Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 88 sonuç

Konu: Yılmaz Vural Stayla l Sezon 2 - Welling United

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Hattan çıkman iyi olmuş. Kötü başlamışsın ama hiç değilse devamında toparlamışsın tebrik ederim. Bu sene ligde tutunmak önemli seneye yapılanmaya yavaştan başlarız.
    Hocam seneye bu takımda kalacağımı hiç düşünmüyorum sezon sonu yönetime rest çekeceğim bir çok konuda ya kabul ederler ya da beni kaybederler.

Devre Arası Hazırlık Maçları

Ulusal Lig 19. Hafta

Ulusal Lig 20. Hafta

Ulusal Lig 21. Hafta

Ulusal Lig Puan Durumu

Ne kadar çalışsak çabalasak da küme düşme potasının hattıyla aradaki farkı açıp rahat bir nefes alamıyoruz. Lig de kalmak için bir kaç maç seri galibiyet almak şart.

Ulusal Lig 22. Hafta

Ulusal Lig 23. Hafta

Ulusal Lig 24. Hafta

Ulusal Lig 25. Hafta

Ulusal Lig 26. Hafta

Ulusal Lig Puan Durumu

Sonunda düşme potasından kurtulmak üzereyiz. Son 8 haftaya 5 puanlık bir avantajla giriyoruz ancak alınacak bir kötü sonuç ve moral bozulmasıyla tepetaklak olmamız hiç de şaşırtıcı olmaz. Benden bu gecelik de bu kadar devamı yarın akşama arkadaşlar hepinize iyi oyunlar iyi forumlar.

Ulusal Lig 27. Hafta

Ulusal Lig 28. Hafta

Ulusal Lig 29. Hafta

Ulusal Lig 30. Hafta

Ulusal Lig 31. Hafta
    Ulusal Lig Puan Durumu

Kalan Maçlarımız

Ligin bitimine 3 hafta kala 6 puanlık bir farkı yaptık ve kalan 3 maçımızın hepsi de alt sıralardaki rakiplerimizle. Bu sezon lig de kalmayı başardık gibi.

Ulusal Lig 32. Hafta

Son iki maç öncesi ligde kalmayı garantiledik. Sonraki maçlarımız sadece formaliteden ibaret olacak.

Ulusal Lig 33. Hafta

Ulusal Lig 34. Hafta

Taraftarımız beni teşekkür ederek uğurluyor. Her şey onlar içindi

Ulusal Lig Puan Durumu

Sezon Özeti

Bu sezon takımı zorda olsa lig de tuttuk, Fransa Kupası 9. Turunda Marsilya'ya elenmiş olmamıza rağmen yönetime vermiş olduğumuz bütün sözleri tuttuk. Maaş bütçesini kontrol altında tutarak kulübe fazladan borç yüklemediğimiz gibi sezonu kar ile kapattık. Yönetimle kardeş kulüp bulması konusunda bir türlü anlaşamayınca sözleşme uzatmama kararı aldım. Uzun ve yorucu bir sezonun ardından US Colomiers yönetimine Fransızca öğrenmemi sağladığı ve C Lisansı aldırdığı için teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Yolun açık olsun Us Colomiers...

Keşke bırakmasaydın ya

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    Keşke bırakmasaydın ya
    Hocam yönetim doğru dürüst maaş bütçesi vermiyor, transfer bütçesi zaten yok. Takıma kalite katacak oyuncuları zaten alamıyoruz, alt yapı desen tamamen boş doğru dürüst oyuncu çıkmıyor.Takımın kalitesini artırmak için tek çıkar yol vardı o da kardeş kulüp bulunması şubattan beri sözleşme yenilemeye çalışıyoruz ancak bir türlü isteğimi kabul etmediler. Ben de ayrılmak zorunda kaldım aslında takım da rahattım taktiğe alışmışlardı bir kaç sezon için de bir üst lige çıkabilirdik ancak kısmet değilmiş.

Hocam kariyer zevkli gidiyomuş aslında ama tabi senin kararın , başarılar.

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Konu Yılmaz hoca olunca bi takımda uzun dönemler pek beklenmiyor gayet güzel geçmiş ilk yıl başarılar

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam kariyer zevkli gidiyomuş aslında ama tabi senin kararın , başarılar.
    Hocam aslında çok zor bir şey istememiştim yönetimden sadece bir tane kardeş takım ki onu da kulübün finansını düzeltebilmek için istemişti ama bunu bile çok gördüler. O yüzden ben de sözleşme uzatmamaya karar verdim. Yoksa takım zevkliydi gayet uzun bir kariyer yapılabilirdi ki alt yapı tesislerini de geliştiriyordu yönetim. Welling'le sözleşme imzalarken şart koştum zaten kardeş takım bul ya da sözleşme imzalamam diye bunlar ilk başta mırın kırın ettiler ama kesin bir dille söyleyince kabul ettiler. Bir ay için de geri dönüş yapacaklar. Bu yönetimde sözünü tutmazlarsa sezon sonu takımdan ayrılırım.

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Konu Yılmaz hoca olunca bi takımda uzun dönemler pek beklenmiyor gayet güzel geçmiş ilk yıl başarılar
    Daha güzel sezonlar da geçiririz umarım.

Öncelikle yeni takımımızı kısaca tanıyalım.

Bu da kadro değerlendirmemiz

Takımın ligdeki diğer takımlarla kıyaslaması

Taktik değerlendirmemiz ve transferler bir sonraki mesaj da olacaktır. Yönetimin verdiği sözü hemen tutması ayrı bir güzellik oldu bizim açımızdan.

Keyifli bir kariyer oluyor.

Bu sezon oynatmayı düşündüğüm diziliş ve rollerimiz bu şekilde :

Bu da takımın taktiğe olan uyumu

Taktiğimi Thamesmead maçı ile kısaca değerlendirmek istiyorum(Rakibimiz bizden biraz da olsa zayıf bir takımdı).

Burada gördüğümüz gibi takım %81 başarı ile 502 pas yapabilmiş (Hedef %85 üzeri 600 pas). Şut sayılarına baktığımızda iki takımın da eşitliği var ancak bu ssler farkı ortaya koyuyor.

Burada açıkça görüldüğü gibi genelde şutlarımızı ceza sahası içinden çekmişiz ki hedeflediğimizde tamamen bu. Az ama öz olacak şekilde şut çekebilmek. Ancak taktiğin şimdilik tek bir zayıf tarafı var ki onlar da ortalar.

20'den fazla ortanın sadece 5'inde isabet sağlayabilmişiz. Bu yüzden takıma olabildiğince az orta açtırmaya çalışacağım. Kısaca oynatmak istediğim sistemi özetlersem; topun bizde kaldığı rakip takımı sabırla yıldırıp net pozisyonlarla golü bulabilmek. Taktiğim ne kadar başarılı olur bilmiyorum ancak rakibimiz ne kadar zayıf olursa olsun takımın daha taktiğin hiç bir aşamasına uyum sağlayamadığını unutmamak gerek. Sonuçlar ne olursa olsun sezon sonuna kadar bu taktiği ana taktiğim olarak kullanmayı düşünüyorum. Normalde taktik değerlendirmek gibi bir huyum yoktur ancak nedense bu seferlik içimden geldi.

Şimdi de transferlere gelelim:

188 boy olup da bu kadar kötü kafa vurup bu kadar hızlı olmak nedir? Bir türlü anlam veremedim.

Şunu belirteyim transferlerin hepsi futbol direktörü tarafından yapılmıştır ben sadece son onayı verdim.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Keyifli bir kariyer oluyor.
    Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Welling united kariyerinde basarilar. Bende torquay ile oynuyorum suan 3.sezondaym skybet2deym iskocya ligindeki ve premier ligde buyuk takimlarin serbest biraktigi gencleri toplayarak ilerliyorum bakmani tavsiye ederim

Quote Originally Posted by illet View Post
    Welling united kariyerinde basarilar. Bende torquay ile oynuyorum suan 3.sezondaym skybet2deym iskocya ligindeki ve premier ligde buyuk takimlarin serbest biraktigi gencleri toplayarak ilerliyorum bakmani tavsiye ederim
    Gerçekçilik katması açısından transferi futbol direktörüne bıraktım. Artık o ne getirirse. Sana da başarılar alt ligler sabır ister

Hocam alt ligde futbol direktörü sıkıntı yapmasın hem maaş olarak hem de transfer de

Arkadaşlar bugün okulu ektim ve oyunda fazla maç ilerlediğim için toplu fikstür ve yenildiğim maçların verilerini paylaşacağım.

Vanarama South 1-19 Toplu Sonuç ve Puan Durumları:

Aslında kaybettiğim maçlarda da kötü oynamadım sadece şanssızdık. Son maç hariç evimde puan kaybetmedim ancak deplasmanlarda çok puan dağıttım. Deplasmanda biraz daha iyi olsam çok rahat lider olabilirdim. Yönetimin bu sezon ki hedefi şampiyonluk.

FF Kupası Toplu Sonuçlar:

En çok zevk aldığım ve heyecanlandığım maçlar bunlardı. İlk maçta rakibimiz 2-0 öne geçmesine rağmen peş peşe bulduğumuz gollerle skoru 2-2 ye getirdik. İlk yarının son anlarında rakibimiz 3-2 yapan golü attı. İkinci yarı moralsiz başladık ve hemen golü yedik. Skor 4-2 ye geldikten sonra takım halinde hücum etmeye başladık ve yine peş peşe gelen gollerle 4-4'ü yakaladık.

Rövanş maçında bu sefer maçın başında öne geçen takım biz olduk ve anında 2-0 yaptık skoru. İlk yarının sonu ve ikinci yarının başında oyun bizim istediğimiz gibi gidiyordu. Ne olduysa 70. dakikadan sonra oldu. Şok bir gol yedik ve toparlanmaya çalışırken kalemizde 2. golü gördük. Bu moral bozukluğuyla son dakikalarda üst üste ataklar yedik ancak skoru korumayı başardık. Uzatmalara başlarken takım konuşmasında verdiğim gazla birlikte takım bildiğiniz şahlandı ve rakip takımın kalesine 3 gol bıraktı.

FF Kupasında yönetimin hedefi 1. tura ulaşmamızda ve hedefimizi başardık. Elendiğimiz Tranmere şuan SkyBet L1 de mücadele ediyor.

Genç kalecimiz iyi formunun ödülünü alıyor ve milli takıma davet ediliyor.

Bu yönetim bu konuda çok anlayışlı. Bu sezon takımın anlaştığı 2. kardeş kulüp. Colomiers yönetimine bir türlü kabul ettirememiştim bu isteğimi.

Bu zorlu şampiyonluk mücadelesinde taktik ve teknik desteklerinizi esirgemezseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Hocam alt ligde futbol direktörü sıkıntı yapmasın hem maaş olarak hem de transfer de
    Hocam çok fazla sıkıntı olmuyor. Tek sıkıntısı transfer dönemi bütün sezona yakın bir süre olduğu için sürekli yeni oyuncu önerisiyle geliyor. Şuan sezonun ortasına yaklaştım ve transferi düşünmediğim için yetkiyi aldım zaten.

Milli takım grubunda 3. olup play-off da İrlanda'ya elendi. Maçtaydım ve arkadaşlarla hep bir ağızdan;

Hocam tebrikler iyi gidiyoruz.Şampiyon oluruz inşallah.

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam tebrikler iyi gidiyoruz.Şampiyon oluruz inşallah.
    Hocam play-offlara kalıp bir üst lige çıksam yeterli benim açımdan ama gönül ister ki o eziyeti yaşamadan çıkalım.

Sıkıntısız yükselelim yeter

Sıkıntısız yükselelim yeter
    Hocam toplu fikstür atacağım yarın. Şuan liderlik mücadelesi kıran kırana geçiyor. Her şey son haftalarda belli olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni takımınla çok iyi sonuçlar çıkarmışsın.Liderlik zor gözüküyor ama neden olmasın.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yeni takımınla çok iyi sonuçlar çıkarmışsın.Liderlik zor gözüküyor ama neden olmasın.
    Hocam şuan kafa kafaya gidiyoruz. Bu aralar çok fırsat bulamıyor oyunu oynamak ve kariyer paylaşımı yapmak için ama yanlış hatırlamıyorsam 1-2 puanlık bir farkla liderdim. Kıran kırana bir mücadele içindeyiz. Liderlikte gözüm yok zaten takımı play-offlardan da olsa bir üst lige taşıyayım yeter benim için

Arkadaşlar bu aralar çok yoğun olduğum için oyuna çok fazla vakit ayıramıyorum. Günde bir iki maç yapıp çıkıyorum ve uzun zamandır paylaşım yapamadım kusura bakmayın.

20-34 Hafta Arası Toplu Sonuçlar Puan Durumu ve Ödüller

Bu dönem gayet güzel bir şekilde seri galibiyetler aldık ve liderlik koltuğuna oturduk. 2 defa ayın oyuncusunun bizden çıkması ve 2 defa ayın menajeri ödülünü kazanmam beni ve takımı oldukça motive etti. Şampiyonluk için kıran kırana mücadele devam ediyor. Böyle giderse son maça kadar mücadele devam edecek.

FF Ödülü Toplu Sonuçlar

Bu turnuvadan elendiğimiz iyi oldu lige daha fazla odaklanma fırsatı bulduk.

Mesajı Yılmaz Hoca'ya selam göndererek bitirelim. Şuan da başında olduğu Gaziantep Belediye play-off mücadelesine girmiş. Buradan büyük gezgin Yılmaz Hoca'ya başarılar dileyelim.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Yılmaz Reis'e başarılar , bizim için süper sezon olmuş

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Yılmaz Reis'e başarılar , bizim için süper sezon olmuş
    Hocam sezon iyi geçiyor ama sürpriz yapmış sayılmayız. Herkes bizden şampiyonluk bekliyor.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri