Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

2 22.22%
  • Berabere biter

2 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

5 55.56%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kayserispor - Beşiktaş | STSL 11. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Kafayı da degerlendirirsen aynı çizgide oluyorlar hatta Olcay daha yakın bence penaltı noktasına. Ofsayt yok orada yani bence. Öncesini bilemem ama.

Prosinecki'nin istifasına üzüldüm. Sene başında iyi transfer yapamadıkları icin bu durumdalar yoksa gayet pozitif ve iyi top oynuyordu Kayseri.

objektif olmak lazim tamam anladik besiktaslisinda.

Beşiktaş'ın attığı ilk golde Almeida'nın pasında Olcay Şahan'ın 1 metre 10 cm. ofsayt olduğu tespit edildi. (LİG TV)

ligtvyede inanmiyorsan video koyalim kendin olç karar ver golde 2 pozisyonda %10000 ofsayt.

[YOUTUBE="Ehu2po8oBFY"]ofsayt[/YOUTUBE]

Burada yanıltan şey Almeida'nın kafası. Olcay'la kafası sanki aynı hizadaymış gibi duruyor ama bana göre de Olcay bir kaç santim önde. Bunun dışında Almeida kesin ofsayt.

Keşke 2-0 sayılsa maç.
    Last edited by goosfraba : 10.Kasım.2013 at 15:37

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu Almeida'nin kafasina niye bakiyorsunuz pas verirken.

Ofsayt olmasi icin Almeida'nin degil Olcay'in vucudu toptan geride olmaliydi. Almeidanin vucudu zaten enteresan

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ben pozisyonun ofsayt olduğunu 100 metre öteden deplasman tribününden gördüm arkadaş.
    5. hafta GS'nin yarış dışına çıkmamasını engellemek için bizi kullandılar şimdide bizim yarıştan kopmamamızı istiyorlar.
    Bu bağlamda akşama FB'nin puan kayıpları muhtemeldir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Arkadaşların son dakika sürpriziyle kendimi Kayseri deplasmanında buldum ve maçı tribünlerden takip etmeye çalıştım, olduğunca.

Attığımız ilk golün ofsayt olduğunu, konumum itibariyle göremedim; ama az önce izledim özetlerde ve buradaki fotolarda da görmüş olduğum kadarıyla, golün çok net ofsayt olduğunu anladım. Yazık olmuş yani! Bunun dışında, Motta'nın ve Eneramo'nun gollerini de izleyemedim tribünde ve yine özetlerde görebildim. Motta'nın golü, biraz enteresan olmuş.

Kayserispor'u, yeni stadında daha önce hiç yenememiştik. Ayağım uğurlu geldi ve dün gece çok net bir galibiyet elde ettik. Rakip, 2-3 pozisyon dışında çok etkisizdi. İnanılmaz bir düşüş yaşıyorlar bu sene. Hocalarının istifası, hayırlı olabilir.

Gidişiyle, dönüşüyle, skoruyla, kısacası her şeyiyle çok güzel bir deplasmandı. Tebrikler Beşiktaş!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Pozisyonun ofsayt olduğunu tartışmak , rakamların 0'dan 100 e kadar olduğunu idda etmek gibi birşey yahu yapmayın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    objektif olmak lazim tamam anladik besiktaslisinda.

Beşiktaş'ın attığı ilk golde Almeida'nın pasında Olcay Şahan'ın 1 metre 10 cm. ofsayt olduğu tespit edildi. (LİG TV)

ligtvyede inanmiyorsan video koyalim kendin olç karar ver golde 2 pozisyonda %10000 ofsayt.

[YOUTUBE="Ehu2po8oBFY"]ofsayt[/YOUTUBE]
    Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lıyım. Tuttuğum takım ne olursa olsun asla fanatiklik yapmam ve objektif yaklaşırım yazdıklarımı okuyanlar billir. Ben gördüğümü söyledim. Yardımcı hakemin yeri zaten yanlış. Yanılmış olmasının nedeni bu olabilir dedim. Ayrıca sanki bir tek ülkemizde ofsayttan gol oluyor gibi bir triplerde herkes. La Liga maçlarının hakemleri rezalet açın izleyin her maç en az bir gol var ofsayttan. Abartmayın yani.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yahu Almeida'nin kafasina niye bakiyorsunuz pas verirken.

Ofsayt olmasi icin Almeida'nin degil Olcay'in vucudu toptan geride olmaliydi. Almeidanin vucudu zaten enteresan
    Topla oynayabileceği kaleye en yakın olan uzvu kafası olduğu için ofsayt çizgisi oradan çekilip bakılmalı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son haftalarda enteresan hakem yonetimleri oluyor ligimizde. Her zaman suregelen bir sorundu gerci iyiye gidecegine daha da vahimlesiyor gibi. Golu attigimiza sevinmemistim bile keske olmasaydi ama oyle veya boyle biz o maci alacaktik. 3 hafta aradan sonra 3 golle gelen 3 puan sevindirici. Tebrikler Kartallarimiz'a.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lıyım. Tuttuğum takım ne olursa olsun asla fanatiklik yapmam ve objektif yaklaşırım yazdıklarımı okuyanlar billir. Ben gördüğümü söyledim. Yardımcı hakemin yeri zaten yanlış. Yanılmış olmasının nedeni bu olabilir dedim. Ayrıca sanki bir tek ülkemizde ofsayttan gol oluyor gibi bir triplerde herkes. La Liga maçlarının hakemleri rezalet açın izleyin her maç en az bir gol var ofsayttan. Abartmayın yani.

Topla oynayabileceği kaleye en yakın olan uzvu kafası olduğu için ofsayt çizgisi oradan çekilip bakılmalı.
    Bu pozisyonda pası atanın nerede olduğu değil, topun nerede olduğu önemli. Olcay'ın vücudunun toptan geride olması lazımdı ofsayt olmaması için. Bu pozisyonda eğer rakip kale çizgisine Olcay toptan daha yakınsa -ki yakın-, olması imkansız ama Almeida isterse rakip kale çizgisinde olsun pozisyon ofsayt olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu pozisyonda pası atanın nerede olduğu değil, topun nerede olduğu önemli. Olcay'ın vücudunun toptan geride olması lazımdı ofsayt olmaması için. Bu pozisyonda eğer rakip kale çizgisine Olcay toptan daha yakınsa -ki yakın-, olması imkansız ama Almeida isterse rakip kale çizgisinde olsun pozisyon ofsayt olur.
    Kaleci iki oyuncunun gerisinde kalmış olunca böyle olmuyor mu ? Normal ofsayt kuralının işliyor olması gerekmez mi burada ? Kaleci kaleye iki oyuncudan daha yakın cünkü ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ofsayt burada anlatılmış. Attığınız ilk gol sağdaki resimlerden ikincisi gibi gelişiyor. Eğer kaleye en yakın oyuncu kaleci ise, ofsayt çizgisi topa bakılarak çizilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abartmayın ne yahu? 1cm ile ofsayt kaçırırsın da 1 metre 10 cm ile ofsayt kaçmaz. Bunun adı skandal olur.

Bunu abartmayalım da neyi abartalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anladım. Ögrenmis oldum kuralı. E o zaman büyük bir yardımcı hakem hatası var..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Ofsayt burada anlatılmış. Attığınız ilk gol sağdaki resimlerden ikincisi gibi gelişiyor. Eğer kaleye en yakın oyuncu kaleci ise, ofsayt çizgisi topa bakılarak çizilir.
    Kaleci olmasına gerek yok, herhangi bir oyuncu da olur. Tek oyuncu kalmışsa demek daha doğru olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kaleci olmasına gerek yok, herhangi bir oyuncu da olur. Tek oyuncu kalmışsa demek daha doğru olur.
    Evet eksik söylemişim orda. Haklısın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O pozisyondan önce Atiba,Almeida'ya topu attığında ofsayt var zaten.Bilmiyorum bu maçta da son haftalarda puan kaybettiğimiz diğer maçlardaki gibi kilidi açan golü bulmakta zorlanır mıydık ama bu kadar net ofsayttan bir golle ilk golü atmamız hiç hoş olmadı gerçekten.Zirve yarışının şekillenmesinde büyük pay oynayacak Fenerbahçe derbisine önümüzdeki Konyaspor maçını da kazanarak çıkmamız gerekiyor.Alınacak üst üste 3 galibiyet zirve için bizi tekrar iddialı bir konuma getirecektir.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri