Onlar direk o amaçla yazılıyor onları alttan alamıyosun .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Karşı takım gol atamıcak demenin nesinden alınıyorsunuz anlamıyorum . Bazı şeyleri alttan almaya sadece okumaya bişeylere bağlamaya çalışmayın altı üstü futbol ama bazıları kışkırtıcı tahrik edici mesajlarda bulunuyor o ayrı . Onlar direk o amaçla yazılıyor onları alttan alamıyosun .
    Galatasaray gol atamaz demek başka Galatasaray gol atamaz demek başkadır.Komik olan nedir burda ? Biz 3 tane attığımızda 3 oldu yine 3 oldu hahaha desek siz de alınmazdınız yani ? Bunu sizlerin söylemesi gerçekten çok ilginç.Çünkü yazdan beri iyice hassas oldunuz her şeye alınıyorsunuz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri