Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 291 sonuç

Konu: Toulouse F.C. [4.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bekledigimdende iyi gidiyor valla, sezon sonu geldiginde buyuk ihtimal gol krali olacak.

Takimin iyi gitmesi bize gelebilecek oyuncu sayisini ve kalitesini artirdi. Ocak ayi geldiginde yonetim transfer butcesi vermese bile 2-3 tane kiralik bombalar gelebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Umut'tan çok iyi verim alıyorsun.Fransa ligi çok zevklidir fakat 2.sezon Marsilya çoşuyor.
    3.sezon da Mbaye Niang ligde fırtına estiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla ilk defa Fransadayim Suan ne Marsilya nede Psg birseyler yapacak gibi. Lyon iyi basladi buyuk ihtimalle goturur.

Marsilya'yi diger oyunlarimdan biliyorum, o Mandandadan az cekmedik. Bana karsi nadiren gol yer

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rennais macinda isyan ettim, oyuna bakiyorsun oyuncularada kizamiyorsun. Sansizlik oluyor ama bu takimda fazlasiyla oluyor, iyi oynadigimiz maclari kazanmaliyiz anca ozaman avrupada futbol oynariz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Soyle bir kaleci var paf takimda, adam futbolu 29 yasinda birakiyor. Diyorum takimida birak git, haftada 30k iyi para onuda yapmiyor.

Daha neler yapabilirim su arkadasla ? bir an evvel gitsin istiyorum.

Serbest bırak en iyisi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onuda kabul etmiyorki Gercek hayatta niye birakiyor bu adam futbolu merak ettim acikcasi yas genc daha.

Akcigerlerine giden bir damarda sorun varmis, doktorlar futbol oynamasini yasaklamis ama bu adam 1 sezon boyu niye duruyor onu anlamadim. Yasakliysa oyuna eklemesinler oyuncuyu.

8. Default

BAŞARILAR.....

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Onuda kabul etmiyorki Gercek hayatta niye birakiyor bu adam futbolu merak ettim acikcasi yas genc daha.

Akcigerlerine giden bir damarda sorun varmis, doktorlar futbol oynamasini yasaklamis ama bu adam 1 sezon boyu niye duruyor onu anlamadim. Yasakliysa oyuna eklemesinler oyuncuyu.
    Yasaklıysa büyük ihtimal 1 yıl oynamaması lazım .

hocam sissoko nun profili koyar mısın

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Al oynat ölürse maaşından kurtulursun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by burak52 View Post
    hocam sissoko nun profili koyar mısın
    Dun aksam epey bir oynadim oyunu, 14 milyonla geldi Inter once, o rakami 20 milyona cektik ve Sissoko'yu onlara verdik.

Foruma bi sure giremedik, oyunda ilerledigimden dolayi transfer gecmisini ve fiksturu toplu halde ekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ikinci yari resmen coktuk. Kalite farki cikinca ortaya 3 golu yedik ve sahadan maglup ayrildik. Yukarilara tirmanmak icin seri bulmamiz lazim, takimla bir toplanti yapip bunu konusacagim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umutlar tukeniyor

Umutun 18 saat sonra gol atmasinla sansizlik kirildi dedik ama cok kotu oynayip evimizde kazanmamiz gereken bir maci kaybettik. Artik umutlar tukenmeye basladi, avrupa futbolu uzaklasiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lig ikincisine Toulouse'tan ders

Takimi 1 hafta boyunca duran toplara yogun bir sekilde calistirdik, ve boylede devam edecegiz bi sure. Atak gelistirmekte sorunlar var, bunun ustesinden Milli mac aralarinda gelmeye calisacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Toulouse cezayi kesti

Yari finale cok guclu bir ekibi eliyerek gectik. Penaltilari kullanan oyuncularima ayrica tessekur ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Toulouse tirmaniyor

Gol yukunun Umut tarafindan cekilmesi bizim icin kotu. 18 saat susmus bir isime guvenmeliyiz mecburi. Diger forvetlerdede is yok

hocam keşke sissokoyu satmasaydın tolouse takımının geleceği ve her şeyi o adam 1-2 sezon beklesen rahat 40-50 milyon a gidiyodu o gidince orta sahayı toplamak çok zor toulouse da

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by burak52 View Post
    hocam keşke sissokoyu satmasaydın tolouse takımının geleceği ve her şeyi o adam 1-2 sezon beklesen rahat 40-50 milyon a gidiyodu o gidince orta sahayı toplamak çok zor toulouse da
    Sikintisini cektik ve cekiyoruz. Daha fazla elimizde tutamadik, sezon basi yeni kontrat ile takimda tutmustuk ama Ocak ayi geldiginde yine pesinde cok takim vardi. Takimda cok oyuncunun talibi vardi bi kac oyuncudan vazgecmeliydik eksiklerimizi gormek icin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kupadan elendik ve ligdede isler istedigimiz gibi gitmiyor. Hedeflten uzaklasmaya basladik iyice. Halen positif dusunmemi sagliyan tek sey ise zor maclarin cogunu atlatmis olmamiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Genelde iyi bir sezon gecirdik diyebilirim. Eldeki oyuncular ile bukadar oldu, zaten transferlerimizin hic biri tutmadi. Besinci bitirip avrupa kupalarina gidememek kotu oldu, buda Fransanin bize yamugu oldu diyebiliriz 2 kupa var ve 2 avrupa bileti oralardan veriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni sezon icin takimda koklu degisikliklere gidilecek.
    Ozelikle avrupada kume dusen ekiplerden futbolcular alacagiz.
    Tabi kulubun ekonomisini dusunerekten 5 tane oyuncu kiralama kontenjaninida kullanacagiz.
    Gecen sezon bazi yerlerde gereksiz hizli davrandigimiz icin cogu transferimizden verim alamadik, bu sefer oyle olmiyacak. Almaya calisacagimiz oyuncularin hepsinin raporlarini izleme komitesine yaptirdik o raporlar dogrultusunda haraket edecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kiralik katilerimiz

Coutinho

Chamberlain

Sanogo

Pogba

Sissoko

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Diger transferleride paylasacagim ama once hepsini tamamlamak istiyorum. Stoper, Sol bek(yedek) ve olursa yildiz bir forvet transfer etmek istiyorum bakalim kimleri bulacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Newcastle'in ligden dusmesiyle onlardan 3 oyuncu aldik, dorduncusude Papis Cisse olacakti ama Sunderland elimizden kapti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezona inanilmaz kotu basladik. Koklu degisimin elbet etkisi var ama bukadar etkili olacagini dusunmuyordum.

Suan halen isimin basindaysam yonetime yalvardigimdandir. Bu saaten sonra donermi hep beraber bakacagiz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Toulouse sampiyonu yendi

Artik iyice uzerimdeki baskiyi hissetmeye baslarken bu galibiyet bize ilac gibi geldi. Seri galibiyetler lazim bize, oyuncularda devamliligi saglamaya calisacagiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takımı bozmussun dostum bence ilk sezon ki kadronda ufak tefek oynamalar yapman daha iyi olurdu..Yine de bol şanslar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Takımı bozmussun dostum bence ilk sezon ki kadronda ufak tefek oynamalar yapman daha iyi olurdu..Yine de bol şanslar
    Koklu bi degisiklik lazimdi ama biraz ipin ucu kacti. Artik iskeleti kurduk takimin, dedigin gibi ufak tefek degisiklikler olur sadece bundan sonra.

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri