Moussa Sow Ayın Oyuncusu Ödülünü almıştır.
Moussa Sow Ayın Oyuncusu Ödülünü almıştır.
İlker Gürer, Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtladı.
M.D: Hocam kimse sizden böylesine başarılı bir performans beklemiyordu takımınız 4 de 4 yaptı e durucak gibide gözükmüyor bu maçlar içinde evinizde Galatasaray'ı da yendiniz neler söylemek istersiniz?
İ.G: Öncelikle sezona çok iyi girdiğimizi düşünüyorum Galatasaray galibiyeti moral oldu ve daha sonrasında iyi maçlar çıkardık, evimizde geçen hafta Karabük'ü 6-0 ile devirdik güzel gidiyoruz sakatlıklar dışında bir sıkıntımız olucağını sanmıyorum.
M.D: Sakatlıklar dediniz Gökhan Gönül ve Emre'nin sık sakatadığı haberini alıyoruz malesef sizce sebebi nedir?
İ.G: Sakatlıkların hepsi darbeye dayalı oluyor ve bir iki hafta idmana çıkamıyorlar sonrasındada kondisyon problemi oluyor acıkcası Ali Güneş'i transfer etmekle doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
M.D: Ali Güneş konusunda düşünceleriniz neler ilk transfer edildiğinde Fenerbahçe cephesinden tepki almıştınız?
İ.G: Dediğim gibi Ali'nin transferinde doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şuan Sağ kanatta va geçilmez oldu, Gökhan daha maç oynayabilcek kondisyona sahip değil.
M.D: Peki transfer varmı ?
İ.G: Dinamo takımından Mateo Kovacic ile ilgileniyoruz Bayernden Emre Can ile kiralık olarak anlaştık devre arası kadromuza katılacak.
M.D: Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, Ntvspor ailesi olarak başarılar dileriz.
İ.G: Teşekkürler.
Mateo Kovacic Profili
![]()
MİLLİ MAÇ ARASI
Milli Maç Öncesi Basından Haberler
Milli Maç
Türkiye 4-0 Azerbaycan
Milli Maç Sonrası Basından Haberler
Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Türk Milli Takımını teprik eder Euro 2012 de başarılar dileriz.
![]()
Yönetimimizden Güven Güncellemesi
![]()
Güçsüz rakibimiz Ankaragücü'nü 4 golle geçtik.
Maç sonrası basından haberler
![]()
Bursa maçı öncesi favoriyiz
Fenerbahçe yönetimi Bursa maçında 49.000 civarında bilet satışı beklediğini açıkladı.
Bursaspor'u ezip geçtiğimiz maçta Alex taftarına Frikik golü armağan etti.
Bursaspor maçı sonrası basından haberler
![]()
6 maç sonrası lig deki puan durumu
![]()
6'da 6 iyi başlangıç İlker, Alex iyi sırtlıyor takımı.
...
orlu Gaziantep deplasmanından 3 puan ile dönüyoruz.Her anlamda üstündük ancak kaleyi bulan ilk Antep şutu gol olunca sıkıntılı dakikalar yaşadık 90+2 de Henri Bienvenu takımın kurtardı ve Gökhan Gönül gene sakatlandı.
Gönül 2 ile 3 hafta yok!
![]()
Moises Fenerbahçe'de!
17 yaşındaki İspanyol oyuncunun ilerde büyük bir yetenek olucağını düşünüyorum.
Kendisi 1 Ocak 2013 tariinde takıma katılacak.
Güzel transfer olmuş bir kaç eksikleri var geliştirirse iyi elaman olur.
Kendi evimizde geriye düştüğümüz maçta 1 puanı zor kurtardık her alanda üstündüler ve olası galibiyeti kaçırdılar.
Maç sou basından haberler
![]()
3 gollü net bir galibiyet aldık. Rotasyon uygulamama ve taktik de değişiklik yapmama rağmen istenileni gerçekleştirdi takım. Baroni'nin sakatlığı can sıktı.
Baroni 3 ile 4 ay sahalardan uzak kalacak!
![]()
Fenerbahçe'de grubetci çıkarması!
Emre Can'ın ardından Robin Yalçın da Fenerbahçe Forması giyecek buna ek olarak İlker Gürer'in 2 veya 3 oyuncu daha getirmek istediği konuşuluyor..
Ntvspor
![]()
Bienvenu ve Sezer harikalar yarattı ikside attı attırdı. üstün bir galibiyet aldık.Mehmet Topuz sakatlandı.
Mehmet Topuz Sakatlar kervanında!
3 hafta yok.
Mersin İdman Yurdu maçı sonrası taraftar Bienvenu'yü bağarına bastı. İşte Bienvenu için yapılan eylenceli beste.
http://www.youtube.com/watch?v=jT9lVo2tGYE&feature=related
Hocam bazı fotoğraflarda ben dokunmatik telefon görüyorum sadece![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben de şimdi fark ettim. Heralde normal resimler vardı da upload sitesinin bir sürprizi gibi bi' şey olmuş![]()
Resimleri düzeltme konusunda moderatörler yardım ederse sevinirim.
Hacı bi yandan telefon mu satmaya çalışıyon yoksa![]()
http://imageshack.us/
Sitesinden upload edebilirsin, resimleri üyelik alıp hem depolama şansında var...
MİLLİ MAÇ ARASI
MİLLİ MAÇ
Türkiye 2-2 Bulgaristan
Milli Maç Sonrası Basından Haberler
![]()
telefon yerine araba gelmiş şimdi de![]()
Gökhan Gönül İdmana çıktı!
![]()