O değil de bonus kafa nerelerde, hala sakat mı?
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
MP Antalyaspor kazanır
O değil de bonus kafa nerelerde, hala sakat mı?
...
Antalya'nın yaptıgı frikik taktigini spikerler anlamadı.Önceki haftalarda da yapmıstı bunu Antalyaspor.
Daha sonradan söylediler, Antalya bunu geçen hafta da yaptı bilerek yapmış olabilirler diye.
Caner'in golü çok güzeldi. Ama her seferinde uzun top oynamaya çalışması iyi değil, her top mu uzun atılır(tabi Selçuk ve Meireles'in yeterince yardım etmemesinin de etkisi var). Kadlec'in de gol atmasının dışında oyunu da hoşuma gitti, takımda kalması taraftarıyım. Yedek stoperimiz olur, seneye stoper almak zorunda kalmayız.
RB Leipzig'in taktiği o çalmışlar.![]()
Gol ! Caner Erkin 21' (Fenerbahçe 1 - 0 MP Antalya)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Caner (FK) 21'
GOL: http://vine.co/v/MJiIE51Zdbr
Özil'in Real'de oynarken attığı gole benziyor. Yanlış hatırlamıyorsam Dortmund'a atmıştı.
Screw you guys, I'm goin' home
Caner için muhteşem bir sezon.
...
Çok güzel atmış Caner.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Caner en az 5 yıl imzalasın
Gol ! Isaac Promise 31' (Fenerbahçe 1 - 1 MP Antalya)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Yediğimiz gole bak arkadaş.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Caner Avrupa'ya mı kaçacak sözleşme mi imzalayacak çok merak ediyorum harika bir sezon geçiriyor.
Caner'in her yaptıgı iyi hareketten sonra sözlesme imzalanmadıgı aklıma geliyor sinirleniyorum.
Gol ! Michal Kadlec 38' (Fenerbahçe 2 - 1 MP Antalya)
Kadlec attı 2-1 !
Kadlec'in vuruşu gol olmasaydı net penaltıydı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Caner'in golü çok güzelmiş gerçekten.
Burak
Allah'ım, Kadlec3-1
Kadlec hat tricki kaçırdı ya.![]()
Ben olsam Antalya yönetiminin yerinde bu hareketten sonra Serkan Balcı'ya ceza verirdim bilerek kırmızı kart gördü.
Haftaya ya da sonraki hafta şampiyonuz da asıl önemli olan ne biliyor musunuz Ocak ayında Ersun Yanal takımları düşen diyenler şuan puan farkı iki elle gösterilmeyecek kadar fazla... İşte söke söke elde ettiğimiz başarı...
Soooooooooow 4-1 !
İnanılmaz sıkıcı bir maçtı, Alper girdikten sonra azcık bişeyler izledik. Serkan'ın çok öncesinden kırmızı görmesi lazımdı, hakem bugün birkaç tane kartı görmezden geldi ama inatla kırmızı görmesi yapılacak iş değil. Takımın küme düşüyor sahada hiçbir sorun yok tamam stresli olabilirsin ama bu yapılacak iş mi? Büyük ihtimalle bir daha oynamaz zaten, en azından ben olsam oynatmazdım.
Tarlaları sürdük, kahveleri içtik, yalanları ezdik, kaldı 90 dakika.
Başbakan'ın sandıkta kendisini aklamasıyla,şu düşüncenin ne farkı var çok merak ediyorum abi,eyvallah dibine kadar hak ettiniz,alın terinizle aldınız şampiyonluğu ancak 2010/2011 sezonunda ki şike iddaalarını ne yalanlar ne de kanıtlar bu şampiyonluk.
Galibiyet ve kısa süre sonra gelecek şampiyonluk için de Fenerbahçe'ye tebrikler.