Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aslında ben Bekirden korkmuyorum son dönemde çıkışlarını da paslarını da doğru düzgün atıyor. Beni asıl korkutan şey hava toplarındaki hata yapma meğilimiz.

Uzun toplarda hata yapabilecek bir savunmamız var, pastan ziyade bu daha önemli ki arkaya harika sarka bilen bir Burak varken..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence Galatasaray'a oranla daha iyi top oynuyoruz şu dönemde. derbiler her zaman risklidir ve sonuç kestiremez ama benim içim rahat. skor olarak belki net bir skor alamayabiliriz ama oyun olarak takım bekleneni gösterecek. Gladbach ve Beşiktaş maçları gibi bir maç bekliyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe deplasman özürlü.Tek galibiyetleri Akhisar'a karşı deplasmanda.Biz ise dışarda derbilerde iyiyken kendi sahamızda kazanma konusunda gerçekten özürlüyüz.Ama bu maçtan rahat bir galibiyet bekliyorum.Ekstra bir gol yemezsek 2-0 veya 3-0 alırız maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe hücum oynarsa biz kazanırız Geride bekleyerek kontradan gelirse Fenerbahçe kazanır.Son 2 yıldır sanırım hemen hemen tüm maçlarda oyun olarak üstünlüğü ele aldık Fenerbahçe'ye karşı.Skoru alamıyoruz bazen,orası ayrı 4-4-2 çıkarsak yine sıkıntı yaşarız.Adam gibi 4-5-1/4-3-3 formasyonuyla sahaya çıkmak lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Alex yokluğunda ilk derbi olması tabi ki garip geliyor ilk aşamada. Defansta Bilica yok belki ama Bekir var patlamaya hazır bomba. Kendi takımım adına konusayım son zamanlarda takım pas oyununu daha iyi oynamaya başladı. Eğer maçın başında ki Galatasaray baskısını pas oyunuyla kırarsak istediğimiz sonuca ulaşırız. Skor tahminim 2-1 Sow , Cristian - Umut
    Alex bundan önce de 1-2 maçta yoktu. Aragones döneminde Galatasaray'ı Alex olmadan 4-1 yenmiştik. Çift forvet oynuyorduk o dönem. Şimdi korkudan değil çift Forvet bazen Sow'u sol kanada atarak forvetsiz bile oynuyoruz. Gerçi son zamanlardaki üstün performansıyla Sow forvetteki yerini garantiledi Sol kanada atılmaktan kurtuldu ama Aykut Kocaman'ın sağı solu belli olmaz, bu maçta Sürpriz bir dizilim ile de karşılaşabiliriz.

Geçen sene Arena'daki ilk maçta Alex'i tek başına forvete koyarak hepimizi şok etmiş, Galatasaray'ın maçı çok rahat kazanmasına yardımcı olmuştu. Oyuncu tercihleri ve sahaya yayılım maçın kaderine etki edecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex'in oynamadığı 4 GS-FB derbisi = 2005-06 GS-FB: 0-1, 2006-07 GS-FB: 1-2, 2008-09 FB-GS: 4-1, 2008-09 GS-FB: 0-0.
    Alex oynamadığında pek bir şey değişmiyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alex'in varlığı yetiyordu bu sefer tamamen yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007

3 ihtimalli bir maç ne olur ne biter bilmece gibi. Geçen sene de play-off'da son derece üstün oynayıp yenilmiştik. Bu sene ise öyle üstün oynayamayız maalesef sene başından beri belli oluyor.

-> Oyunumuz son dönemde hiç iç açıcı değil. Fenerbahçe de iyi oynamıyor ancak defansı bizden daha iyi yapıyorlar.
    -> Fenerbahçe'nin deplasman fobisi var. Bizim de iç saha performansımız pek iç açıcı olmasa da Fenerbahçe'nin dış saha performansı kadar kötü değil.

Şansları değerlendiren kazanacak gibi, oyun yapılarını düşünürsek Fenerbahçe daha çok şans bulabilir. Burak'a çok iş düşüyor bulduğunu atması lazım Elmander son dönemlerde formsuz, muhtemelen Umut oynar.

Muslera - Eboue - Dany - Semih - Riera - Hamit - Melo - Selçuk - Amrabat - Burak - Umut
    olacak muhtemelen kadromuz. Keşke bir çok isim geçen seneki performansında olabilseydi, elimizdekiyle idare edeceğiz artık. Fenerbahçe defansları geriden çok iyi top çıkaramıyorlar. Önde baskı ile pozisyon oluşturabiliriz. Umut'a çok iş düşüyor özellikle Bekir'i rahat bırakmamak lazım.

Ancak ben yenileceğimizi düşünmüyorum. Ne olursa olsun lider kalma bug'ımız var Yenilirsek liderlik gideceğinden yenilmeyiz. Kazanır mıyız bilmem.

bunun üzerine ek yapayım,

Fenerbahce baskı yediği zaman sowa cok fazla uzun top cıkarıyor. Zaten paslaşma riskine girdi mi yuzde90 kaptırıyor o yuzden cok normal. Burada önemli olan danynin semihin sowa vurdurmaması.Top aldırmaması ve en önemlisi faul yapmaması. Cunku faul demek cıkamayan fenerbahceyı cıkarmak demek. Maçta bu tip anları cok yasayacagız. Rakibi önüne alıp hafif iterek kafayı sokarak topa dokunma olayını ne semih ne de dany beceremiyor. O yuzden bu maçın kilit oyuncuları olarak ben onları görüyorum. Cunku gs presten asla taviz vermez ve fb'nin o presi kırabilmesinin tek yolu sowa atılan gogus hizasındaki uzun toplar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bunun üzerine ek yapayım,

Fenerbahce baskı yediği zaman sowa cok fazla uzun top cıkarıyor. Zaten paslaşma riskine girdi mi yuzde90 kaptırıyor o yuzden cok normal. Burada önemli olan danynin semihin sowa vurdurmaması.Top aldırmaması ve en önemlisi faul yapmaması. Cunku faul demek cıkamayan fenerbahceyı cıkarmak demek. Maçta bu tip anları cok yasayacagız. Rakibi önüne alıp hafif iterek kafayı sokarak topa dokunma olayını ne semih ne de dany beceremiyor. O yuzden bu maçın kilit oyuncuları olarak ben onları görüyorum. Cunku gs presten asla taviz vermez ve fb'nin o presi kırabilmesinin tek yolu sowa atılan gogus hizasındaki uzun toplar.
    Pres kırmanın tek yolu pas yapmaktır ve son 2-3 maçtır bunu Fenerbahçe gerçekten iyi yapıyor dikkatli izlerseniz anlarsınız.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Pres kırmanın tek yolu pas yapmaktır ve son 2-3 maçtır bunu Fenerbahçe gerçekten iyi yapıyor dikkatli izlerseniz anlarsınız.
    Son 2-3 maçtır hangi saglam pres yapan takıma karşı oynadınız ? Hatta bu sezon önde basan kaç takıma karşı oynadınız? Rakip geri çekilince herkes pas yapıyor. Gs gibi takım halinde premier lig takımları gibi pres yapan hatta ilk taktiği pres yapmak olan bir takıma karşı savunmada bekir ve egemen (özel yetenekleri yok) gibi oyuncular ile meireles cristian ve selcuk gibi savunmadan top alıp isabetli cıkabilecek oyuncular arasındaki baglantıların ne kadar saglıklı olabileceğini göreceğiz. Ek olarak Umut ve Burak'ın Bekir'i kaleciye pasa özellikle zorlayacaklarını, hatta daha detaylı vereyim Umut hareket alanını daraltırken Burak'ın kaleciye pası kollayacagını göreceksin.

İstersen üşenmem dersen ileri dogru direkt uzun oynanacak pas sayısını not al maç sonu analizini yapalım.

Not. Ayrıca Aykut Kocaman takımından topu ileri vurmamasını özellikle isteyecektir. Ama bir iki top kaptırma durumu olursa savunma hattı hiç bu risklere girmek kendini ateşe atmak istemez. Kısacası sizde fiziki gucu saglam hava toplarında kuş uçartmayabilecek potansiyele sahip iki savunmacı varken, gs da bu presi rahatlıkla top tekniği ile kırabilecek iki stopere sahip onların da Bekir ve Egemen gibi fiziki mucadelede birebir savunma yapmada cizgi yapmada mükemmel eksikleri var o ayrı tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pres kırma noktasında artık devreye Bekir giriyor, bunu maç içinde görebilirsiniz.

Ben Galatasaray'ın geçen sezon daha fazla pres yaptığını düşünüyorum, Umut gerçekten pres anlamında büyük bir tehtid ancak Burak için aynı şeyi söyleyemem.

Zaman zaman yapıyor pres'i Burak bizim daha çok arkaya koşularına dikkat etmemiz gerek..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Doğru. GS geçen yıl nasıl çok pres yaptı? Necati ve fazlasıyla Elmander yaptı.. Necatinin de kısmen 10 numara oynamasıyla ileri hattında çok çok baskın bi görüntü çizdiler.. Ancak bu sezon baskı işini Umut kısmen yapıyor fakat Burak çok da yardımcı olamıyor.. Ve Necati'nin de olmayışı İleri hattı besleyen tek kişi olarak Selçuğu bırakıyor ki Selçuğun bu sezonki formunun geçen senenin uzağında olmasının temel nedeni de budur..

Burak burada daha çok pas hatalarını kovalayacak. Rakip üzerine baskı yapmaktan öte pas yollarında pozisyon alarak.
    Normalde geçen seneki necati görevini son 2-3 mactır umut alıyor. Teknik kapasitesi topu alıp donup pas vermek adına yeterli olmasa da presini ortasahada yaparak gerinin yükünü hafifletiyor. Ama tahminim bu maça özel super kupa maçındaki gibi Umut daha onde olacak Burak onun kademesi gibi olacak preslerde, pas hatalarını topun ayaktan açılmasını falan kollayacak.
    Last edited by davidvilla : 14.Aralık.2012 at 16:08

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bekire pres diyorsunuz da benim gordugum son zamanlarin en sogukkanli ve en iyi topla cikan defans adami turkiyede yerliler arasinda. son izledigim maclarda hep isabetli uzun paslar cikardi, zaman zaman da isi abartip cizgiye inerek orta bile yapti. bu adama yetenekleri kisitli diyorsaniz pek takip etmemis olmalisiniz. su anda hangi fenerbahceliye sorsaniz en cok guvendigi adam bekirdir. cok formda, isterlerse pres yapsin gsli futbolcular ama geride eksik kalacaklardir onde yaptiklari presle, onlarin zararina olacaktir bence bu. yani isimize gelir. uzerimize gelen takimlara karsi bu sene daha rahatiz, esas sikintimiz kapanan takimlara karsi ki bunu ibb macinda da gorduk. genis alanlarda oynamak isimize gelir acikcasi, umarim onde presle oynar gs.

gecen sezon gs ile olan hicbir macta umudum olmamisti, arenadadaki ilk yari macinda da dip yapmistik zaten. ondan daha kotusunu gormeyiz, bu macta farkli da yenilsek o gunku teslim olmus takimdan cok daha fazlasini verecegine inaniyorum fenerbahcenin. gs ise son donemde formsuz, mac trafigi pek yaramadi galatasaraya. gecen sezonki kemiklesmis 11 anlayisi yogun fikstur sebebiyle pek olusamadi. 15-16 hatta daha fazla oyuncuyla oynuyorlar ama gecen seneki 11 kisinin veriminde degiller.

tahminim gollu bir mac olur ama sonucunu kestirmek guc olur. 2-2 ya da 3-2 gibi skorlar cikabilir macta, 4-6 gol oynanabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bekir şuana kadar hangi iyi takıma karşı oynamış Akhisar'a diğer Anadolu takımlarına karşı mı bu iyi formu. Bizim hastalığımızdır 10 lirayı 20-30 gibi görürüz taraftar gözünde. Bu her takım için geçerli.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bekir şuana kadar hangi iyi takıma karşı oynamış Akhisar'a diğer Anadolu takımlarına karşı mı bu iyi formu. Bizim hastalığımızdır 10 lirayı 20-30 gibi görürüz taraftar gözünde. Bu her takım için geçerli.
    Bekir Avrupa Ligi Gruplarında en iyi 11'e seçildi..

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...d=1906861.html

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bekir'e pres denmesinin sebebi bizim pres yapacağımızı düşünmemizden kaynaklanıyor. En zayıf halka da Bekir, bu kötü oyuncu demek değil. Yobo'ya yapmaktansa tabii ki Bekir'e yapılır. Ayrıca şuursuz bir pres bizim zararımıza olur ona katılıyorum, ilk golü atarsak presin dozu azalacaktır. İki takım için çok kritik maç sonuçta.

Bekir'in Uefa'da 11 seçilmesi Marsilya karşısında attığı golden dolayı, burda tartışılan konu başka. Ayrıca daha bu sezonun başında eleştirileri Fenerbahçe taraftarı yapıyordu, şimdi bir anda tersine döndü herşey. Bence kötü oyuncu değil zaten de, ortada bir tutarsızlık var.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    durum pek oyle degil, ben hakkettigi seyleri soyledim bekir icin. son durumu icin cok formda diyebilirim. ne oynuyorsa onu bahsettim daha cok, yapabileceklerini degil. tabii ki bir pique degil ama yerli stoperler arasinda bekirin ustunde birini goremiyorum su anda, anlatmak istedigim buydu. umarim bizleri bu derbide de yaniltmaz. zaman zaman fazla ozguvenden kaynakli olmayacak hatalar yapabiliyor, bu macta daga garantili oynarsa memnun oluruz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bekir'in Uefa'da 11 seçilmesi Marsilya karşısında attığı golden dolayı, burda tartışılan konu başka. Ayrıca daha bu sezonun başında eleştirileri Fenerbahçe taraftarı yapıyordu, şimdi bir anda tersine döndü herşey. Bence kötü oyuncu değil zaten de, ortada bir tutarsızlık var.
    bu tutarsizlik olarak sayilmamali, formsuz oldugu zaman tabii ki elestirilecek ama iyi oynarken ve kendini ispatlamis bir bekir icin neden kotu konusulsun. cok calisip formayi kapti sonucta, hakettigi neyse o soylenir. kotu oldugu donemde de elestrildi pek tabi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben kendi takımımda ki oyunularında maç seçtiğini düşünüyorum kendi oyunumuzuda beğenmiyorum iyi değil. Şu ligde düzgün ve istikrarlı bir şekilde iyi oynayıp gerçekten iyi olan bir takım yok. Galatasaray'ın şuan halen lider olması diğer takımların ne kadar istrirarsız olduğun gösteriyor bu kadar puan kaybına rağmen halen ligde birinci.

Geçen sene olsa kanata banko Engin'i yazardım fakat son maçta gördüğüm kadarıyla Engin eski Engin değil( oyun anlamında). O yüzden istemeyerekte olsa Hamit ve Amrabat'ın oynaması daha uygun olacak. Defans konusuda bireysel değilde takım anlamında savunmada sıkıntı var. Semih ile Dany maç seçiyor. Yine içlerinde en istikrarlıı Semih; en azından ortalama bir oyunu var kimsenin kafasında soru işareti bırakmıyor Dany.

Maça gelecek olursak sadece bende mi böyle bilmiyorum ama içimde en ufak bir heyecan çoşku yok. Hatta maçı izlemeyi bile düşünmüyorum. Ligde ki bu kötü durum, taraftarların kavgaları küfürleri düşmancasına yorumları artık beni ligden soğutmuş durumda. Hiç tadım yok artık Türk ligine karşı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Bekir, en formda yerli stoper

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

bu tutarsizlik olarak sayilmamali, formsuz oldugu zaman tabii ki elestirilecek ama iyi oynarken ve kendini ispatlamis bir bekir icin neden kotu konusulsun. cok calisip formayi kapti sonucta, hakettigi neyse o soylenir. kotu oldugu donemde de elestrildi pek tabi.
    Orada ince bir çizgi var, formsuz demek başka. Onları ayırmak lazım. Benim takıldığım nokta şu, Milli Takımın stoperi Bekir olmalı diyenler, gerek bu sezonun başında gerekse geçen sezon Bekir'den bir yol olmaz, kapasitesi bu gibi söylemlerde de bulundular. Olur ya, bu maçta da Bekir'den hata gelirse aynı kişiler zaten kendini belli edecektir, hep birlikte görürüz.

Ntvspor solda Emre Çolak diyor, sebebi savunmasıymış, Gökhan'ı durdurmakmış. Umarım Fatih Terim böyle düşünmüyordur, Amrabat hem savunmaya yardım etmeye başladı, hem de hücumda önemli bir tehdit, Gökhan çok sık çıkamaz Amrabat olursa, çünkü kontra da pozisyon bulma ihtimalimiz çok fazla olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hoca Emre'yi oynatacak, Amrabat'ı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Öyle olursa Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ süreriz, üstüne de balı onlar sürerler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Orada ince bir çizgi var, formsuz demek başka. Onları ayırmak lazım. Benim takıldığım nokta şu, Milli Takımın stoperi Bekir olmalı diyenler, gerek bu sezonun başında gerekse geçen sezon Bekir'den bir yol olmaz, kapasitesi bu gibi söylemlerde de bulundular. Olur ya, bu maçta da Bekir'den hata gelirse aynı kişiler zaten kendini belli edecektir, hep birlikte görürüz.

Ntvspor solda Emre Çolak diyor, sebebi savunmasıymış, Gökhan'ı durdurmakmış. Umarım Fatih Terim böyle düşünmüyordur, Amrabat hem savunmaya yardım etmeye başladı, hem de hücumda önemli bir tehdit, Gökhan çok sık çıkamaz Amrabat olursa, çünkü kontra da pozisyon bulma ihtimalimiz çok fazla olur.
    aslinda bekir yillardir beklenen yukselisi gosteremedigi icin taraftar umudunu kesmisti ondan, bunun sebebi odur bana gore. bu seneki guveni daha once hic verememisti. ust uste cok iyi maclar cikardi, arada 1-2 kotu oyun cikarirsa bence bunlar gozardi edilecektir. kredisini epey cogaltti bekir taraftar gozunde. neyse konu bekire kaydi cok fazla ama kilit oyunculardan biri sonucta. pozisyon ustunlugunun galatasarayda olacagini dusunursek ona fazlaca is dusecek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öyle olursa Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ süreriz, üstüne de balı onlar sürerler.
    Emre defansa daha çok yardım ediyor, laubali oyununu bu maçta da sergileme lüksü yok, hoca uyarısını yapacaktır.

emre ile mehmet topuzu sağlı sollu koy kendi cevrelerinde dönüp dursunlar

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Sanmam karşıda GG var. İleri çıkıp çok büyük tehlike oluşturabilir. FT en iyi savunma saldırıdır mantığıyla çıktığı için maçlara Amrabat daha olası gibi geldi bana. Ek olarak da Amrabat da olmazsa geriden hızlı top taşıyan adam kalmıyor. Amrabat bu konuda Emre'den daha iyi.

@TeNaciOUS MidFieLdeR
    Biz her fener macında içerde dışarda her zaman önde pres yaptık. Deplasmanda bunu yapmak akıldışıydı fark yedik ama yine yaptık. He içerde bizim presimizden bu dönemde kurtulmanızın YOLU YOK. Öyle arkada boşluk verir değerlendirirz falan o iş öyle olmuyor işte ayaga cıkmadıgın zaman, uzun topta da stoperler vurdurmadıgı zaman ortasahayı geçemezsin. Sen Bekir ile fenerbahce'nin paslaşarak ayaga topla çıkabileceğini düşünüyorsan o senin düşüncendir. Biz çıkamayacagınızı ve Bekir'de topladıgınız topların sizin başınıza süper bela açacagını söylüyoruz. Bu arada Fenerbahce gs'ı bu zamana kadar nasıl yendi. Aynen senin dediğin gibi yendi. Arkadaki boşluklara kontratak yaparak.O da ayaga top yapmaktansa Alex i ortasahaya kadar getirip onu topla bir türlü buluşturup onun sakladıgı toplar ve aldıgı faullerle bunu yaptı. Bu gorevi şu an yapabilecek tek isim var o da Sow tabi biraz daha farklı olarak. Yani Fenerbahce hiçbir maçında (en az 2 farklı öne geçmediği anlarda) savunmadan paslaşarak cıkma imkanı bulamadı. Aykut Kocaman bu stili oturtmak isteyecek bundan yuzde yuz eminim ama oyuncularınız bu riski alamayacak. Hele ilk yarım saat o savunma hattından cıkış cok zor olacak sizin adınıza. Bunlar analiz. Sen Gs'ın presini hafife alıyorsun öyle o hızda ve tempoda pres yapan hangi takıma paslaşarak cıkabilecek bir takım var bu ligde? Tabi ki Gs karabuk maçı temposuyla oynamayacak. Burada önemli olan son 3 FB maçında oldugu gibi. Gs takımının girdiği pozisyonları gole cevirip ceviremeyecegi, maçın kaderini bu belirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bekir'e değil Yobo'ya yapılan presler korkutuyor beni. Topla çok çıkamayabiliriz ama geçen seneki kadar/gibi mahkum olacağımızı da sanmam. Muhtemelen daha çok pozisyon versek de pozisyon verme oranımız 3'e 2 gibi yakın olur galatasaray ile.

Fatih Hoca keşke Umut'u oynatmasa. Umut oynamazsa kazanırız, oynarsa maç ihtimalli bir hal alır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri