Eskişehirspor'un ilk 11'i: Boffin; Veysel, Servet(K), Diego, Dede; Hürriyet, Alper; Erkan, Kamara, Burhan; Nuhiu
AkhisarBelediyespor'un ilk 11'i: Oğuz; Emrah Eren(K), Çağdaş, Kürşat, Uğur; Merter, Emin, Sertan, Ahmet; Bikoko, Bruno Mezenga
Sonunda başlıyor ligBeşiktaş maçı gibi bekliyorum vallahi maçı o kadar özlemişim ligi.
FM Gazetesi
Hayırlı uğurlu olsun yeni sezon güzel ve centilmence maçlar izlemek dileğiyle![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Akhisar'in kadrosu 1.Lig kadrosu gibi.bu sezon kumede kalirlarsa buyuk is basarirlar.
Bando ekibi yine görevde![]()
FM Gazetesi
Akhisar'dan umutluydum ama transfer sezonunu niye böye kötü geçirdiler anlamadım finansal sorunları var sanırım
Akhisar hep eski kurt
Kaleci Oguz, Kursat, Emrah Eren
Akhisar çok net bir gol kaçırdı...
Akhisar tehlikeli geliyor
Es-es 2 transfer yapmış takımı bitirmiş. Hürriyet ne zaman geldi hatırlamadığım için 3 diyemiyorum.
Hürriyet ne arkadaş bu adamın harika bir menajeri var bence. Bu takımda Veysel Sarı'nın yeri önliberodur ve tartışılmaz.
Kaleci desen karpuzcudan bozma bence. Forvetleri öğrenci değişim programı ile eskişehir'e gelip halı sahada takılırken keşfedilmiş gibi. Üzdün beni Ersun Hoca.
Ayrıca hakem biraz heyecanlı sanırım. Maçın başında es-es kendi ceza sahası içinden faul kullanıyordu,kaleci pas verdi stoperlerden biri ceza sahası içerisinde topu kontrol edip oyun kuruyordu ki tekrarlattı. Güzel hakemim o kural değişmediyse eğer(ki değişmemiştir hep karıştırılır) sadece kale vuruşu için geçerlidir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
o nasıl bir pozisyondu
vay be bende diyom bu kaleciyi bi yerden tanıyorum bildigin fenerli oguz bu![]()
Boffin İvesa'dan daha iyi bir kaleci bence lig içinde gayet yeterli düzeyde biraz daha fazla izlemenizi öneririm
Akhisar iyi görünüyor oysaki kadroları tam bank asya kadrosu Bikoko ve Bruno dışında yabancıları yok zaten...Bu maç böyle biter ya da Akhisar bi kontra golüyle 1-0 alır...Kaleci Oğuz müthiş...![]()
Es esin forvet Damperli kamyon gibi. Akhisar beklediğimden daha iyi gibi takım savunması gayet iyi, ayrıca kaptıkları toplarla boş alanlar buluyorlarda paslarda falan hep sıkıntı var.
Servet'i beğendim ben ilk yarı. Ciddiyim.
eto'o bitmiş.
Nuhiu yerine Servet oynasın forvet daha yararlı olur Kamara pası atıyor o yetişene kadarçoktan alıyorlar topu...
![]()
Ama Oğuz yer mi yemeeez![]()
eger tello defansın önüne gelip top alacaksa hiç oynamasın daha iyi yav
Hakem ne bakis atti Mertere oyle, Merter itirazi hemen kesti![]()
Bu Erkan halı saha maçı yaptıgını sanıyor heralde.
Fazla agresif EsEsli futbolcular
Böylece sezonun ilk yatışını da gerçekleştirmiş oldum![]()
Oleyyy beeeeeee Akhisara helal olsun
Golden çok gol pası...
FM Gazetesi