İkisi de dalgalanmalar yaşıyor bence Umut yaşamıyor diyemeyiz kesinlikle.
İkisi de dalgalanmalar yaşıyor bence Umut yaşamıyor diyemeyiz kesinlikle.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Umut çok fazla dalgalanma yaşıyor ve Sivs maçına kadar attığı tüm goller takip karambol golleri idi. Umut anlayamadığım bir şekilde arkası dönük top alamıyor ve top da taşıyamıyor.
Neyse oynasın,yararı olsun ancak benim asıl eleştirdiğim konu Burak'ın performansının takımın oyununu etkilemesi,puan kaybettiğimiz maçların asıl sebebi her zaman forvet oyuncularımızın takım oyunu içerisinde olamamasıydı.Orta saha ve forvet arasında hep uçurum vardı,koca bir boşluktu orası.Melo nasıl yakın döneme kadar Selçuk'u etkiliyorsa şimdi de Burak Umut'u etkiliyor.Fatih Hoca ya ortayı üçleyip tek forvet olarak Burak'ı oynatsın ya da Umut-Elmander yapıp Burak'ı kenara çeksin.Başka türlü 2-3 maçta bir hep tökezleriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zaten Burak-Umut ikilisi 4-4-2 sistemi için facialar. Ne top tutuyolar ne rakip ortasaha ile defans arasına girip pas alıyolar. Geçen sene bizi farklı kılan Necati Elmander ikilisinin bunları güzel yapmasıydı. Ben o yüzden transfer döneminde hep Berbatov'un gelmesini istedim tam bizlik adamdı.
Nedense galatasaray bu maçı cok rahat geçiricekmiş gibi bir his var içimde.Trabzon cok kötü gerçekten.Onur,Adrian olmasa bütün takım çöp gibi bir şey.Galatasaray takım halinde oynarsa cok rahat kazanır.
Bu arada o kadar tartışılmış geçen seneye vurgu yapılmış da. Gecen seneki Selcuk da yok. Tempo koyamıyor. O halde bile bu adamlar bu kadar gol attıysa tebrik etmek lazım ikisini de. Ben europeanconquer'in ne demek istediğini anlıyorum. Taktik açısında söylüyor. Cift forvet oynadıgınız zaman iki forvetin partner kavramında oynaması gerektiğini bu partnerlik işini Burak'ın yapmadıgını söylüyor. Haklılık payı da var. Ama futbolda yetenek diye de bir şey var. Burak yetenekli ve zeki bir futbolcu, Umut onun kadar yetenekli ve zeki değil ama o eksiğini de fiziki gucu ve calıskanlıgı ile kapatıyor. Burak'ı pres yapmıyor diye eleştirmek acımasızlık olur. Onun tarzı biraz öyle, topun arkasına her zaman geçmiyor, kontratak için kendine pozisyon alıyor. Yani takım savunma yaparken o top kazanıldıgında nerede olmalıyımın hesaplarını yapıyor. Biraz bu bakış açısını Almanya milli takımında Özil'in tarzına benzetiyorum. O yüzden Burak gibi oyuncuları takımın biraz taşıması gerekiyor bu bir gerçek. Buna değer mi? Bence değer, ama değmez diyene de saygı gösteririm.
Bizim icin en iyi ihtimalin beraberlik oldugu mactir. Onur yine insanustu bir performans gosterirse 1 puan alabilirz diye dusunuyorum.
Defans hattimiz dokuluyor resmen, Eskisehir 7 tane net gol pozisyonuna girdi hafta ici bize karsi. Galatasaray kim bilir kac tane pozisyona girer![]()
Trabzon'da otobüsümüz taşlanmış.
En azından 5-6 tane trabzonlu arkadasım var , hiç ama hiç böyle değiller. Gercekten anlamak güç trabzonda olanları. Neyseki zarar gören yokmuş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Trabzonsporun Istanbul taraftari baskadir, Trabzon taraftari baskadir. Ikiside sanki baska takim tutuyormus gibi davranirlar.
Bu olaylar sadece Trabzonda olmuyor onuda belirtmek isterim tekrar, yapilani normal buldugumdan degil sadece bir grup kirlenmesin diye.
Ben anlamıyorum niye bu taş atanlar hep cezasız kalıyor? Bütün yapanlar için söylüyorum bunu.Biz burdan 5-10 kişi toplanalım çıkalım otobüsleri taşlayalım içeri atılmaz mıyız? E taraftar kimliği altında yapılınca ne değişiyor? Anlamak çok güç.
Trabzonspor Süper Ligin son haftasında evinde karşılaşacağı G.Saray’ın Trabzon Havalimanında Yomra’da bulunan NOVOTEL’e gitmesi sırasında G.Saraylı kafileyi taşıyan otobüse taş atıldığı iddiası gerçeği yansıtmıyor. Kafileyi taşıyan otobüsün şoförü, “ kesinlik taş adımladı taş atsalar böyle mi olurdu. Ön araçtan fırlayan taş oraya isabet etti.”dedi.
Bide soyle birsey var
Bir oyuncu sizi birakip rakibinize gitmis, siz onu protesto amacli havalimaninda bekliyorsunuz ve o size el salliyordalgami geciyor Burak
Kirilan camda buymus fazla abartilacak bisey yok
Simdi daha iyi gozukmustur ulusal medyanin futbola karsi durusuCamur atmak = daha fazla satmak.
Yazikki bu habere inananlar oluyor.
Birilerini kurtarmak icin yasayi degistiler. Yasa dgisincede bu holiganlik yapanlqra verilecek cezalarda ibdirime gidince boyle taskinliklar yapanlar elini kolunu sallaya sallaya dolasir. Mustehaj bu millete bu tarz hareketler.
Musti adamlar daha otobuse binmeden otobusun cami kirikUlusal medya ise Galatasaray saldiriya ugradi
![]()
[YOUTUBE="fBR83lQ2UeI"][/YOUTUBE]
Ototbus soforunun aciklamalari
İlk yarının büyük kısmını kaçırıcam ama geldiğimde 1-0 önce olucağımızı düşünüyorum.Gol yemeden 2 ya da 3 golle maçı kazanırız.
Stoper yedeği yok kadroda, sakatlık durumunda Hakan Balta stoper oynayacak herhalde, umarım sıkıntı yaşamayız.Galatasaray kafilesinde şu futbolcular yer alıyor
Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş
Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut
Gene klasik Trabzon GS maçı olacak. Her ne kadar oylamada Trabzon'a versemde Gs yine bilindik bir şekilde puan kaybetmeden İstanbul'a döner.
Öyle deme bu maç farklı, kazanırsak kopup gidebiliriz bunun stresi olacak. Sizin açınızdan da önemli, taraftarın Burak'a, Selçuk'a tepkisi var, farkın açılmaması için kazanmak isteyecektir Şenol Güneş. Bence güzel maç olacak izleyenler keyif alacak, Gs ve Ts'liler hariç ama bizleri gergin dakikalar bekliyor.
Bu maçı alırsak lig biter gibi bir şey olur. O yüzden bu maçı alamayacağız diyorum.
Trabzonspor için ölürüm diyen Burak Yılmaz için güzel bir ''Bizim için öldün'' pankartı yapılmıştır umarım. Maç içinde bu oyunculara tepki göstereceğimize takıma destek olursak çok daha yararlı olur.
XI: Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Umut.
Selçuk birnevi de Burak para kazandırarak gitti. Zaten Trabzonspor Burak'ı br türlü sevemedi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern