Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

18 40.91%
  • Berabere Biter

7 15.91%
  • Juventus Kazanır

19 43.18%
Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Juventus | Şampiyonlar Ligi - B Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus istediği kadar form tutsun. Kopenag deplasmanında zar zor 1 puan alan takım Arena'da 3 puan alamaz.

Başarılar dilerim Galatasaray'a. Umarım kazanır ve son 16'ya adını yazdırıp ülkemizi geçen seneki gibi temsil etmeye devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk maçtaki 11 güzeldi.

Riera sol bek başlarsa daha iyi olur.

Eboue-Dany-Chedjou-Riera
    Selçuk-Melo
    Sneijder
    Umut-Bruma
    Drogba

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    İlk maçtaki 11 güzeldi.

Riera sol bek başlarsa daha iyi olur.

Eboue-Dany-Chedjou-Riera
    Selçuk-Melo
    Sneijder
    Umut-Bruma
    Drogba
    Dany dışındakilere katılıyorum. Dany büyük risk.. Ayrıca Umut sola, sağa Burak ya da Amrabat ve Bruma kanatlarda da olabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Galatasarayımız'ın mutlak suretle kazanması gereken maç , Juventus favori olarak gözüküyor fakat tüm futbolcularımız terlerinin son damlasına kadar mücadele edecektir.Biraz şans bizden yana olursa turu geçen taraf oluruz..

ŞL'de istikrar sağlamak şart , özellikle de ülke puanı için GS ve TS gidebildiği yere kadar gitmeliler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

maçi juvenin kazanacagini dusunuyorum. Galatasaray son iki sampiyonlar ligi macinda hic umut vermedi ligde zaten cok kotu. O nedenle jiveyi favori goruyorum ancak by maçta beraberlikte olabilir

Ne desem bilemiyorum. Takımımız kötü, yeterince mücadele yok, mücadele gücü yok.
    Yumuşak kalırsak bu maçtan hiçbir şey çıkaramayız. Juve ile başabaş mücadele etmemiz lazım.
    İşimiz zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

temsilcimizin isi maalesef cok zor. juve belki de tarihinin en kotu ŞL baslangicini yapti ancak ozellikte son 2 macta alinan skorlarla avantaji yakalamayi bildiler. buradan sonra da birakacaklarini hic sanmiyorum acikcasi. tabi boyle dusunmemde galatasarayin oynadigi kotu oyunun da etkisi buyuk.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nihat Dogan Juveyi bitirecek taktigi bulmus

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Nihat Doğan ile geçende NBA.com Türkiye röportaj yapmış
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

juve cok formda, GS ise tam tersi. bir galibiyet tur icin yeterli ama bunu hic dusunmuyorlar bile. mancini maci oynamadan kaybettik havasinda, oyunculara da bu yansir. baskan bile uefa pesinde. grup maclari baslarken 2.tur son maca kalacak, kazanirsan cikacaksaniz deseler bugun yapilan yorumlar beklentiler cok abes dururdu. GS takimi bu firsatin farkinda olmali, evinde kazanacagina inanmali, inandirilmali.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Oyunumuz ümit vermese de böyle maçların havası farklıdır.Allah yardımcımız olsun beklediğimiz gün geldi.Böyle finalleri sevdiğimizi bir kez daha gösteririz umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ülke puanı açısından Galatasaray'ın kazanmasını istesek de ihtimal vermiyorum , Juventus normal şartlarda farka götürür maçı , Galatasaray'ın tek fark yaratabilecek oyuncusu Drogba ona da uygun bir sistem yok Galatasaray'da , onun için pek fark yaratabileceğini düşünmüyorum ama tabi maç içinde bütün olasılıklar değişebilir , oyuncular kapasitelerinin üstüne çıkabilir bkz:Uğur Boral - Sevilla maçı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Juventus'dan değilde ben zeminden korkuyorum. Malum diğer maçlarda rakipten çok zeminle mücadele ettik.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bugün Tarihimizin En Önemli Maçlarından Birini Oynayacağız.

Bugüne Gelirken Takım Çok Büyük Sıkıntı Çekti Özellikle Konya Maçında Muslera'nın Ve Wesley Sneijder'in Sakatlıkları Bizi Bir Anda Çöküşe Sürükledi. Ben Eray'ın Kaleye Geçtiği Dönemi "Eray'ı Korumak İçin Oynadık" Diyelim. Şimdi İse Tekrar Herkes Formasına Kavuşuyor.

Maçın Taktik Analizini Yapacak Olursam...

Juventus Beraberliğin Onları Çıkartacağını Bildiği İçin Rahat Oynayacaklardır. Fazla Kendilerini Kasmadan Zorlamadan Oynayacaklarını Düşünüyorum. Uzun Toplarda Savunmamızı Yarmayı Deneyeceklerdir. Tabi Bunu Andrea Pirlo Varken Söylerdim. Ancak Pirlo Gibi Bir Anahtar Oyuncunun Olmayışından Ötürü Juventus'un Uzun Topları Kullanmayacağını Orta Sahayı Ele Geçirmek Adına Kısa Ve Direk Paslar İle Savunmanın Arkasına Sarkacaklarını Düşünüyorum.

Gelelim GALATASARAY'A....

Son Elazığspor Maçı Bir Moral Maçı Olacağını Düşünmüştüm Hatta "Muslera'nın Dönüş Maçında Gol Yemeden Kazanırız" Demiş Ve Bilmiştim. Takımımızın İlk Yapacağı Şey Şu. Tevez Gibi Ara Koşuları Tehlikeli Olan Oyuncuya Karşı Dany Veya Semih Kaya'nın Onu Durdurması Fernando Llorente Gibi Hava Toplarında Etkili Olan Bir Forveti Durdurmak İçin İse Chedrou Veya Gökhan Zan Tercihini Göz Önünde Bulundurmamız Lazım. Kanat Oyuncularına Gelince Tercihlerim... Sol Bek HAKAN BALTA , Sol Açık UMUT BULUT VEYA BRUMA. Sağ Bek İçin Tartışmasız EMANUEL EBOUE Sağ Açık İse BURAK YILMAZ Tercihlerini Düşünüyorum. Savunmanın Önünde FELİPE MELO. Melonun Önünde SELÇUK İNAN . Selçuğun Partneri Ya ENGİN BAYTAR Ya CEYHUN GÜLSELAM Yada Hazır Olursa WESLEY SNEİJDER Bekliyorum. Forvette İse Hiç Şüphesiz DİDER DROGBA Bekliyorum. Yani Taktiğim Şu Şekilde.

...............................................Mus lera.............................................. ............
    ......Eboue............Gökhan(Chedrou)............ ....Semih(Dany)..............Hakan........
    ............................................Felipe Melo.............................................. ..........
    ...........................Selçuk İnan.................Engin Baytar(Ceyhun, Sneijder)............
    ......Burak Yılmaz............................................ ........................Bruma(Umut).....
    .............................................Drogb a................................................. ..........

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Bugün Tarihimizin En Önemli Maçlarından Birini Oynayacağız.

Bugüne Gelirken Takım Çok Büyük Sıkıntı Çekti Özellikle Konya Maçında Muslera'nın Ve Wesley Sneijder'in Sakatlıkları Bizi Bir Anda Çöküşe Sürükledi. Ben Eray'ın Kaleye Geçtiği Dönemi "Eray'ı Korumak İçin Oynadık" Diyelim. Şimdi İse Tekrar Herkes Formasına Kavuşuyor.

Maçın Taktik Analizini Yapacak Olursam...

Juventus Beraberliğin Onları Çıkartacağını Bildiği İçin Rahat Oynayacaklardır. Fazla Kendilerini Kasmadan Zorlamadan Oynayacaklarını Düşünüyorum. Uzun Toplarda Savunmamızı Yarmayı Deneyeceklerdir. Tabi Bunu Andrea Pirlo Varken Söylerdim. Ancak Pirlo Gibi Bir Anahtar Oyuncunun Olmayışından Ötürü Juventus'un Uzun Topları Kullanmayacağını Orta Sahayı Ele Geçirmek Adına Kısa Ve Direk Paslar İle Savunmanın Arkasına Sarkacaklarını Düşünüyorum.

Gelelim GALATASARAY'A....

Son Elazığspor Maçı Bir Moral Maçı Olacağını Düşünmüştüm Hatta "Muslera'nın Dönüş Maçında Gol Yemeden Kazanırız" Demiş Ve Bilmiştim. Takımımızın İlk Yapacağı Şey Şu. Tevez Gibi Ara Koşuları Tehlikeli Olan Oyuncuya Karşı Dany Veya Semih Kaya'nın Onu Durdurması Fernando Llorente Gibi Hava Toplarında Etkili Olan Bir Forveti Durdurmak İçin İse Chedrou Veya Gökhan Zan Tercihini Göz Önünde Bulundurmamız Lazım. Kanat Oyuncularına Gelince Tercihlerim... Sol Bek HAKAN BALTA , Sol Açık UMUT BULUT VEYA BRUMA. Sağ Bek İçin Tartışmasız EMANUEL EBOUE Sağ Açık İse BURAK YILMAZ Tercihlerini Düşünüyorum. Savunmanın Önünde FELİPE MELO. Melonun Önünde SELÇUK İNAN . Selçuğun Partneri Ya ENGİN BAYTAR Ya CEYHUN GÜLSELAM Yada Hazır Olursa WESLEY SNEİJDER Bekliyorum. Forvette İse Hiç Şüphesiz DİDER DROGBA Bekliyorum. Yani Taktiğim Şu Şekilde.

...............................................Mus lera.............................................. ............
    ......Eboue............Gökhan(Chedrou)............ ....Semih(Dany)..............Hakan........
    ............................................Felipe Melo.............................................. ..........
    ...........................Selçuk İnan.................Engin Baytar(Ceyhun, Sneijder)............
    ......Burak Yılmaz............................................ ........................Bruma(Umut).....
    .............................................Drogb a................................................. ..........
    yekta bır adım önde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera - Semih(Ceyhun) Chedjou Gökhan - Eboue Riera - Melo Selçuk Sneijder - Drogba Burak(Umut)

İlk 11 böyle olur son anda bi aksilik çıkmazsa
    Screw you guys, I'm goin' home

O zaman ben olsaydım;

...............................muslera............ .......................

............chedjou........gulselam..........zan.. .................

eboue................inan............melo......... ............riera

.................................sneijder......... ........................

........................yilmaz...........drogba... .....................

Ama Mancini ne yapacak merak konusu yine bir süpriz yapabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O zaman ben olsaydım;

...............................muslera............ .......................

............chedjou........gulselam..........zan.. .................

eboue................inan............melo......... ............riera

.................................sneijder......... ........................

........................yilmaz...........drogba... .....................

Ama Mancini ne yapacak merak konusu yine bir süpriz yapabilir.
    Cikar ceyhunu koy semihi boyle olur bence hemen hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kar varmi Istanbul'da ?

Varsa ise yariyabilir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sabah bir şeyler olmuş ama şuan yokmuş tabi ilerleyen saatlerde ne değişir bilmem.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Semih oynamasın bence o fiziksel yapı ile bu maçları kaldıramıyor. Rakip omuzunu sürttürse anında yere yapışıyor.

Ceyhun hafta sonu gayet iyi oynadı, devam edilsin Ceyhun ile. Ben nedense maçtan beraberlik çıkacağını düşünüyorum ama umarım kazanırız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son maçta ki Yekta-Ceyhun tercihleri aldatmasın kimseyi bu maçta Mancini oynatmaz onları Ceyhun bi ihtimal ama oda zor gibi.Semih-Gökhan-Chedjou oynarsa Semih hata yapsa bile onun hatasını kapatabilecek 2'li olacak bu yüzden bu 3'lüyü düşünebilir Mancini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ceyhun'un oynama sebebi Semih'ten iyi stoper olduğu için değil, ayağı düzgün olduğu için. İleri pas verebilen bir oyuncu olduğu için. Semih ve Chedjou sürekli geri/yan pas yaptıkları için alternatif olarak mecburen oynadı Ceyhun.

Bugün çıkacak kadro Mancini'nin kafasındaki strateji ile doğru orantılı olacaktır. Torino'da planı Amrabat bozdu, bakalım bugün nasıl gelişecek olaylar bizim adımıza.

Bence Ceyhun'un ve hatta Zan'ın oynaması tamamen guc ve hava toplarındaki hakimiyetlerinin olması. Semih Chedjou ve Dany'de maalesef bunlar yok. Ayagı düzgün olarak düşünürsen Semih ve Chedjou hatta Dany bile Ceyhun'a göre ayagı daha duzgun oyuncular.
    Onu savunma ortasına koyması da bu sebepten hava toplarını karşılayabilmesi. Farkında değiliz belki ama bizim yedigimiz gollerin neredeyse tamamı sagdan soldan ya da cepheden atılan uzun topların karşılanamaması, savunma oyuncularının rakibi sindirememesi. Sert ve güçlü olamamaları.
    Ben böyle düşünüyorum. Elazıg maçında çogu yorumcunun dusundugunun aksine topu geriden çıkarma görevini Yekta'ya vermişti. Hepimizin de çok iyi bildigi gibi deep lying playmaker yani.
    Zamanında Rijkaard da Ayhan'ı aynı şekilde kullanmaya çalışmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elazığ maçındaki planını tam olarak bilemeyeceğiz, sen de haklı olabilirsin, ben de. 7. dakikada maç bitti zaten, rakip maçın hiçbir bölümünde bizi tehdit edemedi. Bu maç da Mancini'nin düşündükleri için ölçü olmayacak, 3-5-2'yi en az 2-3 maç daha kullanırsa daha net fikir sahibi olabiliriz sanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Maç saaati karla karışık yağmur varmış.

Gol yememeliyiz kesinlikle. Bu çok önemli. Sabırlı olalım atarız bence. Ama kesinlikle yemeyelim. Gol yememek önemli

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gol yemekten çok yiyeceğimiz dakika önemli. Gol yersek eğer inşAllah erken yeriz de çevirmek için bir fırsatımız olur.

Sağlam bir kadro ve yapı ile Juventus yenilebilir ancak ben beraberliğin ağır basacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın da Uefa da yoluna devam etmesini istiyorum çünkü Şampiyonlar ligi ağır gelecek hele ki bundan sonraki aşamada.

Uefa tam yerimiz gibi duruyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ceyhun diger stoperlerimize göre ayagı daha düzgün, yan toplarda iyi markajla iyi toplar kesiyor, ve dikine çok daha iyi oynuyor. Zan - ceyhun - chedjou veya semih - ceyhun - chedjou bekliyorum ben geride.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karla karışık yağmur varsa tam Galatasaray havası olur. Drogba,Umut,Burak gününde olursa doldur boşaltla gol bulabiliriz.

ŞL'de devam etmek her açıdan iyidir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu sezon Uefa Finali nerede oynanacak ? Alakasız bir soru ama bugün birileri konuşurken Juve kendi sahasında kupa kaldırmak için Galatasaray'a turu bırakır muhabbeti dönüyordu.

Böyle bakınca olaya İtalyanlar illaki yapar bi oyun diye düşünüyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri