Selçuk Şahin'i mevcut formuyla kadroya yazmayan insanlar önyargılı ve adaletsizlerdir bence.
Alex'in de maçta hiç oynamayacağını düşünüyorum. Gaziantepspor maçının aynı kadrosu ile çıkarız.
Selçuk Şahin'i mevcut formuyla kadroya yazmayan insanlar önyargılı ve adaletsizlerdir bence.
Alex'in de maçta hiç oynamayacağını düşünüyorum. Gaziantepspor maçının aynı kadrosu ile çıkarız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
selçuk çok iyi oynuyor geçen sezonun bekiri gibi 2 3 maçtır
Alex'i oynatmayacaksa şöyle bir kadro çıkarabilir ;
Mert
G.Gönül - Egemen - Yobo - H.Ali
C.Baroni M.Topal
Krasic - Stoch
Sow - Kuyt
Canım FEDA olsun sana !
Geçiniz bu kadroları. O 4 ismi oynat aynı anda vaslui ile oynadığımız ilk mac gibi olur dağılırız. Bana kalırsa Stoch yerine Caner cristian-topal yerine topuz Selçuk olmalı. Ama Aykut hoca ortasahayi Selçuk topal topuz ileri ucu da kuyt sow krasic seklinde kuracaktir. Emin gibiyim bu konuda![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
en içten dileklerimle kalbim fenerbahçeden yana avrupada yollarina devam etmelerini istiyorum ama milliyetci duygulari bir kenara birakip dogruyu soylemek gerekirse spartak moskovanin turlucagini dusunuyorum.
M.Topuz olmadan bir fener direnişi düşünemiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe'nin kazanma ihtimali daha yüksek fakat Spartak kolay kolay vermez maçı. Hatta sürpriz yapabilir Spartak.
S.Moskova maç başında, ortasında ve sonunda, yani belli zamanlarda kesinlikle hücuma dönük oynayacak. Hep savunma yapacak diye kendimizi şartlamayalım. Gol için zaman zaman saldıracaklarını bilelim, gevşemeyelim. Malum Fenerbahçe çabuk gevşiyor, dikakti azalıyor.
Yarın ki maçta Fenerbahçe'ye yürekten başarılar, umarım turu geçer.
Canım FEDA olsun sana !
Spartak gibi bir takıma karşı yüklenemezsiniz. Yenmemiz de gerekiyor. Maalesef Teknik direktör Aykut' un işi oldukça zor.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Spartak taraftari provakasyon yaparsa heleki nette konusuldugu gibi ermeni topraklarini geri verin felan pankartlari acarsa cok degisik seyler olur.
Aykut Kocaman ne dedi: "Gol yememeliyiz." Yarın ki oyun anlayışımız 1-0 kazanalım yeter mantığı olacak. Bu yüzden direkt bu skoru bekliyorum. Mert, G.Antep maçının formunu korur ve defans ile ortasaha yardım ederse tur bizimdir.
Alex yarın mutlaka forma giyecektir ya yedek olarak ya ilkonbir olarak. Hırslı bir Alex olacağından maçda çok etkili olacaktır. Sow gittikçe ısınıyor Kuyt formda. Selçuk eğer G.Antep maçında ki gibi koşarsa bu işi bitirebiliriz.
Baskılı oyunla başlayıp golü bulacağız ilk 20 dakikada
Spartak Gaziantep gibi kaçırmaz. Bence Gaziantepspor daha beceriklili olsa daha farklı olurdu. Berabere biter diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
sow, antep mac sonu roportajinda fransizca defansla aramda cok mesafe vardi baslarda, bu beni olumsuz etkiledi ama sonrasinda bu problemi giderdik ve basarili olduk demis. fakat ceviri bu sekilde yapilmamis. bence de bizim en onemli sorunlarimizdan biri bu, defans cok yaslaniyor geriye ve hucumla defans arasi acilinca 60-70 metrede oynamak zorunda kaliyoruz. 1-0 kazanalim mantigiyla bu durum yasanabilir. umarim bu sorunu yasamayiz.
Alex kadroda. Oynar mı oynamaz mı bilmem ama kadroda olması şimdilik iyi bir gelişme.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fenerbahçe için oluşacak en güzel senaryo, sonradan oyuna giren Alex'in turu getirmesi olacaktır herhalde. Oyuna alarak büyüklük gösteren, adım atan teknik direktör ile oyuna sonradan girerek takımına turu getiren, hatasını telafi eden oyuncu.
Ne olursa olsun geri çekilmeden oynayalım. 1-0 öne geçmemizden korkuyorum mesela. Çünkü otomatikman geri çekiliyoruz, kötü bir hastalık. Oyuncu tercihleri çok önemli. Sow veya Krasic'i sol kanat oynatmaz umarım. Stoch'un ölüsü bile bu oyunculara göre orada daha çok iş çıkarıyor. Bu iyi veya kötü olma meselesi değil, pozisyonunun adamı olma meselesi. Umarım sahaya dizilimimizde kötü bir durum olmaz, kötü bir dizilimde nasıl sendelediğimizi geçen maç gördük.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7152
Oyuna hakim olmak veya dengede götürmek adına sahaya nasıl yayılacağımız çok önemli. Umarım şans yanımızda olur.
...
Fenerbahçe er ya da geç gol bulacaktır. Önemli olan gol yememesi. Bunu başarırlarsa beklediklerinden daha rahat geçerler turu. Başarılar.
Spartak'ın mutlaka gol atacağını düşünüyorum.Önemli olan en kötü 1-0 öndeyken ve en geç ilk yarının başlarında bu golü yemiş olmamız.Emin olun rakibimiz Kiev olsa işimiz çok daha zor olurdu.İlk maçta da gördük ki Spartak çok korkulacak bir ekip değil.Ne varki kadrosu itibariyle kontra atak futboluna yatkın bir takım.İnşallah Welliton ve Romulo bu maçta forma giymezler de tek derdimiz Emenike olur.Bana göre ideal dizilişimiz şu şekilde olmalı:
Mert
GG. Yobo Egemen H.Ali
Krasiç Topuz Topal Caner
Kuyt
Sow
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bu Emery akıllı adam Alexten çekiniyoruz demiş bunu duyan Aykut hoca Alex'i oynatıp Kuyt - Sow'u bozarsa büyük hata yapar...Kuyt - Sow ile Spartak'ı eleyebilir Fenerbahçe...
NTV Spor şöyle bir kadro öngörmüş:
Defans hattı aynı, yazmıyorum, orta saha ve hücum: M.Topuz-Selçuk-M.Topal-Krasic / Cristian-Kuyt
Bana kalırsa böyle bir kadro hatalı olur. Cristian Baroni yerine Sow'un oynamasından yanayım.
Kuyt ve Sow, ikisi de sahada olmalı. Ayrıca Krasic'in sağ kanatta görev almasından yanayım, bu adamın sol kanatta oynadığını görmedim, G.Antepspor maçında da verimli olamadı, sağ kanatta fırtına gibi eser. Sol kanatta Stoch ve Caner gibi adamın varken orada Krasic'i oynatmak mantıksız.
4-3-3 şeklinde şöyle bir onbir olabilir:
Defans aynı;
M.Topuz-Selçuk-M.Topal
Krasic-Kuyt-Sow
sow da sol kanatta berbat oynuyor.
Stoch bu maç sonradan filan girerse iyi iş yapar.
Niye ısrarla "Ziya Doğan Taktiği" ile oynamak istiyor ki bu adam?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
stoch gibi adam varken sol kanat oynatma, sow gibi forvette daha etkili olan bir oyuncunu sol kanat oynat.. hangi futbol mantigina uyuyor bu
Maç uyduda 4 kanalda şifresiz
KAYNAK