imparator adana demire oyuncu kiralar![]()
imparator adana demire oyuncu kiralar![]()
Bu sene parasını vermediğimiz futbolcularla çıktık Bank AsyayaAyrıca Bank Asyaya çıktığımız için gelen para noluyo peki ? He bi de belediye faktörü var
Seneye sizin bizden yukarıda olacağınız kesin gibi ama hemen havaya girmeyin bu sezonu bir daha yaşayamazsınız..Hele 6 puanı rüyanızda görürsünüz
belki küme düşeriz, 6 puanı herkese dağıtırız ama size vermeyiz bundan emin olabilirsin
İnşallah kardeş ya bir türlü göremedik Fatih Terimin Demirsporluluğunu![]()
Last edited by omersal : 02.Haziran.2012 at 10:55
Birçok kişi gibi bir Bozüyük'lü olarak bende açıkçası Fethiye'ye elenmeyi beklemiyordum.Ama muhtemelen maçı kimse izlememiştir ki uzatma dakikalarında verilmeyen %1.000'lik bir penaltımız+yararlanamadığımız çok net bir gol pozisyonu vardı.Ama futbol bu sağlık olsun.Kendi takımımdan sonra favorim Adana Demir'di.Açıkçası taraftarından dolayıda sempati duyduğum bir takım.Bank Asya'yı hak ediyorlar.Gelecek yıl başarılar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ben de maçınızı izlemedim ama Fethiye'nin çıkmasına çok sevinmiştim..Çünkü bana göre Balkes ve Bozüyük dışında çok kuvvetli bir rakip yoktu.Biz de Bugsaşı penaltılarla geçemeseydik Bugsaş - Fethiye gibi ilginç bir final olacaktıama neyse ki şanslıydık ve çıktık. balkes ve siz de çok hak ettiniz çıkmayı
Bugsaş'ın penaltılarda elendiğini bilmiyordum bizde penaltılarla elemiştik2 senedir böyle olundu şampiyon penaltıda Bugsaş'ı yenen çıkıyor Bank Asya'ya
![]()