Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

28 65.12%
  • Berabere biter

5 11.63%
  • Beşiktaş kazanır

10 23.26%
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 310 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Fenerbahçe - Beşiktaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş puan alırsa çok ama çok güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çok fazla bişeyler demek istemiyorum, evimizde kaybetmeyiz diye düşünüyorum umarımda öyle olur.Puana çok ihtiyaç var Galatasaray kazandı kesin yenmeliyiz.

Bienvenu gol atacaktır onada güveniyorum.Tabii kafadan oynarsa

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alex kesin yokmus galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    FB maçın favorisi. Takımdan zerre umudum yok. Oyuncularda biraz gurur varsa Beşiktaş'a yakışır bir şekilde mücadele ederler.
    Bu yorumu gördüm diye değil, ama tam da bunu yazacaktım maçla ilgili. Eyvallah.

Biz bugüne kadar hep inandık, güvendik, destekledik; fakat bizim inanmamız yetmiyor maalesef. Futbolcuların da inanması lazım biraz. Yarın sahada inanan bir takım görmek istiyorum sadece, çok şey değil. Çıkacak kadroyu hiç takmıyorum, merak da etmiyorum artık. Tek bir isteğim var, SALDIR BEŞİKTAŞ'ım OoOoOoLeEeEy!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nerede Uefa'da turları bir bir geçen takım nerede şu andaki Beşiktaş.

En azından oradaki gibi mücadele ederiz ve puan veya puanlar alırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre,Alex,Sow olmayacak . Kalan oyuncularda eksik kondüsyon, tam iyileşmeyen sakatlıklar ... Her ne olursa olsun, ne oyunlar dönerse dönsün Beşiktaş'ı en az 2 farka yeneceğimizi düşünüyorum. Kadıköy'deki tüm maçları 2 farklı tarife yapacağız Şüphem yok.

Carvalhal kalsa mıydı acaba play-off bitene kadar? En azından takımın başındaki adamın bir karizması, bir enerjisi vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Özer patlama yapar ve golünü atar herhalde onu oynatır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Emre,Alex,Sow olmayacak . Kalan oyuncularda eksik kondüsyon, tam iyileşmeyen sakatlıklar ... Her ne olursa olsun, ne oyunlar dönerse dönsün Beşiktaş'ı en az 2 farka yeneceğimizi düşünüyorum. Kadıköy'deki tüm maçları 2 farklı tarife yapacağız Şüphem yok.
    ne oyunlar dönerse dönsün

Şu cümleyi biraz açar mısın dostum ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

En basit örneği Emre'nin maçtan 1 gün önce tedbirinin kaldırılmaması.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz ve Bugünler. İki galibiyet üst üste alalım hemen sansasyon hemen skandallar. Türkiye'de yaşamıyor musun yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerahçe'de çok eksik var. Beşiktaş sürpriz yapabilir ama Beşiktaş olduğunu hatırlaması lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe hedefe kitlendiği zaman her türlü maçı ev deplasman fark etmez kazanacak kapasiteye sahiptir. Bizim açımızdan olumsuz durumlar mevcut; Alex, Sow, Emre gibi 3 kilit oyuncunun olmaması büyük dezavantaj. Ayrıca Beşiktaş'ın ilk 2 maçtan puansız ayrılmasının üzerlerinde baskı yaratması dolayısıyla ekstra motive olacakları da ortada. Bu maçı kazansak bile yine Beşiktaş'la oynuyoruz ve 3 maçı kazanamamış Beşiktaş daha da bilenecektir. Bu saatten sonra güzel oyun, kötü oyun önemi yok; 1-0 olsun bizim olsun. 5 maçta galibiyet = 2 kupa. Gayet basit hesap. Oyuncularımız da buna göre mücadelelerini ortaya koyacaklardır.

İnşallah son anda Volkan, Yobo gibi önemli oyuncularımıza herhangi bir TFF kurumundan ceza çıkmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galibiyet şart.Tek bildiğim bu.Eksikti şuydu buydu bahane etmeksizin , galibiyet şart. Alınan , alınacak her galibiyette yıkılamadığımızın sinyalleri veriliyor , verilecek. Sesimiz titreyerek , kalbimiz delicesine çarparak , çocuklar gibi sevinmeye hazırlanarak bekliyoruz .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

3 önemli eksiğimiz var ama önemli değil. sıkıntı BJK nin 2 haftada puan alamaması. bu onları hırslandıracaktır. içerideki maçı kazanırız ama gelecek maç 4 hafta arka arkaya kaybetmek BJK için sıkıntılı olur, o maçta çok zorlanırız gibi. neyse; vurduğun gol olsun Fenerbahçem...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    En basit örneği Emre'nin maçtan 1 gün önce tedbirinin kaldırılmaması.
    Allah allah, Beşiktaş'In başına geldiğinde bu olaylar sesiniz çıkmıyordu gayet olgunlukla karşılıyordunuz hem de ortada hiçbirşey yokken. En azından burada Emre'Nin itirafı var.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    3 Temmuz ve Bugünler. İki galibiyet üst üste alalım hemen sansasyon hemen skandallar. Türkiye'de yaşamıyor musun yahu
    3 Temmuzla ne alakası var yahu. Uçan kuş kafanıza pislese 3 Temmuz diyeceksiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre'nin olmayan itirafıyla c.tesi günü maça 1 gün kala konulan tedbir kararının ne alakası var ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Emre'nin olmayan itirafıyla c.tesi günü maça 1 gün kala konulan tedbir kararının ne alakası var ?
    Emre'ye neden tedbir kararı konuldu ?

Alkollü araba falan kullandığı için mi ? Hayır e o zaman neden ne alakası oluyor bu konunun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alkollü araba falan kullandığı için mi ? Hayır e o zaman neden ne alakası oluyor bu konunun.
    Emre verilen cezayı tamamladı, Emre cezasını tamamladığı için Aykut Kocaman onun üzerine belki takımı kurdu, hazırlığını yaptı. Ama tahkim kurulu ne hikmetse bugün toplanıp, idari tedbir kararı aldı. Neden bugün aldı bu kararı?

Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdiğinde alabilirdi hatta Karabük maçı oynanmadan önce de alabilirdi, o zaman bu kadar tepki olmazdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İşin güzeli şu ki Murat , Furkan'ın verdiği örnek tek değil , bir çok şey var .

Neyse maç konusu burası , dışına çıkma sen yöneticisin , Cihan'a laf ediyorsun sonra her yerde tartışıyorsun diye
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

zamanlamadan bahsediyoruz. verilen karardan değil. 9 gün önce itiraz edilmiş, maça 1 gün kala açıklanıyor o karar. yukarıdaki arkadaşa BJK olunca niye normal karşıladınız diyorsunuz kendiniz pek farklı davranmıyorsunuz. ki BJK'nin aleyhine verilen kararlara herkes kızdı , başka ne olmuşta tepkisiz kalmışız?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre verilen cezayı tamamladı, Emre cezasını tamamladığı için Aykut Kocaman onun üzerine belki takımı kurdu, hazırlığını yaptı. Ama tahkim kurulu ne hikmetse bugün toplanıp, idari tedbir kararı aldı. Neden bugün aldı bu kararı?

Disiplin Kurulu 2 maç ceza verdiğinde alabilirdi hatta Karabük maçı oynanmadan önce de alabilirdi, o zaman bu kadar tepki olmazdı.
    Serkancığım bu ülkede ilk değil yani bu olanlar onu demeye çalışıyorum. Bizim beceriksiz TFF üyelerimiz yüzünden hep bu olaylar. Bir anda karar alırlar, bir anda vazgeçerler. Bu konuda ben hak veriyorum zaten F.Bahçe'ye.

Ancak şu da var ki F.Bahçe Emre'Nin boşluğunu bence Cristian'In üstün katkısıyla doldurdu bile.

Bu maçta da en çok çekindiğim oyuncu Cristian Baroni.

Edit: Mesajını yeni gördüm Muhammed yazdıklarım senin için de geçerli.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Forvette Bienvenu yada Semih ( hangisi oynarsa ) oyunu , Cristian Baroni ve Alex yok ise onun yerine oynayacak ( bütük ihtimal Özer ) performansı maçın kaderini etkiler diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkancığım bu ülkede ilk değil yani bu olanlar onu demeye çalışıyorum. Bizim beceriksiz TFF üyelerimiz yüzünden hep bu olaylar. Bir anda karar alırlar, bir anda vazgeçerler. Bu konuda ben hak veriyorum zaten F.Bahçe'ye.

Ancak şu da var ki F.Bahçe Emre'Nin boşluğunu bence Cristian'In üstün katkısıyla doldurdu bile.

Bu maçta da en çok çekindiğim oyuncu Cristian Baroni.

Edit: Mesajını yeni gördüm Muhammed yazdıklarım senin için de geçerli.
    Olay doldurup doldurmaması değil ki, Alex de olmayacak mesela ama biz artık oraları aştık, kim oynarsa oynasın, elinden geleni yapsın, yeter.

Ama bu moral bozucu bir olay, hoca takımı hazırlıyor, hooop bir karar çıkıyor hem de üzerinden günler geçmesine rağmen.

Kimse bu normaldir diyemez, bu tamamen skandal bir karardır, zamanlamasıyla ha beterin beteri var, yarın da açıklayabilirlerdi, bugün olduğu gibi yarın da açıklasalar şaşırmazdım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Forvette Bienvenu yada Semih ( hangisi oynarsa ) oyunu , Cristian Baroni ve Alex yok ise onun yerine oynayacak ( bütük ihtimal Özer ) performansı maçın kaderini etkiler diye düşünüyorum.
    sanmam; Solda Caner ortada Stoch oynar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    sanmam; Solda Caner ortada Stoch oynar.
    O da olabilir ama sanmıyorum genede bence Özer ile başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'nin oynamaması değilde Selçuk Şahin'e 1 maç daha katlanmak yine kahredecek

Tahminen
    Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Caner, Stoch, Semih Şentürk ile sahada olacaz, Alex'in oynatılmaması taraftarıyım. Sakat sakat oynatıp daha beter sakatlanmasına sebep olmamak gerek.

Stoch ve Caner aynı anda oynadığı zaman pozisyon değiştiriyorlar, dikkatli izlediğiniz zaman bunu rahatlıkla görebilirsiniz, Stoch akıllı bir oyuncu nerede nasıl boşluk yakalayacağını iyi biliyor tek problem ona pasları atacak adamlarında onunla aynı anda senkrone hareket etmemesi.

Fenerbahçe'nin oynanan diğer maçlara ve yaratılmak istenen havaya aldanmaması lazım, Havlu atanlar, sezonu bitirenler büyük bir hikmetle saman alevi gibi karşınızda parlayabilir. Rakiplerimiz zaten bu havada deyip ciddiyeti elden bıraktığımız an, şampiyonluğun kaybedildiği andır, dikkatli olmak gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre'nin maça bir gün kala tedbir olayı harbiden komedi.Bir işe niyetlendiniz,bu kadar belli etmeyin bari.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gs ve Kupa maçların da Özer çok iyiydi. Umarım bu maçta Aykut Kocaman onu kesmez yine oynatır.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emre'nin oynamaması değilde Selçuk Şahin'e 1 maç daha katlanmak yine kahredecek
    Selçuk da iyi oynuyor son maçlarda. Bi tek artık eskisi gibi o şutlarını göremiyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bence tam tersi umarım sonradan oyuna alır ne kadar geç girerse o kadar kardır

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri