Originally Posted by
europeanconquer
Hamit Altıntop'u bizde biliyoruz,geçen yılın sonuna kadar Hamit'i en çok savunanlardan biriydim ben ancak bir müddet sonra baktım ki gram değişiklik yok,yatmaya gelmiş adam.Ne Schalke'de ki ne Bayern'de ki ne de Milli Takım'da ki bildiğimiz Hamit yok,artık Real Madrid'e geldiğinde nasıl bir sakatlık geçirdiyse,üstünden gelememiş çok korkak oynuyor,çok ağır kalıyor.Oyun zekası hala iyi olsa da eskisi gibi değil.Herkesin şikayet ettiği konu da takımı frenlemesidir.Hamit oyunda olduğu zaman inanılmaz derece de yavaş oynuyoruz,Hamit'in hızlı oynamasına gerek yok ancak adam çabuk da oynamıyor,sen hızlı olamıyorsan çabuk oyna ki başkası hızlı olsun neyse konu o değil.Bende isterim eskisi gibi olsun ancak olmuyor işte,gün geçtikçe kötüye gidiyor Hamit.Eboue'nin bende farkındayım ancak adamı keselim de Sabri'mi oynasın ? Daha da beteri mi oynasın ? Hamit'in yerineyse alternatif bol,3-4 tane adam var oynayabilecek.En azından şans tanınsın baktık onlarında Hamit'ten aşağı kalır yani yok veya Hamit'ten de kötüler,Hamit oynamaya devam eder mecburen.
Bu arada kimse senin Galatasaraylılığını sorgulamadı ki,neden öyle bir fikre kapıldın ?