Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 109 sonuç

Konu: 2020 Olimpiyatları Tokyo

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne çektin be madrid 23.30 da aciklancakmis sonuclar galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyseki Atletico madrid dememis

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şöyle bir şey da var. Eğer Tokyo alırsa saat farkından dolayı müsabakalar saçma sapan saatlere denk gelecek. Avrupalılar bunu istemez.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şöyle bir şey da var. Eğer Tokyo alırsa saat farkından dolayı müsabakalar saçma sapan saatlere denk gelecek. Avrupalılar bunu istemez.
    İtalya Tokyo diyor, 2024'e aday oldukları için; ama geri kalan 43 delege bizi destekleyebilir. Sonuçta hem ülkelerin maliyet hesapları hemde tv gelirleri yüzünden İstanbul denilebilinir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    İtalya Tokyo diyor, 2024'e aday oldukları için; ama geri kalan 43 delege bizi destekleyebilir. Sonuçta hem ülkelerin maliyet hesapları hemde tv gelirleri yüzünden İstanbul denilebilinir.
    İtalya niye öyle bi cinslik yapıyor

Gelişmişlik açısından Tokyo bizden kat kat daha önde. Ama ben zaten bu oylamanın adil olduğunu sanmıyorum. Üstteki kişiler nereyi istiyorsa orası seçilecek. Çok büyük paralar dönüyor. Öyle 94 kişinin bi tuşa basmasıyla olacak işler değil bunlar. İşin süs kısmı orası.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İtalya niye öyle bi cinslik yapıyor

Gelişmişlik açısından Tokyo bizden kat kat daha önde. Ama ben zaten bu oylamanın adil olduğunu sanmıyorum. Üstteki kişiler nereyi istiyorsa orası seçilecek. Çok büyük paralar dönüyor. Öyle 94 kişinin bi tuşa basmasıyla olacak işler değil bunlar. İşin süs kısmı orası.
    Zaten oraya o kişiyi koyanlar üstte ki kişiler, öyle hadi ben o komiteye gireyim diye giremezsin. Adam bana çalış diye oturtuyor seni oraya. O baştaki iki üç kişi kimi isterse o kapar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Doğru orası da öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...mpic_Committee

Olimpiyat komitesinin üye listesi var burda...

Nesil
    2006

Açıklanmak üzere haydi hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tokyo kazandı...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kazanamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

haydi geçmiş olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnşallah kazanamayız. Euro 2020 için harcanacak paraları, eğitim veya sağlık gibi sektörlere harcamak yerine bu organizasyona harcamak gösteriş ve hava atmaktan başka birşey değildir. Sanırım hukümetinde yaptığı en iyi iş bu.

Edit: ohh Tokyo kazanmış

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ya bende bir sorun var hiç takmıyorum bunu ya da bu Tokyo görevlileri aşırı gerzek

Adam ağlıyor sanarsın kupa verdiler, sanırım sorun bende

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Olimpiyat, Tokyo'ya gider. Japonya kazanır 2020 ev sahipliğini.
    Maalesef, beklenen sonuç geldi. Sağlık olsun.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

"Bundan sonra adres soran gözü çekik yabancıları yanlış yere yönlendiriyoruz.."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    İnşallah kazanamayız. Euro 2020 için harcanacak paraları, eğitim veya sağlık gibi sektörlere harcamak yerine bu organizasyona harcamak gösteriş ve hava atmaktan başka birşey değildir. Sanırım hukümetinde yaptığı en iyi iş bu.

Edit: ohh Tokyo kazanmış
    aynen katılıyorum götürüsü getirisinden çok olacaktı yapılacak tesislerin vb çoğu kullanılmayacaktı ve bu vatandaşın cebinden çıkacaktı

Nesil
    2006

Dünya Kupası ile birlikte Olimpiyatları Brezilya 2014'de düzenlerken Türkiye'ye hem Olimpiyat hem EURO 2020'yi düzenleyemezsiniz dendi. Bir kişi itraz etmedi, tek başımıza kaldık statü değişti. Olimpiyatlarıda alamadık. ülke olarak sevilmiyoruz.

Nasıl olsa sıkıntıya gerek yok Arap yarım adası ile Afrika'ya Türkçe Olimpiyatları ile ülkeyi tanıtmaya devam ederiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

5 kez başvuru yaptık ve yine olmadı.Art niyetin kralı var kurulda.Japonya'da nükleer tehlike var biz de ne sorun var acaba ? Bu kadar bütçe ayırılmış edilmiş IOC üyeleri bunları görmeyip Türkler ilerlemesin diye sırf 4 milyar dolar bütçe ayıran Japonları görüyor.Adamların kaçıncı düzenlediği organizasyon bir yerden sonra sıkıyor artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende istemiyordum. Bir kere adamların şehirleri hazır. İspanya 2 küsür milyar dolar, Tokyo 4 küsür biz ise 19 küsür milyar dolar bütçe ayırıyoruz. 10 milyon turist bekleniyordu. Kesinlikle maddi anlamda zarar edilirdi. 10 milyon turist harcasa harcasa ne kadar harcayacak?

Üstelik AO gibi bir tesis örneği var. Yapacağın tesislerin çoğu ölecek. Onun yerine bir çok ilde işsizliği giderebileceğin fabrikalar aç. 19 milyar doları olimpiyata vermek büyük günahtır yahu yazıktır. Zaten nasıl verecektik bilmiyorum. Ülkenin demirbaşları çok nede olsa... Neyse

2004 Atina Olimpiyatları için yapılan 22 tesisin 19 tanesi şuan kullanılmıyor:

Kullanılan:

Çok üzülmeye gerek yok. Saydığımız faktörler birde bizim spor konusunda geri kalmışlığımız ve olası yaşanacak skandalları düşününce Allah korusun diyorum. Birde İstanbul var tabi. En başta insan zaten şehrin alt yapısından korkuyor. Tokyo'ya 100 milyon kişi gitse bence yine hiç bir sorun olmayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tokyo 60

istanbul 36

fark atmislar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupalı ülkelerin bir çoğu Tokyo'ya verdiler. 2024 oyunlarının avrupada düzenlenmesini istiyorlar. Roma felan kriz dolayısı ile adaylıktan çekilmişti. 2024'te tekrar aday olurlar. İstanbul'a verip kazandırsalardı 2024'ü avrupadan bir ülke zor alırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ülke olarak spordaki tanımımız
    Futbolu şikeli,atletleri dopingli,güreşçisi ırkçı,ruhu olmayan bir basketbol milli takımı,tenis yüzmede 0 zaten uzar gider bu liste...

Artık bir kendimizi tamamen temizleyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ya bende bir sorun var hiç takmıyorum bunu ya da bu Tokyo görevlileri aşırı gerzek

Adam ağlıyor sanarsın kupa verdiler, sanırım sorun bende
    Biz farkında değiliz, belki de umursamıyoruz ancak onlarda Milli Değer, Kültürel istek ve bağlılık bizdekinin 100 katı önde. Bizde milliyetçilik anlayışı salt ve kuru milliyetçilikten öteye gitmez, zaten kültürel değer falan da hikaye. Japonya gibi Homojen yapılı bir kültür, bizim gibi Heterojen yapılı kültürle kıyaslandığında bu konularda daha hassas.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Yahu Olimpyatları kim izleyecekti zaten? Ben Türk halimle bize oy vermezdim ne yalan söyleyeyim. Futbolla ilgili bir şey istesek neyse, onun da gençleri olmasın rezil oluyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Buna iyi güldüm ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sosyal medyada büyük bir Japon düşmanlığı başladı. Adamlar ne yaptıki?

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Biz Tokyo Driftte Han öldü diye üzülmüştük ama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madalyalı veya madalya adayı çoğu 2016'da yarışacak olan bütün sporcularımız dopingden ceza yemiş, bayrağı taşıyan adam ırkçılıktan ceza yemiş, ülkenin sporla tek alakası 3 büyüklerin bazı maçları ve sınırlı sayıda basketseverden ibaret hee bir de yazın tatilde yüzeriz. Futbolda zaten şikeden damga yedik, olimpiyatlardaki 26 ana spor dalının bir kaç tanesinde sporcumuz var, şu anda aklıma gelmeyen birçok sebep daha var ve biz olimpiyat istiyoruz. Böyle ülkeye olimpiyat verecek komitenin aklından şüphe ederim ben. 19 milyar dolar ayırmışmışız. 19 milyar dolar ne demek yahu farkında değil bunlar yeminle, o paraya ülke satın alınır ülke, sınırları genişletirsin lan () Bina yaparak sporun gelişeceğini düşünen adamlar başta olduğu sürece aynen de devam ederiz böyle olmaya. Biz buraya kadar nasıl geldik ona bile şaşırıyorum heralde 19 milyar komiteninde gözünü boyadı. Bana derseniz ki Tokyo'nun durumundan haberdar mısın, açıkcası gram umrumda değil en azından onlar çalışkan adamlar bizim gibi rant peşinde koşmadan efendi efendi düzenlerler olimpiyatı hemde tarihin en teknolojik olimpiyatı olur sadece onlar değil olimpiyatlarda kazanır. Biz haketmiyoruz olimpiyatı falan hiç boşuna kıvranmaya gerek yok.

Edit: Şunu da ekliyim içimde kalmasın. Olimpiyat komitesinden bir kaç kişiyle telefon görüşmesi yaptım. İstanbul'a Gezi olayları yüzünden oy vermemişler. Çapulcular olmasaydı olimpiyat bizdeydi. Bak yandaş gazetelerde ve televizyonlarda böyle haberler görürüz demedi demeyin zaten hükümet de bu yönde fikir belirtecektir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tokyo'nun yayınladığı tanıtım filmi ile bizimkisi arasında da ciddi mantalite farkı var. Olimpiyat yapmak bina yapmak demek değil dedi adamlar. Doğru söylediler. Biz turistik tur programına katılmış gibi sürekli tarihi yerleri gösterdik. Spor temalı çok az içerik vardı.

Birde arkadaş 2016 Avrupa Şampiyonası'na aday oluruz şu kadar bütçe ayırdık, metro ağı genişleyecek, stadyumlar yapılacak, tesisler yapılacak diyoruz. 2020'ye aday olduk yine aynı yapacağız edeceğiz. Olimpiyat tesisleri hadi neysede Allah rızası için şu stadlar artık bitsinde olası 2020-30 küsür futbol şampiyonası adaylıklarımız için artık stadlar yapacağız yerine stadlarımız hazır çok az eksiğimiz var diyelim. Zaten futboldan başka bir organizasyon gitmez bu ülkeye.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri