Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 63.04%
  • Berabere biter

9 19.57%
  • Spartak Moskova

8 17.39%
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 306 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Spartak Moskova | Şampiyonlar Ligi Play-Off 2.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Selçuk Şahin'i mevcut formuyla kadroya yazmayan insanlar önyargılı ve adaletsizlerdir bence.

Alex'in de maçta hiç oynamayacağını düşünüyorum. Gaziantepspor maçının aynı kadrosu ile çıkarız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

selçuk çok iyi oynuyor geçen sezonun bekiri gibi 2 3 maçtır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex'i oynatmayacaksa şöyle bir kadro çıkarabilir ;

Mert

G.Gönül - Egemen - Yobo - H.Ali

C.Baroni M.Topal

Krasic - Stoch

Sow - Kuyt
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Alex'i oynatmayacaksa şöyle bir kadro çıkarabilir ;

Mert

G.Gönül - Egemen - Yobo - H.Ali

C.Baroni M.Topal

Krasic - Stoch

Sow - Kuyt
    Geçiniz bu kadroları. O 4 ismi oynat aynı anda vaslui ile oynadığımız ilk mac gibi olur dağılırız. Bana kalırsa Stoch yerine Caner cristian-topal yerine topuz Selçuk olmalı. Ama Aykut hoca ortasahayi Selçuk topal topuz ileri ucu da kuyt sow krasic seklinde kuracaktir. Emin gibiyim bu konuda
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

en içten dileklerimle kalbim fenerbahçeden yana avrupada yollarina devam etmelerini istiyorum ama milliyetci duygulari bir kenara birakip dogruyu soylemek gerekirse spartak moskovanin turlucagini dusunuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

M.Topuz olmadan bir fener direnişi düşünemiyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'nin kazanma ihtimali daha yüksek fakat Spartak kolay kolay vermez maçı. Hatta sürpriz yapabilir Spartak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Selçuk Şahin'i mevcut formuyla kadroya yazmayan insanlar önyargılı ve adaletsizlerdir bence.

Alex'in de maçta hiç oynamayacağını düşünüyorum. Gaziantepspor maçının aynı kadrosu ile çıkarız.
    eger ki dedigin gibi cikar ve turu gecersek iskelet kadro olusmus olacak. o kadro kolay kolay bozulmaz, transfer yapilirsa selcuk yerini kaybeder sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    selçuk çok iyi oynuyor geçen sezonun bekiri gibi 2 3 maçtır
    11 sezon sabrettik meyvelerini topluyoruz hamdolsun
    ama hakikaten son formuyla orta ikiliye yazılacak ilk isim konumuna geldi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

S.Moskova maç başında, ortasında ve sonunda, yani belli zamanlarda kesinlikle hücuma dönük oynayacak. Hep savunma yapacak diye kendimizi şartlamayalım. Gol için zaman zaman saldıracaklarını bilelim, gevşemeyelim. Malum Fenerbahçe çabuk gevşiyor, dikakti azalıyor.

Yarın ki maçta Fenerbahçe'ye yürekten başarılar, umarım turu geçer.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    2-1 Fenerbahçe lehine giden maçın son dakikalarında gelecek Spartak golüyle 2-2 biteceğini düşünüyorum. Spartak çok iyi değil ama çok ters bir takım, zor maç. Umarım ben yanılırım, Fenerbahçe turu geçer, Avrupa'da başarılı bir Türk futbolu olmalı artık.
    katılıyorum. bende 2-1 veya 1-0 önde olduğumuz maçın 60-80 arasında bir gol yiyeceğimizi ve öylece elenmeyi bekleyeceğimizi düşünüyorum. gönlüm fenerbahçe'm ile fakat umudum yok. inşallah yanılırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Spartak gibi bir takıma karşı yüklenemezsiniz. Yenmemiz de gerekiyor. Maalesef Teknik direktör Aykut' un işi oldukça zor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Spartak taraftari provakasyon yaparsa heleki nette konusuldugu gibi ermeni topraklarini geri verin felan pankartlari acarsa cok degisik seyler olur.

Nesil
    2006

Aykut Kocaman ne dedi: "Gol yememeliyiz." Yarın ki oyun anlayışımız 1-0 kazanalım yeter mantığı olacak. Bu yüzden direkt bu skoru bekliyorum. Mert, G.Antep maçının formunu korur ve defans ile ortasaha yardım ederse tur bizimdir.

Alex yarın mutlaka forma giyecektir ya yedek olarak ya ilkonbir olarak. Hırslı bir Alex olacağından maçda çok etkili olacaktır. Sow gittikçe ısınıyor Kuyt formda. Selçuk eğer G.Antep maçında ki gibi koşarsa bu işi bitirebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Baskılı oyunla başlayıp golü bulacağız ilk 20 dakikada

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Spartak Gaziantep gibi kaçırmaz. Bence Gaziantepspor daha beceriklili olsa daha farklı olurdu. Berabere biter diye düşünüyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sow, antep mac sonu roportajinda fransizca defansla aramda cok mesafe vardi baslarda, bu beni olumsuz etkiledi ama sonrasinda bu problemi giderdik ve basarili olduk demis. fakat ceviri bu sekilde yapilmamis. bence de bizim en onemli sorunlarimizdan biri bu, defans cok yaslaniyor geriye ve hucumla defans arasi acilinca 60-70 metrede oynamak zorunda kaliyoruz. 1-0 kazanalim mantigiyla bu durum yasanabilir. umarim bu sorunu yasamayiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alex kadroda. Oynar mı oynamaz mı bilmem ama kadroda olması şimdilik iyi bir gelişme.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe için oluşacak en güzel senaryo, sonradan oyuna giren Alex'in turu getirmesi olacaktır herhalde. Oyuna alarak büyüklük gösteren, adım atan teknik direktör ile oyuna sonradan girerek takımına turu getiren, hatasını telafi eden oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne olursa olsun geri çekilmeden oynayalım. 1-0 öne geçmemizden korkuyorum mesela. Çünkü otomatikman geri çekiliyoruz, kötü bir hastalık. Oyuncu tercihleri çok önemli. Sow veya Krasic'i sol kanat oynatmaz umarım. Stoch'un ölüsü bile bu oyunculara göre orada daha çok iş çıkarıyor. Bu iyi veya kötü olma meselesi değil, pozisyonunun adamı olma meselesi. Umarım sahaya dizilimimizde kötü bir durum olmaz, kötü bir dizilimde nasıl sendelediğimizi geçen maç gördük.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7152

Oyuna hakim olmak veya dengede götürmek adına sahaya nasıl yayılacağımız çok önemli. Umarım şans yanımızda olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçe er ya da geç gol bulacaktır. Önemli olan gol yememesi. Bunu başarırlarsa beklediklerinden daha rahat geçerler turu. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Spartak'ın mutlaka gol atacağını düşünüyorum.Önemli olan en kötü 1-0 öndeyken ve en geç ilk yarının başlarında bu golü yemiş olmamız.Emin olun rakibimiz Kiev olsa işimiz çok daha zor olurdu.İlk maçta da gördük ki Spartak çok korkulacak bir ekip değil.Ne varki kadrosu itibariyle kontra atak futboluna yatkın bir takım.İnşallah Welliton ve Romulo bu maçta forma giymezler de tek derdimiz Emenike olur.Bana göre ideal dizilişimiz şu şekilde olmalı:

Mert

GG. Yobo Egemen H.Ali

Krasiç Topuz Topal Caner

Kuyt

Sow

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu Emery akıllı adam Alexten çekiniyoruz demiş bunu duyan Aykut hoca Alex'i oynatıp Kuyt - Sow'u bozarsa büyük hata yapar...Kuyt - Sow ile Spartak'ı eleyebilir Fenerbahçe...

NTV Spor şöyle bir kadro öngörmüş:

Defans hattı aynı, yazmıyorum, orta saha ve hücum: M.Topuz-Selçuk-M.Topal-Krasic / Cristian-Kuyt

Bana kalırsa böyle bir kadro hatalı olur. Cristian Baroni yerine Sow'un oynamasından yanayım.

Kuyt ve Sow, ikisi de sahada olmalı. Ayrıca Krasic'in sağ kanatta görev almasından yanayım, bu adamın sol kanatta oynadığını görmedim, G.Antepspor maçında da verimli olamadı, sağ kanatta fırtına gibi eser. Sol kanatta Stoch ve Caner gibi adamın varken orada Krasic'i oynatmak mantıksız.

4-3-3 şeklinde şöyle bir onbir olabilir:
    Defans aynı;
    M.Topuz-Selçuk-M.Topal
    Krasic-Kuyt-Sow

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sow da sol kanatta berbat oynuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Stoch bu maç sonradan filan girerse iyi iş yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Niye ısrarla "Ziya Doğan Taktiği" ile oynamak istiyor ki bu adam?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

stoch gibi adam varken sol kanat oynatma, sow gibi forvette daha etkili olan bir oyuncunu sol kanat oynat.. hangi futbol mantigina uyuyor bu

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Maç uyduda 4 kanalda şifresiz

KAYNAK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Maç uyduda 4 kanalda şifresiz