Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Teşekkür ederim

Avrupa Ligi H Grubu 3.Maç

Kabus gibi bir geceyi geride bıraktık... 8. dakikada kazandıkları bir serbest vuruşta Hilbert ve Egemen'in bakışları arasında Joel Ekstrand kafa vuruşunu yaptı ve 1-0 geriye düştük. 39. dakikada kontratak fırsatı yakaladı Udinese. Rakibinin pozisyonunu bozan Hilbert ceza sahası önüne çıkardı topu, Sivok ve Egemen yine izleyici konumunda Di Natale'ye bakarken İtalyan oyuncu durmadı, ikisinin arasından topu alıp Cenk'i mağlup etti. İkinci yarıda da bir türlü istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Savunma konusunda çok iyi mücadele etti rakibimiz, kalabalık defansı geçmeyi bir türlü başaramadık. 67. dakikada Domizzi çıktı sahneye. Ceza sahamızın önünde kazandıkları serbest vuruşta topun başına geçti ve maçın skorunu belirledi, 0-3.

Almeida tamamen gözümden düştü, ara transfer döneminde talibi çıkarsa yollarımızı ayırmayı düşünüyorum. Tek forvetten de vazgeçme kararı aldım. Önümüzdeki maçlarda çift forvet denemek istiyorum.
    Maçın Adamı : Antonio Di Natale

[YOUTUBE="Oxn7r-6-W5c"]Beşiktaş : 0-3 : Udinese[/YOUTUBE]

Braga : 1-3 : Vorskla

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sunum harika, takipçinim...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Şanssız bir maç olmuş neyse ki Braga'da kötü, 2. olarak çıkarsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Udinese yenilgisi çok kötü olmuş. Bir de genel olarak deplasman sıkıntısı var takımın.

Başarılar dilerim. Bütçeyi zorlamadan devam. Transferi sezon sonuna bırakmış olman isabetli bir karar olmuş.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu gruptan çıkarız çıkmasına da basit gol yiyoruz, son vuruşlarda isabet sağlayamıyoruz. Bu iki problemi aşarsak her şey çok daha güzel ve kolay olacak. Deplasman sıkıntısı diyemem ben bu duruma, çünkü taktiksel anlamda yaşadığımız bir problem yok. Sadece bireysel hatalar yüzünden puan kayıpları geldi.

Ve derbi zamanı!

Spor Toto Süper Lig
    6.Hafta

Sahamızda aldığımız ağır Udinese mağlubiyeti sonrası moralleri toparlamak, taraftarın güvenini tekrar kazanmak adına en iyi fırsatlar derbiler. Zorlu Fenerbahçe deplasmanına hazırlanırken hedefimiz mutlak galibiyetti. Daha önce de söylediğim gibi çift forvet yer aldık sahada. Mustafa-Almeida ikilisi ile rakip kalede etkili olmaya çalıştık.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümü ortasaha mücadelesi şeklinde geçti, bu bölüm sonrası Fenerbahçe üstünlüğü sağlayan taraf oldu. Orta alandaki sayısal üstünlükleri sayesinde daha çok topa sahip olan taraf olsalar da savunmadaki doğru adam ve alan paylaşımı pozisyon üretmelerine engel oldu. Takımımız Fernandes ile, rakibimiz de Sow ile ikişer net gol pozisyonu yakalasa da sonuçlandıramadı. Karşılaşmanın ilk golü dakika 41'de Fenerbahçe'den geldi. Kazanılan bir köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Mehmet Topuz'u kontrol edemedik, yaptığı net kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya başlarken Fenerbahçe'de Cristian-Özer değişikliği vardı. Bizde ilk yarıdaki vasatı aşamayan oyunları nedeniyle Hilbert-Veli ve Almeida-Holosko değişikliklerini yaptık. İkinci yarıda oyun anlayışımızı biraz daha ofansif hale getirmeye çalıştık, geniş alana hızla yayılıp direkt paslarla hücum girişimlerimizi sürdürdük. Mustafa ve Holosko ile iki net pozisyondan yararlanamadık bu bölümde, bir pozisyonda da Holosko'nun golü ofsayt nedeniyle iptal oldu. Oyun üstünlüğünü ele geçirdiğimiz bölümde Mehmet Topuz'un Tanju Kayhan'a yaptığı sert faul sonrası oyundan ihraç edilmesi elimizi daha da güçlendirdi. Gayretimizin sonucunu 87. dakikada Holosko'nun Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkarak yarattığı pozisyonu gole çevirmesi ile aldık. Son bölümde iki takımda skoru lehine çevirebilecek fırsatları yakalasa da sonuç değişmedi ve birer puan paylaşıldı.
    Maçın Adamı : Mehmet Topuz

[YOUTUBE="GX7JVMfeXw8"]Fenerbahçe : 1-1 : Beşiktaş[/YOUTUBE]
    Last edited by Deus Dominus : 19.Mayıs.2012 at 21:13 Reason: imla hatası

Spor Toto Süper Lig
    7.Hafta

Fikstür yoğunlaşmaya başladı. Kayserispor maçından bu yana 10 gün geçti ve 4. karşılaşmamıza çıktık. Bu yoğun programda rotasyon yapmak bile zor oluyor, neyse ki sakatlarımız aramıza dönmeye başladı. Şu an as takımdan tek eksiğimiz Egemen. Karşılaşmaya gelecek olursak, Mersin ekibinin lige başlangıcı oldukça iyi, 6 maç geride kalırken mağlubiyetleri yoktu. Neden üst sıralarda olduklarını bu karşılaşmada gösterdiler bize.

Karşılaşmada baştan sona üstün olan taraftık ancak takım savunmasını çok iyi yapan rakibimizin kilidini açmakta çok zorlandık. İlk yarı golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarının hemen başında bulduğumuz gol galibiyet için büyük avantaj sağladı takımımıza. Orta alanda Aurelio'nun presle kazandığı topta Holosko-Mustafa ikilisi verkaçlarla Mersin savunmasını alt etti ve Holosko 1-0 üstünlüğe taşıdı bizi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde bir kez Fernandes direğe takıldı. Kaleci Seriç'in harika oyunu farkın açılmasını engelleyen en önemli faktördü diyebilirim. Mersin İdman Yurdu adına en etkili pozisyonda maçın son dakikasında geldi, Sidnei'nin birebir pozisyonda Moritz'e kaptırdığı top neredeyse sahadan bir puanla ayrılmamıza neden olacaktı, Cenk'in kurtarışı emeklerimizin boşa gitmemesini sağladı.
    Maçın Adamı : Filip Holosko

Spor Toto Süper Lig
    8.Hafta

Avrupa Ligi Udinese deplasmanı öncesi Ankara ekibinin konuğu olduk. Çift forvetten memnun kaldım, bu karşılaşmada uçta oynattığım ikili daha uyumluydu. 9.dakikada Holosko ile öne geçtik, 30. dakikaya girerken Quaresma ceza sahası içinde yerde kaldı. Kazanılan penaltı atışını tecrübeli kanat oyuncumuz Simao ağlara gönderdi. İlk yarıyı bu golle 2-0 önde kapattık.

İkinci yarıda yine Sidnei'nin hatasından bir gol yedik. 49. dakikada Ermin Zec'e kaptırdığı top Murat Duruer tarafından golle sonuçlandırıldı. Dakika 54'de eski takımına karşı ilk kez forma giyen Mustafa'nın golü geldi. Quaresma'nın sağ kanatta etkili çalımlarıyla ceza sahasına yaklaştı, pasını Holosko'ya çıkardı. Holosko'nun şutunda kaleci başarılıydı ancak ikinci pozisyonda topu takip eden Mustafa golü kaydetti. Bu ataktan 3 dakika sonra Veli Kavlak kendini gösterdi. Sol kanatta Tanju'dan aldığı topu ceza sahasına kadar çok iyi taşıdı, uzaktan gönderdiği sert şutu kaleci Ferhat kontrol edemedi ve top ağlarla buluştu. 60. dakikada 3 değişiklik hakkımızı bitirmek zorunda kaldım, gelecek maçı da düşünerek orta alanda oynayan yorgun oyuncularımı kenara aldım. Talihsizlik yakamızı bırakmadı bu dakikalarda, Tanju sakatlandı ve maçın kalan bölümünü 10 kişi devam ettirdik. Dakika 67'de penaltı kazandı Gençlerbirliği. Azofeifa'nın ilk vuruşunda başarılı bir kurtarış yaptı Cenk ancak dönen top yine Kosta Rika'lı oyuncunun önünde kaldı ve skoru belirleyen golü attı. 4-2.
    Maçın Adamı : Filip Holosko (1 gol, 1 asist)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Deplasman sıkıntısından kastım, dışarda maç kazanamamandı. G.Birliği maçı ile bu şanssızlığa son vermeyi başarmışsın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

takım yoruldukça sanki daha kolay gol yemeye başlamışız.Bunun önüne geçilmezse ilerde başımız ağrıya bilir

Avrupa Ligi H Grubu 4. Maç

Udinese'nin oyun sistemine karşı en iyi oynanabilecek şey ya onlar gibi oynamak, ya da kanatları çok etkili kullanmak olabilir. İlkini yapacak kadro yok elimde, savunmamın önemli oyuncuları sakat. Bu nedenle yapabileceğimiz en iyi şey olabildiğince kanatları etkili kullanmaya çalışmaktı. Son haftalardaki gibi 4-4-2 ile sahada yerimizi aldık. Belki çok fazla pozisyon verdik rakibimize ama genel anlamda beklediğimden iyi savunma yaptık diyebilirim. Gol girişimlerinin yarısından fazlası uzun şutlara dayalıydı.
    Karşılaşmadaki tek gol 22. dakikada Di Natale'nin frikiğinden geldi. Her iki kaleci de mükemmele yakın bir maç çıkardı, son dakikalarda iki kez Necip'le çok ciddi gol fırsatları yakaladık. Onlardan biri gol olsa bir puanla dönecektik yurda. Kısmet değilmiş. Elimdeki kadroyla yapabileceklerimiz sınırlı.
    Maçın Adamı : Samir Handanovic

Spor Toto Süper Ligi
    9.Hafta

Avrupa yorgunu takımda rotasyon kaçınılmazdı bu maçta. Udinese maçından farklı olarak savunmada Ekrem, forvette Almeida şans buldu. Orta 4'lünün tamamı farklıydı. Almeida'ya son karşılaşmalarda yedek kalmak yaramış belli ki, bugün oynadığı oyun bambaşkaydı. Son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa kendi adına kariyer rekorunu kırabilirdi. Girdiği 8 net pozisyondan 3'ünü golle sonuçlandırdı ve galibiyetin baş mimarlarından oldu. Takımımızın diğer golü Mustafa Pektemek'ten geldi. İki forvetimizin yanı sıra Veli Kavlak'ın performansı da çok iyiydi bu karşılaşmada, Dört golden ikisinin hazırlanışında onun adı vardı.
    Maçın Adamı : Hugo Almeida

Sıkı fikstür biraz rahatlıyor. Milli maç haftasına giriyoruz. İki haftalık bir süreç var önümüzde dinlenip tekrar toparlanma fırsatı bulacağımız. Milli takıma gidecek oyuncumuz çok olsa da bu ara ilaç gibi gelecek. Bu arada az önceki yazımda grup puan durumunu eklemeyi atlamışım. Şimdi ekliyorum.
    Grubun diğer karşılaşmasında Vorskla ile Braga 0-0 berabere kaldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gruptan çıkacağız tahminimce, lig için de bir puan durumu yollarsan sevinirim.

Teşekkür ederim, her 5 maçta bir ekliyorum puan durumunu. Samsun maçıyla beraber geliyor lig tablosu da

Spor Toto Süper Lig
    10.Hafta

Holosko'nun milli takımdan sakat dönmesi, Almeida'nın da düşük kondüsyonu bu karşılaşmaya tek forvetle başlamama vesile oldu. Mustafa'nın gün geçtikçe artan form durumuna Quaresma'nın da harika oyunu eklenince skoru lehimize çevirmekte zorlanmadık bu karşılaşmada. Yabancı sınırı nedeniyle Ekrem'e görev vermiştim sağ bek mevkinde ama sağ olsun kaygılarımı boşa çıkarmadı ve Samsunspor'un tek golünün hazırlayıcısı oldu
    Maçın Adamı : Ricardo Quaresma

Avrupa Ligi maçlarımız dolayısıyla bir karşılaşma eksiğimiz var ligde. Fenerbahçe ile birlikte namağlup iki takımdan biriyiz şu an için. İki kulvarda da yarışın içindeyiz, gidişattan memnunum. Taraftarlar da memnun olacak ki son maç sonrası çok güzel haberler çıktı medyada, gururlandım

Spor Toto Süper Lig
    11.Hafta

Braga maçı öncesi bazı as oyuncularımı dinlendirmeyi tercih ettim. Fernandes yerine şans verdiğim Veli gözüme girdi. Çok erken ve saçmalık dozunun aşırı olduğu bir gol gördük kalemizde ancak Quaresma'nın harika ara pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa 6. dakikada skoru eşitledi. İlerleyen dakikalarda ön plana çıkan isim Burak oldu. Önce Mustafa'ya "al da at!" dedi, ardından köşe vuruşunda arka direkteki Sivok'a asisti yaptı. İkinci yarıda hem asları fit tutmak, hem de genç oyuncularımın da tecrübe kazanması amacıyla Necip, Quaresma ve Mustafa'yı kenara aldım, yerlerine Julio Alves, Mehmet Akyüz ve Mehmet Erkut'u aldım. Quaresma çıkmadan önce Veli'nin şık ara pasını gole çevirerek maçın skorunu tayin etti. 4-1.
    :yildiz : Maçın Adamı : Mustafa Pektemek

Pek memnun olmadığım durumlar da oluştu bu geçen haftada. Sivok'un kontratı bitmek üzere, yenileme amaçlı görüşmelerimizde olumlu sonuca ulaşamadık. Arada büyük uçurum var istenen ücret ve benim aklımdan geçen arasında. Yol ayrımına geldik tecrübeli savunma oyuncumuzla.
    Bu sıkıntılı dönemimizde bedava kaptırmak ta istemedim herhangi bir takıma ve kendisini 5 milyon €'ya satılık listesine koydum. İtalyan kulüplerinden teklifler elimize ulaştı, Juventus, Napoli ve Palermo'nun yaptıkları tekliflere olumlu yanıt verdim. Eğer Sivok anlaşma sağlarsa ara transfer döneminde ayrılıyoruz oyuncumuzla.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Mustafa Pektemekten memnun musun? Mac performasi nasil merak ettim, iyiyse milli takima cagirayim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde rakipleri istatistik olarak ezmişsin resmen. Umarım gidişatın böyle devam eder ve namağlup şampiyon olursun :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Mustafa Pektemekten memnun musun? Mac performasi nasil merak ettim, iyiyse milli takima cagirayim
    Çok iyi profili olmasına rağmen saç-baş yoldurtur. Kaleciyle karşı karşıya kalır kaleyi tutturamaz. 10 gol atabilecek pozisyona girer 1 tane zor atar. İstersen al Composure çalıştırıyorum sezon başından bu yana, biraz toparlamaya başladı gibi.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Ligde rakipleri istatistik olarak ezmişsin resmen. Umarım gidişatın böyle devam eder ve namağlup şampiyon olursun :-D
    Ağzından bal damlıyor Sağ ol iyi dileklerin için, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz imkanlar el verdiğince.

Avrupa Ligi H Grubu 5. Maç

Evimizde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız maçta mümkün mertebe elimdeki en tecrübeli oyunculara şans verdim. Hataya yer yoktu bu karşılaşmada, olası bir mağlubiyet avrupa maceramızın sonu anlamına gelebilirdi. Erken gol maçların kaderini değiştirir hepimiz biliriz, ama bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim.
    Fernandes'in harika golüyle başladı fırtına. Braga şoku atlatamadan, 2,3,4,.. ilk yarı bittiğinde 6-1'lik olağanüstü bir skor oluştu. İkinci yarıda sakatlık, gereksiz eksik kalma gibi durumların olmaması için oyunu soğutup değişikliklerle maçın istediğimiz gibi bitmesini sağladık. Bu muhteşem galibiyet hem moralleri tavan yaptı, hem de büyük ölçüde gruptan çıkmamızı sağladı.
    Maçın Adamı: Ricardo Quaresma

[YOUTUBE="JHBcYGKtk-0"]Beşiktaş : 6-1 : Braga[/YOUTUBE]

Udinese : 2-0 : Vorskla

Son karşılaşmada Vorskla karşısında büyük avantajımız var. İlk maçı sahamızda 4-1 kazanmıştık. 2 farklı mağlubiyetler bile tur atlamamız için yeterli olacak. Bu arada Sivok'un transferi ile ilgili durum netleşti. Teklifte bulunan kulüplerden Juventus ile anlaşma sağladı Çek stoper. Ocak ayında yeni kulübüyle sözleşme imzalayacak. Kulübümüzde bu transferden 5 milyon € gelir elde edecek.

Yerine transfer yapıp yapmama konusunda kararsızım. İbrahim Toraman iyileşti, Egemen gelecek hafta forma giymeye başlayacak. Ersan'ın durumu iyileşiyor, büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında aramızda olacak. Rezerv takımda gelişimini yakından takip ettiğim genç Atınç da var, as takıma çıkarmayı düşünüyorum. Sidnei'nin de kiralık sözleşmesi bitene kadar takımda kalmasına karar verdim son gelişmeler sonrası.

Spor Toto Süper Lig
    12. Hafta

Braga karşısında beklediğimizden çok daha kolay ve rahat sonuca ulaştık, fazla yıpranmadık. Bu maç için avantaj sağladı tabi bana. Galatasaray deplasmanında Simao-Veli değişikliği hariç kazanan kadro ile sahada yer aldık. Karşılaşmanın ilk yarısı çok çekişmeli başabaş mücadeleye sahne oldu. İkinci yarıda Mustafa'nın sakatlığı sonrası 4-5-1'e dönme kararı aldım. Galatasaray oyunu sahamıza yıkıp sonuca gitmeye çalıştı, özellikle duran toplarla tehlikeli oldular bu bölümde. Bizde kazandığımız toplarla hızlı hücum girişimlerinde bulunduk. Maçın son bölümünde hızlı hücumlarımızdan birisi sonuç verdi, Veli'nin savunma arkasına attığı topa hareketlenen Almeida dar açıdan düzgün bir vuruş yapıp kaleci Muslera'yı mağlup etti. Golden 3 dakika sonra yine Almeida Burak ile iyi anlaşıp farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Güçlü rakibimize karşı galip gelmek son derece mutluluk vericiydi ancak galibiyetin faturası ağır oldu bizim adımıza. Galatasaray'ın aşırı sert savunması sebebiyle Mustafa 6 hafta, Almeida 2 hafta takımdan uzak kalacak.
    Maçın Adamı : Hugo Almeida

[YOUTUBE="osMGKb7Vxb4"]Galatasaray : 0-2 : Beşiktaş[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 milyon iyi para abi. Gerçi gelen geldiği gibi borca gidiyor Tiago İlori'yi al eğer transfer yapacaksan. Hem ucuz hem çılgınlar gibi gelişiyor. Bir de Egemenle çalıştırırsın O'nu. Al sana yeni Jaap Stam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    5 milyon iyi para abi. Gerçi gelen geldiği gibi borca gidiyor Tiago İlori'yi al eğer transfer yapacaksan. Hem ucuz hem çılgınlar gibi gelişiyor. Bir de Egemenle çalıştırırsın O'nu. Al sana yeni Jaap Stam
    Kusura bakma mesajı düzenlerken fark etmemiştim yazını. Açıkçası kontratının bitimine 7 ay kalmış, bir ay sonra bedava sözleşme önerilebilecek bir oyuncuyu böyle yüksek bir rakama satmak oyun açısından iyi değil, yapay zekanın eksikliğini gösterir ama benim işime geldi bu durum Transfer konusuna pek sıcak bakmıyorum, bakacak maddi durumda yok işin açıkçası Eldeki kadroyla sezon sonuna kadar idare ederiz, gelecek sezon bakarız transfere.

Spor Toto Süper Lig
    13. Hafta

Derbiden 3 gün sonra Karabük deplasmanına çıktık, haliyle yorgun oyuncular vardı, rotasyon bu yoğun fikstürde olmazsa olmaz. Hücum hattındaki sakatlık sorunları nedeniyle yeni iyileşen Holosko'ya hemen forma vermek durumunda kaldık. Aslında sakatlık sonrası oyuncuları tekrar riske etmek istemiyorum ama bazen şartlar istediğimiz gibi gelişmiyor. Neyse ki tatsız bir durum oluşmadan maçı tamamladı Holosko, güzel oyununu iki de golle süsledi. Takımımın şu anki durumundan son derece memnunum. 22 kişilik as kadromda kime şans versem elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.
    Maçın Adamı : Filip Holosko

Spor Toto Süper Ligi
    14. Hafta

Avrupa Ligi grubumuzda oynayacağımız son maç öncesi Gaziantepspor'u konuk ettik sahamızda. Maçın tamamına yakın bir bölümünde gözle görülür üstünlüğümüz olmasına rağmen bir köşe vuruşunda dikkatsizliğimiz nedeniyle yediğimiz gol bir puanla yetinmemize neden oldu. Holosko'nun golüne Yasin Pehlivan ile cevap verdi rakibimiz.
    Maçın Adamı : Simao

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Çok zevkli bir kariyer oluyor gerçekten.Aynen devam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

son maç harici kontrolü tekrar ele geçirmişiz.Arada olan böyle aksaklıklarda nazar boncuğumuz

Yorumlarınızla kariyere renk katıyorsunuz teşekkür ederim hepinize

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç

Grupta son maç kabus gibi başladı. Gaziantepspor'dan yediğimiz gole benzer bir golle Vorskla 1-0 öne geçti maçın başında. Lytovka'nın ceza sahasına gelişi güzel gönderdiği topa Fernandes'in müdahalesi yetersiz kaldı ve Cenk'in uzanamayacağı bir noktaya yöneldi top. 21. dakikada rakibimizin sol kanadından yapılan ortada Egemen'in zamanlama hatası 2. gole sebebiyet verdi, Yurchuk kafa vurşuyla farkı ikiye çıkardı. Haliyle beni de stres sardı. Takımımız adına olumsuz havayı dağıtan gol Simao'dan geldi. İlk yarı bitmek üzereyken ceza sahası içinde bekletmeden yaptığı düzgün vuruşla durumu 2-1'e getirdi. Devre arasına giderken golün gelmesi moral-motivasyonumuzun toparlanması açısından harika oldu.

İkinci yarıda daha arzulu mücadelesi vardı oyuncularımın. Neredeyse tek kale maça döndü diyebilirim, çabalarımız 75. dakikada Holosko'nun golüyle karşılık buldu. Necip'in ayağa pası sonrası rakibini çalımlayıp kaleci ile karşı karşıya kaldı Slovak golcü. Soğukkanlı bir plase vuruşla skoru eşitledi. Galibiyet golü için yüklensek de kalan bölümde aşamadık Vorskla kalecisini. Kazasız belasız grup maçlarını tamamladık 2. sırada.
    Maçın Adamı: Igor Lytovka

[YOUTUBE="DZGpyI2p4xU"]Vorskla : 2-2 : Beşiktaş[/YOUTUBE]

Grubun diğer maçında Udinese ile Braga 1-1 berabere kaldı ve puan durumu yukarıdaki şekilde oluştu. Avrupa'da mücadele eden diğer ekibimiz Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi'nde iyi mücadele etti. Marsilya, Porto ve Glaskow Rangers ile aynı grupta bulunan temsilcimiz grubu 3. sırada tamamlayarak avrupa ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı.

2. Turdaki rakiplerimiz de belli oldu. Belçika'nın Anderlecht takımı ile bir üst tura çıkma mücadelesi vereceğiz. Trabzonspor'un rakibi de kendisi gibi Şampiyonlar Ligi'nden gelen Olympique Lyonnais.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Evde alirsin turu diyecegimde, diyemiyorum. 2 mactada dikkatli ol

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Evde alirsin turu diyecegimde, diyemiyorum. 2 mactada dikkatli ol
    Vorskla deplasmanında neredeyse yanıyorduk, iki maçı da ciddiye alacağıma emin olabilirsin

Spor Toto Süper Lig
    15. Hafta

Eskişehirspor bu yılın flaş ekiplerinden, özellikle sahasında etkili oyunuyla üst sıralarda kendine yer edindi. Kolay olmayacağını biliyorduk, beklendiği gibi de oldu. İlk yarıda oyun üstünlüğü rakibimizdeydi, özellikle Serdar Özbayraktar'ın Theo Walcott ayarı performansı savunmamızı çok zorladı İkinci yarıda orta alandaki baskımızı sonucu gelen erken gol bir nevi maçın kilidini açtı. Necip'in presi sayesinde kazandığımız topu hızlı oyuna soktuk, Veli savunam arkasına koşu yapan Fernnades'i çok iyi gördü ve Portekizli oyuncu ilk golümüzü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi kurup rakibin baskısını kırmayı başardık. Karşılaşmanın son bölümünde gol atmamak çin direnen Holosko, Quaresma'nın ikramını geri çeviremedi ve sonucu belirleyen golü kaydetti.
    Maçın Adamı : Ricardo Quaresma

Spor Toto Süper Lig
    16. Hafta

İlk yarının son haftasında ligde zor günler geçiren Ankaragücü'nün konuğu olduk. Yorgun oyuncularımızı dinlendirmek adına iyi bir fırsat olarak gördüm bu maçı, ayrıca fazla forma şansı bulamayan oyuncular için maç kondüsyonunu yükseltme şansı doğdu. İlk golümüz rakip savunmanın bireysel hata ve anlaşmazlığından geldi. Kaleciye geri pas kısa düşünce Holosko fırsatçılığını konuşturup araya girdi ve takımımızı 1-0 öne geçirdi. İkinci golümüzde Burak'ın adrese teslim ortasını Sidnei düzgün kafa vuruşuyla tamamladı. Karşılaşmanın son golünde Veli'nin ve Ankaragücü kalecisi Bayram'ın imzası vardı, Veli'nin uzak mesafeden sert şutunu kontrol edemeyen Bayram, topu elinden kaçırınca tabelaya 3. golümüz olarak kaydoldu.
    Maçın Adamı : Sidnei

17 maç sonunda (1 maç eksiğimiz var, avrupa serüveni sebebiyle Trabzonspor ile yapacağımız karşılaşma ileri bir tarihe ertelenmişti.) Lider Fenerbahçe'nin 4 puan gerisindeyiz ve hala namağlup devam ediyoruz yarışa. Türkiye Kupası serüveni de başlayacak gelecek ay. 3. Turda rakibimiz Denizlispor oldu. Hareketli bir dönem bizleri bekliyor anlayacağınız

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe yardırmış ama geçeriz ikinci yarı bence. Avrupa'da da gidişat iç açıcı Anderlecht geçilecek rakip.. Bekliyoruz devamını..

Bekletmeyeyim o zaman

Spor Toto Süper Lig
    17. Hafta

2 haftalık bir aranın ardından lige tekrar start verildi. Bursaspor deplasmanında kıran kırana bir mücadeleye tanık oldu izleyiciler Önce Necip'in şık golü ile tribünler coştu. Ardından N'Diaye nin cevabı geldi, ceza sahası dışından harika bir gol attı genç orta saha oyuncusu. İlk yarının son anlarında ceza sahasında oluşan bir karambolde Turgay'ın içeri çevirmek istediği top İsmail'e çarptı ve ağlarla buluştu, ilk yarı Bursaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Holosko-Burak değişikliği ile başladık slovak oyuncunun yaşadığı sakatlık nedeniyle. Quaresma'yı forvet mevkine aldık. İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Beşiktaş'tı, 55. dakikada Hilbert'in ortasına arka direkte Simao şık bir vuruş yaptı, direkten sönen top Almeida'nın önünde kaldı. Golü atmak zor olmadı tectübeli forvetimiz için. Karşılaşmanın son bölümüne girilirken Quaresma'yı ceza sahası içinde düşürdü Vederson, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Duran topların usta ismi Simao topu 90 diye tabir edilen noktaya gönderdi ve galibiyeti takımımıza kazandırdı.
    Maçın Adamı : Simao (1 gol, 2 asist)

Ara transfer döneminde hareketli saatler yaşıyoruz. Manuel Fernandes için kapımızı çalan iki kulüp var, O. Marsilya ve B. Dortmund. 10 milyon € bonservis bedeli karşılığı gitmesine izin verebilirim. Tabi bizde kadromuzu genişletmek amacıyla çalışmalarda bulunuyoruz. Hedefimde üç genç Türk oyuncu var. Jem Karacan, Furkan Özçal ve Hasan Ali Kaldırım. Uygun koşullar oluşursa transferini düşündüğüm isimler bunlar. Bir de Mehmet Topal'ı tekrar gündeme aldık, Valencia'nın tutumuna göre kiralık ya da bonservisini almak konusunda girişimde bulunabiliriz.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri