Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

1 4.55%
  • Elazığspor kazanır

1 4.55%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Beşiktaş - SB Elazığspor | STSL 4.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçı izliyorduk abi nasıl yazalım. Takımı çok beğendim, güzel bir oyun sergiledik ve 3 puanı 3 gol ile aldık.
    Canım FEDA olsun sana !

Rıdvan Dilmen İnönü Stadı'ndan girdi konuya yine Messi'ye bağladı.Hahaha.Bu adam süper yaa.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Aslında stad öyle boş değildi. Sadece kapalının yarısı boştu. Bilet fiyatının yanında hafta içi olmasının da etkisi var sanırım.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Beşiktaşlı arkadaşların takımlarına karşı hiç ilgisi kalmamış skorları GS ve FB'li arkadaşlar yazıyor
    Maçları internet başında değil de, tv başında ya da stadlarda izlediğimiz için olabilir. Bir de, kabul etmek gerekirse azınlıktayız. Staddaki boşluğun tek sebebi ise, bilet fiyatlarıydı. Elazığ maçına 170 tl bilet satarsan dolmaz o tribün.

Bugünkü maçta çok büyük keyif aldım, çok beğendim takımı. Tek tek, isim isim ayırt etmeden herkes üzerine düşeni yaptı bence. Rakibin zayıf olması mı, yoksa bizim futbolcuların çok iyi konsantre olması mı bunda etkendi bilemem. Bunu ilerleyen haftalarda daha net görürüz. Aman nazar değmesin, böyle devam.

Tebrikler Beşiktaş'ım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadyum boş diyenler var sanırım okumadım önceki yazıları pek ama stat kapalı hariç full çekti. Seyir zevkini bilmem ama seyirci olarak çok eğlendik biz. İki haftada 6 gol Beşiktaş için alışılmadık bir şey, nazar değmesin diyelim kıçımızı kaşıyalım

Bu adamın korner kullanışına hastayım yine söylüyorum:
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Stadyum boş diyenler var sanırım okumadım önceki yazıları pek ama stat kapalı hariç full çekti. Seyir zevkini bilmem ama seyirci olarak çok eğlendik biz. İki haftada 6 gol Beşiktaş için alışılmadık bir şey, nazar değmesin diyelim kıçımızı kaşıyalım

Bu adamın korner kullanışına hastayım yine söylüyorum:
    Stat değil karşı tribünler bomboştu dendi. Hatta dedim Onunda sebebi fiyatın 170 lira olmasıymış.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet zaten maçta Fikret Orman'a slogan attık o tribünler ile ilgili.

Demin belirtmeyi unuttum, takımda gerçekten forvet sıkıntısı var. Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki eğer birazcık paraya kıyılıp Webo alınsaydı biz bu sene rahatlıkla şampiyonluğa oynarız, hatta şampiyon oluruz derdim.

Batuhan'ı özellikle izledim. İlk yarıda bizim bulunduğumuz tarafa yüklendi Beşiktaş. Batuhan o kadar hantal ki anlatamam yani dillere destan. Ne koşabiliyor, ne top sürükleyebiliyor, ne doğru düzgün ver kaç yapabiliyor... Sağ açığa gidip top alıyor, pasını verip orada kalıyor. İçeri koşsana abi senin ne işin var orada ne bekliyorsun daha anlamıyorum. İkinci yarı Almeida bir girdi ve öyle bir koşular yaptı ki, Batuhan'a oranla çok daha iyi göründü. Tabi ki görünürde pek bir şey yapmadı ama çıplak gözle izleyince görüyorsun bunları daha iyi bir şekilde.

Kısacası 3 gol attık ve 3 golde defans adamlarından geldi. Bu her şeyi açıklıyor sanırım daha konuşmaya gerek yok. Bu forvet yokluğunda insan diyor ki "atsın da kim atıyorsa atsın abi"
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de az önce maçtan geldim. Tribün de takım da ilk yarı vasat ikinci yarı çok iyiydi. Kapalinin yarısı dışında stad fulle yakındı arkadaslar orada sıkıntı olmasın özellikle dediğim gibi ikinci yarıda takımı çok begendim. Rakibi bogduk nefes aldirmadik resmen dakikanın 90 skorun da 3-0 olmasına rağmen rakip sahada deli gibi pres yapan takımı görünce özlenen Besiktas geri geliyor dedim.

Iyi yoldayız Allah bozmasın. Bu arada gorkem 3 maçta 9 gol yanlış olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben de az önce maçtan geldim. Tribün de takım da ilk yarı vasat ikinci yarı çok iyiydi. Kapalinin yarısı dışında stad fulle yakındı arkadaslar orada sıkıntı olmasın özellikle dediğim gibi ikinci yarıda takımı çok begendim. Rakibi bogduk nefes aldirmadik resmen dakikanın 90 skorun da 3-0 olmasına rağmen rakip sahada deli gibi pres yapan takımı görünce özlenen Besiktas geri geliyor dedim.

Iyi yoldayız Allah bozmasın. Bu arada gorkem 3 maçta 9 gol yanlış olmasın
    GS maçını hala yediremediğim için hep unutuyorum o maçtaki 3 golü. Hep yenilmişiz gibi geliyor. İyi oldu hatırlattığın
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Elazığ'a baktımda kesin düşerler.Bülent Uygun yine toplamış eski yandaşlarını.Heryerde yemiyor da bu.Umarım bir an evvel yolları ayırırlar onunla iş işten geçmeden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada şu McGregor'un artık nasıl bir kaleci olduğunu görebilsek iyi olacak. Adama top gelmiyor yahu. Ne iyi ne kötü diyebiliyoruz
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kapalının üstteki bölümünde protesto için beyaz kutu şeklinde boşluk bırakılmış.

Bu da maç başı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cenk'den sonra kalecilere güvenim kalmadı ama McGregor az da olsa gelen posizyonlarda güven vermeye başladı bana.

Tum'un posizyonunu iyi çıkardı.

En azından henüz degaj yaparken hata yapmıyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla internetten ya da tvden izleyip buraya goool diye yazmak alışkanlık olduğu için herkesi öyle sandım bir an umudu kestiğinizi düşündüm
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fernandes muthis bir futbolcu Besiktas efsaneleri arasinda yer alacaktir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Söylenenler doğruysa; kapalının müdavimleri, amigoları falan eski açıktaymış bugün. O fiyata karşı verilecek cevap da, ancak bu şekilde olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Söylenenler doğruysa; kapalının müdavimleri, amigoları falan eski açıktaymış bugün. O fiyata karşı verilecek cevap da, ancak bu şekilde olabilirdi.
    Aynen herkes eski açıktaydı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eski açıkta bi değişiklik olduğu belliydi zaten. Hele numaralı tarafı fenalardaydi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maksimum kapalı bilet fiyatı 100 TL olmalı, yukarısı olmamalı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu sezon ki takım çok dayanaklı. Geçen sezon 60'dan sonra takımın dili dışarı çıkıyordu yorgunluktan. Bu takım 90.dakikada bile pres yapıyor. Orta sahadaki üçlü birbiri ile çok uyumlular. Veli,Necip,Ferdi üçlüsü gayet iyi götürüyor. Ernst'in ayrılışı en çok Necip'e yaradı önü açıldı. İnşallah bu takımın içine Quaresma girmez aksi taktirde işleyen sisteme çomak sokar. Hiç gereği yok takımın ritmini bozmaya. Gitsin Dubai'de parasını kazansın mis gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veli bu takım için çok önemli bir oyuncu. İlk hafta sakatlanmasa o maçı da kazanmış olurduk.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Maksimum kapalı bilet fiyatı 100 TL olmalı, yukarısı olmamalı.
    O kadar da değil. O zaman da, kombine alanlar mağdur olacak. Normal maçlarda 120-130, derbilerde ise, 150-170 arası iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Veli geçen sene bu kadar iyi değildi çok geliştirmiş kendini Samet hoca faktörüde etken.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Veli geçen sene bu kadar iyi değildi çok geliştirmiş kendini Samet hoca faktörüde etken.
    Dün özellikle izledim Veli'yi statta. Bir an olsun durmuyor sürekli koşuyor, adam takip ediyor. Adamda yorulma anlayışı sıfır. Necip'de bu sene kendini geliştirecek gibi. Bu şekilde goller de atarsa güveni yerine gelir ve ileri daha çok çıkmaya başlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O kadar da değil. O zaman da, kombine alanlar mağdur olacak. Normal maçlarda 120-130, derbilerde ise, 150-170 arası iyi.
    175 TL çok fazla, Anadolu takımları ile yapılan maçlar için bu kadar yüksek fiyat olmamalı. Maksimum 100 TL olmalı diyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

100 çok az para. Orası kapalı sonuçta, stadın en iyi yerlerinden. Bir özelliği olmalı. Kombine alanlara haksızlık olur gerçekten.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

175 olduğu takdirde de taraftarın kapalıyı bir süre daha dolduracağını sanmıyorum. Taraftar nasıl FEDA diyorsa, yönetiminde taraftara FEDA demesi gerekiyor ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetimin bize ve takıma yapacağı en büyük FEDA Webo olacaktı ama onuda beceremediler. Umarım ikinci yarı da Nene değil de Webo'yu alırlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    175 olduğu takdirde de taraftarın kapalıyı bir süre daha dolduracağını sanmıyorum. Taraftar nasıl FEDA diyorsa, yönetiminde taraftara FEDA demesi gerekiyor ...

İki tarafta birbirine feda yaparsa ne anlamı kalacak o işin

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@darkkobal123;

Bu konuda haklısın. Hep taraftar FEDA diyor, biraz da yönetimin demesi lazım. Bilet fiyatlarını düzeltirlerse bu sorunun da ortadan kalkacağına inanıyorum. Dün gördüğümüz manzara, hiçbirimizi memnun etmedi sonuç olarak. Şuraya baksana, gece ile gündüz kadar fark var:

Yalnız, 100 tl de az. Dediğim gibi, 170 tl.yi Elazığ maçında değil de, F.Bahçe maçında yaparsan kimse bir şey demez. Elazığ maçına da 120 civarı normal olurdu bana göre.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri