Araba Muhabbeti yapmıştım galatasaray bu forumu takip edenler bilir...Evet araba taklalar atmaya başladı...Artık toparlanması zor olur..
Araba Muhabbeti yapmıştım galatasaray bu forumu takip edenler bilir...Evet araba taklalar atmaya başladı...Artık toparlanması zor olur..
Gençlerbirliği ilk yarı biterken belki de maçı bitirecek golü atacaktı ama olmadı. Belki Galatasaray için dönüm noktası olabilir.
...
Ayaküstü 2. golü de yiyorduk,izlemeye lüzum yok ancak renk aşkı yine izleyeceğiz.Ordu maçından beridir bir tutukluk var takımda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Boşlamalar , takmamalar yine başlamış takımda Allah'tan teknik direktör İmparator Terim yoksa kopardık bile yarıştan.
Son dakikada çok iyi geldi ev sahibi ekip ama golü bulamadı. Maçta çok gol olmayacak gibi. Hamit Altintop tam olarak dümduz oyuncu al ver al ver,mehmet topuz hiç farkı yok. Topuz en azından aşırı pres özelliğine sahip,engin dönse sag kanada hamitten çok is yapar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bekler çok kötü oynuyor.Eboue'yi ilk kez bu kadar kötü görüyorum.Hücumda da çok kötüyüz.Amrabat'ın bi tane düzgün ortası yok.Emre Selçuk'un yerini hiç dolduramıyor.Bir şeyleri değiştirmesi lazım Fatih Terim'in.İkinci yarıya iyi başlayıp 10 dk içinde bir gol atarsak alırız maçı.
Elmander'i çıkarıp Aydın'ı alabilir imparator.
Melo-Hamit
Aydın-Emre-Amrabat
Burak
tarzı bir diziliş deneyebiliriz.
burak avrupaya gitmeyerek buyuk hata yapti, istanbul ona yaramiyor. anlamasi lazimdi bunu.
Terim devre arasi fircalar, GS ikinci yari maci alir![]()
biraz erken bu yorumları yapmak için ama yine ligi bir şekilde götürürüz ama bir gerçek ki ujfalusinin diziyle bizim hayallerimizde gitti
Bu kadar kötü görmemiştim takımı bir süredir.Teknik taktik,onu çıkar bunu soktan daha öte bir sorun var.Mental olarak iyi degil topçular.Mücadele etmiyorlar topu kaybetti mi geri koşan çok az.Oyuncu değişikliğinden öte kafaların düzelmesi lazım bence.
Gecen sene Eboue sağ bekten topu alıp direk çizgiye pas atmazdı ortaya doğru sürüp ver kaç yapardı pozisyon bulurduk bunu da ortada oynayabilen Engin Baytar'la yapardı. Hamit hemen çizgiye kayıyor ve ikili baskıda bitiyor. Engin Baytar'ı çok arıyoruz kontra ataklarda da yokuz Engin çok iyi çıkarıyordu bizi.
Tahmin yarışmasında 2 haftadır GS alır diyordum.Puan kaybı yaptı yine GS alır dedik yine kaybediyor..Ben garanti puan gelsin derken GS 3 haftadır neler yapıyo
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Burak - Umut değişikliği geliyor.
Cluj...Braga gibi oynayacak ..Eğer cimbom..Braga maçındaki...gibi oynarsa...Gene mağlup olur..acilen yeni çözümler bulunması lazım.. daha önceki forumlarda yazdım...oyuncular topu orta saha'ya...Getiriyor..sonra ne yapıcaklarını bilmiyorlar..sağa sola bakıyorlar..geçen sene ..Melo-Selçuk bunu cok iyi yaptı...Ama bu sene MELO-SELÇUK form düşüklüğü var...O yüzden top ceveremiyor galatasaray...
Dediğim gibi..Taklalar..Atıcak arabayı...Cluj galibiyeti durdurur..Yoksa fatih terim mualif isimler yönetimin içinde çatlak sesler cıkarmaya başlar..
Hamit'in içe niye kat etmediğini anlayabilen birisi var mı ?
Gol be, Umut.
Umut attı be1-1
Hamit beke Aydın kanada,Eboue çıktı.
Hamit beke geçiyor, Fatih hocam yapma be.
Elmander !!!!!!
Gol be, Elmander.
Golmandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer![]()
Astı astı
![]()
Umut hatayı affetmedi skoru eşitledi, Akabinde Gençler yine net gol fırsatını kaçırdı ve Galatasaray 2. golü attı futbol böyle bir şey : )
...
elmanderiyi haşlamış imparator
![]()
Ahah maça bak![]()
Ne yaptıysa bu adam takıma..sanki dövmüş gibi..pas yapamaya başladılar...Ama 1-1 gennçler kaçırığı poziyon cok önemliydi..