Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: FM 2013 Demo yayınlandı !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bilgisayarı kötü olanlar için profil isteği alacak olan arkadaşlar nereden alabilir yeni başlığa gerek var mı buradan istesek olur herhalde?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1. Türkçe oluşu mükemmel ve oyunun zevkini 2 katına çıkarıyor.

2. Maç motoru yine çok kötü. Oyuncular yine kayıyor ve top sanki rüzgardan sürükleniyormuş gibi oluyor.

3. Maç içinde sağ-üst köşede yardımcımızın önerileri çıkıyor : "Nocerino'ya asol kanattan çok rahat orta yaptırıyoruz" gibi. Ayrıca gol atanın ismi de sağ-üst köşede çıkıyor. Bu güzel gelişme.

Genel olarak oyun güzel ama maç motorundan beklentiye girmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Pazzini ceza alanı önünde faulle durduruldu ve yerde kıvranırken orta sahaya kadar kaydı. İsteyen olursa daha sonra videosunu çekerim. Bu kadar kötü yani maç motoru.

Nesil
    2006

Maç motorunda gördüğüm en garip olay; pas atıldığında topun hızlanarak hedef oyuncuya gitmesi. Oynarken bu durum dikkat çekiyor, 2012'de böyle bir sorun yoktu. Buna bir el atmaları gerek.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Pazzini ceza alanı önünde faulle durduruldu ve yerde kıvranırken orta sahaya kadar kaydı. İsteyen olursa daha sonra videosunu çekerim. Bu kadar kötü yani maç motoru.
    Benim oyunda en son onem verdiyim sey mac motoru sahsen ... 2B Classic yapin pasalar gibi oynayin derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye olmaması kötü olmuş..Neyse deportivo'yla devam !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beta'da benim alette 2 boyutlu da kasıyordu , 3 boyutlu da sorun yoktu bunda 2 boyut nasıl ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

nasıl indiriyoz bilgisi olmayan arkadaşlar var

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

an itibariyle iniyor 20 dk gösteriyor ilk başta 12 hours yazdı hangısı dogru acaba? bir de steam install dosyasını calıstırmak icin izin istedi ins dogru dur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

demo ile kariyer acabiliyozmu

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Genel olarak oyun güzel ama maç motorundan beklentiye girmeyin.
    Evet ben de farkettim maç moıtoru geçen seneden de kötü olmuş, full sürümde düzelir mi peki?

13. Default

Oynadığımız 1 haftalık beta'nın maç motoruna göre gelen güncelleme ile biraz daha düzelmiş maç motoru. Full sürüme 1 hafta var o zamana kadar çoğu hata düzelir maç motorunda.

kaç GB bu demo?

Bir buçuk GB falan.

Beta yüklüydü oynuyordum, 297 mb update buldu. Yükleniyor şimdi bakacağız

Arkadaşlar full oyun çıkınca hemen bir güncelleme yayınlanacak mı yine önceki serilerdeki gibi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nerden bilelim bu soruyu

Tahminimce yayınlanır.
    Sentugo.

satın almayanlar indirebiliyormu ?

Edit : Nvidia Geforce Fx 5500 256 mb ekran kartı 2d ile kasmadan çalışırmı 736mb var ghz yetiyor ona göre orjinalini satın alma fikrimi kesinleştireceğim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satın almayanlar demoyu indirebiliyor.
    Sentugo.

steamden başka indirebileceğimiz bir link var mı ?

Quote Originally Posted by manu4 View Post
    steamden başka indirebileceğimiz bir link var mı ?
    P2P sitelere düşmüştür illaki.

Şu geri pas olayını nasıl çözücez?

Demoyu şimdi indiriyorum fakat Steam'in "indirilenler" klasörünü bulamadım. Yok mu böyle bir klasör? Dosyalar nereye iniyor?

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Demoyu şimdi indiriyorum fakat Steam'in "indirilenler" klasörünü bulamadım. Yok mu böyle bir klasör? Dosyalar nereye iniyor?
    Dosya indirme işlemi başlamadan size soruyor zaten masaüstüne veya başlata bir kısayol ekleyip, eklememenizi. İndirilenler tarzı bir başlık yok ayrıca. Kütüphaneye, library'e tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Betadaki türkçe resimlierin paylaşımında birçok hata görmüştüm ve birazda ağır yazı yazmıştım ancak demoda görüyorum ki muazzam çeviriller mevcut örneğin sağ ol kelimesinin ayrı yazılması bile çeviri ekibinin kalitesini ortaya koyuyor ufak tefek hatalar hala mevcut ama onlarda zamanla düzelecektir.Teşekkürler
    Bu arada takımın başına geçtiğimizde başkan ve asistan ile toplantı yapıp takım yönetimini düzenleme olayımız mükemmel olmuş oyuna gerçekçlik katıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by serkan1520 View Post
    Betadaki türkçe resimlierin paylaşımında birçok hata görmüştüm ve birazda ağır yazı yazmıştım ancak demoda görüyorum ki muazzam çeviriller mevcut örneğin sağ ol kelimesinin ayrı yazılması bile çeviri ekibinin kalitesini ortaya koyuyor ufak tefek hatalar hala mevcut ama onlarda zamanla düzelecektir.Teşekkürler
    Bu arada takımın başına geçtiğimizde başkan ve asistan ile toplantı yapıp takım yönetimini düzenleme olayımız mükemmel olmuş oyuna gerçekçlik katıyor.
    Kontrol aşaması devam ediyor ve bu uzun bir süreç olacak. FMG'den aldığımız çevirileri 6 bin civarına eritebildik. Şubat yamasına kadar bunları sıfırlamayı planlıyoruz.

Hala çeviri hataları, harf hataları, dil bilgisi hataları bulunuyor ama en azından kabasını aldık diyebilirim.

steam üzerinden indirmek için herhangi bir kod,ön sipariş gerekli mi ?

Nesil
    2006

Beta değilde, Demo indirmeyi tercih ettim. Türkçe olması oyunu bana sersemleştirdi. Oynayamıyorum resmen, sanki ilk defa açmış gibiyim. Ama durmadan her yerini incelemem, çok daha detaya önem vermemi sağlayacak.

Arkadaşlar Demoyu indirdim oyun genel olarak güzel de oyunda şuna takıldım ben. Fenerbahçe'de Bienvenu'nun top sürmesi 13; Sow'un ki ise 9. Halbuki Sow Fenerbahçe'de en iyi top sürenlerden bir tanesi. Hatta Bienvenu'nun tekniği 14, Sow'unki 12. Fenerbahçe araştırıcısının derhal değiştirilmesi gerek!

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri