Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 2 / 22 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bazen otla samanı karıştırmamak lazım.
    2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.

Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.
    Bahsettiğin takımların 3'ünün birden tökezlemesinin tek sebebi şike süreci değildir. Bunu da ot saman vb. şeylerle karıştırmamak lazım. FB'li arkadaşlarımız da bazen ot ve samanı öyle bir karıştırıyor ki onlara göre GS sahilde kum oynuyor. İçeride şike sürecinde mağdur olduk diye düzelemiyoruz diyenleri bu sene dışarıda gördük.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kadıköy'de ki son 3 maçta da beraberlikle ayrıldık. geçen sene 2-0 dan 2-2 olan ve son saniyede galibiyetin kaçması geçen sene ise aldığımız 1 puan ile şampiyon olmamız birçok şeyi değiştirdi bence. bu maçta Galatasaray en kötü ihtimal beraberlikle ayrılır şansımız yaver giderse galibiyet hasretine de son verebiliriz bu moral motivasyonla. Umarım son birkaç yıldır olan stadyum, cadde , polis arabaları yakma kavga vs gibi durumlar olmadan güzelce geçer ve biter. Taraftarlığımdan dolayı değil Bjk için puan çıkarmalarını istiyorum çünkü Bjk onca şeye rağmen çok iyi mücadele etti ve çok iyi bir konumda hakkediyorlar Şl'ye gitmeyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.

Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.
    Dostum senin yorumlarını hep dikkatle okurum ve çoğunlukla katılırım hemde saygı duyarak. Ancak bu yazıda ağır yargılarda bulunmussun. Bu kulüplere hoş Galatasaray demedi ''Gidin şikeye adınız karışsın da 2 sene üst üste ligi domine edelim.'' diye, bu takımların böyle bir yerde adı karışmıssa suçlamanız gereken hiçbirşekilde hiçbir yerde adı geçmeyen Galatasaray değil, sizi bu ''şike'' ile anılmanızı sağlayan adamları suçlayacaksınız. İki sene üst üste her türlü ufak ufak engellemelere rağmen Galatasaray Spor Kulübü her sezon olduğu gibi tertemiz şampiyon olmustur.

Şampiyonu tebrik etmeniz gerekirken, kendinizi kandırarak ve size göre ! bahanelerin arkasına sığınarak. İki senedir , en az gol yiyen, en çok gol atan, en fazla galibiyet alan, en az mağlubiyet alan, en çok kırmızı kart ! gören, teknik direktörü alakasızca 9 maç alan, takımın şampiyonlugunu rakiplerini yarısta olmamasına bağlamak, acizliktir kusura bakma.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Bu tamamen kendi başarısızlığınızı ört bas etmek için. Alican arkadaşında dediği gibi acizlik bir nevi. Ünal Aysal Şike yapın dedi herhalde bu 3 takıma. Böyle ithamlarda bulunamazsınız.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

iyi de ibrahim dogru soylemis, bunda yadirganicak ne var ki. bjk feda sezonunda, fenerbahce de sike buhranindayken tersini mi olmasini bekliyordunuz. bu iki yillik ustuste gelen sampiyonluklar galatasarayin basarisi kadar diger takimlarin yasadiklari surecten yara alip rekabette geri kalmalaridir. tabii ki galatasarayin basarisini kucumseyecek degiliz ama ortada boyle bir gercek var.

macsa formaliteden ote degil bence, izleyen sayisi da ilgi de normalin altinda olur. galatasarayin seriyi bozmak istemesi disinda hic bir onem tasimiyor. bu mac kaybedilse bile fenerlilerin umursayacagini sanmiyorum. camia icinde yeteri kadar dertliyiz zaten (:

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şike olayları patlak vermeseydi Galatasaray net bir şekilde diğer üç takımın gerisinde başlardı. Üç takımın kadrosu oturmuştu. Galatasaray sil baştan yeni kadro kurdu. Fenerbahçe şike olaylarından sonra Lugano, Santos, Niang, Emenike gibi oyuncularını kaybetti. Geçen sezon ki kadro BJK tarihinin en kaliteli kadrolarından sayılıyordu. O kadronun üzerine iki tane daha takviye yapılacaktı. Ama hazırlık sürecinde takımın hocası ve futbolun başındaki kişi içeri alındı. Tek Trabzonspor'un oyuncu seçimlerinde yanlışları oldu. Ama mağdur veya değil Trabzonspor'da psikolojik olarak çok hırpalandı. Önceki sezon Galatasaray'ın geçirdiği travma hemen öyle 1,2 yılda atlatılacak gibi değildi. Ama rakipleri şike olayları ile uğraşırken İbrahim'in dediği gibi en rahat takım Galatasaray idi. Bide Fatih Terim başa geçince şampiyonluk geldi. Bunu böyle değerlendiren Galatasaraylılarda oldu. Bunun neresi acizlik anlamadım. Bu sezonu karıştırmıyorum ama geçen sezon Galatasaray bu durumu gayet iyi değerlendirdi. Ve bunun üstüne katarak rakiplerinin önüne geçti. Bu sezon rakipleriyle olan arayı açtı.
    Last edited by Mamadou : 11.Mayıs.2013 at 04:30

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz kimseye şike yapın, şikeye teşebbüs edin demedik. Hiç bir takımın hocasına 2. başkandan maçtan önce rakip takım kadrosu alın demedik. Transfer şımarıklığı yapın, borç takın da demedik. Kendi derdimiz yetiyordu zaten, çok kötü bir sezonun ardından yeni başkan yeni hoca yeni bir takımla yola çıkmıştık, 2 temmuz günü ile 3 temmuz arasında Galatasaray açısından fark yok, hedef her zaman şampiyonluktu. Gerçekleşir, gerçekleşmez o ayrı. Kimsenin de içinde bulunduğu durum bizi bağlamıyor. Hem ligin genelinde hem de derbilerde biz daha iyi oynuyoruz, istediğimizi de alıyoruz.

Şu olsaydı, bu kalsaydı, o olaylar olmasıydı kısmı da tamamen varsayım. Önemli olan sadece kadro değil çünkü, bir sürü etkenin bir araya gelmesi lazım. Ayrıca kim şampiyon olursa olsun diğer takım taraftarlarından her zaman kötünün iyisi, bizim şu sorunlarımız olmasaydı, 3 kulvarda mücadele ettik, Avrupa bizi yordu gibi bahaneler gelir. Bunlar klasikleşti artık. Bu işler göreceli, atılan güzel bir golü yiyen taraf kaleci hatası diye yorumlayabiliyor, o hesap.

Fırsat oluştu eyvallah da onu değerlendirmek de bir başarıdır kaldı ki biz bu sezonun 2. yarısında bile açık ara farkla ligin en pahalı kadrosu olmadık. Geçen sezon da kağıt üzerinde harika bir kadromuz yoktu. Oyuncuları iyi kullanan, iyi antreman yaptıran hocamızın sayesinde oldu herşey. Önceki senelerde de gelen şampiyonluklar da açık ara favori olmamıştık sezon başında. Bir dönem Fenerbahçe de yakaladı bu fırsatı ama değerlendiremedi. Biz çok ciddi krizlerle boğuşurken de şampiyon olmasını bildik, son maçta şampiyonluk vermedik hiç.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe ile kaç şampiyonluk görmüş, 5. Bunların kaç tanesinde Galatasaray 2. olmuş peki, benim bildiğim 1 kez. Şimdi kalkıp desek ya biz iyi olmadığımızdan oldunuz bu o sezonlarda verilen emeklere saygısızlık olmaz mı ?

Bursaspor'un şampiyonluğuna ya büyükler kötüydü ondan denilmesi gibi bir şey bu, bu mantıkla bakarsak her olay için aynı yaklaşımı gösterebiliriz rahatlıkla çünkü en kolayı bu. Diğer takımlarla olan maçları geçtim de 18 derbi var, 1 kere yenilmişiz ondan da farkı kaçırmışız maçın hakkı değil kesinlikle. Bazılarına göre herşeyin altında, arkasında Galatasaray var, Lütfi Arıboğan falan var ya hadi diğer maçlarda motive olamadınız derbilerde neredeydiniz ?

Saha içi, saha dışı, öyle böyle isteyen istediğini söylesin. Gerçek ortada, geçen sene 9 bu sene 10 puan fark, seneye de devamı gelecek inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu konulara girmeyin bence tartışması uzar gider.Maça odaklanın,bırakın öyle düşünsünler,3 Temmuz'a takılı kaldıkça daha çok Galatasaray şampiyonluğu görür rakip takımlar.

Hoş takılı kalmasalar bile güldür güldür geliyoruz,devam ediyoruz. Allah'ın izniyle.

Bence bizim 2 sene üst üste şampiyon olmamızı sağlayan tek şey 2 kelime,10 harf;

Selçuk İnan
    Last edited by europeanconquer : 11.Mayıs.2013 at 08:16
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    iyi de ibrahim dogru soylemis, bunda yadirganicak ne var ki. bjk feda sezonunda, fenerbahce de sike buhranindayken tersini mi olmasini bekliyordunuz. bu iki yillik ustuste gelen sampiyonluklar galatasarayin basarisi kadar diger takimlarin yasadiklari surecten yara alip rekabette geri kalmalaridir. tabii ki galatasarayin basarisini kucumseyecek degiliz ama ortada boyle bir gercek var.

macsa formaliteden ote degil bence, izleyen sayisi da ilgi de normalin altinda olur. galatasarayin seriyi bozmak istemesi disinda hic bir onem tasimiyor. bu mac kaybedilse bile fenerlilerin umursayacagini sanmiyorum. camia icinde yeteri kadar dertliyiz zaten (:
    Tamam da dostum. FB'nin başarılı oldugu sezonlarda da aynısı bizim için geçerli.
    Biz de binbir ekonomik krizler ugrasıyorduk, olimpiyat stadında falan oynuyorduk. Bizim bilet bile 15 liraydı 2005'te. o zamanlar FB çatır çatır şampiyon olurken biz dedik mi biz kötüyüz ondan oldu diye?
    Eğer İbrahim'in dediği şu an geçerliyse tam tersi de bir kaç sezon önce bizim için geçerliydi bunu da göz ardı etmeyin o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Stadın tamamlanması milat oldu bizim için,ötesi palavra...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Konunun içine etmişsiniz resmen

13 senedir Kadıköyde bu derbi 2 ihtimalli hatta tek ihtimallide bitiyor diyebiliriz.Bu senede öyle olur gelenek bozulmaz ve kazanırız.

Aklışlama mevzusuna gelince Aykut Kocaman çok güzel bir açıklama yapmış açın onu okuyun sonra Fenerbahçe bizi alkışlasın diyin

Tek isteğim geçen sene takımı alkışmamamıza izen vermediler ama bu sene bu takımı alkışlayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Relaks beyler, yazımın hiç bir yerinde "Bunun sorumlusu Galatasaray'dır" diye bir kısım geçtiğini zannetmiyorum. Bu yüzden olayın bu yönü üzerinde savunma yapmanın gereği yok. Ben daha çok 2 senedir şampiyon olan ve dolayısıyla bu maça çantada keklik olarak bakanların, olaya biraz daha geniş bakmasını önerdim. Özellikle de yazmışım "Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak" Yani burada sezarın hakkı yine sezara. Kimsenin Galatasaray'ın başarısını küçümsediği veya olayların sorumlusu olarak onları gördüğü yok. 1 sezon önce küme düşme potasını ensesinde hisseden, yönetimi devrilen ve oldukça zor durumda olan bir takımın karşısında, kendi hataları yüzünden nakavt olan 3 takımın durumundan bahsettim. Böyle bir tabloda Galatasaray için tekrar zirveye çıkmak hiç de zor olmadı. Ama ne olursa olsun, bu tablo bu maç için "Çantada keklik" algısını yaratmamalı. Nitekim 13 senedir bundan daha kötü durumunda olan Fenerbahçe'ler de vardı. Bu da unutulmamalı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Milliyet'in haberine göre Aykut Kocaman, ezeli rakipleri Galatasaray'ın şampiyonluğunu neden alkışlamayacaklarını şu sözlerle ifade etti:

"GEÇEN SENEYE RAĞMEN TERİM'İ TEBRİK ETTİM"
    Geçen sene Kadıköy'de Galatasaray şampiyon oldu. Statta bir sürü olay çıktı. Polis biber gazı kullandı ve o hengamede eşim ve kızım da bulunuyordu. Bunlara rağmen Fatih Terim'i tebrik ettim.

"ÜZÜNTÜMÜZ HİÇE SAYILDI"
    Galatasaray kupayı kaldırmak için çok ısrarcı davrandı. Yöneticiler, aramadık kimse bırakmadı. Bir taraftan taraftar biber gazının etkisiyle yerlerde, bir tarafta stadın dışı karışmış, polis-panzer derken bu duruma üzüntüye saygı duyulması gerekiyordu. Terim, kupa merasiminin öncesinde koridorda "Buradan kupa almadan gitmem", aldıktan sonra da "Demek ki neymiş, Kadıköy'de de kupa alınırmış" diye bağırdı. Şimdi bizim acımıza saygı duymayanın biz niye sevincine saygı duyalım. Çok net bir şekilde içimden alkışlamak gelmiyor.

"BENİ SORUMLU İLAN ETTİLER"
    Terim ve yardımcıları ceza aldı, Galatasaray yönetimi bu durumdan bile beni sorumlu tutacak. Yöneticiler ve hatta başkanları, 'Aykut Kocaman da neler yaptı' diyor. Ben Caner'in gördüğü kırmızıdan sonra hakeme 'Lan'dan adam atılır mı?' dedim cezamı yedim. Kaldı ki, tepki olarak itiraz hakkımı bile kullanmadım. Bunlar benim yakın zamanda yaşadıklarım.

"OYUNCULARIM ARKADAŞLARINI TEBRİK EDEBİLİR"
    Ya 2007'deki derbiyi yaşayan futbolcularım? O günü yaşayan futbolcular bir konuşsun. Hâlâ aynı tazelikte o maçı anlatırlar. Şimdi gündeme geliyor, zamanında çabuk unutulmuştu. Bırakın alkışı biz saygıyı atılan sularla gördük. Her oyuncum Galatasaray'daki arkadaşını aramakta tebrik etmekte özgürdür. Zaten bu tebriği yaptılar da. Bu konuda kimseyi yönlendirmem, ama bu alkışın üzerine çok fazla gidildi."

"YAŞADIKLARIMIZA SAYGI DUYULMADI"
    "24 Ağustos günü Futbol Federasyon bize yolladığı yazıda "Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsunuz" demişti. Takım olarak toplantı yaptık ve içimizden bazı arkadaşlar fedakarlık yaparak gidecek dedim. Çünkü diğer arkadaşların sezonu maddi anlamda rahat geçirmesi için buna mecburduk. Benim, mesai arkadaşlarımın ve futbolcularımın yaşadıklarına saygı duyuldu mu? Duygularımızı hep içimize attık. "2. Lig'e düşürün" bile dedik."

"ARIBOĞAN'IN UEFA KULİSİNİ UNUTMADIK"
    "Galatasaray camiası sürekli Galatasaray üzerinden açıklama yapıyor. 3 Temmuz süreci yaşayan enerbahçe Kulübü, Galatasaray'dan manevi anlamda hiçbir destek görmedi. Ve o dönemde Lütfi Arıboğan'ın UEFA Müfettişi Pierre Cornu ile yediği yemekte yaptığı kulis unutulmadı. Fenerbahçe'yi kötüleyen aynı kişi şu an Galatasaray'da CEO. Bu durumu kabullenmek kolay mı? Benim o dönem yaşadıklarımı kim anlayabilir?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Alkışlamam sözünden sonra baya eleştirmiştim Aykut Kocaman'ı şimdi bu yazıları okuyunca ve şu 5-6 sene önceli sahayı denize çeviren gs taraftarının videolarını tekrar izleyince Aykut kocamana hak verim biraz alkışlamama konusunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şekip Mosturoğlu'ndan rakip kadrolarını öğrenip, yazıyorum diyenlerin ellerinden gelecek alkışa ihtiyacımız yok zaten.

Acı falan da acayip arabesk olmuş, yenemedin, kazanamadın. İsteyen istediği gibi sevinir, Fatih Terim böyle yapmışsa da çok iyi yapmış. Kupayı kaldırmak da hakkımızdı, alkış muhabbetini medya çıkardı bence zaten gereksiz de kimin ne düşündüğünü anlamış oluyoruz bu sayede, bir yandan da iyi oluyor.

Arıboğan denildiğinde gülmekten kendimi alamıyorum ayrıca, Şekip Mosturoğlu nereden geldi Fenerbahçe'ye, Tahkim bizde, PFDK bizde diyen, kayıtlarda söyledikleri apaçık ortada olan adam TFF'den gelmedi mi ? Lütfi Arıboğan konusunda Cornu baz alınıyor, yalan söyleme ihtimali hiç yok tabii ki. Öyle olsa bahane bulunamaz, Cas davası neden çekildi hangi ülke menfaati diye sorulmasın diye sürecin içine sürekli Galatasaray'ı, Lütfi Arıboğan'ı falan çekmek çok güzel taktik.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şekip Mosturoğlu'ndan rakip kadrolarını öğrenip, yazıyorum diyenlerin ellerinden gelecek alkışa ihtiyacımız yok zaten.

Acı falan da acayip arabesk olmuş, yenemedin, kazanamadın. İsteyen istediği gibi sevinir, Fatih Terim böyle yapmışsa da çok iyi yapmış. Kupayı kaldırmak da hakkımızdı, alkış muhabbetini medya çıkardı bence zaten gereksiz de kimin ne düşündüğünü anlamış oluyoruz bu sayede, bir yandan da iyi oluyor.

Arıboğan denildiğinde gülmekten kendimi alamıyorum ayrıca, Şekip Mosturoğlu nereden geldi Fenerbahçe'ye, Tahkim bizde, PFDK bizde diyen, kayıtlarda söyledikleri apaçık ortada olan adam TFF'den gelmedi mi ? Lütfi Arıboğan konusunda Cornu baz alınıyor, yalan söyleme ihtimali hiç yok tabii ki. Öyle olsa bahane bulunamaz, Cas davası neden çekildi hangi ülke menfaati diye sorulmasın diye sürecin içine sürekli Galatasaray'ı, Lütfi Arıboğan'ı falan çekmek çok güzel taktik.
    Aykut Kocaman çok sinsi yani nasıl desem çok kurnaz bir insan. Bu söyledikleride alkışlanacak cinsten
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2007

Şahsi fikrim, kazanacak durumda olsak bile kazanmamalıyız. Unutmayın yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

Oylamada beraberliğe oy attım. Kardeş kardeş berabere kalalım olsun bitsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla bu alkış olayı çok büyüdü ihtiyacımız yok öyle bir şeye bizi Arena'dayken elleri kalplerinde milyonlarca kişi alkışladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Saygi duyulmayi istiyorsan once saygi duyulacak bir takim yaratcaksin masa basi oyunlarina girmiceksin. ve kupayi kaldirmakta tabiki bizim hakkimizdi orada fatih hocaninda bagirmasi hakli kupayi orda alacaktik ya oyle ya boyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadıköy'de kupada alınır diye bağırdı diye Fatih Terim suçlanıyor. Bu bir devrimdi Kadıköy'de kupa kaldırmak her zaman görülecek bir şey değil. Ezeli rekabeti bile bitirebilecek bir olaydı nerdeyse. Tabi ki bağıracak kutlayacak Fatih Terim çünkü o takımın teknik direktörü tarih yazdı o gün.

Bizimkiler sahaya cikarken alkislasin tum stadi. Biz alkis malkis falan istemeyiz. Hele Aykut'un son söylediklerinde HIC istemeyiz.

Beyler seviyeli konuşun biraz.

Aykut , sinsi , çakal bunlar ayıp şeyler.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Beyler seviyeli konuşun biraz.

Aykut , sinsi , çakal bunlar ayıp şeyler.
    Ben sinsi ve kurnaz lafını hakaret olarak söylemedim. Artı bir yönü olarak söyledim.

Ayrıca çakal nerden çıktı onuda anlamadım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Ben sinsi ve kurnaz lafını hakaret olarak söylemedim. Artı bir yönü olarak söyledim.

Ayrıca çakal nerden çıktı onuda anlamadım.
    Sen nasıl algılarsan algıla sinsi artı bir yön değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alkış mevzunun Şekip bey ve yanındakilerinin ellerine bağlanması çok iyi olmuş kabul etmem gerekiyor bunu

Bu şike olayından önce ve sonra diye tablo yaparsak değişenlerin ne olduğunu görürsünüz. Bu olayların kimin işine geldiğini falan. Sözde amaç Trabzonspor'un şampiyonluğunu vermekti ama amaç ondan da öteydi bana kalırsa. Lütfi Arıboğan'ın önceki ve sonraki mevkisi , süreçte yaptıkları hepsi bunları teyit eder nitelikte.

Maça gelirsek ;

Sow Webo Kuyt

Emre Topal Meireles

Ziegler Egemen Yobo GG

Volkan

11'iyle çıkacağız gibi. Meireles olmazsa çok büyük ihtimal Caner oynar. Salih sonradan girer. Başarılar Fenerbahçe
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gecen sene sampiyonlugu kacirdigimiz mactan beridir alex olmadan ciktigimiz butun maclarda basabas oynadik galatasarayla ama galibiyet alamadik. bu sefer kazaniriz diye dusunuyorum. alacagimiz 3 puanla yerimizi de garantilemis olacagiz. guzel bir galibiyet aliriz umarim.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 11.Mayıs.2013 at 20:14

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Kesinlikle kazanırız.. Teknik olarakta fizik olarakta moral olarakta çok üstündeyiz FEnerbahceden.. Tecrübeli oyuncularla alırız bu maçı. ve seri biter.. handikap duvarınıda aşarız

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    Kesinlikle kazanırız.. Teknik olarakta fizik olarakta moral olarakta çok üstündeyiz FEnerbahceden.. Tecrübeli oyuncularla alırız bu maçı. ve seri biter.. handikap duvarınıda aşarız
    Açıkcası her yoruma saygı duyarım ama ev sahibi olan biz bile böyle rahat yorum yapamıyorsak bence karşı tarafta bunu yapmamalı.

Yapar tabii ancak birşeye dayanması gerekir böyle yorumların fiziksel olarak üstünlük falan bunlar bence o dediğin olay için yeterli değil. Ben çok büyük bir fiziksel üstünlük göremiyorum..

Her neyse dediğim gibi her yoruma saygı duyarım buna da duyuyorum ancak katılmadığım ortada.

Bir sezondur her maç Baroni olmasın diye dua ettim ve bir gün kabul görmesini bekledim. O gün bugün benim için herşeyi geçtim Baroni'nin olmaması bile zevkle izleme sebebidir bu maçı

Çok mutluyum ve derbiyi iple çekiyorum, yarın gol atar yorumumu yapacağım bakalım yine tutacak mı ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer