Çok basit bir soru sorucam Reto ve Stoch neden aynı anda oynamıyor.
Geçen sezon o mükemmel çıkışı yaparken arkasında Reto oynuyordu Stoch'un onu geçtim, Hasan Ali'ye tahammülüm yok. Orta bile açamıyor doğru dürüst..
Çok basit bir soru sorucam Reto ve Stoch neden aynı anda oynamıyor.
Geçen sezon o mükemmel çıkışı yaparken arkasında Reto oynuyordu Stoch'un onu geçtim, Hasan Ali'ye tahammülüm yok. Orta bile açamıyor doğru dürüst..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hasan Ali tartışmasiz Ziegler'den üstün bir oyuncudur. Geçen sene stoch ekstra iyiydi,uyumdan bağımsız bir sekilde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Juventus almış bu adamı bakmış bir işe yaramıyor, Zor durumda olan Fenerbahçe'ye oyuncu lazım, alelacele postalamışlar bize. Sezon sonuna kadar sabretmişiz ve sezon sonu ilk yaptığımız takviyelerden biri sol bek'e olmuş (Meali: Oh be kurtulduk) Neyse bu adam tekrar Juventus'a dönüyor az biraz denemişler bakmışlar gelişme yok, yine işe yaramıyor gönderelim demişler, oltaya Lokomotiv Moskova gelmiş, 3-4 maç dayanabilmiş illallah demiş Ruslar, devre arasında yol göstermişler. Ve biz şaka gibi bu adamı tekrar geri getirdik.
Asıl sorulması gereken bu adamın burada ne işi var ? olması gerekirken, Niye kadroda yok olunca, gülmemek elde değil : ) Juventus'un göremediği, Moskova'nın göremediği neyi gördük de bu adama bel bağlıyoruz, hayret.
...
retodan ziyade alex kaynakliydi stochun formu, retoyla bir alakasi yok bence. kaldi ki daha cok bindirme yapan hasan aliyle oynamasi onun avantajina olur. iceri katedebilir onun bindirmeleri sayesinde. hasan ali daha ofansif arti cok daha fazla cizgiye inebilen bir bek. stochun dezavantaji da artik cok biliniyor olmasi ve sahada yaptiklari cok ongorulur olmaya basladi. onu savunmak eskisinden daha kolay rakipler icin.
ibrahim, reto rus ligi bittigi icin donmedi mi? biraz haksizlik gibi oluyor, kurtulunmasi gerekecek bir bek degil yani ziegler. vasat da olsa gorevini yapan biri sonucta. zaten orda ihtiyacimiz oldugu acikti. bence iyi oldu, alternatif bakimindan.
Ben karşılaştıran adam Hasan Ali olunca çok abarttığınızı düşünüyorum.
Hasan Ali'nin tek artısı savunma yönünün daha iyi olmasıdır. Boş bindirme yapmak önemli değil..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bence hasanali ofansif olan bek, retonun yakindan alakasi yok hucumla. bildigin cakili sol bek adam. risksiz oynar. daha bir kere cizgiye inip orta yaptigini gormedim ben.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Aytaç abi Ruslar zaten beğenseydi oynatırdı, oynatsaydı bırakmazdı. Selçuk Şahin'in sahada olması bile Reto'dan daha rahat bir izlenim veriyor bana. Mahmut Hanefi'ye bile eyvallah derim : ) o bölgede inanılmaz vites düşüren bir oyuncu. Bir ara Fabiano diye bir eleman almıştık, onun İsviçrelisi işte.
Roberto Carlos > Andre Santos > Reto Ziegler
Eyvah eyvah : ) Hasan Ali'nin tek avantajı yaşının genç olması ve hala pişmeye müsait olması en azından top kontrolü, pasları, savunma ve ofans yönü yaşına göre Ziegler'den iyi.
...
kalite acisindan haklisin, zaten vasat bir adam ziegler. ilk 11 icin dusunulmemeli. hasan aliyi bitirmemek icin akilli bir secim diyebilirim. biraz sabirli olup hasan alinin gelismesini beklemeliyiz o bolgede. yeni bir andre alirsak nasil oyuncu yetistirecez.
kiyaslama konusunda tamamen hemfikiriz.
Tam 4-3-3 kadrosu ile çıkmış Fenerbahçe, erken bir gol farkı getirebilir.
Hadi Stoch inşallah formayı alırsın.
Kadro çok iyi. Salihin olmaması çok normal, haftaiçi maç var. Tek anlayamadığım krasiç'in 18'e girememesi. Neyse başarılar Fenerbahçe
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
...
...
...
bence penalti degil yakindan sut cekiyor adam elini sakliyamaz.
Penaltı değildi bence de. Yakın mesafeden eli topa gitmiyor tog adamın eline geldi direk
2. yarı Topal yerine Sow girip Stoch 10 numara pozisyonuna geçerse Kasımpaşa için büyük sorun olabilir. Şuan iyi dayanıyor Kasımpaşa ancak 2. yarı bu kadar dayanabileceklerini düşünmüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Kasımpaşa'nın forması Hollanda Ligi takımlarını hatırlattı bana.
FM Gazetesi
Yahu bu adamların ikisi de Fenerbahçe seviyesinde değil bu bence açık.
Andre Santos'u çok seviyordum ancak gitti. Elde bunlar varsa bunları kullanmak gerek ayrıca Hasan Ali'nin ofansif'i Reto'dan iyi demeniz bence sizin görüşünüzdür.
Topla çok fazla oynuyoruz ancak gol yok. Webo da şu ellerini kullanmaktan vazgeçmeli bence bazen cidden sınırları aşıyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hakem futbol oynanmasina izin vermiyor yemin ediyorum
Hakem çok fena.
Oylamada beraberlik vermiştim ama görünüşe göre Fener gol atacak. En az 2-1'e döner bu maç. Çok istekli Fenerbahçe.
FM Gazetesi
Yahu bizim kadar orta kafa gol yapamayan ancak ısrarla her atakta kanatlara orta pası atan bir takım yok.
Atamıyoruz işte yani ne bu çaba. Hayır kanatlar da orta açabilecek oyuncularla kurulu olsa için yanmayacak.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Oyunu bu kadar durdurdu üstüne küfür eder gibi 2 dk uzatma verdi zaten sırf penaltıda 1 dk gitti.