Yok artık yönetim istifa diyorlar çok ilginç.
Yok artık yönetim istifa diyorlar çok ilginç.
FM Gazetesi
Oha 1. haftadan Ersun istifa sesleri basladı.Skibbe icinde bunu yapmıstı Es Es'liler adam takımı zirveye tasıdı sonradan.
Bu hafta 3 puan aldıkları iyi oldu çünkü yeni ekip kimse kestiremezdi nasıl oynayacaklarını bundan sonraki haftalarda zor biraz puan alırlar.
Hayır arkadaş hangi akla hizmet 1/1 diyosun bu maça![]()
50'ye yakin ortasi var Eskisehirin, Nuhlu diye dev almislar ama nedense hic biri etkili olmamis o ortalarin
Akhisar icin sevindim, Eskisehir icin uzulemedim.
Yönetim istfia sesleri baya yüksekti.Neden 1.hafta böyle bir şey dendiki?Arası iyi değil heralde taraftarla yönetimin.
Akhisar'ın kaleyi bulan ilk şutu gol oldu.Asist harikaydı.Golü atanda çok klas attı.Sonuç olarak gerçekten Akhisar'dan ümit verici başlangıç.
Tebrikler Akhisar ligin süpriz takımı olacak bu sene !![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Es-Es 2 sürekli yönetim istifa diyor ki, ayrıca Akigolar bu kadar hatasız oynarlarsa daha çok sürpriz yaparlar.
eto'o bitmiş.
Akigolar kontrayla güzel vurdular tam beklediğim gibi bir 2. yarı oldu...Transferde en sönük takımlardı Elazığ ve Paşa'ya göre...Ama almasını bildiler 3 puanı...
Bence ilk haftalar ligin ayrı bi yerine konulmalı 2.haftadan itibaren takımlar kendilerini gösteriyor Samsun nasıl başladı nasıl bitirdi ben düşmenin en büyük adayı hala Akhisar diyorum
Ligden düşseler bile bir şey diyen olmaz.İlk 11'e bakarsak Süper Lig seviyesinde diyebileceğimiz . Orta saha Emin ve forvetler Bruno ve Bikoko var onları da bugün yendikleri Eskişehir'in kadrosunda 11 oynayamazlar . Düşünmek lazım bu sene sempati yaratacak bir takım Akhisar . Bu arada Oğuz,Kürşat ve Emrah Eren gibi zamanında konuşulmuş oyuncular uzun zaman sonra tekrar süper lig'e çıktılar.
Asist 10 numara olmuş.Forması da çok hoş Akhisar'ın.Reklam falan yok tişört gibi al giy![]()
Geçen sene ramiz köfteydi sponsoru bu sene seçmediler sanırım
Eskisehirin forveti nihui"yu begenen bir tek ben varim galibanese tebrikler akhisar..
Hava toplarında etkili ona lafım yok ama çok yavaş bu maçı izleyenler görmüştür zaten 2. yarı oyuncusu olsa daha çok katkısı olur bence...Maleckiyi de yedek bırakmış Ersun hoca oynatmadı da...
Abi ne hava topu40+ orta kesti bugun Eskisehir oyle bos adamlarda degil orta yapanlar.
Dede,Veysel, Tello. Bunlarin hic birinde varlik gosteremedi. Fazla agir adamki Ersun Yanalin sistemindede agir adama yer verdigini hic hatirlamiyorum, yanlisim varsa duzeltin. Gencler zamaninda Veysel vardi forvette ama ikinci yarilari girip Youlaya partner olurdu.
Nuhiu kadar berbat bir santrafor görmedim hayatımda. Dün bütün maçı izledim bir adamın bütün maçta bir tanemi olumlu hareketi olmaz. Top tekniği sıfır ve çok ağır. Anca bir tane kafa topu gelirse vurur , Batuhan'dan bir kaç gömlek aşağıda bir adam.
Sertan'ın pası tek kelime ile harika yahu.
Bu sene Galatasaray'dan sonra Akhisar'i tutacagim.Umarim ligde kalirlar.zor ama kalmalari.
Sertan çok tecrübeli bir oyuncu ona yakışır bir pas attı
Ersun Yanal ile birlikte Es Es harcanacak gibi, çok iyi bir kadro ile iyi bir sırada bitireceklermiş gibi hissetmiyorum.