Umut mümkünse 18'e alınmasın. Ceyhun'un yerinde Veysel oynayabilir.
Galatasaray kazanır
Berabere biter
Eskişehirspor kazanır
Umut mümkünse 18'e alınmasın. Ceyhun'un yerinde Veysel oynayabilir.
Eskişehir Fenerbahçeye karşı kazanıp iyi bir hava yakaladı, eğer Galatasaray bu maçı ciddiye alırsa Bursaspor maçı gibi olabilir sonu
Tribünler çok dolu olacak. Bilet bulamıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sneijder yazıyordu yine![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nasıl oynuyor takım? Geçen haftaki hava var mı?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Chedjou 2-0 yaptı.
36.dakika oynanıyor maçta.
burak ve chedjou nun golleriyle 2-0 öndeyiz , forum açılmış canlansın biraz buralar![]()
Geçen haftaki kadrodan 1'i zorunlu 3 kişi değişmiş. Semih, Eboue ve Drogba yerine Chedjou, Telles, Hajrovic... Sabri reis 11'de Oğuzhan dedim sana
İlk golün asistini Hajrovic yapmış galiba?
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
hayrovic guzel asist yapti , fizik olarak hazir degil ve oyun icinde cok kayboluyor.
3-0 umut bulut , mac bitti tebrikler aslanlar guzel bir galibiyet oldu
1.gol https://vine.co/v/MW7ZDbeMrB0
2. gol vine.co/v/MW7iKnZ2UMe
3. gol vine.co/v/MW7Y6Vz1X01
umut attı 3-0 burakın assist çok iyiydi
Türk Telekom Arena resmen şampiyonluk kokuyor ama 2. yarı daha deplasmanı kokutamadık![]()
Bu takım bi harika dostumTotem de 2'de 2 oldu beyler, Sneijder'i tamamen siliyorum kafadan artık
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Telles nasıl oynadı beyler kimse bassetmemiş
3423425264 gün sonra duran toptan kafa golü attık başka bir şey istemem artık.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Telles iyiydi, iyi bindiriyor, tekniği iyi, zamanla daha da iyi olacaktır fakat kondüsyonu çok düşük. 60'tan sonra düştü oyundan, pozisyonunu sık sık kaybetti. Çok atak yedik sol kanattan.
Hajrovic oldukça etkiliydi. Ayaklarına çok hakim, tekniği muazzam. Asistteki pası çok güzeldi. 2-3 tane de pozisyon yarattı çok etkili oldu. Ve sık sık sağ kanatta yardıma geldi. Oyunda gözükmüyor gibi olmasının nedeni buydu. Hem savunmada hem hücumda oldukça etkili oynadı. Beğendim ben baya.
Chedjou maçın başında savruk ve güvensizdi. Golden sonra kendine geldi.
Takım olarak oldukça iyiydik. İlk 30 dakika inanılmaz bir önde baskı ile rakibi sürklase ettik. İkinci yarıda da sahayı iyi parselleyip, iyi savunma yapıp kontralara çıktık. Ceyhun'un top rakibe geçer geçmez yaptığı etkili pres göze çarptı. İyiydi. Kendine geliştirmeye devam ediyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eskişehir'de 1-2 kaliteli, sonuç yapacak adam olsa çok çok daha tehlikeli takım olurlar. Sağlam'ın daha büyük bir takımda yeniden görmek istiyorum açıkçası. Beşiktaş döneminden sonra çok fazla ilerleme kaydetti.
Arenadaki son 8 maçta 1 gol yedik
Bu da Mancinin etkisi
![]()
Muslera'dan Burak'a kötü oynayan yoktu. Şu formu deplasmanlara da taşıyabilirsek iyi olacak.
Bu arada hakem penaltımızı da yedi söylemeden geçmeyeyim.
Bakın kimi bulmuşlar;
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Havalimanına indiğinde giydiği montu giymiş bende ordan tanıdım izlerken![]()
Chedjou'nun golüne çalışıldığı çok belli. Burak stoperlerin birini aldı, Ceyhun Servet'i çok güzel kesmiş. Ayrıca en güzel yönü DURAN TOP GOLÜ![]()
Screw you guys, I'm goin' home