Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

2 22.22%
  • Berabere biter

2 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

5 55.56%
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kayserispor - Beşiktaş | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Atar, ama attığı adam topun önündeyse ofsayt olur. Pozisyonda Olcay toptan ileride.
    Kafayı da degerlendirirsen aynı çizgide oluyorlar hatta Olcay daha yakın bence penaltı noktasına. Ofsayt yok orada yani bence. Öncesini bilemem ama.

Prosinecki'nin istifasına üzüldüm. Sene başında iyi transfer yapamadıkları icin bu durumdalar yoksa gayet pozitif ve iyi top oynuyordu Kayseri.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Kafayı da degerlendirirsen aynı çizgide oluyorlar hatta Olcay daha yakın bence penaltı noktasına. Ofsayt yok orada yani bence. Öncesini bilemem ama.

Prosinecki'nin istifasına üzüldüm. Sene başında iyi transfer yapamadıkları icin bu durumdalar yoksa gayet pozitif ve iyi top oynuyordu Kayseri.
    Yahu yukarda pozisyonun resmi var Nasıl ofsayt değil diyebiliyosunuz o pozisyona gerçekten anlamıyorum 6 pas çizgisini hiza alın, Olcayın toptan geri olabilmesi için 180 derece yatay olması lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

objektif olmak lazim tamam anladik besiktaslisinda.

Beşiktaş'ın attığı ilk golde Almeida'nın pasında Olcay Şahan'ın 1 metre 10 cm. ofsayt olduğu tespit edildi. (LİG TV)

ligtvyede inanmiyorsan video koyalim kendin olç karar ver golde 2 pozisyonda %10000 ofsayt.

[YOUTUBE="Ehu2po8oBFY"]ofsayt[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    objektif olmak lazim tamam anladik besiktaslisinda.

Beşiktaş'ın attığı ilk golde Almeida'nın pasında Olcay Şahan'ın 1 metre 10 cm. ofsayt olduğu tespit edildi. (LİG TV)

ligtvyede inanmiyorsan video koyalim kendin olç karar ver golde 2 pozisyonda %10000 ofsayt.

[YOUTUBE="Ehu2po8oBFY"]ofsayt[/YOUTUBE]
    Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lıyım. Tuttuğum takım ne olursa olsun asla fanatiklik yapmam ve objektif yaklaşırım yazdıklarımı okuyanlar billir. Ben gördüğümü söyledim. Yardımcı hakemin yeri zaten yanlış. Yanılmış olmasının nedeni bu olabilir dedim. Ayrıca sanki bir tek ülkemizde ofsayttan gol oluyor gibi bir triplerde herkes. La Liga maçlarının hakemleri rezalet açın izleyin her maç en az bir gol var ofsayttan. Abartmayın yani.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yahu Almeida'nin kafasina niye bakiyorsunuz pas verirken.

Ofsayt olmasi icin Almeida'nin degil Olcay'in vucudu toptan geride olmaliydi. Almeidanin vucudu zaten enteresan
    Topla oynayabileceği kaleye en yakın olan uzvu kafası olduğu için ofsayt çizgisi oradan çekilip bakılmalı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lıyım. Tuttuğum takım ne olursa olsun asla fanatiklik yapmam ve objektif yaklaşırım yazdıklarımı okuyanlar billir. Ben gördüğümü söyledim. Yardımcı hakemin yeri zaten yanlış. Yanılmış olmasının nedeni bu olabilir dedim. Ayrıca sanki bir tek ülkemizde ofsayttan gol oluyor gibi bir triplerde herkes. La Liga maçlarının hakemleri rezalet açın izleyin her maç en az bir gol var ofsayttan. Abartmayın yani.

Topla oynayabileceği kaleye en yakın olan uzvu kafası olduğu için ofsayt çizgisi oradan çekilip bakılmalı.
    Bu pozisyonda pası atanın nerede olduğu değil, topun nerede olduğu önemli. Olcay'ın vücudunun toptan geride olması lazımdı ofsayt olmaması için. Bu pozisyonda eğer rakip kale çizgisine Olcay toptan daha yakınsa -ki yakın-, olması imkansız ama Almeida isterse rakip kale çizgisinde olsun pozisyon ofsayt olur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu pozisyonda pası atanın nerede olduğu değil, topun nerede olduğu önemli. Olcay'ın vücudunun toptan geride olması lazımdı ofsayt olmaması için. Bu pozisyonda eğer rakip kale çizgisine Olcay toptan daha yakınsa -ki yakın-, olması imkansız ama Almeida isterse rakip kale çizgisinde olsun pozisyon ofsayt olur.
    Kaleci iki oyuncunun gerisinde kalmış olunca böyle olmuyor mu ? Normal ofsayt kuralının işliyor olması gerekmez mi burada ? Kaleci kaleye iki oyuncudan daha yakın cünkü ?
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri