Hafta sonu Reus etkili oyununun yanında direk asistini de yaptı olmayacağını söyleyen arkadaşlar neye göre söyledi bunu?
Bende inandım onlara.![]()
Hafta sonu Reus etkili oyununun yanında direk asistini de yaptı olmayacağını söyleyen arkadaşlar neye göre söyledi bunu?
Bende inandım onlara.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Ben de bi totem yapayım
Maç skoru 1-2 Galatasaray
Yürüyedur Aslanım![]()
steam : aytekin79
Odur tahminimce. Ben açık mert korkusuzun sitesinden buldum bunu:
http://amkspor.com/2014/10/20/galata...fresiz-361601/
Gerçekten çok zor bir maç olacak,Dortmund ne kadar formsuz olursa olsun çok büyük bir tehlike.
İçimde bu maça dair bir umut var ama.
Her şey hocada biter. Sneijder'i yine solda oynatırsa pozisyonsuz bir ilk yarı geçiririz gibi. Hocadan tek isteğim Olcan'ı 11'de oynatması. İki ŞL maçında da 11 başlatmadı. ŞL'de ki Pandev-Burak deliliğini de bırakır umarım. Oyun anlamında pek bir beklentim yok 1-0 olsun bizim olsun Fener maçının moraliyle bu maçı kazanamazsak ligde de kazanmayalım arkadaş. Dortmund ŞL'de iyi olsun olmasın son dönemde önemli bir düşüşteler bu yüzden ben bizi 1 adım önde görüyorum Allah yardımcımız olsun inşAllah kazanırız.
Burak Yılmaz ilk 11de olmasın, olursa da tek santrafor olarak olmasın, sol acik falan oynasin, kazanabiliriz. Öbür türlü her zamanki gibi 10 kişi gibi oynayacağımızdan kesinlikle kaybederiz maçı.
Dortmund normal haliyle bile Türk takımlarından 2-3 gömlek üstteyken bunu söyleyebilmek demek Galatasaray'ın 2-3 gömlek yukarı çıkmış olması demektir.
Galatasaray son dönemde yükselişe geçti de bizim mi haberimiz yok? Arsenal maçı öncesi de yaptınız bunu ve sonucu gördük. Böyle bakmamak gerekli tamam elbette şans mevcut ama rakip düşüşte diyip beklentiyi yukarı çekersek (kendi takımımızın durumuna bakmadan) sonuç gelince söylemler farklılaşır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Galatasaray öldü de bizim mi haberimiz yok ? Arsenal maçı hocanın hatasıdır. Sen öyle bir deplasmanda çift forvet çıkıp kanatsız oynama gibi bir saçmalık yaparsan tabi yenilirsin. Sneijder bildiğin ön liberoydu. Oynadığımız oyun zaten kötü ben bunu kabul ediyorum ama Dortmund'u da göklere çıkarmanın bir anlamı yok. Form durumu olarak Galatasaray bana göre daha önde görünüyor oynanan oyunun bir önemi yok önemli olan istikrar. Herkesin kendi görüşü futbol şans oyunudur Real Madrid'e geçen sene kök söktürüp 6 yiyebiliyorsun böyle bir oyun. Bazen iyi oynamak yetmiyor. Akşam her şey olacağına varır izleyip göreceğiz.
Galatasaray değil de Türk futbolu öldü
Ben genede 2-1 kazanacağız diyorum o ayrı
Aradaki uçurum her geçen gün biraz daha artıyor maalesef. Önceden haydi aslanım, haydi koçum bir yere kadar işe yarıyordu ama artık öyle bir şey de kalmadı modern futbolda. Artık tamamen sisteme bağlı her şey. Örneğin;
Guardiola samimi mi yoksa işin şov kısmında mı bilmiyorum ama şöyle bir açıklama yapmış 7-1'lik Roma (deplasman) galibiyeti sonrası:
"Hala geliştirmemiz gereken bazı yönlerimiz var. Bunlardan biri de savunmamız. Roma'ya 2. yarının başında çok pozisyon vermemizden memnun değilim"
Dortmund baskani bizim klup uyesiymis yeni ogrendim bunu
mac kadrom soyle olurdu....
muslera
tarik-semih-chedjou-olcan
hamit-melo-dzemali
bruma-burak-sneijder
ama tabi hoca boyle cikmaz yine sacma sapan birseyler yapar.. maca gelirsek kaybetmeyiz berabere biter buyuk ihtimal...
Galatasaray'ın bu maçtan puan çıkarması sezon başındandır ortaya koyduğu futbolla "Mucize" keşke çıkarsalar, sonuçta ülke puanı az da olsa artacak ama zerre umudum yok. Daha İsmail Kartal'ın Fenerine karşı üstünlük kuramayan takım, son senelerin en organize ve bomba ekibine karşı -istediği kadar eksiklikleri olsun- kolay maç çıkaramaz.
...
Olcan, Bruma kadroya alınmamış diye okudum şimdi. Şaka mısın sen Prandelli![]()
Dusun olcan bruma kadroda yok diye infial uyandi. Rakip dortmund. Sen nasil puan cikarabilirsin ki. Olcan ve bruma dortmundta yedek bile olamaz ancak bizde olmazsa olmaz iki adam.
Imkani yok. Rezalet cikmasin yeter.
Mancini'yi bırakmayacaktık. En azından Bruma'yı falan oynatırdı.
Screw you guys, I'm goin' home
Veysel'i anladıkta Olcan ve Bruma niye yok kadroda ?
Beyler kesin mi ki? Kaynak Hurriyet`mis, daha mac kadrosu bildirilmedi diye biliyorum ben.Bir hata olmus olmasin? Yoksa benim aklim almiyor bu kadar onemli bir macta bu adamlarin kadro disinda olmasini.
Maçın taktiği belli . Korkak bir futbolla , en az 2 ön liberolu sistem ki bunlardan biri Sneijder ,ortadan oyun kurmaya çalışıp beceremeyeceğiz. Dzemalli ve Pandev ilk 11'de .Berbat bir futbol bizi bekliyor.
Aha, vallaha da almamis.
Bir insan hic mi akillanmaz? Su rezalet, berbat otesi orta saha futbolunu Anadolu Takimlarina karsi bile dogru duzgun oynayamazken Dortmund`a karsi mi oynayavagiz?
Yahu vazgec artik su taktikten.Ise yaramiyor iste.
Anderlecht ve Arsenal karsisinda gorduk, Dortmund dagitacak gibi bizi, hem de cok fena.
Umarim bu soylediklerim icin beni utandirirsin Prandelli.
Bildiği bir şey vardır diyeceğim ama yok.Prandelli her geçen gün kendi kuyusunu kazıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
4 - 3 - 1 - 2 oynatacaksa buna da razıyım. Hiç ihtimal vermiyorum bu düzene
Kadro bu. Anderlecht maçına aynı taktikle çıktığımızda haşat etmişlerdi bizi. Kanatlarında Aubameyang ve Reus olan takıma böyle çıkmak çılgınlık gibi bir şey.
Galatasaray'da bu 4-3-1-2 taktiği büyük maçlarda sadece bir kere işe yaradı o da deplasman Schalke maçı. Fakat o maçta bir bekte formda Eboue bir bekte Riera ileride Drogba ve formda Burak vardı. Umarım akşam rezalet olmaz.
selçuk'un yardım götürdüğü bek haşat olur.
aynı anderlecht maçında olduğu gibi. ilk yarı telles'e yardım(!) götürüyordu. 2. yarı da veysel'e götürdü. selçuk oraya geçtiği gibi adam içe katedip vurdu gol. Selçuk refakat etti.
olcan'ı molcanı geçtim, selçuk oynuyorsa biz zaten bitmişiz.
rustavi 2'de kocamın ailesi ve karadayı var
1 tv georgia'da olimpiakos juventus var.
birlik tv zaten kütahya televizyonu. verse bile kaçak verir yayında yazmaz haliyle yazmıyor maç saati belli olur.
Farda da kaçak veriyor onu da bulamazsınız maç saati belli olur.
Eğer yayını kesmezlerse ZDF'nin internet yayınından izleyeceğim. Daha önceden AzTv'nin kestiğini hatırlıyorum ama ZDF'yi denemedim.