Ya lanet olsun yine aynı senaryo ! Nolmuş gs ye yeniliyorsak arkadaş dünyanın sonu mu anlamıyorum.
Ya lanet olsun yine aynı senaryo ! Nolmuş gs ye yeniliyorsak arkadaş dünyanın sonu mu anlamıyorum.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Beklediğim gibi berabere ve alt bitti maç. Bu kadroyla bu kadardı bence. Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği çekti Beşiktaş. 3 maçta da sadece 1 gol atması yaratıcılık sorunu çektiğini gösteriyor.Tabi Antalya da hiç oynamadı sadece defans yaptı ama Beşiktaş'ın büyük takım olarak defansı açması lazımdı. Açamayınca puanlar da paylaşıldı zaten.
Almeida'nın sol ayak tarak kemiğinde kırık varmış. Geçmiş olsun, zaten kafada bitmiş lig oyunda da biter tamamen.
Almeida'nın sakatlığına üzüldüm. Bu yıl sakatlanmasa 20 gole ulaşırdı.
Bildiğim kadarıyla bir aydan fazla sürüyor bu tür sakatlıklar ama inşallah hemen sahalara döner. Önünde Dünya Kupası var ve çok formdaydı bu sezon.
Almeida'da gittiğine göre artık şampiyonluk gitti diyebiliriz herhalde. Yanlış 11'le çıktı bence Bilic. Görkem'de 0-0 biteceğini söylemişti zaten öyle oldu Beşiktaş'ı ne kadar bildiğini bir kez daha anladım tebrik ediyorum onu.
Almeidanın yokluğunda Beşiktaş sıkıntı çekicektir.Sivasspor 3.lüğü zorlayabilir.
Hocanın yanlış kadro seçimi ve Antalyaspor'un berbat ötesi futbol anlayışı (Samet'e sevgiler!) yüzünden üretkenlik yoktu sahada ve kaçınılmaz skor da buydu. Almeida da gitti, artık 3.'lük mücadelesi yaparız bundan sonra. Geçmiş olsun.
Uğur veya Holosko kale dibinde gol kaçırmasalardı bu kritik puan kaybını yaşamayacaktık ama olmadı malesef.Almeida'nın uzun süreli sakatlığı zaten 2 hafta üst üste kaybettiğimiz puanlarla şansımızın baya azaldığı zirve yarışında şansımızı iyice azaltır.
So what?
Saike
Lig TV söylemiş az önce, Almeida 2 hafta yok diyorlar. Ben de arkadaştan öğrendim. Öyleyse 1-2 maç kaçıracak demektir.
Şişmanoğlu idare eder bence
Atakan Kurt Twitter
Almeida'nin cekilen Mr'in da ciddi bir soruna rastlanmadi.Ezilme ve odem var .Gelecek hafta forma giyecek
herkes söylemiş zaten yaratıcı oyuncu eksikliğini.
Maç sonrası bilic de söyledi.
maç öncesi o kurguyu bozmayacak şekilde rotasyon yapması gerekiyor derken demek istediğim buydu.
İyi oynadıkları dönemlerde;
atiba: sertlik, pas istasyonu
veli : fazla alan kapama, koşmak
olcay : top taşımak,koşmak
oguzhan : top taşımak yaratıcılık, koşmak
gokhan: top taşımak, yaratıcılık,koşmak
bu maçta ise;
Atiba: sertlik,pas istasyonu
Veli : fazla alan kapama, koşmak
Olcay: top taşımak,koşmak
Jones: sertlik,pas istasyonu *
Holosko: sadece top taşıma *
jones ve atiba zaten benzer oyuncular. koşu km'lerini bilmiyorum ama bir olcay veli kadar koştuklarını tahmin etmiyorum yanılabilirim de. bu adamlar daha çok işte bizim melo gibi. ikili mücadelede sert olmak ve sade pas alışverişleri yapabilirler.
tabi burada amacım bilic'i eleştirmek değil kadro derinliği bu kadar izin veriyor.
Bilic'i geçen hafta eleştiren olsaydı adam ne yapabilir ki, malzeme bu derdim çıkardığı 11'e göre; ancak dün gece Oğuzhan, Ömer ve Kerim'den en az 1'i ilk 11'de olmalıydı. Atiba-Jones-Veli aynı anda olmaz, Holosko'dan da sağ açık olmaz, hatta ilk 11 futbolcusu olmaz. Dün, maçı Bilic'in hataları yüzünden kazanamadık bence.
Düşündüğümden çok farklı bir maç oldu, gerek kadro gerekse oyun olarak kötüydük..
Olcay'ın topuk pası dışında maçta olumlu birşey yoktu..
Holosko'dan ümidim vardı ama sanırım artık hiçbir zaman geçen seneki oyununu oynayamayacak, 5 yılı aşkın süredir Türkiye'de ya yerli statüsüne geçmeli ya da gitmeli, yabancı kontenjanını işgal ediyor..
Biraz bizde TFF binasına yürüsek te böyle maçlarda bir kaç penaltı atarak maç aLsak fena oLmaz. Sahi biz kaç haftadır penaltı atmıyoruz. Sanırım en son geçen sezon attık herhalde.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...