Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Batuhan Bilgiç'i göremedim oyunda.
    Bu sene wonderkid olarak tahmin ediliyordu.

Burak Yilmaz

Finishing 18
    Pace 17
    Acc. 15
    composure 14
    offtheball 17

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salih Uçan'ın kiralık listesinde olmasının sebebi nedir?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Salih Uçan'ın kiralık listesinde olmasının sebebi nedir?
    Meireles, Emre Belozoglu, Mehmet Topal, Christian, Holmen, Alper Potuk, Selcuk Sahin ve 3 tane merkez orta saha kullanan dizilis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Meireles, Emre Belozoglu, Mehmet Topal, Christian, Holmen, Alper Potuk, Selcuk Sahin ve 3 tane merkez orta saha kullanan dizilis.
    Yani yapay zekanın kararı. Selçuk da satılık listesinde. Oyunun böyle tuhaf insiyatifler alması doğru değil bence.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yani yapay zekanın kararı. Selçuk da satılık listesinde. Oyunun böyle tuhaf insiyatifler alması doğru değil bence.
    Yapacak pek bir sey yok. Eger Fatih Terim Galatasaray'da kalsaydi, Amrabat, Aydin ve Bruma da kiralik listesindeydi cunku tercih ettigi dizilis kanat oyuncusu kullanmiyordu.

Bir Galatasaraylı olarak, bana da Burak çok abartılmış gibi geldi.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Salih Uçan'ın fiziği yerle bir yalnız bu adam hem uzun boylu hem hızlı,güçlüde sayılabilir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Salih Uçan'ın fiziği yerle bir yalnız bu adam hem uzun boylu hem hızlı,güçlüde sayılabilir.
    Guc:
    Alper Potuk: 9
    Hasan Ali: 10
    Gokhan Gonul: 11

Bunlara yakin olmamali Salih.

Hizli bir oyuncu da degil. Akil hizi oldukca yuksek olsa vucut hizi degil. Bunu defalarca gecen sezon da gorduk, yazin U20 turnuvasinda da.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Guc:

Hizli bir oyuncu da degil. Akil hizi oldukca yuksek olsa vucut hizi degil. Bunu defalarca gecen sezon da gorduk, yazin U20 turnuvasinda da.
    Teşekkürler yorum için.

Guc:

Hızlı bir oyuncu degil zaten ancak hızlanması 7/20 olucak derecede agır bir oyuncu da degil

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Salih'in fizik özelliklerine birşey demiyorum ama top kapma ve cesaret çok kötü. Tamam çok faul yapıyor ama tereyağından kıl çeker gibi aldığı topları da görüyoruz 3 fazla abartı olmuş, 6-7 civarı idealdi bence. Ve cesaret konusunu geçen sene de söylemiştim ben daha bu çocuğun ikili mücadeleden kaçtığını görmedim, top ayağındayken de çok rahat dikine pas deneyen bir oyuncu hatta cesareti yaptığı faul sayısından bile anlaşılabilir. Neden 5 verildi bilmiyorum ama bence çok az.

İsmail Köybaşı'nın sakatlığı 6-8 ay olarak başlıyor. Gerçekte hazırlık maçlarında süre almaya başladı.
    Maksimum 3 ay sakat olarak başlamalı.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Salihin top kapmasını 3 olarak değerlendirmek skandal, ilk oynadığı maçlarda çok iyi top kapıyor ya diyorduk, teknik adamlar hücuma doğru çektikleri için eskisi kadar 2 li mücadelelere yeltenmiyor geçen sene yanılmıyorsam 9 mu 10 muydu ne 3 olmasının açıklaması olamaz.

drogba tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
    drogba çalışkan bir oyuncu bana kalırsa kale önünden top çıkarır, defansa yardıma gelir fakat bunun yanında fazla agresif olduğu söylenemez. agresifliğin 16 olup çalışkanlığın 10'da kalması şaşırtıcı.
    fiziksel özelliklere gelirsek; drogba'nın çevikliği 8-10 arasında olması gerekirken 12 fazla kaçmış sanki. dayanıklılığa 12 bitiriciliğe 14 verilmesi çok yanlış izlenimler olduğu gösteriyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
    drogba tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.
    drogba çalışkan bir oyuncu bana kalırsa kale önünden top çıkarır, defansa yardıma gelir fakat bunun yanında fazla agresif olduğu söylenemez. agresifliğin 16 olup çalışkanlığın 10'da kalması şaşırtıcı.
    fiziksel özelliklere gelirsek; drogba'nın çevikliği 8-10 arasında olması gerekirken 12 fazla kaçmış sanki. dayanıklılığa 12 bitiriciliğe 14 verilmesi çok yanlış izlenimler olduğu gösteriyor.
    Drogba cok caliskan (yani surekli rakibe basan, saga sola kosusturan) bir oyuncu degil. Kararli bir oyuncu ama caliskan degil. En azindan caliskanligini 90 dakikaya yayan bir oyuncu degil. Mac icinde 5-10 dakika cok caliskan gorunuyor diye geri kalan 80-85 dakikayi goz ardi etmemek gerekli.

Krasic'in kiralandığı takım fransadaki bastia degil, italya 4.ligindeki Bastia olarak girilmiş.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    Krasic'in kiralandığı takım fransadaki bastia degil, italya 4.ligindeki Bastia olarak girilmiş.
    Benim hatam. Italyanlar tarafindan duzeltilecek.

Tarık Çamdal, Aytaç Kara ve Hasan Acar ın profilleri biraz yetersiz

20. Default

Hasan acar'ın mevkisi ön libero diye biliyorum ben ancak sağ kanat olarak gözüküyor. Aytaç kara çok top kaybediyor, halbuki ön libero oynayan ve bayada top kapan bir futbolcuyken top kaptırması saçma geldi bana. Tarık çamdal eskişehirspor'a gelmeden önce hem sağ hemde sol kanat oynamış. Eskişehirspor'da ise hem sağ bek hemde sol bek oynadığını düşünürsek profili gerçekten yetersiz.

Quote Originally Posted by harun26180 View Post
    Hasan acar'ın mevkisi ön libero diye biliyorum ben ancak sağ kanat olarak gözüküyor. Aytaç kara çok top kaybediyor, halbuki ön libero oynayan ve bayada top kapan bir futbolcuyken top kaptırması saçma geldi bana. Tarık çamdal eskişehirspor'a gelmeden önce hem sağ hemde sol kanat oynamış. Eskişehirspor'da ise hem sağ bek hemde sol bek oynadığını düşünürsek profili gerçekten yetersiz.
    Kaldı ki Tarık ve Aytaç süperligin en çalışkan oyuncularından, mental ve teknîk özellikleri yetersiz geldi bana. Örnek vermek gerekirse Tarık sezon başından beri oynadığı maçlarda görev yaptığı kanadı otobana çevirdi, Aytaç ise kaptığı toplarla ve oyun zekasıyla takımı atağa kaldırdı. Erkan ise hakettiği profili sonunda bulmuş belki bitiriciliği bir tık yukarıda olabilirdi

Quote Originally Posted by abut View Post
    Kaldı ki Tarık ve Aytaç süperligin en çalışkan oyuncularından, mental ve teknîk özellikleri yetersiz geldi bana. Örnek vermek gerekirse Tarık sezon başından beri oynadığı maçlarda görev yaptığı kanadı otobana çevirdi, Aytaç ise kaptığı toplarla ve oyun zekasıyla takımı atağa kaldırdı. Erkan ise hakettiği profili sonunda bulmuş belki bitiriciliği bir tık yukarıda olabilirdi
    Benim yorumum arada kaynadı sanırım , herhangi bir düzenleme söz konusumu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by abut View Post
    Benim yorumum arada kaynadı sanırım , herhangi bir düzenleme söz konusumu
    Arada kaynamadi da Tarik 2 sezondur oynamamis. Aytac ise alt ligden gelen ve Super lige ne kadar oturabilecegi daha bu sezon yeni yeni gorulen bir oyuncu. Mutlaka bu sezon yaptiklari ilerleyen veritabani surumlerinde yansiyacaktir veritabanina. Siz (ve tabii arastirmacilar) bu oyuncular hakkinda 1 Temmuz'da ne dusunuyorsaniz, veritabani da asagi yukari onu gosteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Salih Uçan denince aklıma ilk olarak Deniz Barış'ı yakalayamaması geliyor. Orta sahadan rakip kaleye koşmuştu DENİZ BARIŞ ve salih ona yetişememişti bile. Burak abartılı kısmına gelince bu değerler geçen seneki performansa göre girildi. 18 bu yüzden olsa gerek. İlk güncellemede düşecektir..
    turksportal...

Muhammed Demirci neden hala güç konusunda 2 anlamadım gitti
    julio alves halen Beşiktaş ta
    ismail köybaşının sakatlığı 6-9 ay gözüküyo normalde hazırlık maçında oynadı elinin kırılması da lig başladıktan sonra olduğu için zaten oyuna yansıtılmamalı
    Bide araştırmacılar lütfen veli kavlak ı forvet arkasında başaralı olarak yapmaktan vazgeçsinler
    Beşiktaş ta göze çarpanlar bunlar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Bide araştırmacılar lütfen veli kavlak ı forvet arkasında başaralı olarak yapmaktan vazgeçsinler
    Beşiktaş ta göze çarpanlar bunlar
    Gittikce daha da dusecektir bu deger. Adam sonucta Avusturya'dan ofansif orta saha/kanat oyuncusu olarak gelip, kendisini mucadeleci orta saha oyuncusuna donusturdu.

Gittikce daha da dusecektir bu deger. Adam sonucta Avusturya'dan ofansif orta saha/kanat oyuncusu olarak gelip, kendisini mucadeleci orta saha oyuncusuna donusturdu.
    carvalhal guti nin görevini ona vermeyeçalıştı tek suçlu o aslında ))

bişey daha sorabilirmiyim
    Beşiktaşın her maçına giden birisi olarak gerçekten olcay şahan ı zerre beğenmiyorum ama geçen sezonki istatislikleri neden hiç oyunda gelişmesine neden olmadı ? (11 gol 7 asist )

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    bişey daha sorabilirmiyim
    Beşiktaşın her maçına giden birisi olarak gerçekten olcay şahan ı zerre beğenmiyorum ama geçen sezonki istatislikleri neden hiç oyunda gelişmesine neden olmadı ? (11 gol 7 asist )
    Bitiricilik, ilk temas, soguk kanlilik, sezi gibi bir cok ozellik yukselmis durumda. Ayni zamanda bazi kisiler ozelliklerinde onemli yukselmeler var.

Hic gelismedigi konusunda katilamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ab selçuk inan çeviklik 12 daha önce de hep böyle veriliyordu. bu adamın çeviklik sıkıntısı yok mu? neden hep averaj üstü değer veriliyor ?

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri