Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

7 46.67%
  • Berabere biter

4 26.67%
  • Fenerbahçe kazanır

4 26.67%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 81 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence gol olan pozisyonda açık bir şekilde elle avantaj sağlama var

Yok ben kapattım maçı, biliyorum birazdan başlıcam sövmeye çünkü... Ayıptır, yazıktır, günahtır ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Caner'i görünce nefretim katlanıyor resmen adama. yerde yatan adamı tekmeledi resmen ama kart yok helal sana hakem
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Gol nizami . Karar doğru

Mıroyu özlemişim.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Bu Caner Ne Kadar Kişiliksiz bir Futbolcu yahu, Yerdeki adamın Resmen Ayağına vuruyor abi Yazık!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakemin yönetimi için yapılacak yorum yok.

http://www.takvim.com.tr/multimedya/...=22335&page=19

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Alper'e gelince kesin eliyle aldı, Mehmet'e gelince temiz gol mü oluyor? Nerede adalet? Fenerbahçe iki maçtır, hakem yardımıyla kazanıyor desek yalan olmaz. Ama doğru son yıllarda hakemlerin böyle maça etki eden kararlarını görmekten ezberledik artık olayları... Üst üste bir takım böyle yakılmaz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yedeklerle çıkmışız, oynamayan oyuncular oynuyor hala Fantezi kelimesini kullanıyosun İbrahim

Bence senin bu hata bulmaya çalışman, daha doğrusu eleştiri çaban, büyük bi Fantezi olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gol nizami neyi hatırlatıyor yahu ?

Stoch iyi oynuyor, Krasiç ise yine saklı gerçi o kanatta Gökhan yokken çok oradan çıkamıyoruz biz ama Krasiç'in biraz daha topla oynaması gerek..

@barahir

Katılıyorum, bence abartmamak gerek şuan fantezilik bir durum göremiyorum ben.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yine başlamış hakem muhabbetleri

Neyse biz 3 kupada da yola devam edelim.

Stoch istekli gözüküyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

serdar tam el bombası

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Alper'e gelince kesin eliyle aldı, Mehmet'e gelince temiz gol mü oluyor? Nerede adalet? Fenerbahçe iki maçtır, hakem yardımıyla kazanıyor desek yalan olmaz. Ama doğru son yıllarda hakemlerin böyle maça etki eden kararlarını görmekten ezberledik artık olayları... Üst üste bir takım böyle yakılmaz.
    Hakem yardımıyla maç alınmasını ilk kez duyuyorum ben.

Hakem maça etki edebilir ancak maç oyuncularla alınır. Bu maçta hele ki golde birşey olduğunu düşünmüyorum, nizami gibi geldi bana.

Caner'in pozisyon net kart ona bişey diyemem ancak golü birazdan tekrar izleyeceğim bakalım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sanki geçen hafta yediğimiz golle aynı golü attıkta burda konuşuluyor biri direk ele geliyor biri vücuttan sekip ele çarpıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Hakem yardımıyla maç alınmasını ilk kez duyuyorum ben.

Hakem maça etki edebilir ancak maç oyuncularla alınır. Bu maçta hele ki golde birşey olduğunu düşünmüyorum, nizami gibi geldi bana.

Caner'in pozisyon net kart ona bişey diyemem ancak golü birazdan tekrar izleyeceğim bakalım.

Maç oyuncularla alınıyorsa eğer, rakip oyuncuların diğer takımdan daha iyi oynayıpta hakemin verdiği karardan dolayı yenilen bir takım görmedin mi hiç? Tüm ülkelerde haftada oynanan maç başına yaklaşık 5-6 takım düşüyor bu duruma. Hakem maça skoru lehine ya da aleyhine çevirebilecek kararlar verir. Sonuç olarak hakem yardımıyla maç kazanılabilir. Alper'in golünü tekrar tekrar izledim. Omuzunla atmış denebilir? Nizami gol denebilir, eli çarpmış denebilir? Ama verilmedi? Mehmet Topal ile aynı pozisyon hemen hemen onu göremeyen hakem bunu nasıl gördü o zaman diye akılda soru işaretleri olmuyor değil
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mehmet Topal orda kendine avantaj sağlıyor mu sağlamıyor mu bence gol sağladığını gösteriyor

Bu arada şu yerden sekip vücuda çarpması diye bir kural olmamalı futbolu bulan ingilizler eğer her iki organla(el-ayak) ile oynanacak olsa bu spora başka isim verirdi(hontball filan ya da fantball bizim ülkemizde de tfftball olabilir sonuçta ayakla oynanmıyor bu oyun)..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    komik gectigimiz senelerde bir hakemde zamaninda galatasaray basketbol takiminda oynamisti galatasaray besiktas macini katletmisti ismini unuttum o hakemin.. keske ozamanda görebilseydik sizi...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    komik gectigimiz senelerde bir hakemde zamaninda galatasaray basketbol takiminda oynamisti galatasaray besiktas macini katletmisti ismini unuttum o hakemin.. keske ozamanda görebilseydik sizi...
    Hüseyin Göçek.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hüseyin Göçek sanırım bahsettiğiniz hakem.

İşte geçen hafta dediğim olaya döndü yine başlık Hakemler bu tarz yönetimlerine devam ettiği sürece Türk futbolunda hala bunlar konuşulur,sahada oynanan futbol hep gölgede kalır.

Ne diye eyyam yapıyorsun? Yerde yatan adamı hırsla tekmeleyen Caner'e çeksene kartı!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

Caner playmaker oynayacak adam mı Allah Aşkına. Alex gittiğindendir o mevkide bir ön libero kökenli oyuncu kullanma sevdamız var şimdi de kanat Caner çıktı. Geçen lig maçında da bu şekil kullanılmış, çıkarken -doğal olarak- sergilediği kötü oyun yüzünden taraftarla kavga etmişti. 4-5 maç Salih'i kullandık katkısını benden iyi biliyosunuz, bu Salih'in kalitesi kadar o mevkinin oyuncusu olmasından kaynaklanıyor, Keza Sezer'in oynadığı maçlarda yaptığı katkı ortada.

Sezer-Salih-Recep gibi o mevkinin oyuncusu varken, Cristian ve Caner gibi kilit bir noktada alakasız oyuncular oynadığı zaman fantezidir. Yani bu sadece bir görüş, Hocaya küfür etmedim rahat olun : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Es-es bunları kaçırırsa turu da kaçırır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şu serkanı bir benmi beğeniyorum bence türk olarak en iyi 3, 4 kaleciden biri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Küfür ettin demedim ki, bence şu maç için eleştirilmez hiç bir hoca, ben onu diyorum. Playmakermiş ball winningmiş ben bakmıyorum onlara..

Bunları düşünecek adam ben değillim ki, bu yüzden kenarda hoca var. Aksini isteselerdi seni, beni tutarlardı hoca için değil mi? Ama şu bi gerçek ki Fenerbahçe'nin 25 Milyon taraftarı var. Her maç ayrı bir dava.. Üstüne alınma genele söylüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Mehmet Topal "elle gol" krallığında zirvede, helal olsun. Örümcek lakabını şimdi iyice haketti işte Gaziantep'e attığı daha güzeldi ama...

Diğer yandan bu pozisyonu görmesi çok çok zor hakemin. Önünde onca oyuncu varken o kadar kısa mesafede çarpan topu görebilmesi imkansıza yakın. Yan hakem hiç göremez çünkü Mehmet'in sırtı ona dönük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence siz olaya fazla alıngan bakıyosunuz, ben kendimi bildim bileli futbola böyle bakar, böyle konşur, böyle yorumlarım. Türkiye'de de bu hep böyleydi. Yani Aykut Kocaman'a has bir durum değil ve olmadı. Sanki diğer tüm hocalar el bebek gül bebekti eleştirilmezdi de sadece Kocaman eleştiriliyor havası yaratılıyor ki Fenerbahçe tarihinde hiç bir hocanın arkasında böyle durulmamıştır. Defalarca istifa edip bu kararından geri döndürülen kaç tane hocamız var ?

Gereksiz yere kutup oluşturuluyor, Kocaman'a A diyen kötü, öcü, düşman, hain lanse ediliyor ki bu çok yanlış. Dediğim gibi biraz fazla duygusallık ve alınganlık hakim.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bir kısımdan sürekli saldırı gelince diğer kısım da başarılı bir hocayı savunma gayretine giriyor, olan biten bu o zaman.. Sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bir kısımdan sürekli saldırı gelince diğer kısım da başarılı bir hocayı savunma gayretine giriyor, olan biten bu o zaman.. Sorun yok.
    Şu küçük forumda veya Antu'da 12 Numara'da veya Twitter'da herhangi bir yerde. Benim eleştirimin veya X'in desteğinin hocayı pek etkileyeceğini düşünmüyorum : ) Sonuçta yine stadımıza gidiyoruz, kazanınca beraber seviniyor, yenilince beraber üzülüyoruz, Çünkü değer verdiğimiz ve önemli olan Fenerbahçe'dir. İsimler gelip gidiyor, yine bizimle Fenerbahçe kalıyor.Onun için takım kötü gidince bunu savunup Fenerbahçe'yi ayrıştıranla, takım iyi gidince bunu sahiplenip Fenerbahçe'yi ayrıştıran bana göre yanlış yapıyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

vücuttan sekip ele gelen toplara her zaman devam kararı verilir kaldı ki adam eline çarpmasın diye çırpınıyor, hafta sonu olanla bu bir mi? Bazıları gelip sırf sinir bozmak için holiganlık yapıyor burada.

Bunun dışında Caner iyi oynadı/oynuyor ama gereksiz hareketlerine hala devam ediyor. İlk yarıda yerde oturan adama ısrarla 2 kez sert girmesi gibi.

Takım istediğini yine aldı daha bitmedi tabi ama bundan sonra gol olursa biz atarız zaten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by barahir View Post
    ben aykut hocayi ne kadar elestirsemde cidden genel anlamda baktigimizda su ana kadar gayet basarili.. olduda bu sezon kupa felan kaldiramaz isek yinede bu fikrim degismeyecek oyun anlayisi ilk anlamda bize ters geldi fakat sonradan gördükki avrupada ilerilere gelmek icin dengeli oyun sart.. bu kadar elestiriye ve defalarca istifadan döndürülmesine ragmen yilmadi mücadele etti o yüzden ben hocayi sonuna kadar takdir ediyorum kazandigi paralarda helal olsun... sahsen aykut kocaman benim fikrimi degistirmeyi basardi son dönemde.. darisi hocayi elestiren diger arkadaslarimizin basina

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Golümüzdeki el pozisyonundan daha net Özgür'ün pozisyonu görülmüştür sanırım.

Ödeştik demek istemiyorum, çünkü halen Topal pozisyonunda bişey olmadığını düşünüyorum. Ayrıca böyle durumlarda ödeştik demek ne ölçüde doğru olur bilmiyorum.

Her neyse takımda bazı oyuncular direk sivrildi diğerlerinden umarım Miro kullanılır ligde de. İstediğimizi aldık ve geri dönüyoruz..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi Skor, Büyük bir sürpriz olmazsa Finalin kapısını aralıyoruz.

Stoch bugün iyiydi fazla şans bulamamasına rağmen, oynadığı zaman belirli bir standartta oynaması önemli. Bunun altına düşmüyor, gelecek maçlarda hazır olduğunu ve kullanabileceğimizi gösterdi, Krasiç için maalesef aynı şeyleri diyemeyecem, Oynamadıkça futboldan daha da uzaklaştığını görmek üzücü. Sene sonunda onun için 2 yol var, Yaz kampında deli gibi çalışıp kendini toparlaması veya kendine bir kulüp bulması. Aksi halde oynaması çok zor.
    ...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri