Serie A 1,2. Hafta
Milan 5-1 Lazio
Lige Lazio'yu farklı yenerek başladık.Takım adına sevindirici bir başlangıç oldu.
Atalanta 0-2 Milan
Pozisyon bulmakta sıkıntı çektiğimiz bir maçtı.Dede'nin kornerden bulduğu 2 golle maçı kazandık.
Şampiyonlar ligi
Milan 1-0 Man City
Guruptaki en zorlu rakiple şampiyonlar ligi maçlarına başladık.Zorlu bir maç oldu ama 1-0 kazanmayı bildik.Maçın ilk yarısı tamamen City kontrolündeydi.Yaptığım bir iki değişiklik ve devre arası konuşmasıyla ikinci yarı maça ortak olup 3 puanı aldık.
Serie A 3.4. Hafta
Udinese 1-2 Milan
Zorlu Udinese deplasmanından 3 ile dönüyoruz.
Milan1-0 Bologna
Bu kadar poziyona girip gol atamamk çok sama oldu.İbra'nın ayakları tutuldu resmen.Neyseki 3 puanı aldık.
Lige 5'te 5'le başlamışız.Umarım devamı gelir.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Transferler etkisini hemen göstermiş , başlangıç çok güzel Mustafa.
Ben de eski bir Milanlı olarak tekrar Avrupa'da zirve istiyorum![]()
Serie A 5. hafta
Cesena 1-0 Milan
Bütün maç üstün oynadık ama Cesena kalecisini geçemeyince puan kaybı kaçınılmaz oldu.Bologna maındaki gol kısırlığı burda da devam etti.
Şampiyonlar ligi
V.Plzen 1-3 Milan
Guruptaki 2. maçımızda zayıf rakibi 3 golle geçip 3 puanı hanemize yazdırdık.
Serie A 6,7.Hafta
Milan 3-0 Siena
İbra formunu buldu ve yapması gerekeni yapıp takıma puanları getiriyor.Sahamızda rahat kazandık.
Cagliari 0-5 Milan
5 gol 3 puan.
Şampiyonlar ligi
Milan 5-0 Lyon
Lyon eski gücünden uzak demiştim.Çok rahat bir maç sonrası 3 puanı alıp ilk 3 maç sonunda 9 puanla lider durumdayız.
Puan Durumu
İlk 7 hafta sonunda oluşan puan durumu şöyle.
Serie A 8. Hafta
Milan 4-1 Juventus
Adına yakışır bir maç oldu.Maça hızlı aşladık.Rakip bizden önce davranıp kendi kalesine gol attı arkasından Bir poziyonda Barzagli İbrayı biçti,top sağa açıldı kalecide o pozisyonda açıldığı için Valencia boş kaleye topu bıraktı.İbra 1 hafta sakat.Bu maç gol atamadı ama iyi oynadı sahada 60 dk. yakın durdu.
Juve maçtan önce iddaalıydı ama ezerek evlerine yolladık.
Burada da İbranın sakatlanma anı ve golü görüyoruz.
Ligde ve ŞL'de iyi bir başlangıç yapmışız.
Maçlar süper.İbra'nın sakatlığı kötü olmuş.
Kardeşim yeni gördüm kariyerini bomba gibi gitmişsin, tebrikler.
Devamını bekliyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transferlerini beğendim, ligde de iyi gidiyorsun. ŞL'de Barcelona'ya toslamazsak ilk yıl bütün kupalar gelir bu kadro ile.![]()
Aynen süresi uzun değil ama tam formunun zirvesindeyken bu sakatlık köt oldu.
Eyvallah kanka.Baktım seninle uyuşup şu ingiltere kariyerini devam ettiremiyoruz bende İtalya semalarına kaydım.
Herşey bu kadar kolay olmayacak gibi görünüyor![]()
Bi de gençleştirme operasyonu gelirse tadından yenmezBaşarılar.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Serie A 9,10. Hafta
Novara 0-3 Milan
3 golle 3 puana ulaştık.
Milan 3-1 Lecce
Sahamızda da iyi bir oyun oynayarak 3 gol bulup 3 puanı kazanıyoruz.
Şampiyonlar ligi
Lyon 1-2 Milan
Çok çekişmeli bir maç oldu.Nocherino bu maçta çok iyi işler yaptı.alternatif olmaktan çıkıp 11'i zorluyor son zamanlarda.Bu arada guruptan çıkmayı garantiledik.
Serie A 11,12. Hafta
Roma 2-1 Milan
Bu kadar şansızlık olmaz arkadaş!YTamam kötü oynadık ama öyle bir gol yedik ki içim sızladı.Golü yediğimiz atakta biz gol kaçırdık hemde 3'e 1 pozisyonda o top kaleciden döndü geldi Romanın golü oldu.
Milan 0-1 İnter
Üst ste zorlu maçlar oynayacağımız dönemin başındaki 2 maçıda kaybettik.Tutuk bir maç oldu gol geldi sonrası zaten bir film fragmanı gibi hızlı geçti gitti.
En yakın rakibimize 10 puan fark atmıştık şu 2 maç öncesinde.
Puan durumu
Ligde inanılmaz şekilde Juve kötü durumda.Bizim maç oncesi 'Onlar şampiyonluk adayı değiller' dediğimde medyada tepki almıştım ama bakıyorumda değiller abi
Ek bütçe verilmiş ama transfere gerek var mı bilmiyorum şuanda.Forvete Alberto Paloschi hamlesi yapabilirsin belki![]()
Maçlar güzel gidiyor.Roma maçı ise şanssızlık olmuş çok fazla can sıkmamak gerek![]()
Şampiyonlar ligi
Man City 3-3 Milan
Her maç kornerden puan alacak olan biz değiliz.Rakip 2 korner golü bularak 1 puanı zor kurtardı.90+4 verilip 90+5'te kornerden gol yedik oda bizim şansımız.Çokta süper bir goldü.İlk yarı 3 gol atıp 2. yarı yatarsan böyle olur işte.İbranın sakatlanması 2. yarı maçın dönüm noktası oldu.Artık gurup liderliğimizde garantilendi diyebiliriz.
Serie A 13,14. Hafta
Fiorentina 0-7 Milan
Çok yi oynadık rakip kaleyi bulan 8 şutumuzun 7 tanesi gol oldu.
Milan 4-0 Palermo
2 ezeli rakibe karşı alınan mağlubıyetlerden sonra tekrar toparlanmamız mutluluk verici.
Süper maçlar
Şampiyonlar ligi
Milan 3-1 Plazen
Silva'nın gecsiydi.Gurubu lider tamamladık.
Puan Durumu
2.Tur
Kaderin bir cilvesimidir bilinmez profilimde sevdiği kulüp olarak yazan Trabzonspor ile eşleştik.Kuradaki takımları görünc içimden geçti inşallah eşleşmeyiz dedim ama eşleştik.Valencia geleydide Trabzonsporu ben elemek zorunda kalmasaydım
Kaderin cilvesi bu olsa gerek. Yapacak birşey yok.Profesyonellik gereği geçeceğiz.
![]()
TariboWest
Aynen Mustafa yapacak bir şey yok.Çıkalım futbolumuzu oynayalım.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Musti Trabzonspora karsi u18'leri cikarSadri baskanin SL'den gelecek paraya ihtiyaci vardir
Italyada bi ben basarili olamiyorum galiba, iyi gidiyorsun bide su Ibra'dan kurtulsan daha guzel olacak bi turlu sevemedim su adami.
Zaten yazdım oraya eleyen ben olmak istemezdim diye.Hedefim şampiyonluk bama çıksa yine elerimEleyebilirsem tabi.
Yok aga Sadri başkan başka yerden kaynak bulsun.
İbra çok maaş alıyor ama adam gol yollarındaki tek silahım Pato'dan verim alamıyorum umarım seneye sağlam forvetler alırız.
Serie A 15,16,17. Hafta
Chievo 3-1 Milan
Aslına bakarsanız kötü değildik ama şansızdık.Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık ve kalemize gelen şutların gol olması yenilgiyi getirdi.
Millan 3-1 Napoli
Chievo mağlubiyetinden sonra bu maça korkarak çıktım ama beklediğim gibi olmadı ve maçı 3 golle kazandık.
Genoa 0-1 Milan
İki takımında üstünlük kuramadığı bir maç oldu.İbranın ekstra işleri sonucu kazanmasını bildik ve farkı koruduk.
Lanet olsun ya !!! Oyunda baya ilerledim transferle uğraşıyordum bilgisayar mavi ekran verdi.İşin yoksa baştan al şimdi herşeyi.Of off.
Galliani ile Bilek arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
Milan'ın başına bu sezon geçen t.drektörü Bilek ile Milan as başkanı Gallianı CSKA'nın 24 yaşındaki Fildişili oyuncusu Doumbia'nın transferi konusunda birbirine girdi.
Sezonun başından beri forvette yalnızca İbrahimovicten verim alabildiğini söyleyen Bilek bu mevki için Doumbia'yı listesine almıştı.CSKA ile uzun süre görüşmeler sonunda 19 m € bonservis bedelinde anlaşılmaya varıldı.Doumiya ise yıllık 1.5 milyon € gibi cüzi bir maktarda maaş ile sözleşmeyi imzalamyı kabul etti.Ancak 1.5 aylık bir sakatlığı bulnan oyuncun alınmasına Galliani izin vermedi.
Bunun üerine basına açıklamada bulunan Bilek 'Doumbia ile ilgili uzun vadeli planlarım vardı onun 1.5 aylık sakatlığı benim planlarımda hiçbir soruna yol açmıyordu.Galliani bu transferi engelleyerek büyük bir hata yapmıştır.Herkes bildiği işi yapmalı vebenim anlaştığım isimler sorgulanmamalı.' dedi.
Bilek'in bu sözleri üzerine Galliani'de 'Kulüp prayı sokakta bulmuyor.Sakat bir oyuncuya bu kadar para verilmez.Dünyada Doumbia'dan başka oyuncularda var.Ben kulübün menfaatlarını gözetmek zorundayım.'Dedi.
Şimdi herkes bu çekişmelerin ileride nerelere varacağını merak ediyor.