Karar doğru bu arada.
![]()
Karar doğru bu arada.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Erciyes zorlu deplasmandı. Erciyes takımının kadrosu fena değil, o takım oturunca önümüzdeki haftalarda GS ve FB o deplasmanda kazansa bile çok zorlanır. Trabzon maçındaki oyun malum. GS'ın sahasında 2-1 yendiği Antep'e ilk yarıda azıcık tempo yetti. Ve şu an maç çok rahat geçiyor bizim adımıza. Bu oyunla Bursa ve GS maçlarında toplamda altı puan kimseyi şaşırtmasın. Kaldı ki takım maç maç düşünüyor.
Kısaca; şu an hazır takım biziz.
Erciyes lige yeni çıkmış bir takım nesi zorlu olabilir? Bursaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarında takımın performansını görmeyi iple çekiyorum. Ayrıca Gs ve Bursaspordan 6 puan çıkarmak hayalden öte bir şey. Şuana kadar tek zorlu deplasman Tromsö idi onda da 2-1 yenildiniz yani. Çok fazla uçmaya gerek yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yazdığımı ilk önce oku ondan sonra cevap yaz. Ben maç konusunda da belirtmiştim. Erciyes deplasmanını 12. haftada oynamak yerine 2. haftada oynamayı tercih ederim. Yani ligin ortalarında GS ve FB o deplasmana çıkınca daha hazır bir takım bulacaklar karşılarında o zaman göreceğiz. Tromsö deplasmanında alınan yenilgi ciddiyetsizlik. O rakiple 10 maç oynasak birini kazanırlardı o maça denk geldi. İkinci maçta zaten işi bitirdik. Ayrıca ben 6 puan kesin gibisinden yazmadım. Havaya falan girdiğimiz yok. Şu an ligin en hazır takımı biziz görülüyor işte. Bursa deplasmanında yenilebiliriz olabilir ama en azından silik bir futbol oynamayızGS maçı içinde geçerli bu. Neyse zamanla göreceğiz.
Yazdığını gayet iyi okuyorum merak etme. Şuana kadar dişli bir takım göremedim Beşiktaş karşısında. Kötü futbol oynayan takımlara karşı iyi oynamak doğaldır. Gerçekten iyi oynayan bir takıma karşı olan futbol önemli esas. Şuana kadar zorlu takımlar dediğimiz takımları her iki takımda evinde oynadı. Deplasmanda oynamak daha farklı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Veli Beşiktaş ta Gattuso olma yolunda ilerliyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Barcelona - Antep maçı 2-0 bitti
Madara ettik, maç ile ilgili söyleyebileceğim tek şey bu.
Oyuncular ile ilgili bir şey söyleyemem çünkü kötü oynayan yok. Tek diyeceğim şu ki, Pektemek balon çıktı. Her hafta biraz daha gözümden düşüyor.
FM Gazetesi
Allah nazardan saklasin takim her gecen hafta uzerine koyuyor. Ilk 20 dakika pozisyon dahi olmamasina ragmen cok rahat sekilde izledim maci. Pas koordinasyonunu biraz daha seri yapabilirsek lucescu zamanindaki takima yaklasiriz diye dusunuyorum. Son olarak veli kavlak ve atiba deyip susuyrum.
Last edited by Nedvedmania : 01.Eylül.2013 at 23:23
Sakin olun ve benim gibi yapın. Amacı belli olan boş ve gereksiz mesajları şikayet edin. Galibiyetin ve liderliğin de, tadını çıkarın.O mesajların da burada çok fazla durduğunu düşünüyorum. Gereken yapılsın artık!
Gelelim maça: Beşiktaş bugün, 2-3 cılız atak dışında rakibe pozisyon vermedi diyebiliriz. Topa çok fazla sahip olarak, rakibi sindirdi ve özellikle 2. yarıda farkı kaçırdı.
Almeida önce sevindirdi, sonra endişelendirdi; fakat yırtık yokmuş adalesinde. MR'ı çekilince belli olacak durumu.
Muhammed'in müthiş frikiği keşke girseydi, çok güzel bir şuttu; ama direkten döndü ve yazık oldu.
Penaltı netti ve hakemler iyi gördü, tebrik etmek lazım.
Bir de sol bek ve Almeida'nın durumuna göre golcü alınırsa, çok daha iyi olacağız inşallah.
Tebrikler Beşiktaş'ım!![]()
Tebrikler Beşiktaş'a bu sene geçen seneye oranla çok daha diri ve kendinden emin bir takım var.Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak Beşiktaş'ı görüyorum artık kimle çekişeceği de 5-6 hafta içinde belli olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bilic : Türkçe'de ilk öğrendiğim kelimelerden birisi sol bek.
Bilic : Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birkaç hata dışında çok iyi performans gösterdik..Disiplini bozmadan mücadele ettik.![]()
Veli Kavlak - IN
Pektemek - OUT
Veli kendini geliştiriyor her geçen gün.
FM Gazetesi
Pektemek topu alıp gidiyor. Kendisi kanat değil, forvet oyuncusu. Hiç bir şey yapmasın ama pozisyona girsin, golünü atsın.
Last edited by Nedvedmania : 02.Eylül.2013 at 00:04 Reason: Gerekli kişilere gerekli yaptırımlar uygulandı. Buraya yazmanız tartışmayı devam ettirir. Lütfen destek merkezini kullanın.
Pektemek'te pozisyonu kaybetme sıkıntısı var. Net bir pozisyon yakalasa bile hemen harcıyor. Mesela bugün karşı karşıya kaldı ama vurmak yerine çalıma gitti. Gereksiz işler yapıyor.
FM Gazetesi
Sergen 20 bin kişi vardı diyor. Maç başlamadan 1 saat önceki fotoğrafa bakarsa tabi böyle bir yorum yapar bugün en az 40 bin kişi vardı.
48 binmiş.
38 bin taraftar varmis , besiktas yavas yavas iyi takim oluyor tebrik ederim..
Beşiktaş güzel bir hava yakaladı. Eğer yarın iş ve 30 Ağustos'dan dolayı 3 günlük bir tatil olmasa daha kalabalık bir stad olurdu.
Xeli Qavlack...
![]()
Geçen sene BJK koşuyor diye takım savunmasını iyi yapıyor hebele hübele diyen yorumculara Bilic'ten takım savunması ders 1 niteliginde bir futbol gösterisi.
Yardımcı forvet, pivot, fırsatçı ve bilimum diğer fm pozisyonları.. Hangisi olursa olsunOyuncuyu izlersen göreceksin ki, aşırı derecede pozisyon harcıyor. Misal, vursa gol olacak ama o çalıma gidiyor. Gereksiz hareketler yapıyor ceza sahası içinde. Basit oynamıyor. Yoksa bizim ondan fazla bir beklentimiz yok.
FM Gazetesi
Form tutamadıgı için ağır duşunuyor agır davranıyor yani ben pektemek'i besiktas'tan tanımıyorum zaten Genclerde cok maçını izledim ve begendiğim bir oyuncuydu Bjk'da fazla izlemedik zaten. Ayrıca yani FM pozisyonu değil gerçekte de bu iş böyle kimi oyuncular cezasahasında tek oldugu zaman cift olmaktan daha yarar saglarlar kimisi de asistan oyuncu gibidir bir bitirici olmadan beceriksiz gözükürler. Dunyada cok örnegi var bunun. Di Natale'nin 30 yasından sonra gol kralı olması gibi. Ya da Cassano'nun Bari'deki Roma'daki oyununu bir daha gösterememesi gibi. Yani senin aşırı derecede pozisyon harcıyor diye yargıladıgın oyuncu zaten cok az dakika şansı bulmuş ve alışkın oldugu görevi yapmayan bir oyuncu. Olaya bu açıdan yaklaşmak lazım biraz.
İyi bir başlangıç yaptık lige umarım devamı gelir. Düğün dolayısıyla maçı izleyemedim ama dün gece %100 futbol ve bu sabahki Spor Servisini dinledim değer verdiğim yorumcular çok olumlu konuşuyorlardı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
önümüzdeki 4 mac cok önemli bursa deplasmanından puan alıp gs yide yenersek sampiyonlugun en büyük adayı biz oluruz diye düsünüyorum..