Muslera'nın Juve maçına yetişmesi bile şüpheliymiş.
Galatasaray kazanır yine de bu maçı. Eminim. Skor tahminim 2-3.
Muslera'nın Juve maçına yetişmesi bile şüpheliymiş.
Galatasaray kazanır yine de bu maçı. Eminim. Skor tahminim 2-3.
Ben bu maçta favori takım göremiyorum. Scarione,Babel Galatasaray defansını zorlayan isimler olur. Galatasarayda Burağın performansı maçı etkiler.
Sneijder paşa İtalya'ya gitmiş, yarın yokmuş haliyle. Mancini'den izin almış, böylesine kritik bir maç öncesi ne izni anlamadım. Devre arası göndermek lazım kendisini.
bu adamdan ne zaman verim almaya başlayacağız yahu sıkıldım artık
Sneijder in olmaması iyi bence 4 4 2 oynayacagiz hatta belki burak umut yapar. Bu bizim icin guzel olur bence
XI: Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Sabri, Selçuk, Melo, Bruma, Burak, Drogba.
Yedekler: Aykut, Gökhan, Ceyhun, Aydın, Umut, Yekta, Emre.
Her maç farklı 11, kalede yine Eray..
Umut gibi adama yazık ediliyor. Bu takımda en hırslı ve istekli oyuncu ama bakıyorsun yedek.
KG var dedim maça öyle de olacak gibi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Umut'un yedek kalması saçmalıktan başka bir şey değil.İşimiz çok zor umarım kazanırız.
yenilirsek ligten tamamen koparız. bol gollü maç olur
Umut nasıl oynatılmaz demek isterdim ama belki de Juventus maçı için dinlendirilmiştir. Mancini hala sistemini ve oyuncuları oturtamadı, ama bu taktik en ideali gibi duruyor, hatta 4-4-1-1 daha oturaklı olur bence.
Juve maçına daha 1 hafta daha var o maç için Umut dinlendirilmezdi zaten düzenli olarak oynamıyorki 11'de dinlendirilsin.Neyse 2. yarıda erken girer umarım ona ihtiyacımız var bu maçta.
Umarım dünkü maçın bir benzerini bu günde görürüz. Dünkü maça hala doyamadım.
Çok istikrarsız bir kadromuz oldu Mancini'den beri. Deneme tahtası gibi her oyuncuyu deniyor her maça farklı bir kadroyla çıkıyor. Umut'un yedek kalması da tam bir saçmalık.
Kasımpaşa inanılmaz istekli başladı maça.
Eray = boş kale.
Şu altyapıdan hiç düzgün kaleci çıkaramadık yav.
Kasımpaşa bu yapılanmayı bozmazsa uzun yıllar zirvede kalabilir. Bu maç için çok istekliler, galibiyet bekliyorum.
Hooooop yedik bile.![]()
hey allahım her maç gol yiyor bu takım deliricem ya en sonunda
Bizim defanstan bir halt olmaz![]()
Stoperler bir tane bile ileriye pas atamıyor, sürekli yan ve geri pas. Melo veya Selçuk'un gelmesini bekliyorlar ısrarla. Kaleci zaten leş, yer tutuşu bile benden cacık olmaz mesajı veriyor.
Bir istatistik gördüm doğru mu bilmiyorum ama, Eray'ın oynadığı 4 maçta kaleye 9 şut gelmiş isabetli ve 8'i gol olmuş.
Rezaletten başka bir şey değil ya izlemicem maçı insanı futboldan soğutuyorlar resmen. Artık ciddi kararlar alınmalı şu takımda.
Bu sene benden mutlusu yok ligin ilk iki takımı gönül verdiğim takımlar. G.Saray bu maçı gol atmadan bitirmez; ama kontrolü K.Paşa'ya vermemeli.
Sene sonunda ne orta saha ne forvet,bütün defansı yenileyelim.Bu ne ya her maç gol mü yenir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hahaha takımın hale bak 15 dakka sabredemez oldular.