Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sadri Şener: Taraftarlardan ricam; taşkınlığa mahal vermeden maçı seyretmek ve iyi bir sonuç almak.

Sadri Şener: Şenol hocanın dediği gibi, nefeslerinin sonuna kadar takımlarını desteklesinler.

Sadri Şener: Ligi 3. bitirdiğimizde Avrupa Ligi'ni garantiliyoruz. UEFA bir gelir kapısı. O açıdan bu maçı önemsiyoruz.

Sadri Şener: Futbolcular yenildikten sonra; 'Futbol bu olur, önümüze bakacağız' diyor. Şimdi onu yasakladım,önümüze bakmak yok,çünkü son maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

-------Bienvenu

Caner Stoch Mehmet

-----Emre Cristian

Zieg Yobo Bekir GG

şeklinde başlarız büyük ihtimal. Semih'in oynayacağını hiç sanmıyorum. Stoch gibi çok etkili bir silahımız var ama kullanamıyoruz. şu adama ceza sahasının az dışından 3 tane top versen 1 tanesi kesin gol olur ama beceremiyoruz. bu maçı bize getiren isimler Stoch, Caner ve GG üçlüsü olur. Bienvenu'nun tek yapması gereken bir kaç faul kazandırması takıma daha fazlasını zaten yapamaz, ayağında birazcık top ta tutsa fena olmaz aslında duran toplarda Stoch ve Cristian ile etkili oluruz diye düşünüyorum. tabii bir de GS-BJK maçı ile aynı anda başlayacağı için maçımız; Galatasaray'ın öne geçmesi durumunda takımda panik havası oluşmasından korkuyorum. defans ta zaten gereksiz paslar yapıyoruz, böyle bir durumda o paslar hatalı paslara dönüşüp kontra yememize sebep olabilir. Trabzonda korkulacak tek isim Colman bana kalırsa onu durdurursak sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Şu an Trabzon cephesi bizi şampiyonluktan etmek için çok hırslanmış durumdalar ama bizim de onlardan eksik kalır yanımız yok. GG, Volkan zaten bunu belirttiler, oraya ölmeye geliyoruz diyerek. Başarılar Fenerbahçem , vurduğun gol olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

olayların sorumlusu Şenol Hocadır demek yerine takımınızın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın dediği gibi 'Şenol Hocanın ne demek istediğini anlayamadım.' diyin daha iyi. bir olaya at gözlüklerini çıkararak bakmak lazım. önce denenleri anlamak lazım. 10 aydır sizi kudurtan imaları teknik direktörünüz alenen başkasına yaparken 3 maymunu oynarken gelen cevaba köpürmemek lazım.

aslında bu olayı biz çok alenen yaşadık. iki yıl önce bir penaltı davasından 2 hafta sonra Aykut Hocanın kendi evindeki Trabzon maçında kendinden hem kariyer, hem yaşça büyük, herşeyi geçtim rakip takım taraftarı olan Şenol Hocanın yanına gitmeye tenezzül etmediği, ama buna karşılık Şenol Hocanın verdiği cevabı ve yaptığı hareketi de hatırlıyoruz. ki o zamanlar şu an herşeyi arkasına sığındırdığınız şike davası vs. de yok.

yani ona buna sorumluluk atmaya, sütten ak kaşık olarak çıkmaya gerek yok. yarın umarım olay çıkmaz. son maçta olayların çıkması bizim aleyhimize oldu. ortamın gerilmesi Fenerbahçenin işine yarar. eğer taraftar mani olmazsa kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    olayların sorumlusu Şenol Hocadır demek yerine takımınızın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın dediği gibi 'Şenol Hocanın ne demek istediğini anlayamadım.' diyin daha iyi. bir olaya at gözlüklerini çıkararak bakmak lazım. önce denenleri anlamak lazım. 10 aydır sizi kudurtan imaları teknik direktörünüz alenen başkasına yaparken 3 maymunu oynarken gelen cevaba köpürmemek lazım.

aslında bu olayı biz çok alenen yaşadık. iki yıl önce bir penaltı davasından 2 hafta sonra Aykut Hocanın kendi evindeki Trabzon maçında kendinden hem kariyer, hem yaşça büyük, herşeyi geçtim rakip takım taraftarı olan Şenol Hocanın yanına gitmeye tenezzül etmediği, ama buna karşılık Şenol Hocanın verdiği cevabı ve yaptığı hareketi de hatırlıyoruz. ki o zamanlar şu an herşeyi arkasına sığındırdığınız şike davası vs. de yok.

yani ona buna sorumluluk atmaya, sütten ak kaşık olarak çıkmaya gerek yok. yarın umarım olay çıkmaz. son maçta olayların çıkması bizim aleyhimize oldu. ortamın gerilmesi Fenerbahçenin işine yarar. eğer taraftar mani olmazsa kazanırız.
    Tamam saygımız var da Şenol hocaya keşke bu sefer çok sinirlendiği o imaları geçen sene ortada hiç bir şey yokken kendisi yapmasaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@benbenim

Selçuk Şahin gibi bir yıldız dururken Emre'nin yedek başlayacağını düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aykut kocaman hata yaptı söylememesi gerekirdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe'ye otelde büyük şok!

Fenerbahçe kafilesi, Trabzon'da konakladığı otelde kötü bir sürprizle karşılaştı.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin konakladığı otelin bulunduğu sahile yatlarıyla birlikte gelen yaklaşık 40 kişi, meşaleler yakarak sloganlar attı.

Gece geç saatlerde kentte bulunan marinada bir araya gelen Trabzonspor taraftarları, kendilerine ait yatlara binerek Fenerbahçe'nin bulunduğu Novotel'e hareket etti. Tezahüratlar eşliğinde otelin sahiline yaklaşan taraftarlar, meşaleler yakarak sloganlar attı.

Yatlarda bulunan projektörleri otele doğru çevirerek korna çalan taraftarları, kıyıda bulunan jandarma ekipleri megafon aracılığıyla uyararak dağılmalarını istedi.

Yarım saat kadar sahilde kalan taraftarlar, bir süre daha tezahüratta bulunarak bölgeden ayrıldı.

Sabah

Trabzon taraftarına teşekkürü borç biliriz. Kendileri bizim oyuncuları çok güzel motive ediyorlar maça

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Beraberlik kokan bir maç.Alınan hiçbir sonuç beni şaşırtmaz ama şu da bir gerçek ki eğer şampiyonluk son maça kalırsa Terimsiz GSnin işi çok zor olacak

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Selçuk Şahin, mikro blog sitesi Twitter'da yazdıklarıyla ilginç bir duruma işaret etti.
    Selçuk; "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak.." şeklinde bir twit atarak Trabzonspor taraftarınını bu tutumunu eleştirdi. Orta saha oyuncusu; "Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.." şeklinde bir twit daha atarak dev maç öncesi taraftara mesaj gönderdi.

Kaynak : Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maçın şampiyonluğun kaderini belirleyen maç olması kötü bir durum. Şöyle ki şampiyonluktan bağımsız, o şansın devam etmesinden bağımsız bu maçı kesin ve kesin kazanmalıyız. Şimdi şampiyonluğun bu maça bağlanması ayrıca stres oldu. Keşke daha önce oynayabilseydik bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu zorluklara rağmen bize yakışan şampiyonluğu son maça taşımak olmalı. Ama işimiz zor o yüzden ne olursa olsun canları sağolsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rahat olun, sakin olun, hazır olun...

Öldürmeyen darbe, dahada güçlendirir...

Fener Gol Gool Goool....

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

iki takımdaki eksikler kimler

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Fener Gol Gool Goool....
    2 Kupa Geliyor

Zor mac ama 3 puan zorunluluk, o yuzden kazanir FB.

GS nin butun bir yilin emegi sampiyonlugunu elinden almak istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor Fenerbahçe'ye ölümüne oynayacaktır. Kazanan taraf Trabzonspor olur bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Geçen maçta güya Trabzon bilenmişti,lig maçında da güya bilenmişti ne oldu? Normal sezonda şans sayesinde 1-1 berabere kaldılar.Fenerbahçe'nin 3 tane direkten dönen topu var.Peki play-off'un ilk maçında noldu? Fenerbahçe belkide sezonun en iyi topunu oynarak eze eze aldı maçı.Fenerbahçe bize ve Trabzona doğal olarak ekstra motive oluyor.Çok tecrübeli oyuncuları var ve bu stresi kendileri lehine kullanabiliyorlar.Bu yüzden Fenerbahçe bana göre 1 değil 2-3 adım önde maçı kazanmak adına.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Favori Trabzon gibi görünüyor ancak TT arenadada Gs favoriydi,futbol bu oynamadan gene kazanabiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon taraftar maçın 58.dakikasında üzerinde Aziz Yıldırım basılı sahte paralar atıcakmış. Bundan ala tahrik mi olur,neyin peşindeler anlamıyorum. Sahada cevap veremezsek YUH olsun artık bize.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzon taraftari kalabaligin sonu gozukmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Herkes yazmış Ts ölümüne oynar yok çok hırslı hadi canım inanmam.Zaten Fenerbahçe'de hazırlık maçı havasıyla bakıyor bu maça gençleri oynatıcaz lige ısınsınlar diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    -------Bienvenu

Caner Stoch Mehmet

-----Emre Cristian

Zieg Yobo Bekir GG

şeklinde başlarız büyük ihtimal. Semih'in oynayacağını hiç sanmıyorum. Stoch gibi çok etkili bir silahımız var ama kullanamıyoruz. şu adama ceza sahasının az dışından 3 tane top versen 1 tanesi kesin gol olur ama beceremiyoruz. bu maçı bize getiren isimler Stoch, Caner ve GG üçlüsü olur. Bienvenu'nun tek yapması gereken bir kaç faul kazandırması takıma daha fazlasını zaten yapamaz, ayağında birazcık top ta tutsa fena olmaz aslında duran toplarda Stoch ve Cristian ile etkili oluruz diye düşünüyorum. tabii bir de GS-BJK maçı ile aynı anda başlayacağı için maçımız; Galatasaray'ın öne geçmesi durumunda takımda panik havası oluşmasından korkuyorum. defans ta zaten gereksiz paslar yapıyoruz, böyle bir durumda o paslar hatalı paslara dönüşüp kontra yememize sebep olabilir. Trabzonda korkulacak tek isim Colman bana kalırsa onu durdurursak sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Şu an Trabzon cephesi bizi şampiyonluktan etmek için çok hırslanmış durumdalar ama bizim de onlardan eksik kalır yanımız yok. GG, Volkan zaten bunu belirttiler, oraya ölmeye geliyoruz diyerek. Başarılar Fenerbahçem , vurduğun gol olsun.
    stoch ortada oynadığı zaman pek verimli olamıyor stochun solda oynamasılazım 10 numara mevkisinde mehmet başlamalı sağdada caner beşiktaş maçının ikinci yarısında böyle oynadı takım

-----------volkan------

--gg yobo bekir ziegler---

--- selçuk -- emre---

caner --- m.topuz -- stoch

---------bienvenu-----

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bizim 11'imiz volkan-gökhan-bekir-yabo dayı-ziegler-mehmet-cristian-emre-stoch-özer-bienvenu olacaktır. En azından bence olmalıdır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mehmet'in oynamayacağı Dia'nın 11 de olacağı , Yobo'nun yerine Serdar'ın oynayacağı konuşuluyor. İnşallah doğru değildir özellikle Yobo-Serdar olayı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yobo yerine Serdar oynarsa Fenerbahçe' ye yazık olur. Bekir-Serdar defansı Trabzon forvetleri için piknik alanına dönüşür.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yobo Serdar neden değişsin ki bir sakatlık yoksa ama Dia oynarsa Mehmet yerine memnun olurum bundan. Hatta solda oynasa Dia Caner'in yerine daha mutlu olurum da sanmıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar'ın Yobo'dan tek farkı onun yaptığı hataların genelde golle sonuçlanmış olması, Yobo bu konuda çok şanslı.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Serdar'ın Yobo'dan tek farkı onun yaptığı hataların genelde golle sonuçlanmış olması, Yobo bu konuda çok şanslı.
    Yobo' yu fazla küçümsüyorsun bence. Yobo olmasaydı Fenerbahçe bu sezon yediği gol sayısının 1.5 katını yerdi bana göre. Yobo gerçekten üst düzey bir defans oyuncusu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yobo' yu fazla küçümsüyorsun bence. Yobo olmasaydı Fenerbahçe bu sezon yediği gol sayısının 1.5 katını yerdi bana göre. Yobo gerçekten üst düzey bir defans oyuncusu.
    31 yaşında uluslararası düzeyde defalarca mücadele etmiş elit bir oyuncu. Karşılaştırmam Serdar'ın daha önce yaptığı bazı bireysel hatalar yüzünden tamamen kötü bir oyuncuymuş gibi görenler içindi. Keza aynı hataları Yobo özellikle son dönemlerde bir kaç defa yaptı ama gol olmadan pozisyonlar çıkarıldı. Bu bakımdan şanslı bir oyuncu, bu hatalar sonrası gelişen pozisyonlardan biri gol olsa, Onun hakkında daha ciddi soru işaretleri oluşacaktı.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yabo Dayı büyük futbolcu, Fener için büyük fırsat bence.

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri