Maç hangi kanalda ?
Maç hangi kanalda ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sopcast'e kaldık yani..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Galatasaray 11'i : Fernando Muslera - Semih Kaya,Aurelien Chedjou,Dany Nounkeu,Emmanuel Eboue - Felipe Melo,Selçuk İnan,Wesley Sneijder,Bruma - Didier Drogba,Burak Yılmaz
Dany sol bekte oynuyo.Maçta 5. dakika.
Edit: Real Madrid 1-0 önde gol C. Ronaldo
Goooooooooolllllll
Dany asist yaptı vay arkadaş.![]()
Dany sağ açıktan asist yaptı.Melo'nun gol atmasına sevindim Madrid maçında çok zorlamıştı kaleyi atamamıştı.
Juventus Llorente'nin golüyle 1-1 yaptı.
Edit: Real Madrid Penaltıdan Ronaldo'nun golüyle 2-1 öne geçti.
buragin top kontrol -1 olsa bile itiraz etmem bu kadar berbat bir kontrol gormedim yahu.
Real madrid 2yi attı
Melo diyorum baskada soze gerek yok ortasahayi tek basina topluyor..
Goolllllllllllllllllll
Sneıjderrrr 2-0 aslansin bruma direk 6. vitese takti adamim
edit : eboueymis![]()
Melo - Selçuk - Burak - Bruma - Sneijder - Drogba. Bu altı ismin bir arada oynadığı maç BJK maçının 2. yarısı, çok efektif bir takımdık. Bugün böyle başladık, yine gayet iyi gidiyoruz. Umarım bunda ısrar eder Mancini.
Sneijder bitmiş.Akmaya devam ediyor reis.
Gooooooooooollll
Drogbaaaa 3-0 eboue kafasini futbola verince nasilda world class bek oluyor![]()
Helal olsun be !
Drogbaba online oldu beyler
Eboue çok fena
Herkes iyi valla bizim görmek istediğimiz Galatasaray'da bu zaten.
8 tane yabancı ile sahadayız.Yabancı kuralının Türkiye'de bizi ne kadar etkilediğinin kanıtı.Hafta sonu gelecek hakan balta oynayamazsa yine yabancı girecek takıma ve Bruma dışarda kalacak.Yazık günah şu takıma gerçekten.
ilk yari istatistikleri
![]()
Bizim takım ya ligi takmıyor ya da bu Copenhag berbat bir takım.
Ezmişiz valla ama yine de bu maç ölçü olmamalı zaten almasak ayıp olur böyle bir maçı.Kopenhag deplasmanı yine de benim gözümde kritik bi maç ve kilidin çözüleceği maç.
Helal olsun GS'ye iyi top yaptı ilk yarı. 2. ve 3. goller benziyor birbirine. Bug'u çözdü.
FM Gazetesi
Yalnız takım efsane oynuyor. Kontrollü ama bam bam oyunu oynuyoruz şu an
Bu arada ilk yarı itibariyle ...
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Dany milli takımda ve bir hazırlık maçında sol bek oynarken izlemiştim oldukça iyiydi. Nedeni de pozisyon bilgisinin zayıf olmasının stopere göre bekte çokta etkili olmaması. Bekler stoperlere göre pozisyon bilgisi zayıf olsada hızları ile falan bunu kapatabiliyorlar fakat stoperler de bu hataların telafisi olmuyor. Dany hem teknik, soğukkanlı, hızlı, çevik, tackling'i yüksek ve de kendini komple futbola odaklıyor sahada. Stoperdense bek oynaması hem kendi için hem de takım için çok daha iyi olacaktır.. Yaptığı asistte de gayet iyi bir orta kesti. Elinden geleni yapıyor ve açıkcası yabancı sınırına takılmasa keşke dediğim oyunculardan.
Eboue'de vitrin maçı olduğunu bildiği bu maçta yardırıyor açıkcası ligde de keşke böyle oynasa..
Takım olarak oldukça etkiliyiz. Ligde bu kadronun hangi formasyonu olabilir onu düşünüyorum da. Sağ açıkta Bruma yerine Engin ya da Sabri ki Engin ilk tercih olmalı. Sol bekte de Hakan diyecegim fakat adam sakat. Gökhan Zan'da sakat. O zaman Dany oynar Eboue'nin yerine Sabri sağ açıkta da Aydın'ı ya da Engin'i izleriz. Böylece aynı sistem işlemeye devam eder.
Futbolcu Bilgileri
bruma ne koşuyor be![]()
Brumayi sag tarafa hapsetti hoca ya biraz da solda izlesek daha iyi olucak
ulan burak...
Drogba çok başka bir adam, iyi ki gelmiş.