Akhisar attı, yalnız gol ofsayt bence.
Golü atan oyuncu Çağdaş, omzuyla attı galiba.
Halen Selçuk oynuyor![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fark yemesek bari.
Hayır arkadaş anlamıyorum, kötü gidiyor işte kötü kötü kötü !!!
İnsan kötü giden bir sistemin üzerine bu kadar ısrar eder mi
Rakip 9 kişiyle savunma yapıyor, Bizim KOCA Fenerbahçe 4 savunma 3 ön libero ile oynuyor.
Helal olsun ne denilebilir ki !
...
Nasıl oynuyoruz ? Selçuk 3 kişi arasından paslarına başladı mı beyler ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aykut hoca'yı anlamak güç karşısında Akhisar var ve oyunu açmak gerekirken 3 ön libero ile oynamak nedir![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Golden önce bence bir faul yoktu gol de ofsayt zaten. Ama hücumda Akhisar'a karşı da üretken olamıyorsak boşverelim en iyisi.
Güzel organizasyon temiz gol, 1-1 oldu.
Selçuk Şahin burada yazılanlara nazire yaparcasına attı golünü.1-2 oldu skor.
Daha çok gol olur bu maçta Fenerbahçe biraz kassın yeterli.
adam Selçuk birader 1-2
Selçuk atmış 2-3 sene daha başımızda kalacak bu adam![]()
9 kişiyle savunma yapan, kadro değeri Milos Krasic'in bonservis bedeli kadar olmayan Akhisar'a karşı 4 savunma 3 ön libero ile oynamak ne güzel bir şeydir, başka takım taraftarları bilemez. Keşke Josico, Maldonado, Deniş Barış falanda olsaydı 4 savunma 6 ön libero oynar nirvanaya ulaşırdık.
Her hafta aynı futbol aynı isyan, hatalar bile aynı arkadaş, Sürekli kaleciye geri dönüyoruz az kalsın, haftalarca rakip takım taraftarlarının tekrar tekrar izleyip bize güleceği bir gole imza atacaktık. Ve aramızda hala her şeyin çok güzel olacağına inananlar var. Olur olur, bu kafayla Uefa'da kupa garanti, Lig cepte rahat olun.
Edit: Ayrıca bizim kötü olmamız hakemlerin hatalarını meşrulaştırmaz. O nasıl gol öyle ? Ofsayt var, El var, Kol var, Yüklenme var, golün iptal olması için var oğlu var. Sonuç: Gol.
...
Selçuk'un golüne sevinmedim şunu söyleyim öncelikle. Sonrasında yediğimiz gol zaten ofsayt konuşmaya gerek yok. Kuyt'un performansının artması göze güzel gelen şeylerden bir tanesi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu maç Fenerbahçe kötü falan oynamıyor bence. Kağıt üzerinde o 3 ön libero. Cristian Alex'in mevkisinde oynuyor, Topal hücuma destek vermeye çalışıyor, Selçuk gol attı zaten, golü kaçırsaydı bile Selçuk'un orada olması gayet olumlu. Stoch dışında herkes iyi bence Fenerbahçe'de.
Bu arada ben tahmin yarışmasında Fenerbahçe kazanır dedim, kuponumda Fenerbahçe galibiyeti var, burada beraberlik işaretlemişim yanlışlıkla, şaka gibi.![]()
Su maçta 3 on libero 5 atsak ne olacak, çok sıkıcı oynuyoruz.
Maç 2-2'ye gelirse ne olacak acaba.
Sanmıyorum ama 2-2 olursa öyle bitmez maç Fenerbahçe atar. Hiç sıkmıyorlar kendilerini özellikle 2. yarı yorulmayan oyuncular vardır kesin.
Caner ve Sezer degisiklikleri tam dediğim gibi oldu. Maçtan önce kafasında oynatıyor, ona göre karar alıyor, Aykut Kocaman.
Su takim gol atacak diye ödü patlıyor Aykut Kocaman'ın. Bu kadar korkak futbol olamaz.
Ünal Başgan @UnalBasgan
Fatih Terim: "Sen, sen, sen... bu hafta çok çalıştınız alın formalarınızı." Aykut Kocaman: "Ön libero olanlar formalarını giysinler hele."
Kimse Sakatlardan bahsetmiyor da ön liberolar gelsin diyor.. Şu takım 3 ön libero oynuyo diyen futbol izlemeyi de bıraksın konuşmayı da.. Cristian'ın önde Alex'in yerinde oynadığını kaç maçtır hala nasıl anlayamadınız ki?
Önde olduğumuz her maçın sonu ızdırap, her maçın sonu kanser gibi geçiyor. Volkan yine kritik kurtarışlarıyla kazanmamızda en önemli rolü oynadı. Normalde buna sevinmemiz lazım ama bu iyiye işaret değil. Ne diyelim umarım milyon $'lık bebeklerimiz en kısa sürede sakatlıktan kurtulur. Takımı güzel futbol oynarken izlemeyeli uzun zaman oldu, En büyüğünden en küçüğüne sürekli rakipleri izliyoruz, bu böyle giderse güzel futbol oynamak unutacağımız bir olgu olacak.
...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Seni Takımın başına koysak şu durumdaki takıma ne genç Salih'i ne de sakatlıktan yeni çıkan Sezer'i 11 başlatabilirsin.. Vay efendim o bu yapıyor diyeceksiniz, yapanların arkasında kuyusunu kazanlar yok..
Alex'in neden yedek kaldığını da herkes biliyor zaten..