Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 35.29%
  • Berabere biter

3 17.65%
  • Galatasaray kazanır

8 47.06%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL 8. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Gençlerbirliği - Galatasaray | STSL 8. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gençlerbirliği iyi bir teknik adama sahip, kaliteli bir takım. Çok zor bir maç bizi bekliyor, ciddi eksiklerimiz var. Fatih Terim'in oyuncu tercihleri ve taktiksel tercihleri bu maçı çok etkileyecek. Yenileceğimizi sanmıyorum, beraberlik kokan bir maç ama zor da olsa tek farklı bir galibiyet çıkaracakmışız gibi hissediyorum. Umarım yanılmam. Cluj maçı öncesi morallerin yükselmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Son dönemlerdeki kötü futbol ve sonuçlarla birlikte önemli eksiklerimizinde olduğunu düşünürsek kazanamayacağımız bir maç gibi gözüküyor. Yenilmeyiz diyorum. Bence beraberlik olur.

EDIT: Nasıl bir cümle yazdım ben ya...

Hursut var jimmy durmaz var garip takım bu gencler ne olacagı belli değil.
    Her an 10 kişi kalabilirler, barca gibi oynayıp bizi dumur edebilirler, hiç mücadele etmeyip amaan diyip 3-0 da yenilebilirler. Öyle garip bir takım. yıllardır birinci ligte bi amacı bi hedefi yok, Tam ortasıra takımı.Belirsizlikler takımı hersey olur bu maç valla

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok zor bir maç olacak.Sakatlardan hangileri oynayacak belli değil.Ama nolursa olsun bu maçı kazanıcağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.galatasaray.org/futbol/su...aber/14723.php

Hamit, Selçuk, Burak, Elmander kadroda.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kolay kolay bu tarz bir yorum yazmam ama en az 2-3 farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Milli maç arası bizim için iyi oldu bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kolay kolay bu tarz bir yorum yazmam ama en az 2-3 farkla kazanacağımızı düşünüyorum. Milli maç arası bizim için iyi oldu bence.
    Ben de aynı şekilde böyle yorumlardan kaçınırım.

Ama içimden bi ses Gençlerbirliği'ne 3 haftanın patlamasını yaşayacağız diyor, skor tahminim 0-3.. Başarılar Aslanlar

Sizi bilmem ama beni şu milli takımdan sakat dönen oyuncuların kadroda olması oldukça rahatsız etti. Tahmin ettiğimiz şeylerdi ama en azından hemen milli maç sonrası oynayacaklarını düşünmemiştim. Hoş hala oynayıp oynamayacakları kesin değil ama 18 kişilik kadroda bulunuyorlarsa Fatih Terim görev verir, özellikle Selçuk İnan'a.

(Türk oyuncuları kastettiğimi anlamışsınızdır tabii ki)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

umarım güzel futbolla kazanırız cluj maçı öncesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Sizi bilmem ama beni şu milli takımdan sakat dönen oyuncuların kadroda olması oldukça rahatsız etti. Tahmin ettiğimiz şeylerdi ama en azından hemen milli maç sonrası oynayacaklarını düşünmemiştim. Hoş hala oynayıp oynamayacakları kesin değil ama 18 kişilik kadroda bulunuyorlarsa Fatih Terim görev verir, özellikle Selçuk İnan'a.

(Türk oyuncuları kastettiğimi anlamışsınızdır tabii ki)
    Oynarlarsa beni de rahatsız edecek, Milli Takım'da karışılık olduğu ortada her ne kadar yalanlanıyor olsa da, bitmiş Milli Takım bence. Selçuk ve Burak oynarsa bak gördün mü iyileşti iki günde oynuyor diyenler olacaktır, bunda oyuncuların payı olduğu kadar diğer etkenlerin de payı var. Bir de bu konuyla ilgili ilginç bir durum var, yıllardır adı lazım değil bir oyuncu var, milli takımda sakattır, takımında yardırır milli maç sonları ve hep xxx mucizesi diye bahsedilir iyileşmesinden. Şimdiyse zaten oynatılmayan Selçuk hain oldu.

Adam hazırsa oynar hazır değilse oynamaz. Milli takımda oynamayı da tercih etmeyebilir bazı oyuncular dunyada ornekleri var. Vatan haini sayılmaz. Baska problemler oluyor. İtalya'da adam iktidarı protesto ediyor milli takımdan cekiliyor. Baska yerlerde oyuncu hocayla problem yasıyor milli takımdan cekiliyor. Profesyonel adam bunlar. Sen bu kişileri bir arada tutamıyorsan, bu kişilerin milli takım idmanına giderken ayakları geri geri gidiyorsa bunun sorumlusu sensin
    Not. Selcuk,burak konusunda kasıt olduguna inanmıyorum milli maç sırasında hazır değillerdir, şimdi hazır olmuşlardır.Sonucta bu cocukların bacagı kırılmadı. Milli takım doktorlarının raporları var 1 haftada hazır olabilecekleri sakatlıklar gecirdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk ve Sercan ilk 18'de olmayacakmış.

Kadroyu merakla bekliyorum. Stoper ikilisi kim olacak ? Selçuk yerine, Emre, Hamit, Yekta 3'lüsünden kim oynayacak. Kanatlar nasıl olacak, ileri ikili belli değil. Geçen seneki kadro istikrarını bir türlü yakalayamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Göbekte Emre-Melo başlar maç içerisinde değişirler Hamit'le.Stoperde de Semih-Dany olmalı.Bekte de Balta.İddaa oynadım bu maç kuponun kader maçı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera - Eboue, Semih, Dany, Hakan - Hamit, Melo, Emre Çolak, Amrabat - Burak, Elmander.

Ramazan, Serkan Kurtuluş, Aykut, Kulusic, Tosic, Jimmy Durmaz, Cem Can, Hurşut, Azofeifa, Özgür, Zec.

Kalbin temizmiş Aygün.

Amrabat'ın maçı olabilir bugün...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gençlerbirliği : Ramazan Köse, Dusko Tosic, Aykut Demir, Ante Kulusic, Randall Azofeifa, Ermin Zec, Serkan Kurtuluş, Hurşut Meriç, Jimmy Durmaz, Özgür İleri, Cem Can

Yedekler : Özkan Karabulut, Dejan Lekic, Ehiosun Ekigho, Oktay Delibalta, Mustafa Kayabaşı, Debatik Curri, Mehmet Sedef

Galatasaray : Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Johan Elmander, Felipe Melo, Dany Nounkeu, Burak Yılmaz, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Emre Çolak, Noureddine Amrabat

Yedekler : Ufuk Ceylan, Cris, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Umut Bulut, Yekta Kurtuluş, Sabri Sarıoğlu
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat solda oynarsa eğer Serkan'ın kanadını otobana çevirir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Amrabat solda oynarsa eğer Serkan'ın kanadını otobana çevirir.
    Aynen öyle olacak bence de. Rakipte de etkili ve dikkat edilmesi gereken isimler var, Azofeifa, Hurşut, Zec, Jimmy Durmaz ve sol bekleri Tosic iyi oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Muslera - Eboue, Semih, Dany, Hakan - Hamit, Melo, Emre Çolak, Amrabat - Burak, Elmander.

Ramazan, Serkan Kurtuluş, Aykut, Kulusic, Tosic, Jimmy Durmaz, Cem Can, Hurşut, Azofeifa, Özgür, Zec.

Kalbin temizmiş Aygün.

Amrabat'ın maçı olabilir bugün...
    Yok abi temiz değil NtvSpor'da görmüştüm muhtemel 11'i Ama benim de istediğim 11 buydu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Formsuzluktan kirilan Umut'un kesilmesi iyi olmus.umarim Elmander kendine gelir.o varsa hersey cok farkli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eskişehir maçındaki temponun aynısı şuan sahada hakim. İlk golü GS atarsa Alt biter diyorum : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence tam tersi, ilk gol rakipten GB'den gelirse maç kitlenecekmiş gibi. Bizim taktik, oyun anlayışı çözüldü artık ne yazık ki. Rakipler rahatlıkla önlemini alıyorlar.

Melo ve Elmander iyi gözüküyor bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Azofeifa attı 1-0
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligimizin en iyi sol beki Tosic, Eboue'yi yalan etti...

Eboue çıkacak galiba, Sabri girer, maç biter.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

semih o golde ne yapıyo biri açıklayabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ligimizin en iyi sol beki Tosic, Eboue'yi yalan etti...

Eboue çıkacak galiba, Sabri girer, maç biter.
    Gençler kanatları çok etkili kullanıyor, gerçi oyuncuları da buna yatkın. Oyunun geniş alanda oynanması Galatasaray'ı biraz zorluyor şuanlık.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat o ne ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu oyuncu grubuyla 4-4-2 olmuyor. Bari 3-4 fark yiyelim belki Fatih Terim inadından vazgeçer.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oyun bu şekilde devam ederse en fazla berabere kalırız,atacağımız gol de ya duran toptan ya da uzaktan olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Allah'ını seven şu Burak'tan kurtarsın bizi. Adam her ayağına geleni ya dışarı vuruyor ya kontrol edemiyor.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri