Yine ilk şutta gol yedik. Çok istikrarlıyız vesselam.
Yine ilk şutta gol yedik. Çok istikrarlıyız vesselam.
efe sert vurdu ve guzel goldu 1-0.
Ben böyle vasat bir futbol görmedim. Hepsi lig bitsin tavırlarında. Evet bu kadar erken konuşuyorum ve evet dakika henüz 10 ! Bu takım, takım falan değil. 4. olmayı bile haketmiyoruz biz.
FM Gazetesi
İBB akın akın geliyor.Böyle giderse bulurlar 2'yi.
İlk 15 dk İbb'nin üstünlüğüyle geçti. Bakalım BJK kendini toparlayabilecek mi ?
Kritik bir yerden frikik kullanıcak BJK - Dışarı gitti.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Görkem aynı maçı mı izliyoruz ?
Biz en son Lucescu zamanında pas yapabiliyorduk. Onun dışında şampiyon olduğumuz sene bile adam gibi pas yapamadık. Ne paslaşırdı takım o 2003 yılında. Hayran kalırdım ağzım açık izlerdim. Şimdi ise utanıyorum şu yaptıkları pastan.
FM Gazetesi
İyi de öyle bi yazdın ki sanki takım lay lay lom takılıyormuş gibi.
Eleştirilerimi mazur görün. Artık benim eleştirilerim isyan boyutuna geldi. Sıkıldım, bıktım artık takımımı her hafta yerler bir görmekten. Başka maçlarla tatmin ediyorum futbol zevkimi. İsyanımın sebebi bu. Şuraya bak. Dakika kaç olmuş daha ne 3 pas üst üste yapabildik ne de şutumuz kaleyi buldu.
FM Gazetesi
Fernandes 1-1 yaptı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Buyrun pas yapamayan takım.
Fernandes 1-1 yapti
Simao cok cok kotu adam zarar resmen , bu arada tom dokunsa gol olucakti net bir gol kacirdi ibb.
Ferdi'nin arkasında pas organizasyonunu yapabilecek biri olsa daha çok can yakacak aslında. Çok geri geliyor top almak için.
Steam ID: fotosuki
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fernandes'in attığı pas neydi sizce?![]()
fernandes muthis pas atti hilbert ortaladi , pektemek kacirdi ...
İlk yarıda %62 topla oynamışız Görkem![]()
Ferdi ya Ferdi!
Steam ID: fotosuki
Manuel Fernandes...
Bu nasıl kaçar ya.![]()
Fernandes olmasa halimiz nice olurdu acaba. Helal olsun Fernandes. Kaderiyle oynuyor oyunun.
FM Gazetesi
Fernandes diyorum başka birşey söylemiyorum bu adam bu lige fazla adeta. Gol var asist var herşey var. Umarım Portekiz çetesini dağıtacağız diyerek bu adamı göndermezlerde bizde zevkle izleriz.
Fernandes yine muthis pas atti , simaonun ortasinda pektemek"e dokunmak kaldi1-2
Size bir şey diyim 2 haftada Fener ve Galatasaray 1 maç kazanamazsa Fernandes Süper Final'de Beşiktaş'ı şampiyon yapma ihtimali bile var bu adama inanamıyorum müthiş topçu.