daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Başbelamız İBB, şu çok kötü gittiğimiz dönemde de yenilmez bize. Beraberliğin çıkacağını düşünüyorum bu maçtan. Kadro için hiçbir yorumum yok bundan sonra. Carlos baksın keyfine.
Fernandes'in araya atacagı paslar dısında Bjk'nin pozisyon dahi bulamayacagını düsünüyorum.İBB 2 farklı kazanır gibime geliyor.
alt biter , 0-1 Beşiktaş kazanır diye düşünüyorum.
Tek korkum olan doka cezalıymış.O yüzden sonunda şeytanın bacağını kırıp rahat bir galibiyet bekliyorum.
Herkes İBB alacak diye düşünüyor ama artık kaybedecek bir şeyimiz olmadığından rahat oynarız diye düşünüyorum geçen haftaki gibi. Gerçi kaybedecek playoff'umuz var ama...
FM Gazetesi
Bu haftaki sonuçlardan sonra Play-Off yerimiz garanti. Bu bize rehavet mi getirir yoksa GS-TS maçından çıkan beraberlik oyuncularımızı daha da kamçılar mı bilinmez. Ne yapıp ne edip kazansınlar , başka birşey istemiyorum.
1-3 alırız gibime geliyor. Geçen hafta buraya yazmasam da arkadaş ortamında laf arasında Manisa maçının sonucunu bilmiştimAlmeida'dan yine gol bekliyorum .
bjk play offa kadar puan kaybetmez
Bu maç berabere biter diye tahmin ediyorum.Olimpiyat her takıma ters gelmiştir.0-0 yada 1-1 biter.
Ya fark atarız yada yeniliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İsmail ve Quaresma yoksa geçmiş olsun şimdiden.Maksimum beraberlik diyorum.
So what?
Saike
Hani Almeida hazırdı yahu. Bu adam sürekli yatıyor. 13 golü ne ara attı çok merak ediyorum vallahi.
So what?
Saike
Hahaha iyiymiş![]()
Hoca Ekrem'i,Holosko'yu falan koymamış ilk 11'e,gerçekten çok şaşırdım.32 Hafta sonunda ancak anladı sanırım hatasını.Ya da onlar da sakat.
Cenk
Hilbert - Sivok - İbrahim Toraman - Egemen
Ersnt - Veli - Fernandes
Burak Kaplan - Mustafa Pektemek - Simao
So what?
Saike
Şükürler olsun Burak Kaplan'ı görebileceğiz. Takımımızda böyle bir isim olduğunu unutmamış sevgili teknik direktörümüz.
FM Gazetesi
Asıl soru şu Veli mi sol bek Egemen mi?
Muhtemelen Egemen.
FM Gazetesi
Egemen oynar bence. Hoca aynı hataya bir kez daha imza atmaz.
Yahu şu Ömer Güvenç ne kadar uyuz konuşuyor. Ben tahammül edemiyorum şu adamın konuşmasına. Mıy mıy mıy mıy. Başka spiker mi kalmadı arkadaş koskoca ülkede.
FM Gazetesi
Neyse bu kadar yüklenmeyelim adama![]()
Quaresma niye yok ?
İBB 1 puan alır gibi geliyor bana.Beşiktaş kazanırsa da çok zorlanacaktır.
Sakat olduğu için yok abicim.