Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

8 23.53%
  • Çek Cumhuriyeti kazanır

17 50.00%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 189 sonuç

Konu: Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

@Kaka Leite

işte cenker sıkıntı burada. ben yapıyorum sen yapmıyorsun. biz bu maçta çekleri destekleyenler hala azınlığız. ne zamanki çoğunluk oluruz bu adamlar giderler.
    diğer tüm olaylarda olduğu gibi.
    kim gelecek demişsin. demirören'den daha kötüsü gelebileceğine inanmıyorum bir kere onu yazalım.
    ama gelecek bir aday yok diye de bu adamlara katlanmanın ne manası var ?
    ben bu durumdan memnun değilim ve protesto ediyorum bu kadar basit. protestomu da cekleri destekleyerek yapıyorum. diğer yazdıkların yok darida yok intikam onlar işin geyiği. bugun çekleri destekleyen insanların ortak amacı daha güzel bir türkiye'ye kavuşmak. demirörensiz sömürüsüz daha güzel bir türk futbolu.
    bunu yapabilmenin tek yolu da birlik olup beraberce protesto etmek. bu futbol endustrisi senin verdiğin para ve manevi destek üzerine kurulu. sen bunları kesersen onlar orada duramazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @Kaka Leite

işte cenker sıkıntı burada. ben yapıyorum sen yapmıyorsun. biz bu maçta çekleri destekleyenler hala azınlığız. ne zamanki çoğunluk oluruz bu adamlar giderler.
    diğer tüm olaylarda olduğu gibi.
    kim gelecek demişsin. demirören'den daha kötüsü gelebileceğine inanmıyorum bir kere onu yazalım.
    ama gelecek bir aday yok diye de bu adamlara katlanmanın ne manası var ?
    ben bu durumdan memnun değilim ve protesto ediyorum bu kadar basit. protestomu da cekleri destekleyerek yapıyorum. diğer yazdıkların yok darida yok intikam onlar işin geyiği. bugun çekleri destekleyen insanların ortak amacı daha güzel bir türkiye'ye kavuşmak. demirörensiz sömürüsüz daha güzel bir türk futbolu.
    bunu yapabilmenin tek yolu da birlik olup beraberce protesto etmek. bu futbol endustrisi senin verdiğin para ve manevi destek üzerine kurulu. sen bunları kesersen onlar orada duramazlar.
    protesto etmek tamam da kendi milli takımın karşısında ne olursa olsun rakibi desteklemekprotesto ya da demokratik hak ya da eleştiri ya da onubunu sevmiyorum gitsin ya da her şey daha güzel olsun gibi şeylerle tanımlanamayacak kadar çirkin bir tutum. ben maçı izlemeyerek protestomu gerçekleştireceğim eğer herkes maçı izemezse zaten mesaj yerine ulaşır bir de karşı takımı destekleyip işi başka boyuta götürmenin anlamı yok. ha diyosun kimse beni zorlayamaz evet Türkiyeden başka bi ülkede olsa zorlayamaz ama bu ülkede yaşıyorsan kendi ülkenin dışındaki takımı kendi ülkenin takımına karşı destekleyemezsin...

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    protesto etmek tamam da kendi milli takımın karşısında ne olursa olsun rakibi desteklemekprotesto ya da demokratik hak ya da eleştiri ya da onubunu sevmiyorum gitsin ya da her şey daha güzel olsun gibi şeylerle tanımlanamayacak kadar çirkin bir tutum. ben maçı izlemeyerek protestomu gerçekleştireceğim eğer herkes maçı izemezse zaten mesaj yerine ulaşır bir de karşı takımı destekleyip işi başka boyuta götürmenin anlamı yok. ha diyosun kimse beni zorlayamaz evet Türkiyeden başka bi ülkede olsa zorlayamaz ama bu ülkede yaşıyorsan kendi ülkenin dışındaki takımı kendi ülkenin takımına karşı destekleyemezsin...
    valla destekliyorum ve bu ülkede yaşıyorum bu hakkımı da elimden alamaz kimse.
    çok rahatım yani. hatta 10-0 yenilse de bir an evvel kurtulsak şunlardan.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

valla destekliyorum ve bu ülkede yaşıyorum bu hakkımı da elimden alamaz kimse.
    çok rahatım yani. hatta 10-0 yenilse de bir an evvel kurtulsak şunlardan.
    Keşke bu işin çözümü bu kadar olsaydı be güzel kardeşim. Emirle gelen emirle gider maalesef, kuklacı ne isterse o olur.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Keşke bu işin çözümü bu kadar olsaydı be güzel kardeşim. Emirle gelen emirle gider maalesef, kuklacı ne isterse o olur.
    abi iş destek işi, kimse desteklemesin o kuklacı da orada kalamaz. şimdi konudan uzaklaşmak istemiyorum ama Türk futbolunu hatta Türkiye'yi baltalayan adamların orada olma sebebi Türk halkı maalesef. korku imparatorlugundan dolayı rahat rahat konuşamıyorsun bile. ortam bu. bu ortamda karşına iki seçenek sunuyorlar sadece ya destekle ya hiç konuşma.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

abi iş destek işi, kimse desteklemesin o kuklacı da orada kalamaz. şimdi konudan uzaklaşmak istemiyorum ama Türk futbolunu hatta Türkiye'yi baltalayan adamların orada olma sebebi Türk halkı maalesef. korku imparatorlugundan dolayı rahat rahat konuşamıyorsun bile. ortam bu. bu ortamda karşına iki seçenek sunuyorlar sadece ya destekle ya hiç konuşma.
    Evet ben de onu demek istemiştim zaten, 10-0 değil 100-0 yenilsek bile farketmez.

Ama yılda 5 milyon euro alıp İzlanda'dan 3 yiyenlerin bir galibiyet alıp pis pis sırıtıp bir de üstüne ülke futbolunu kurtarıyoruz biz nutukları çekmelerini görmeyi ben de istemiyorum gitmeyeceklerini bilsem bile.

Kim Gelecek, Kim Gidecek Mevzusuna Takıldım Ben.

Bu Siyasette de Böyle Diğer Alanlarda da Böyle 80 Milyonluk Ülkede Böyle Sorular Sormamız Çok Garibime Gidiyor İllâ Allah Tarafından Bir Kurtarıcı mı Gelip Ülkeyi Düzeltecek, Futbolu Düzeltecek ? Yok Yani Ülke Kendi İçinden Birini Bulamayacak mı ?

İşte Bu Yüzden Hep Kaybediyoruz Her Alanda. İşini Düzgün Yapan Sadece Elin İspanyolunda, İtalyanında Hatta İngilizinde mi Var Koca Memlekette Yok mu Yani Bir Akıllı ? Var Diyeceksin O Zaman Koysun Be Ağırlığını Rantların Peşinden Koşmasın, Rüşvet Alıp Susmasın, Korkak Davranmasın Çıksın Bir Babayiğit.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Bu Siyasette de Böyle Diğer Alanlarda da Böyle 80 Milyonluk Ülkede Böyle Sorular Sormamız Çok Garibime Gidiyor İllâ Allah Tarafından Bir Kurtarıcı mı Gelip Ülkeyi Düzeltecek, Futbolu Düzeltecek ? Yok Yani Ülke Kendi İçinden Birini Bulamayacak mı ?

İşte Bu Yüzden Hep Kaybediyoruz Her Alanda. İşini Düzgün Yapan Sadece Elin İspanyolunda, İtalyanında Hatta İngilizinde mi Var Koca Memlekette Yok mu Yani Bir Akıllı ? Var Diyeceksin O Zaman Koysun Be Ağırlığını Rantların Peşinden Koşmasın, Rüşvet Alıp Susmasın, Korkak Davranmasın Çıksın Bir Babayiğit.
    O dediğin 100 senede bir çıkıyor hocam, ondan sonra da adamın heykelini yıkıyorlar, yakıyorlar, devlet dediğimiz şey de ağzı açık ayran budalası gibi izliyor olanları. Neyse konu kötü yerlere gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu kaç maçtır Melo adamın elini sıkmıyor, her platformda Trabzon ve Galatasaray yönetimi TFF hakkında çok ama çok ağır açıklamalar yapıyor. Bunları bile kaale almayan Yıldırım Demirören sizce Çeklere yenilirsek istifa eder mi? Açıkçası ben artık TFF başkanı ve o zihniyette olan yönetimin milli takım ya da türk futbolu hakkındaki fikirlerini anladım.Adamların umrunda mı sizce Türk futbolunun kurtulması ya da milli takım ? Ülkem kazanırsa sevinirim,kaybederse üzülürüm. Başta Y.D. olmak üzere tüm TFF yönetiminin bir an önce ülke futbolundan el çektirilip ,ülke futbolunu daha çok önemseyen,adaletli ve her kesim tarafından kabul görecek bir federasyonun göreve gelmesini canı gönülden istiyorum... nokta
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[B]ben bu durumdan memnun değilim ve protesto ediyorum bu kadar basit. protestomu da cekleri destekleyerek yapıyorum. diğer yazdıkların yok darida yok intikam onlar işin geyiği. bugun çekleri destekleyen insanların ortak amacı daha güzel bir türkiye'ye kavuşmak. demirörensiz sömürüsüz daha güzel bir türk futbolu.
    bunu yapabilmenin tek yolu da birlik olup beraberce protesto etmek. bu futbol endustrisi senin verdiğin para ve manevi destek üzerine kurulu. sen bunları kesersen onlar orada duramazlar.[B]
    Abi uzun bir yazı yazacaktım aslında ama sen benim içimdekileri yazmışsın buraya.

fatih terim'in basın toplantısını midesi kaldıran var mı aramızda ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bilet fiyatlarını 50-80-135 tl yapmıslar.Milli takıma ilginin yok denecek kadar azaldıgı dönemde tribüne seyirci cekmeye calısmaları gerekirken soygunculuk yapmaya calısıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@davidvilla

Hayır kaldırmıyor,zaten hastayım,kusacağım şimdi.Gökhan Töre'yi kaybetmişiz öyle diyor Terim,Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı Çek Cumhuriyeti kaybetti herhalde.

Milletin ağzına silah dayayan adamı savunuyor yahu akıl alır gibi değil,polis karışsa mevzuya bilmem kaç ay hapis cezası alacak adamı Milli Takım'ın teknik direktörü koruyor ya akıl alır gibi değil.Değil Milli Takım,Türkiye'de herhangi bir kulüpte top oynamaması gereken bu silahlı magandaya sahip çıkılıyor ya bu nedir ya ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Peki Gökhan niye silah dayamış o açıklandı mı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen birde biz 35 yıl onceki başarılarla ovunecek kadar eziğiz ne bileyim mesela bu uruguayın brezilyalılara finalde dunya kupasını nasıl almıştık demesi gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post

Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi
    Yalnız hakikaten diyecek söz de yoktu o vuruşa great diyerek hakaret etmiş bile sayılabilir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post

İstanbul'un 'Asya tarafında' olup Avrupa elemesi maçı oynayacaklarını söyleyerek artistlenirse cevabını da alır

rakibi destekleme de diyemezsin ki o halde. kimse zorlayamaz beni. futbol bu yahu oyun.
    türk milli takımından bazı nedenlerden dolayı hoşlanmıyorum ve kaybetmesini istiyorum, kaybetsin ki bu ülke o tiplere daha fazla katlanmasın istiyorum. kısacası milli takım olgusunun iyiliğini düşünüyorum aslında. sen destekleyerek bana sorarsan kötülük yapıyorsun. kimse desteklemese ne demirören orada kalır ne de diğer nemalananlar. bu iş destek işi. sizin gibiler desteklediği sürece de demirören'e mahkum oluruz. aynı pasolig muhabbeti gibi. neymiş takımını çok seviyormuş da vs. alma abi pasolig bir sezon maça gitmezsen ölmezsin. yap abi protestonu. ben protesto ediyorum ve grupta turkiye'nin rakibi kimse onu destekliyorum bu kadar basit.
    ben bu sene lig tv de almadım mesela, galatasaray'ı sevmiyor muyum yani ? ama bizim sevgimizi sömürenleri daha fazla beslemek istemiyorum.
    hem pasolig al hem digiturk al ntvspor'a bol bol reyting yaptır sonra neden türkiye ligi böyle premier lig şöyle. o premier ligler la ligalar kolay olmadı kardeşim.
    la ligada bazı takımlarda futbolcuların maaşları ödenmediği için takımların hiçbiri sahaya çıkmadı. bunu yapan da futbolcu sendikası mesela.
    italya'da bazı deplasmanlara bazı takımlar gidemiyor çünkü taraftarlar maçın adil olacağına inanmıyorlar takımlarını göndermiyorlar maçlara. işte taraftar bütünlüğü taraftar gücü. kimse milli takımı desteklemesin kimse maça gitmesin bakalım devran değişiyor mu değişmiyor mu?

ayrıca sen eğer memnunsan demirören federasyonu ve milli takımın durumundan bu sözlerim sana değil.
    Demirören Federasyonu'ndan da Milli Takım'ın durumundan da memnun değilim öncelikle.

Bu sene Lig Tv almıyorsun ama ne olursa olsun Galatasaray kaybederse üzülürsün, rakibi kazansın istemezsin. Hocanızın gitmesini istesen de mağlubiyete üzülürsün, başkanı değişsin istesen de...Kendimden biliyorum.

Kulüp çıkarlarını, kulüp taraftarlığını, Milli Takım'ın üstünde tabii ki tutabilir insanlar, buna lafım yok; kaldı ki bana sorsalar Milli Takım'ın atıyorum 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarında mı daha çok heyecanlandın yoksa Fenerbahçe'nin maçlarında mı deseler, Fenerbahçe'nin sıradan maçlarında bile daha fazla heyecan duyuyorum derim. Ancak uç noktaya, rakibin kazanmasını istemeye; gitmem.

Öte yandan, anlıyorum Galatasaray taraftarının ( bazısının ) derdini, 2 sene öncesine kadar imparator olan adamın şimdi adı anılmayan, yok sayılan, istenmeyen adam konumuna gelmesini de anlıyorum. Belki benim teknik direktörüm bunu yapsa ben de çok tepki verirdim, bilemem.

Sonuç olarak bir çözüm olarak görmüyorum Çek Cumhuriyeti'ni desteklemeyi. Böyle muhalefet olunmaz bence. Bir iki ismin değişmesiyle zihniyet değişmeyecek.
    Last edited by vivoperlei : 10.Ekim.2014 at 15:44

Keşke hoca şu açıklamaları daha önce yapsaydı. Bunları değil ama olay sıcakken taraflarla görüştükten sonra, biz bunu konuştuk problemi çözdük deseydi. Zamanında bu açıklamaları yapmadıkları için çoğumuz bu olayın kamp esnasında olduğunu düşündük. Ama işte bizim ırkımıza özel belki de birilerini kurtarma evladını koruma düşüncesi bazen işleri daha kötü noktaya getiriyor. Hoca sinirleniyor da, hoş basına sinirlensin zerre umurumda değil zaten ama kusura bakmasın yaptığı işleri basındaki düşmanlarına değilse bile halka açıklamak zorundadır. Dünyanın her yerinde teknik adamlar kadro oyuncu seçimi taktik vb açıklamaları nasıl yapıyorsa hoca da yapmak zorundadır. Zamanında gereğini yapmadığı için benim gözümde bu olanların tek sorumlusu yine kendisidir.

Federasyondaki kişilere zerre güvenmiyorum. Kaldıkları her anı spora zarar olarak görüyorum. Arada üç beş düzgün adam vardır belki ama onlarda yanlış safta olduklarından gözümde değerleri yoktur. Bu yetkililer gittiğinde düzgün bir yönetim geleceğine inancımda hiç yok. Kurulu bir düzen var ve kim gelirse gelsin ve özellikle devlette elini çekmedikçe hiç bir şey değişmez. İmaj değişir, dönen değirmen aynı kalır. Fatih Terim konusunda da ben beğeniyorum, başkası beğenmeyebilir, isteyen eleştirebilir ki bizde eleştiriyoruz çoğu zaman. Ancak onun yerine de gelecek bir aday göremiyorum. Bir can simidimiz var ülke olarak, Lucescu. Onu getirsek herkes rahatlayacak sanırım.

Tüm bunlara rağmen milli takımın yenilmesini arzulamak belki ağır olacak ama düşündüğüm gibi yazacağım VATAN HAİNLİĞİDİR. Bunu içten bir şekilde dile getirenler bu ülkenin vatandaşıyım derken utanmalıdır. Kurumların yetkilileri kimler olursa olsun, sahada oynayan oyuncular ister serseri ister paranın kölesi ister dünyanın en yalancı insanı olsun ki çoğu bu tanımlara uyuyor, kendi ülke takımının yenilmesini arzulayan kişinin akıl sağlığından şüphe duyarım. Maalesef bu ve benzeri söylemleri olan kişileri destekleyen, kendi fikri olmayıp sadece çığırtkanlık yapanda çok oluyor. Allah akıl fikir versin.

(Yazdıklarımda hakaret ve benzeri bir unsur olmadığını düşünüyorum. Amaç hakaret etmek değildir. Eğer bu mesaj hakaret olarak algılanıp silinecek ise lütfen hesabımı da tamamen siliniz.)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah'ım sen bunları sınamak için mi gönderdin yahu

Şimdi de tüp şirketi olan şahıs konuşuyor ama boş konuşuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Abi uzun bir yazı yazacaktım aslında ama sen benim içimdekileri yazmışsın buraya.
    Açıkcası konu biraz fazla uzadı ama ben bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum.

İyi günde herkes takımın yanında olur, kötü günde bu takımın yanında olmadıktan sonra anlamı yok. İyi bir başkan olsun, takım dört dörtlük olsun bunların kısaca terimi ''Armut piş ağzıma düş'' böyle bir dünya yok, marsta deneyin şansınızı.

Çek Cumhuriyeti'ni destekleyen arkadaşlara diyecek lafım yoktur bundan sonra Türkiye ile olan maçta başarılar diyorum sadece.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben milli takımı bayadır takip etmiyordum zaten. Yarın da bu maç yerine İtalya Azerbeycan maçını izleyeceğim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

herkesin fikrine saygım var tabi ki o yüzden fazla uzatmayacağım.
    sadece şunu söylemek istiyorum; zamanla kimin vatansever kimin vatan haini olduğu er ya da geç ortaya çıkacaktır.
    yıllar geçti ama zihniyet hala aynı;
    hatırlatmak isterim, denizler vatan haini diye öldürüldüler bu ülkede, nazım hikmet vatan haini diye sınır dışı edildi.
    oysa onlar bu vatanı herkesten daha iyi anlayan ve daha çok seven insanlardı.
    o efsanelerle aynı safta durabiliyorsam ne mutlu bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

2000'li yıllarda izlediğim milli ruhu barındıran milli takımı özledim.Ne zaman bu gurbetçiler milli takıma çok sayıda alınmaya başladı ,bizim milli ruh kayboldu...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

25. Default

Diyecek söz yok , , ülke karışık , milli takım karışık durumumuz hiç açıcı değil . Fatih Terim efendi Kaan Ayhan'a saydırıyor . Bu adam Schalke'de 11 oynuyor sezon başından beri bu zamana kadar hiç davet ettin mi de kadroya bu oyuncuyu eleştiriyorsun . Gökhan Töre olayının detayları da nasıl bilmiyorum ancak Töre en son silahla falan vurulmuştu bu tarz karakter yoksunu adamları Milli Takımda oynatmak üstüne üstlük korumak hoş değil . Tamam senin yeteneğin olabilir ancak mafya mısın futbolcu musun ? Töre'nin tek savunduğum yanı böyle bir olay varsa Hakan ve Ömer'in bu oyuncudan neden şikayetçi olmadıkları . Bugünkü maçta da durumumuzu parlak görmüyorum . En azından forvette Adem Büyük orta sahada Bilal falan oynasa da formayı hakedenleri görsek sahada .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi 5-10 tane yesekte Fatih Terim'de, federasyonda istifa etse keşke.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Babayiğitler ya da işi bilenler değil şirketi olanlar yönettigi için ülkenin her alanında sürekli bir rant cabası mevcut.
    Last edited by vivoperlei : 10.Ekim.2014 at 15:43
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Çok zor bir maç olacak, ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum ama umarım kazanırız. Çünkü eğer Çeklere puan verirsek hem ilk 2 şansımız zora girer hem de 3 gün sonraki Letonya deplasmanı daha sıkıntılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

maç d-smartta değil dimi şaka maka çekler handikap yapıcakmış gibi geliyor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Show Tv'de maç.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal stoper , Ozan Tufan ilk 11.. Hadi hayırlısı..

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri