Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    defans hattında fantezi yapmaya gerek yok bence. GG Egemen Ömer Hasan en iyi 4 lü. Semih çok kademe hatası yapıyor. Ömer veya Egemen'de sakatlık problemi olmazsa ikisi oynar.
    Semih ara sıra kademe hatası yapsa da en azından kritik müdahaleleriyle Galatasaray savunmasını ayakta tutan isim. Egemen ise şu anda Fenerbahçe'nin en çok tartışılan isimlerinden biri. Müdahaleleri fena olmasa da her an her türlü hatayı yapabiliyor. Özellikle baskı altındayken sürekli hata yapıyor. Semih her türlü tercih edilecektir.

Volkanın tecrubesini yerim. Kariyerinde oynadıgı maçların %40'ını kendi elleriyle rakibe vermiş bir kaleci. Tolga inter macına cıkarken cok mu avrupa deneyimi vardı. Bu işleri geçiniz. Avrupada oynadı tecrübesi var diye daha az yetenekli oyuncunun alınması kadar saçma bişey olamaz. Sabri'nin de süper Avrupa tecrübesi var ama adam yeteneksiz zorunluluktan oynamış falan filan. Bu bir ölçü olamaz. Sadece Onur alınsın diye söylemiyorum sırf göz önünde değil diye Sinan Bolat'a ne oldu? Avrupaysa Avrupa. Volkan'ın şu milli takımda kalede olması bile bizim için 1-0 geride baslamak demek. Sadece bu maç için konuşmuyorum ben, bundan öncekilerde de konuştum ve söylemeye devam ediyorum. Volkan Fenerbahce'de gs macı performanslarıyla ve İyi bir fenerli olmasından dolayı kalede. Baska bir kaleci olsa daha o Schalke macından sonra postalanmıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Volkanın tecrubesini yerim. Kariyerinde oynadıgı maçların %40'ını kendi elleriyle rakibe vermiş bir kaleci. Tolga inter macına cıkarken cok mu avrupa deneyimi vardı. Bu işleri geçiniz. Avrupada oynadı tecrübesi var diye daha az yetenekli oyuncunun alınması kadar saçma bişey olamaz. Sabri'nin de süper Avrupa tecrübesi var ama adam yeteneksiz zorunluluktan oynamış falan filan. Bu bir ölçü olamaz. Sadece Onur alınsın diye söylemiyorum sırf göz önünde değil diye Sinan Bolat'a ne oldu? Avrupaysa Avrupa. Volkan'ın şu milli takımda kalede olması bile bizim için 1-0 geride baslamak demek. Sadece bu maç için konuşmuyorum ben, bundan öncekilerde de konuştum ve söylemeye devam ediyorum. Volkan Fenerbahce'de gs macı performanslarıyla ve İyi bir fenerli olmasından dolayı kalede. Baska bir kaleci olsa daha o Schalke macından sonra postalanmıştı.
    Volkan'ın tecrübesini mi tartışacağız burada?Volkan şu anda dünya üzerinde en iyi 10-15 kaleciden biridir.Bana göre ilk 5tedir o ayrı.Sıkı Fenerli diye kalede mantığı falan çok saçma gerçekten,Volkan'ın oynadığı maçlar ortada.Bence Onur alınmalıydı milli takıma o da ayrı mesele ama Volkan'a böyle sallamak tam komedi.Sinan Bolat'da sağ diz yan bağlarından sakat olduğu için kadroda yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Yapma hocam gözünü seveyim konuya tek taraflı baktığın o kadar belli ki.Birileri ortaya birşey atıyor.Ülkenin en iyi kalecisi tartışma konusu oluyor.Volkan eli ayağı tuttukça milli takımın kalesini kimseye bırakmaz.Bundan önce de Rüştü için aynı şeyler geçerliydi.Bir takımın kalecisi herşeyidir zırt pırt değiştirilmez.İtalya'da belki Sirigu,De Sanctis,Frey daha yetenekli kaleciler ancak Buffon İtalya'nın "1 numarası" ve kimse tartışamaz.Saygılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Semih ara sıra kademe hatası yapsa da en azından kritik müdahaleleriyle Galatasaray savunmasını ayakta tutan isim. Egemen ise şu anda Fenerbahçe'nin en çok tartışılan isimlerinden biri. Müdahaleleri fena olmasa da her an her türlü hatayı yapabiliyor. Özellikle baskı altındayken sürekli hata yapıyor. Semih her türlü tercih edilecektir.
    Fenerbahçe'nin maçlarını izlememişsiniz , Egemen şuan savunmadaki en iyi isim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Volkan çılgınlıgı almış başını gidiyor. Ben anlamıyorum arkadaşlar futboldan valla, gördüğüm belli izlediğim maç belli google'a volkan demirel yazsan komedi video çıkıyor bu kadar yeteneksiz hantal güven vermeyen kendine aşırı güvenli bir kaleci ve siz bunu burada savunuyorsunuz hele hele bir de rüştü ile kıyaslıyorsunuz. Olaylara farklı açılardan bakamıyorsunuz. Soruyorum ya o Schalke macında volkan değil de Enke olsaydı ne olurdu. A pardon o tip bir maç olmuştu di mi anında yol verilmişti şimdi hatırladım Volkan kaleci falan değil sırf fenerde oynuyor diye adamı dunyanın en iyi kalecileri arasına sokmuşsunuz. yok artık. Volkan bugun anadolu klüplerinin birinde ortaya cıkmış olsaydı ben yuzde yuz eminim istanbul'un yüzünü göremezdi. Yani bir Cenk bile olamazdı kendisi. Bu benim görüşüm olarak kalsın o zaman ben anlamıyor olayım farketmez. Milli takım kalecisi elbet zırt pırt değişmez ama daha yetenekli bir kalecin varsa artık kaleyi ona tslim edersin ve değiştirmezsin.Onceden Volkan'ı zorlayacak adam yoktu ama artık var.

Ayrıca Buffon konusuna gelirsek önce kendimden bahsedeyim. İyi derece italyanca bilir ve konuşur ve yazarım. 15 seneye yakın italyan futbolunu yakından takip etmişimdir. Hatta Italya'da yerel bir gazetede yazım bile çıkmıştır. Kısacası o saydıgın kalecileri de cok iyi tanıyorum fakat Buffon orada ismi sayesinde değil tamamen yetenegi sayesinde kalededir. Duzgun karakterli bir adam olmasaydı buffon şu anda Ya real madrid ya da Barcelona kalecisiydi ve bir kaç sene daha o görevde devam ederdi. Yani kısacası kusura bakma verdiğin örnek kesinlikle doğru değil sen de konuya Frey gibi fransız kalmışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin maçlarını izlememişsiniz , Egemen şuan savunmadaki en iyi isim.
    Evet maçların hepsini izlemediğim doğrudur. Ancak izlediğim 3-4 önemli maçta da Egemen savunduğunuzun aksine büyük takım oyuncusu değilim diye bağırıyordu resmen. Üstelik içinde bulunduğum bütün ortamlarda da oldukça eleştiri aldı, yani savunduğum fikir sadece benim fikrim değil, aşağı yukarı bütün Fenerbahçeli arkadaşlarımın da savunduğu bir fikir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

@davidvilla senin de bu yazdıklarında Fenerbahçe düşmanı olduğun çok net ortaya çıkıyor.Volkan'a yeteneksiz hantal güven vermeyen kaleci demen tam anlamı ile komedi.Futboldan anlamayan biri bunları dese eyvallah ama bunda kesinlikle art niyet var.Takmışsın Schalke maçına.Tamam rezil goller yedi ama ondan sonra müthiş bir çıkış yakaladı.En son Gladbach maçında Arango'nun pozisyonunu dünya üzerinde kaç kaleci kurtarabilir?Enke'nin gidiş nedeni sadece yediği 3 gol değil biraz araştır istersen.Psikolojik sıkıntıları sürekli vardı zaten.En son intihar etti

Quote Originally Posted by ommix View Post
    @davidvilla senin de bu yazdıklarında Fenerbahçe düşmanı olduğun çok net ortaya çıkıyor.Volkan'a yeteneksiz hantal güven vermeyen kaleci demen tam anlamı ile komedi.Futboldan anlamayan biri bunları dese eyvallah ama bunda kesinlikle art niyet var.Takmışsın Schalke maçına.Tamam rezil goller yedi ama ondan sonra müthiş bir çıkış yakaladı.En son Gladbach maçında Arango'nun pozisyonunu dünya üzerinde kaç kaleci kurtarabilir?Enke'nin gidiş nedeni sadece yediği 3 gol değil biraz araştır istersen.Psikolojik sıkıntıları sürekli vardı zaten.En son intihar etti
    Kesinlikle Fenerbahce düşmanı değilim yanlış anlaşılmış. Diger yazılarımda gözüne takıldıgı zaman bakabilirsin. Gökhan Gönül'ün en büyük hayranlarından biriyimdir. İzlemeye doyamam. ALex'i de çok severdim. Tamam Fenerbahceli değilim ama Fenerbahce'den de nefret etmiyorum kesinlikle. Futbolda rakip takımdan nefret edilmesine tamamen karşıyım bununla ilgili yazılar bile yazdım. Tamamen Volkan Demirel üzerinden konuştum ben. Bugun Sabri milli takımda oynasın aynı şeyleri yazmazsam gel yüzüme tükür yani. Cok uzadı ama kısaca özetlemek isterim bence Volkan Demirel her ne kadar bir sürü maça çıkmış olsa da (tıpkı sabri gibi) ne fenerbahce gibi hedefleri olan bir klubun ne de milli takımın seviyesinde bir kaleci değil ve asla da olamadı. (Aynı yorum Sabri için de geçerli)

Not.Bu arada Enke olayını o günün şartlarında değerlendirirsen psikolojik sorunlardan dolayı falan gönderilmediğini hatırlarsın. O işler sonradan ortaya cıktı FB yönetimi de bunun arkasına gizlendi.Tamamen İstanbulspor maçındaki performansı yuzunden gönderildi o gunler dün gibi aklımda.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Robert Enke, Almanya'nın en iyi kalecilerinden biriydi. 2002'de kızı Lara'nın ölümünden sonra evlat edindiği Leila'nın da elinden alınacağını öğrenince dayamadı. Bunalıma girip geçen hafta bir trenin önüne atlayarak intihar eden kalecinin portresi...
    2002 yılında Barcelona'ya imza attığında Robert Enke'nin hayalleri gerçek olmuştu. Dünyanın en iyi teknik adamlarından biriyle (Louis Van Gaal) çalışıp, dünyanın en iyi kulüplerinden birinde forma giyecekti. Kendisini dünyanın önemli kalecilerinden biri olarak görüyordu. Ama kaderin ona çizdiği yön hiç de öyle olmayacaktı. 11 Eylül 2002'de İspanya Kupası'nda Drittligist Novelda ile oynanacaktı. Eldivenlerini güvenle giydi ve sahaya çıktı. Ama şans onunla değildi, kötü bir günündeydi, karşılaşmayı 3-2 kaybettiler. O dönem Barcelona'da güçlü bir isim olan ve daha sonra Galatasaray'da da oynayan Frank De Boer soyunma odasında takım arkadaşlarıyla birlikte Enke'yi suçladı. Bundan etkilenen Van Gaal de, Alman kaleciye Barcelona'nın 1 numaralı formasını ligde sadece bir kez verdi. Oysa Benfica'da üç harika sezon geçirmiş, Arsenal, Manchester United ve Atletico Madrid onu istemişti. Ama kendi deyimiyle, "Avrupa'nın en zor kalesini" tercih etmişti. Korkmaya başlamıştı. "Ya kariyerimi kaybedersem ya bu maçta benim yüzümden kaybedersek" düşüncesi içini kemirip duruyordu. Bir yıl böyle geçti ve sonunda 2003 yılında psikiyatr Dr. Valentin Merkser'e başvurdu. Ağır bir depresyon geçiriyordu.

13 GÜNLÜK İSTANBUL MACERASI
    Bu arada İstanbul'dan Christoph Daum'un telefonu geldi. Sevindi. Barcelona'da kendisini gösterememişti, kiralık olarak gideceği Fenerbahçe'de yeniden toparlanabilirdi. 10 Ağustos 2003'te sezona şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'nin ilk maçı İstanbulspor'laydı. Sarılacivertliler maçın kesin favorisiydi, Enke'nin güvensizliği yine onunlaydı. Maçın sonunda, taraftarların attığı şişeler ve protestoları altında soyunma odasına gitti. O gün 3-0'lık yenilginin tek sorumlusu o olmayacaktı ama İstanbul macerası sadece 13 gün sürmüştü. Daum'a ağır ilaçlar aldığını söylemişti. Alman teknik adam da onun arkasında durmuştu. Ancak Enke ayrılmak istedi ve istediğini yaptı. Yine Barcelona'ya dönmüştü. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın ona forma vermeyeceği artık kesindi. Ara transferde İspanya 2. Ligi takımlarından Tenerife'ye kiralandı. Burada şaşırtıcı şekilde kendisini iyi hissediyordu ve birçok maçı kurtarmıştı. Sezon sonunda Hannover kendisini isteyince sevindi ve hiç tereddütsüz "Evet!" dedi.

KAYNAK

Volkan konusunda söylediklerin beni çok şaşırttı.Hani sene 2005-2006 falan olsa neyse de Volkan bugüne kadar hem Fener'e hem milli takıma ne maçlar ne puanlar kazandırdı.Görüşüne saygı durmakla beraber fazlasıyla şaşırıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@davidvilla
    Volkan ve Sabri kıyaslamasını gördükten sonra pek dikkate alamaya gerek yok bence. Kusura bakmayın ama futbol bilginizden şüphe ettim, saçmalamışsınız. Beğenseniz de beğenmesiniz de Volkan şuan Türkiye'nin en iyi kalecisidir. Oynadığı sürece de Milli takım kalesi ona emanet edilecek.

- - - - - - - Volkan - - - - - - - - -
    GG - Ömer - Egemen(Semih) - Hasan Ali
    - - - - - - - - - Topal - - - - - - - -
    - - - - - - Emre - Nuri - - - - - - -
    Burak (Caner) - - - - - - - Arda - - - -
    - - - - - - - Umut - - - - - - - -

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu anda savunmada form durumuyla ne Semih ne Egemen güven vermiyor bana. Ömer Toprak banko zaten, yanında da tecrübesiyle ve sol stoper oynama özelliğiyle Egemen oynar büyük ihtimal. Umarım orta saha ve hücum bölgesinde de form durumlarına dikkat eder Abdullah Avcı. Mesela Selçuk'un oynamaması lazım, performansı yeterli değil son dönemde, Nuri ise tam tersi. Emre de son dönemde fırsat buldukça asist yapıyor A. Madrid'de, ikisi bir anda oynamaz ama bence Emre tercih edilir gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şimdi bana kesin fanatik dersiniz ama egemen mı Semih mı tartışılması bile saçma.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

@ForsakeN

Turkiye'nin en iyi kalecisi buysa ülke milli takımı bazında beklentilerinizi fazla yükseltmeyelim o zaman.
    O zaman Hiddink'in aldıgı sonuclar da normal
    Bu takım Rio'ya gidemezse bu da normal.
    Romanya'ya puan kaybederse de çok normal.
    Çünkü kalede patlamaya hazır bir bomba var

Benim saçmalıyor olduğum düşüncesi de sizin düşüncenizdir ona da saygılıyım.
    Volkan'ın Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu gösteren herhangi bir ibare de yok.
    Ne başarısı var.
    Benim aklıma gelen en kritik maçlarda yaptıgı en kritik hatalar.
    Yapma Volkan'lar.
    Bu kafa yapısıyla devam edin arkadaşlar hiç sözüm yok.Forvette de Umut gibi bir golcumuz var. O da heralde turkiye'nin en iyi golcusudur.
    Ankaragucu'nden ya da Trabzon'dan Umut secilseydi milli takıma ne yorumlar yapılırdı kimbilir burada.
    Volkan'da aynı şekilde Trabzon'dan secilseydi eğer neler derdiniz.

Sonra neden ülke olarak düşüşteyiz.Neden bilmemneyiz.
    Çünkü birisi biraz İstanbul takımlarının oyuncularına sert eleştiride bulunsa saçmalıyor damgası yemekte.
    Bu arada ben de bir İstanbul takımı taraftarıyım.
    Siz böyle düşünüyorsanız zaten, Abdullah Avcı'yı İstanbul takımı agırlıklı kadro kurdu diye eleştiremezsiniz.
    Volkan kesinlikle Türkiye'nin en iyi kalecisi değil.Bu görüşün de sonuna kadar arkasında durdum bu zamana kadar yine duracağım ister saçmalıyor deyin ister başka birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şimdi bana kesin fanatik dersiniz ama egemen mı Semih mı tartışılması bile saçma.
    Valla kişiliğin beni bağlamaz ama, Egemen'i fazla büyütüyorsun gibi geldi bana. Trabzonspordaki Egemen gibi değil şu anda, Fenerbahçe'de de savunmanın en iyisi olduğu konusuna katılmıyorum, hem isim form durumuyla Yobo 1-2 gömlek üstün Egemen'den. Fenerbahçe'de sol stoper oynuyordu Yobo, şimdi Egemen ile oynayınca sağa geçiyor bunun etkilediğini düşünüyorum. Yobo'nun bir sakatlığından bahsediliyor, ciddi olursa savunma Egemen - Bekir'e kalırsa o zaman daha net anlaşılır herşey. Çok fanatik Fenerbahçe'li olup, bloglarında Egemen'i asıp kesenler var, tabii o kadarlık bir durum yok ama ben herkesle Semih ve Egemen'i tartışabilirim. Zaten oyun tarzı olarak aynı oyuncular mı önce ona da bakmak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@ForsakeN

Turkiye'nin en iyi kalecisi buysa ülke milli takımı bazında beklentilerinizi fazla yükseltmeyelim o zaman.
    O zaman Hiddink'in aldıgı sonuclar da normal
    Bu takım Rio'ya gidemezse bu da normal.
    Romanya'ya puan kaybederse de çok normal.
    Çünkü kalede patlamaya hazır bir bomba var

Benim saçmalıyor olduğum düşüncesi de sizin düşüncenizdir ona da saygılıyım.
    Volkan'ın Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu gösteren herhangi bir ibare de yok.
    Ne başarısı var.
    Benim aklıma gelen en kritik maçlarda yaptıgı en kritik hatalar.
    Yapma Volkan'lar.
    Bu kafa yapısıyla devam edin arkadaşlar hiç sözüm yok.Forvette de Umut gibi bir golcumuz var. O da heralde turkiye'nin en iyi golcusudur.
    Ankaragucu'nden ya da Trabzon'dan Umut secilseydi milli takıma ne yorumlar yapılırdı kimbilir burada.
    Volkan'da aynı şekilde Trabzon'dan secilseydi eğer neler derdiniz.

Sonra neden ülke olarak düşüşteyiz.Neden bilmemneyiz.
    Çünkü birisi biraz İstanbul takımlarının oyuncularına sert eleştiride bulunsa saçmalıyor damgası yemekte.
    Bu arada ben de bir İstanbul takımı taraftarıyım.
    Siz böyle düşünüyorsanız zaten, Abdullah Avcı'yı İstanbul takımı agırlıklı kadro kurdu diye eleştiremezsiniz.
    Volkan kesinlikle Türkiye'nin en iyi kalecisi değil.Bu görüşün de sonuna kadar arkasında durdum bu zamana kadar yine duracağım ister saçmalıyor deyin ister başka birşey.
    Gülüyorum sadece Kimmiş Türkiye'nin en iyi kalecisi bari onu da söylede daha çok gülelim

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Gülüyorum sadece Kimmiş Türkiye'nin en iyi kalecisi bari onu da söylede daha çok gülelim
    Sen gülmeye devam et arkadaşım bir süre daha devam et zamanı gelince ben de güleceğim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sen gülmeye devam et arkadaşım bir süre daha devam et zamanı gelince ben de güleceğim burada
    Hala gelmiş 2004 yılındaki Schalke maçından, Euro 2008'deki yaptıgı tek hatadan - ki o hata evet çok büyük fakat turnuva boyunca çok iyiydi - bahsediyorsun. Volkan son 2-3yıldır neredeyse sıfır hata ile oynuyor. Tek başına kurtardığı kaç tane maç sayarım sana, daha bu sezondan aklıma gelenler Vaslui deplasmanı, Borussia deplasmanı... Son yıllarda Milli maçlarda da döktürüyor zaten

Bir de ısrarla sormama rağmen, Volkan'dan daha iyidir diyebileceğin bir isim de sunamaman da enteresan

Seninki şu mantık olmuş, Cristiano Ronaldo 2008'deki bi maçta çok önemli penaltıyı atamadı, off berbat oyuncu

Volkan kalıplaşmış bir isimdir Türkiye kalesi için. Kendi takımımdan olduğu için söylemiyorum sadece. Sen gelsen Arda'nın başarısını eleştirsen yine karşı çıkarım komik olma diye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Hala gelmiş 2004 yılındaki Schalke maçından, Euro 2008'deki yaptıgı tek hatadan - ki o hata evet çok büyük fakat turnuva boyunca çok iyiydi - bahsediyorsun. Volkan son 2-3yıldır neredeyse sıfır hata ile oynuyor. Tek başına kurtardığı kaç tane maç sayarım sana, daha bu sezondan aklıma gelenler Vaslui deplasmanı, Borussia deplasmanı... Son yıllarda Milli maçlarda da döktürüyor zaten

Bir de ısrarla sormama rağmen, Volkan'dan daha iyidir diyebileceğin bir isim de sunamaman da enteresan

Seninki şu mantık olmuş, Cristiano Ronaldo 2008'deki bi maçta çok önemli penaltıyı atamadı, off berbat oyuncu

Volkan kalıplaşmış bir isimdir Türkiye kalesi için. Kendi takımımdan olduğu için söylemiyorum sadece. Sen gelsen Arda'nın başarısını eleştirsen yine karşı çıkarım komik olma diye
    Uzamasın diye söylemedim bence Turkiye'nin en iyi kalecileri Sinan,Tolga ve Onur. İstediğin kadar gülebilirsin en azından youtube'a bu adamların ismi yazılınca funny videos çıkmıyor.

Son 2 3 sene dedin hemen bir örnek veriyorum.
    TT arena'da oynadıgımız kazakistan maçı yandan orta sut karısımı gelen top.
    Son dakika arda şansa bala atmasa play off da oynayamazdık.
    Borussia 3 pozisyona girdi zaten 2sini attı. Frikik biraz içeri gelse Volkan izleyecek.

Kendi takımında diye söylemiyorsun zaten kendi takımının simge ismi oldugu için gs taraftarıyla dalga geçtiği için sizlerin yüreğine kazındığı için söylüyorsun.Sen sağlam bir fenerlisin o yuzden uzatmaya hiç gerek yok.

Ayrıca istediğin kadar gülebilirsin kardeşim. Volkan er ya da geç bu grupta yine youtube hiti bir hata yapacaktır o zaman hep beraber izler izler güleriz. Olan da son 4 senede oldugu gibi milli futbolumuza olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu ileri sürdüğün şeyler 26yaşındaki bir adamın yazacağı şeyler değil. Neymiş funny video'ları varmış Ronaldo'nun da Messi'nin komik videolar var, popüler adamların bu tarz videoları olur tabi. Hata yaptı dediğin maçların tamamını izlemeni öneririm, kaç tane karşı karşıya top çıkarmış, neleri kurtarmış falan. Sadece yaptığı hatalara odaklanıyorsun. Daha da yazmayacağım çok gereksiz bi muhabbet şu çünkü

Hayda şimdi de yaşıma taktın Neyse kardeşim dogru diyorsun uzatmaya gerek yok bence Volkan Türkiye'nin en iyi kalecisi değil, sence o Türkiye'nin en iyi kalecisi. Görüş ayrılığı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Maçı kimin kazanacağını tahmin etmek zor. Kazanırız diyemiyorum. Zor maç olacak. Ama benim aklımda acaba yine mi gicemeyeceğiz sorusu şimdiden belirmeye başladı. Sanırım bu aralar çok fazla hayal kırıklığı yaşıyorum futbol adına bundan olsa gerek. Neyse Milli takıma başarılar. Son zamanlarda ki performansları ile göz dolduran oyuncular olduğu kadar endişe verici olanlarda var. Ben sahaya çıkacak 11'i merak ediyorum. Umarım hoca mantıklı seçimler yapar. Saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Onur
    gg semih omer hasan
    hamit selcuk nuri emre arda
    burak

Rumenlerin hocasının basın toplantısından sonra muhtemel kadroları şu şekilde şekillenmiş
    Tataruşanu
    Chiriches,Tamas, Goian, Razvan Rat
    Bourceanu,Lazar
    Cocis,Torje,Mutu (bu 3lü yer değiştirerek oynayacaktır)
    Stancu

Yorum :Cocis Torje ve Mutu üçü de topla oynamayı cok seven ve cabuk oynayabilen oyuncular bunların arasına stancu'yu da katarsak inanılmaz kontralar yiyebiliriz.
    Torje ve Mutu sag ve sol kanatta içe katederek savunma arkasına top atan/sarkan oyuncular ikisinin de özelliği içeri katetmedir, stancu'nun yalancı koşularında aralara girmek isteyecekler.
    Kalecisini tanımıyorum.
    Goian ve Tamas'da ağır gözükseler de hamleleri yerinde olan oyuncular.Ayrıca Tamas topu oyuna sokmasıyla Pique'yi andıran bir oyuncudur.Goian'da hava toplarının mutlak hakimi görüntüsündedir.
    Önde tehlikeli gözüküyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hücum hattı fena değil yalnız. razvan rat'la tamas da iyi savunmacılar. romanya'yi biraz fazla mı küçümsüyoruz ne...

Ayrıca 2.yarı oyuna alabilecekleri komple santrafor tipi Marica da var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

at hırsızı vardı bir tane nicolita yok mu o

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

En çekindiğim isim Torje. Onu kilitlersek, forvet de etkisizleşir diye düşünüyorum. Mutu, sürpriz bir şekilde piyasaya çıkarsa ona bir şey diyemem.

29. Default

Razvan Rat beni tedirgin ediyor, onun önüne koysak Umut'u pek güzel olur, bütün maç boğuşur dururlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yazıları okuyan birisi Volkan kaleye geçmeden önce Türkiye'nin her turnuvada final oynadığını, Volkan kalede olduğundan beri de turnuvalara katılamadığını sanacak.
    Last edited by Rsa : 11.Ekim.2012 at 19:38

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri