İleri 4'lü sıkıntı yaratır çabuk hücuma çıkan çok kontra bir ileri 4 lüyle oynar böyle oynarsa schalke zevkli bir maç olacağa benziyor umarım kazanan Galatasaray olur Başarılar.
İleri 4'lü sıkıntı yaratır çabuk hücuma çıkan çok kontra bir ileri 4 lüyle oynar böyle oynarsa schalke zevkli bir maç olacağa benziyor umarım kazanan Galatasaray olur Başarılar.
Last edited by Nedvedmania : 18.Şubat.2013 at 16:36 Reason: kural 1
Barnetta ne zaman hatırlamıyorum boştaydı alma durumumuz vardı almadık başımıza bela olmaz inşAllah
Aslanlar gibi topumuzu oynar göndeririz Almanya'ya Schalke'yi ve bunda en büyük avantajımız moralli oluşumuz olacaktır.Schalke'de kaç maçtır çok dağınık oynuyor ve her ne kadar Ş.Ligi motivasyonu denen şey olsa da Schalke'nin bundan çok faydalanabileceğini düşünmüyorum.Skor tahminim 2-0.Sneijder atacak yazın bunu bi yere![]()
Çok sakatlıktan çıktı o Barnetta uzun süre futbol oynayamadı.
Maça Şöyle Bir Baktığımızda Son Zamanlarda Oyun Konusunda Nerede İse Yokları Oynayan Bir Schalke Ve Galatasaray Var Ancak Burası Şampiyonlar Ligi Ve Ne Olacağını Kestirmek İnanın Çok Güç Bir Durum
Takımımız Ligimizin Açık Ara En İyi Kadrosuna Sahip Ancak Bu Potansiyelini Sadece Büyük Maçlarda Ve Avrupa Maçlarında Sağladığını Görüyoruz. Bu Yüzden Kadromuzun Asıl Gücünü Schalke Maçında Görmemiz Mümkün
Schalke ye Bakıyorum Sakatlar Oldu Diz Boyu (Huntelaar , Uchida , Papoudopoulos , Marica , Afellay) Holtby'i Daha İyi Bir Fiyata Satabilirlerdi 1 milyon Euro ya Gitmesini Biraz Garip Karşıladığımı Söylemeliyim (Ben 1 Milyon Diye Biliyorum Yanlış İse Düzeltirsiniz) Yani Schalke de Tabiri Cayizse Tam Bir Lanet Var Dersem Kimse Şaşırmasın Bundlesliga da Aldıkları Sonuçlarda Bunu Açıkça Gösteriyor
Gelelim Oynayacağımız Oyun Şablonuna:
Son 2 Maçta (Antalya , Akhisar) Farklı Sistemler İle Sahaya Çıktık (4-2-3-1 , 4-3-1-2) Antalya Maçındaki Sistemimiz Bence Takıma Tam Uyduğunu Söyleyebilirim Ancak Savunma Arasına Koşu Yapacak Olan 3 Oyuncumuz Var (Drogba , Burak , Umut) 2 Tane De Forvet Oyuncularına Servis Yapacak Olan Şeflerimiz Var (Sneijder , Selçuk İnan) Buraya Kadar Herşey Güzel... Ancak Savunmamız Gerçekten Yokları Oynuyor Özellikle Stoper Mevkisindeki Semih ve Dany Bazen Yerli Yersiz Top Tutuyorlar Ve Rakiplere Pozisyon Kazandırıyorlar Bu Maçta Melonun Olacağını Düşünürsek Defansın Tam Önünde Oynayacak Olan Melonun En Azından Semih Dany'nin En Büyük Zaafı Olan Hava Toplarında Yardımcı Olmasını Sağlayacaktır. Oynayacağımız Oyun Aslında Çok Belli İleride Basmak Rakibe Pozisyon Vermemek Olacak Ancak Bu Oyunu Oynamak İçin 4-1-2-1-2 Oynamak Gerekebilir Bana Göre (Defansın Önünde Melo , Onun Önünde Selçuk ve Yekta yada Hamit , Onlarında Önünde Sneijder , En Uçta Drogba ve Burak) Ki Tabikide Son Söz Fatih Hocanın Olacaktır Orası İçin Şüphem Olmaz Taraftarın 90 Dakika Boyunca Takımımızın Arkasında Sonuna Kadar Mücadele Edeceğinden Kimsenin Süphesi Olmaz Umarım
Oyunumuzu Oynamak İçin iki şeye İhtiyacımız Var SABIR VE SOĞUKKANLILIK eğer bunları başarırsak daha ilk maçtan turu geçecek skoru yaratabiliriz diye düşünüyorum
Benim 11 im
Muslera - Eboue - Dany - Semih - Riera - Melo - Selçuk - Yekta(Hamit) - Sneijder - Burak - Drogba
SABIRLI OYNAYALIM SAKİN OYNAYALIM GEREKLİ SKORU BULUP 2. MAÇA AVANTAJLI SKORLA GİDELİM
Benim Gönlümden Geçen Maç Skoru 2-0 yada 3-0 Olur En Kötü de 3-1 Olsa Sesimi Hiç Çıkartmam
Bu maçta en önemli kozumuzun Hamit olduğunu düşünüyorum.Hem tecrübeli,hem de Türk,bu yüzden onun performansı orta sahayı ve geri 4'lüyü yönlendirecektir.Sneijder ve Drogba'da tecrübeliler tabi ki ancak hem yabancı olmaları hem de yeni gelmiş olmaları Hamit'i öne çıkarıyor.Hamit,eski kulübünün nasıl bir oyun tarzı olduğunu az çok biliyordur.Siftahını da bu maçta yapacağını düşünüyorum.Ne kadar iyi oynasa da gol atamaması performansını bence etkiliyor,bir gol atsa çok çok daha iyi bir Hamit izleyeceğimizi düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ilerdeki 4 oyuncu da kenar oyuncusu ve cok hizlilar, farfan tam bir forvet degil benim bildigim. kontraya uygun bir yapida gibi gorunuyor ama gercek bir forvet olmadan sahaya cikacaklar demekki. ortasahasi da top yapandan cok oyun bozan turden, topu bize verip geride acik bekleyecekler. hizli kontralar en onemli silahi bence. dikkatli olmak lazim. one gecersek pek zorlanmayiz gibi, tempoya hakim olmak lazim.
Rakip gayet sağlam bir takım. Rakibi küçültmeye gerek yok ama büyütmeyede gerek yok tabi. Mücadeleci oynayıp en avantajlı skoru almak lazım.
Schalke'de sakat oyuncular var ama çıkabilecek kadro bile çok tehlikeli. Afellay, Huntealaar ve Uchida kesin oynayamayacakmış sanırım.
Bu maçta 4-4-2 ile başlarsak kaybederiz bu kadar açık ve net.Karşıdaki takım Akhisar değil Schalke 04.Hiç küçümsenecek bir takım değil Huntelaar da kadroda olacak deniliyor.4-4-2 ile başlarsak Akhisar maçının 60 dakikası gibi 3 pas yapamayız üst üstte.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Snejder'in solda oynaması da bu konuda bir sıkıntı yaratıyor o yüzden 4-4-2 istemiyorum.İyi kanat oyuncularımız yok maalesef ve 4-4-2 kanat ve forvet oyuncularında bitiyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
4-4-2 ölümcül forvet adamları da.Semih ve Danny hataları ne olucak.Shalke teknik direktörü ve oyuncuları akhisar maçını izlememişmidir.İzlemiştir.biraz top cevriyorsun galatasaray ne ye uğradını şaşırıyor.Drogba özel önlem alırlar.Çift forvet başlarsa.Drogba gününde olmaz veya başka bir şey olursa geçmiş olsun ..
Maç İstanbuldaymış daha yeni öğrendim .
1 olur o zaman maç.
Schalke hakkında biraz uzun ama fikir verici bir yazı;
http://www.hayatimfutbol.com/2013/02...mize-gelir-mi/
Hafife almamak lazım, ciddi oynamak lazım, konsantrasyon çok önemli.
Bu arada İddaa'da tek maç açılmış.Oranlar 1,85 3,20 2,90.Yeri burası değil ama az vermiş.2.2 felan verseydi bir 20 tl atardım Galatasaray'a.
Huntelaar'da inşallah oynamaz.O oynarsa Semih ve Dany'nin kusursuz oynaması lazım.Yoksa affetmez.Bize çok ters gelebilecek birisi.Kadroda olacakmış.Skora göre en kötü ikinci yarı girer.Oda olmasaydı iyiydi.
Huntelaar'ı Öyle durdulamaz bir oyuncu gibi görmek yanlış ollanda-türkiye milli maçında semihin rvp ye karşı performansına bakarsanız nasıl iyi oynadığını görürsünüz herhalde o maç da hem farfan iyi oynamıyor eğer oynasa bu takım bu kadar kanat oyuncusu almaz zorunluluktan oynuyor bizim için önemli olan rakibin sol kanadı eğer orayı hamit eboue üstünlük kurarsa hata yapmazlarsa schalke'nin en büyük hücum şansını kapatmış oluruz
Farfan Draxler ve Bastos kontra ataklarda sıkıntı yaratabilir Galatasaray'a.Umarım gol yemeden avantajlı bir skor elde ederiz![]()
Çok güzel maç olacak bence Schalke'de tam kadro olsaydı hele daha da kaliteli bir maç olurdu.
rvp yi tuttu diye huntelaarı tutar demek büyük hata olur bence ona bakarsan schalkenin yedek forveti maricada rvp den daha çok zorlamıştı romanya maçında semihi bu yüzden huntelaarın olmamasını ben büyük şans olarak görüyorum dany 2 li mücadelelerde farfana üstünlük kurabilirse kanatlardan yapıcakları ataklar (özellikle bastosa dikkat umarım eboue oynar orda) dışında fazla tehlikeleri kalmaz bence ama huntelaar oynarsa aynı almeida nın beşiktaşa yaptığı etkiyi yapar (hatta bitiriciliği ve topsuz oyunu almeida nın 10 katı iyi olduğu için çok tehlikeli olur)
Fuchs harici cekindiğim tek adam Holtby idi. O da gitti. Fuchs harici o kadroda çekinilecek oyuncu yok bence.
Saat 22.00'de Çeyrek Final Yolu isimli program var GS TV'de. Umut, Hamit, Yekta, Sabri, Dany, Elmander ve Sneijder'ın açıklamaları olacakmış.
Son antremanı takip edenler göre;
Schalke'nin son taktik çalışmasında Galatasaray maçı 11'i de belli oldu. Alman ekibinde kalede Hildebrand forma giyecek. Savunmada Höger, Matip, Höwedes ve Fucs görev yapacak. Orta alanda ise Jones, Neustadter ile Drexler oynayacak. Hücüm hattının sağında Farfan, solunda Bastos, ileride ise Huntelaar tek forvet olarak oynayacak.
Last edited by uAburak89 : 18.Şubat.2013 at 20:20
Galatasaray Fenerbahçe el ele hep beraber çeyrek finale diyorum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hildebrand - Höger, Höwedes (duran toplarda çok sıkıntı yaratır), Matip, Fuchs - J. Jones(orta alanda sert ve çok koşuyor), Neustädter - Barnetta, Draxler(Türk takımlarına en çok ters gelen oyuncu tipi), Bastos(kalitesi ortada,sol kanatta en çok ona dikkat etmek lazım) -Farfan (kaliteli ve hızlı... maçta rakibin liderliği ona bağlı)
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
[YOUTUBE="E7TP2nL4iYE"]Galatasaray - CL Last 16 Promo - Kill 'em All[/YOUTUBE]
@PesimiSTyLa döktürmüş yine...
Bizim Emre'nin galiba video. Pesimistyla. Müthiş videoları var yine konuşturmuş.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
schalkenin kanatlar hizli "bence"
sabri-semih-dany-eboue
Hamit-melo-selcuk-sneijder
Burak-Drogba
baslamaliyiz.