Sadri Şener: Taraftarlardan ricam; taşkınlığa mahal vermeden maçı seyretmek ve iyi bir sonuç almak.
Sadri Şener: Şenol hocanın dediği gibi, nefeslerinin sonuna kadar takımlarını desteklesinler.
Sadri Şener: Ligi 3. bitirdiğimizde Avrupa Ligi'ni garantiliyoruz. UEFA bir gelir kapısı. O açıdan bu maçı önemsiyoruz.
Sadri Şener: Futbolcular yenildikten sonra; 'Futbol bu olur, önümüze bakacağız' diyor. Şimdi onu yasakladım,önümüze bakmak yok,çünkü son maç

duran toplarda Stoch ve Cristian ile etkili oluruz diye düşünüyorum. tabii bir de GS-BJK maçı ile aynı anda başlayacağı için maçımız; Galatasaray'ın öne geçmesi durumunda takımda panik havası oluşmasından korkuyorum. defans ta zaten gereksiz paslar yapıyoruz, böyle bir durumda o paslar hatalı paslara dönüşüp kontra yememize sebep olabilir. Trabzonda korkulacak tek isim Colman bana kalırsa onu durdurursak sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Şu an Trabzon cephesi bizi şampiyonluktan etmek için çok hırslanmış durumdalar ama bizim de onlardan eksik kalır yanımız yok. GG, Volkan zaten bunu belirttiler, oraya ölmeye geliyoruz diyerek. Başarılar Fenerbahçem , vurduğun gol olsun.