Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

7 24.14%
  • Berabere

5 17.24%
  • Galatasaray kazanır

17 58.62%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 86 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hamit Altıntop'u bizde biliyoruz,geçen yılın sonuna kadar Hamit'i en çok savunanlardan biriydim ben ancak bir müddet sonra baktım ki gram değişiklik yok,yatmaya gelmiş adam.Ne Schalke'de ki ne Bayern'de ki ne de Milli Takım'da ki bildiğimiz Hamit yok,artık Real Madrid'e geldiğinde nasıl bir sakatlık geçirdiyse,üstünden gelememiş çok korkak oynuyor,çok ağır kalıyor.Oyun zekası hala iyi olsa da eskisi gibi değil.Herkesin şikayet ettiği konu da takımı frenlemesidir.Hamit oyunda olduğu zaman inanılmaz derece de yavaş oynuyoruz,Hamit'in hızlı oynamasına gerek yok ancak adam çabuk da oynamıyor,sen hızlı olamıyorsan çabuk oyna ki başkası hızlı olsun neyse konu o değil.Bende isterim eskisi gibi olsun ancak olmuyor işte,gün geçtikçe kötüye gidiyor Hamit.Eboue'nin bende farkındayım ancak adamı keselim de Sabri'mi oynasın ? Daha da beteri mi oynasın ? Hamit'in yerineyse alternatif bol,3-4 tane adam var oynayabilecek.En azından şans tanınsın baktık onlarında Hamit'ten aşağı kalır yani yok veya Hamit'ten de kötüler,Hamit oynamaya devam eder mecburen.

Bu arada kimse senin Galatasaraylılığını sorgulamadı ki,neden öyle bir fikre kapıldın ?
    Kardeşim öncelikle üstüne alınmışsın, son cümleye cevap veriyim, ben sana atfen yazmadım onu genel olarak söyledim. Onu geçelim.

Sakat Hamit öyle mi? Yada sakatlığı atlatamamış Hamit?
    Geçen sezon belkide kariyerinde ki en fazla maç sayısı olan 46 maçta 8 asistle oynamış "sakat Hamit". ManU deplasmanı ve Schalke maçları için ayrı bir parantez açarım şimdi de, sayfalarca uzar gider neyse... Çabuk oynama konusuna gelince, kendi tahminim olarak söylüyorum, muhtemelen Fatih Hoca hani FM tabiriyle "topu tut" seçeneğini aktif etmiş Hamit'in. Oyunu yavaşlatıp arkadaşlarının pozisyon almasını bekliyor. Tabii ki bende farkındayım çok zaman yaptığı yanlışları, tabii ki bende "aynı Hamit"i izliyorum sizler gibi. Ama benim demek istediğim farklı bir şey. Bu kalitede bir oyuncuyu kesemezsiniz, her an bir şey yapabilecek vasıfa sahip bir oyuncu Hamit, ne olursa olsun. Ha ne olur yerine gelir Gökhan İnler(keşke gelse) veya o tipte hem de hızlı olan bir oyuncu Hamit'i yedek bıraktıracak, takımdan kesecek ancak o şekilde. Yekta oynasın hadi Engin hadi Erman oynasın hatta Serkan Kurtuluş'u geri getirelim Gençler'den bakalım noluyo ondan sonra bizim orta saha. Oyunu durduran Hamit'in farkını o zaman anlayacaksınız.

Ve ben Eboue'yi keselim de Sabri oynasın demiyorum, arkasında oynayan partnerinin önemine dikkat çekmek istedim sadece.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hamit'i bize verin beyler bu kadar nefret ediyorsanız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Signor Joga View Post
    Kardeşim öncelikle üstüne alınmışsın, son cümleye cevap veriyim, ben sana atfen yazmadım onu genel olarak söyledim. Onu geçelim.

Sakat Hamit öyle mi? Yada sakatlığı atlatamamış Hamit?
    Geçen sezon belkide kariyerinde ki en fazla maç sayısı olan 46 maçta 8 asistle oynamış "sakat Hamit". ManU deplasmanı ve Schalke maçları için ayrı bir parantez açarım şimdi de, sayfalarca uzar gider neyse... Çabuk oynama konusuna gelince, kendi tahminim olarak söylüyorum, muhtemelen Fatih Hoca hani FM tabiriyle "topu tut" seçeneğini aktif etmiş Hamit'in. Oyunu yavaşlatıp arkadaşlarının pozisyon almasını bekliyor. Tabii ki bende farkındayım çok zaman yaptığı yanlışları, tabii ki bende "aynı Hamit"i izliyorum sizler gibi. Ama benim demek istediğim farklı bir şey. Bu kalitede bir oyuncuyu kesemezsiniz, her an bir şey yapabilecek vasıfa sahip bir oyuncu Hamit, ne olursa olsun. Ha ne olur yerine gelir Gökhan İnler(keşke gelse) veya o tipte hem de hızlı olan bir oyuncu Hamit'i yedek bıraktıracak, takımdan kesecek ancak o şekilde. Yekta oynasın hadi Engin hadi Erman oynasın hatta Serkan Kurtuluş'u geri getirelim Gençler'den bakalım noluyo ondan sonra bizim orta saha. Oyunu durduran Hamit'in farkını o zaman anlayacaksınız.
    Sakat demedim,atlatmamışta demedim,sakatlık Hamit'te bir şeyleri götürmüş ondan bahsettim,vücut olarak sahip olsada kafa olarak değil artık.46 maçta 8 asistle oynamış,eyvallah.Amrabat'da o sayıda maç oynadı ve asist yaptı,onu da koyalım,oynatalım.Hamit net kötü oynuyor,en azından aklının başına gelmesi için bir kaç hafta kesik yemesi gerekir,bakarsınız yerine oynayan kişi çok daha iyi bir performans sergiler.

Neyse tartışmanın manası yok,yine çıldırtmaya devam edecek beni,siz istediğiniz kadar memnun olun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç başladı,başarılar Galatasarayım !

Geçen maç Sneijder'ın atacağını bilmiştim,bu maçta eğer gol atarsak Hamit'in atacağını düşünüyorum.(Kötü oyununu değiştirmez ama )

Nesil
    2006

Oh be güzel bir maç izliyorum, iki takımda teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen seneden farklı olarak, önde baskının yanına kapılan topların ardından tek paslarla hızlı çıkmayı eklemişiz. Bir anda tehlike yaratabiliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hizli basladik iyi basladik sneijder masallah...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mustafa Kamil Abitoğlu 10 dakika da kanser etmeyi becerdi beni,helal olsun.

Nesil
    2006

Bursa'nın golü geliyor saçma sapan bindiriyorlar; karambolden bir tane atacaklar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3 oldu Drogba'yı biçtikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 tane kart bile cikmadi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bizim ligimizde oyuncular da hakemler de hızlı tempoya alışık değil. Bi süre sonra saçmalıyorlar

Güzel maç oluyor. Tahminimin aksine Bursa maçı puansız bitirmez gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk,Burak,Gökhan,Hamit ve Hakan iğrenç oynuyorlar.Aslında bütün takım iğrenç oynuyor.Afferin böyle devam.

Edit:

Şom ağzımı seveyim Hamit asist,Burak gol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kral atti kral 0-1

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bursanın net pozisyonu ofsayt diye kesildi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk 9 dakika dışında takım kötü, gol de bizim adımıza sahanın en kötü iki isminin işbirliği ile geldi. 2. yarı daha iyi oyun bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tempolu bir ilk yariydi hamit-engin degisikligi bekliyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

temposu yüksek maçta hamit'in ayağına top her geldiğinde tempo düşüyor. ama çok da güzel asist yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa'nın net pozisyonunu kesti ofsaytla , Burak'ın pozisyonda da biraz önde gibi kesebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şimdi Bursaspor 60-65'e kadar tempo yapar, zaten sonrasında pilleri bitecek gibi. Bizim sakin, akıllı ve etkili kontra atak yaparak oynamamız şart. İkiyi bulursak 3 puanı vereceğimizi hiç sanmıyorum. Gol kritik bir zamanda geldi, oyunu geliştirmek şart ama ilk yarıdaki gibi oynayıp skor korumaya kalkarsak işimiz zor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hamit biraz şanslıydı Belluschi topu rahat kapabilecekken nedense kaydı ve ardından asistini yaptı.Maçın başında iyiydik ancak sonra Bursa oyuna ağırlığını koydu tempolu bir maç oluyor 2. yarı gol yiyebiliriz bu yüzden 2'yi bulup rahatlamalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hamit 5808 metreyle ilk yarının en çok koşanıymış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'nın Civelli'nin üzerine gitmesi lazım, atılma potansiyeli çok yüksek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Golün babasını yediler.Batalla'nın pozisyonu ile kıyaslanamaz bile,fiyasko bir karar.Yediler Drogba'mın golünü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu yan hakemin gözü bozuk herhalde, ilk yarıda Batalla'nın pozisyonu yedi, şimdi de Drogba'nın.

Melo yine çok soğukkanlı, Selçuk da 2. yarı ritmini buldu çok şükür.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Drogba çıktı Emre girdi.

O değişikliği Fatih Hoca yapmış olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bursa hakettiği bir gol attı