Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Volkan'ın olmaması büyük eksiklik.Kim ne derse desin Türkiye'nin 1 Dünyanın sayılı kalecilerinden.Forvet gol atar kaleci maç alır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Büyük ihtimalle kapanıp beraberliğe oynayacağız.Bu durumda maçın sonucunu Hollanda ofasıyla bizim savunmanın performansı belirler.Hollanda kazanır büyük ihtimalle.Umarım beraberlik çıkartabiliriz bu zorlu deplasmandan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Belediye küme düşmeye oynayan bir takımı değildi zaten.Abdullah Avcı'da sorumluluğun farkındadır zaten izleyip göreceğiz Portekiz veya Avusturya maçına göre değil Hollanda maçından sonra anlarız artık neyin ne olduğunu
    Gecen sezon belediye başkanı dinlemiştmi..öncelikle hedefimiz her zaman ligde kalmak olarak söyledi...Sonra orta sıralara gelip elimizden geldiğince avrupa bileti almak demişti..En kötü seneryo 10 galibiyet 10 beraberlik demişti...O yüzden öyle yazdım...Evete ama ben ümitli değilim...

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Real Madrid'de Barcelona'ya kontra atak ile oynadı ve yendi. Bu küme düşmeye oynayan bir takım taktiği değildir. Bana sorarsanız en güzel taktiklerden biridir. Hem savunma hem hücum tarzında.. Tercih edermiyim ben hoca olsam sık degil ama tercih edenleri eleştirmeye anlam veremiyorum.
    Real madrid..90 dakka boyunca arabayı kale önüne cekerek yaptı..bulduğu ilk kontra atak gol oldu...ona kontra atak sistem denmez..aşırı defansif anlayış denir...Kontra atak sistem'de kanatların daima geriden gelip..ön tarafa beklenmedik zamanlarda takviye yapmasıyla olur..Buda bir avantaj sağlıyor rakibin kanatları asla hucuma kalkamıyor...Buda rakip takım atağa kalktığı zaman avantaj sağlıyor size....Ama bu sistemi avusturya gibi bir takıma yapamıyorsan..hollanda'ya yapıcağını beklemek tamamen hayal olur..ama futbol bu bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu kadar karamsar havaya şaşırdım doğrusu.
    Ben beraberlik bekliyorum hatta galibiyet dahi olası.
    Abdullah hocaya ve takıma güvenim var.İyi bir havası ve kendine güveni var takım ve hocanın.
    Olmaz diye birşey yok Hollanda da defans sıkıntıları var hatta ortasahanın göbeği euro 12 de sıkıntılıydı bana göre..
    Saçma sapan erken gol falan yemezsek bu maçın ortağıyız

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bu kadar karamsar havaya şaşırdım doğrusu.
    Ben beraberlik bekliyorum hatta galibiyet dahi olası.
    Abdullah hocaya ve takıma güvenim var.İyi bir havası ve kendine güveni var takım ve hocanın.
    Olmaz diye birşey yok Hollanda da defans sıkıntıları var hatta ortasahanın göbeği euro 12 de sıkıntılıydı bana göre..
    Saçma sapan erken gol falan yemezsek bu maçın ortağıyız
    Saçma gol demişken taçtan falan gol yemeyikte

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    ThreepWooD

Twente'den stoper Douglas'ı devşirdiler. Ama o kadroda yok. AZ'den Nick Viergever,PSV'den Kevin Strootman,Jetro Willems ve Aston Villa'dan Ron Vlaar gibi yeni oyuncular kadroda yer alıyor. Bizim savunmacılarla karşılaştırsak daha iyi savunmacılara sahipler. Öyle bir yazmışın ki sanki 10 yıldır oturmuş bir savunma hattımız var. Bizim savunmamızın da kalır yanı yok. Bizde yeni bir takımız ve Hollanda daha oturmuş isimlerden oluşuyor. Hollanda'nın Avrupa Şampiyonasındaki performansına bakıp aldanmamak lazım.
    Meireles

Ona bakma buna bakma şuna bakma neye bakacağız biz ?

Oturmamış olabilir ama bizim stoperlerimiz bana göre daha iyiler.Sen çok devleştirdin bence madem öyle oynamayalım bu kadar eminiz fark yemeye ben yemeyiz demiyorum olur futbol bu ama istediğimizi yansıtırsak sahaya fark yemeyiz.Berabere bile kalabiliriz...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Volkanin yoklugu gercekten cok etkileyecektir ben 1-1 bitecegine inaniyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benimde pek umudum yok. Hollanda kazanır ancak kalbim Türkiye'den yana. Başarılar Türkiye !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hollanda'da Van Gaal ile basın arasında olay var. Dün basına kapalı antremanı izlemek için Hollanda basını mini helikoptere kamera bağlamış.Hollanda antremanını görüntülemek için stadın üstünde uçurulmuş, Van Gaal ekibi sonradan farkına varıyor.bi süre sonra bu insansız mini helikopter sahaya düşüyor. VGaal sinirleniyor haliyle, federasyondan onun kime ait olduğunu bulmasını istiyor.Hollanda'da ortalık karışık.

........................................

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

ThreepWooD

Benim demek istediğim Hollanda'nın EURO 2012 performansı yanıltmasın. Her neyse inşallah istediğimiz bir sonuç alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mert yada Tolga 'dan biri kalede olacak dedi Abdullah Hoca Cenk'i düşünmüyor şuan sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç hangi kanalda?
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maç hangi kanalda?
    Star Şemsi

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

rakip Hollanda olduğu için Mehmet Topal oynamalı , kalan maçlarımızda ikili ortasaha ile çıkmak daha iyi olur.

-------Umut

Arda---------Sercan(Burak)

----Emre-Selçuk

--------Topal

HAK Semih Ömer GG

------Mert (Tolga)
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok Hollanda'ymış , yok Portekiz'miş büyük takımmış falanmış filanmış.Böyle düşünürsek zaten 1-0 geride başlamış oluyoruz.Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil ki.Sahaya çıkarız kanımızın son damlasına kadar savaşırız.İşte o zaman yenmişiz , yenilmişize bakmam ben ama kapalı futbol oynar , hücum yapmazsak bir puana yatmaya çalışıp yenilirsek de üzülmem.Biz çıkalım "futbol" oynayalım.Şans yanımızda olur ya da olmaz , kazanırız ya da kaybederiz.Orda işin içine şans faktörü de giriyor.Biz önde basalım , korkmadan hücum edelim , pozisyonlara girelim.Gol gelmesin ama futbol zevk versin.Benim için futbol "GOL" kavramından çok çok daha fazlası artık.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hollanda 2010 dünya kupasındaki oyunuyla tavan yaptı ve sonrasında bence düşüş geldi. Evet 2012 elemelerinde silip süpürdüler herkesi ama rakipleri de kendilerine göre oldukça zayıftı.

Yeni bir yola giriyoruz ve ilk defa milli takım hocasına bu kadar güveniyorum uzun zamandan beri. En kötü beraberlikle başlayacağımızı düşündüğüm bu uzun yolun sonu Brezilya olur umarım.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kaleci Tolga olmalı bence.Yine de yenileceğimizi düşünüyorum.Skor olarak ise ; 3-1 diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana berabere kalacakmışız geliyor ama galibiyet alırsak kesinlikle sürpriz olmaz. Tarihi fark yersek o da sürpriz olmaz. Bu tarz bir takımız şu an.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    34

Defansımız henüz oturmadı, orta sahamız da bir sorun yok, fakat bizim performansımızdan çok Hollanda'nın hücum başarısı maçın skoru belirleyecektir.

İddaa tabiriyle KG olur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir şey ekliyim Robben gününde olursa çok sıkıntı çekeriz. RVP'yi durdururuz, Sneijder'i durdururuz ama Robben'i durduramayız gününde olursa. Bir de Van der Vaart'ın olmadığı iyi oldu çokta güzel oldu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tolga tecrübeli bir kaleci, özellikle son 2 sene de yaptıkları ortada. Mert'de iyi kaleci ama tecrübe bu maçta önemli. Bu yüzden kalede Tolga oynamalı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bir süpriz olabilir bu maçta.Niyeyse Portekiz maçını andıracak bi maç olacak gibi geliyor.Hollanda'da teknik direktör yeni malum.Çokta gözde büyütmemek gerekir.Sahada doğruları oynarsak çok zor maç olmaz.Maçı zor yapan da yine kendimiz oluruz zor maç olursa şayet

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim kaderimizde var. BöyLe büyük maçLarı hep kaybettik ve kaybetmeye devam edeceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

biz bu tip maclari cok gorduk. hep kazanmak icin cikar 3 yer doneriz :] gecen sefer almanyaya yenilince takimi yerle bir etmisti basin, azerbaycana yenilmistik o yuzden. tecrube kazanmisizdir umarim, hem futbolcular hem de basin. estonya maci da hollanda maci kadar onemli, olur da hezimet yasarsak bunu obur maca yansitmamaliyiz. bunlari cok defa yasadigimiz icin endiseliyim. estonyaya bile puan verebiliriz kotu bir sonuc cikarsa bu mactan.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hollanda her türlü alir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu maç berabere biter.Skor da 2-2 olur.Golleri de .... O kadarını da bilemem ama berabere bitecek bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Ben maçtan umutluyum...Güzel bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum.

29. Default

Bu işler Volkan'a falan bakmaz. bir yemez, iki yemez üçüncüsü...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abdullah Avcı'nın açıklamalarını dinleyince yenileceğimize daha da emin oldum. Ligin en formda oyuncusu Milli Takımda oynayacak diye bir şey yokmuş, milli takımda hazır durumda olan oyuncuların oynaması lazım sanki ama ?!

Akşama saçma sapan bir kadro bekliyorum, umarım yanılırım.

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri