Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Köprüdeki çekişme gece de sürdü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fener de bi kıskançlık var galiba bole işler yapıyoo

Nesil
    2006

Default 3. Operasyon

Boğaz Köprüsüne asılan ikinci Gs bayrağının sonu da diğerleriyle aynı oldu. Köprüye asılan 2. bayrak geceyarısında fenerbahce taraftarı tarafında yakılarak imha edildi. Bayraktan kalan 2 küçük parça da sabah 05:00'da polisler tarafından çekilerek toplandı. Gs bayrağını indiren grupta olduğu iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.
    antu.com(değiştirilmiştir)

Yotumum milletin derdi köprü oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by bursa_mc
    Kıskançlık ?
    Neyi Kıskanmamız gerekiyor ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Arkadaşlar tekrar söylüyorum bunu FB yapmadı bir kaç kendini bilmez adam yaptı..bu arada batuhan hiç yakışmamış o başlık 3.operasyon falan

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Arkadaşlar tekrar söylüyorum bunu FB yapmadı bir kaç kendini bilmez adam yaptı..bu arada batuhan hiç yakışmamış o başlık 3.operasyon falan
    zaten antudan alıntı başlığı değiştireyim haberide tarafsız hale getirdim

ya arkadaşlar biraz gerçekci olalım bende bir fb li olsam inanın o bayrağı yakmak, suya atmak için elimden geleni yaparım .... sonuçta o takım benim ezeli rakibim ve en kötü gününde bile çıkıp şampiyon oluyor ki o en kötü günlerini yaşarken bende en iyi günlerimi yaşıyorum (maddi açıdan) ... ben f.b lileri anlayabiliyorum .... ve bir nebze bile üzülmüyorum biz her sene şampiyon olalım bayrağımızı asalım f.b. lilerde gelsinler yaksınlar , suya atsınlar .... mutlu bile olurum ....

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Rakip diye çekememezlik olmas. Tebrik etmemiz gerekir. İsterseniz bin türlü hileyle olsun bizim tebrik etmemiz lazım. bi kac sarhos un işi dir bu zaten. ama köprüü ye bayrak acmak bence hiç mantıklı bi iş deil. takılmaması lazımdı oraya. Gassarayın sanki köprü. cok saçma geldi böyle bişeye izin verilmesi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

f.b. lilerde gelsinler yaksınlar , suya atsınlar .... mutlu bile olurum ....
    Mazhochist misin ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN
    Mazhochist misin ?
    anladın sen anladın

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

kim nederse desin hazmedemiyolar isteeee...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

niye hazmedemiycez ki hayret bişey. sanki hep biz şampiyon oluyoduk. 10 yıl sonra siz bi kere şampiyon oldunuz da bizde hazmedemedik. tebrik ederiz. ma köprü sanki sizinmiş gibi bayrak asmak cok sacma. bu ülkede herkes gassaraylı mı ki böyle bişeye izin verebiliyorlar. böyle birsey olacagını bildikleri halde.Tekrar şampiyonlugunuzu tebrik ederim. ama hiç şampiyonluk görmemiş insanlar gibi davranmayalım.

Quote Originally Posted by M@kiN
    niye hazmedemiycez ki hayret bişey. sanki hep biz şampiyon oluyoduk. 10 yıl sonra siz bi kere şampiyon oldunuz da bizde hazmedemedik. tebrik ederiz. ma köprü sanki sizinmiş gibi bayrak asmak cok sacma. bu ülkede herkes gassaraylı mı ki böyle bişeye izin verebiliyorlar. böyle birsey olacagını bildikleri halde.Tekrar şampiyonlugunuzu tebrik ederim. ama hiç şampiyonluk görmemiş insanlar gibi davranmayalım.
    öncelikle şampiyon olan her takım köprüye bayrak asıyor bu bir gelenektir. ayrıca şampiyonluk görmemiş gibi davranmayalım diyecek en son takım fenerdir çünkü sizin kutlamalarınızı görüyoruz neyse daha fazla uzatmıyım ltf biraz düşünerek yazın

Quote Originally Posted by M@kiN
    köprüye bayrak asıldığı zaman bizim mi oluyor ... oraya her sene kim şampiyon olursa bayrak asar ... ne var bunda ... hayır herkezin galatasaraylı olmasına ne gerek var oraya bayrak asılmasıyla .... onu anlamadım ...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by hurmet
    ayrıca şampiyonluk görmemiş gibi davranmayalım diyecek en son takım fenerdir çünkü sizin kutlamalarınızı görüyoruz
    aynen katiliyoorum...
    istersen mübala sanatinida fazla kullanma yani fazla abartma biz nerde 10 yilda bi sampiyon oluyoruz... ha bide flamamizi tabi ki asacagiz oraya avrupa fatihi bi takimiz biiz... bu kadar da olsun yaniii

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ilk önce bu bayrak olayını tüm fenerbahçe camiasına mal etmek yanlış bir kaç kendini bilmez kişinin yapmış olduğu birşey
    ne olmuş yani bayraj orada asılıysa o bayrağı indirirsen şaöpiyonlukları da mı gidecek hayır ee daha neyin kavgasını yapıyor bunlar anlamış değilim

EĞER TARTIŞMA DEVAM EDERSE HERKESE CEZA VERİCEM HABERİNİZ OLSUN!!!

Quote Originally Posted by ozzy
    çok saçma.hiç bir takım kabullenmiyorki olaylar oluyor.fenerbahçe şampiyon olsaydı ve köprüye bayrak assaydı galatasaraylılar indirmeyecekmiydi?
    evet cok sacma ama sızınkıler son hafta kaybetseydı sence ne yaparlardı ?

bence bu konunun sabitleştirilmesi lazım "köprüdeki çekişme" diye . iş inata bindi. ne galatasaray bayrağı asmaktan vazgeçer ne de fenerliler indirmekten

sağolun beyler uzatmayın dedik artık ama dinlemiyosunuz umarım bu son noktadır...

lütfen noktayı ben koyım
    ( .....................................)

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Yahu 3-5 kendini bilmez, akıl zaafiyetleri olan kişilerin birbirleriyle olan inatlaşmalarını tartışıyoruz günlerdir. Yok o asmış, o kesmiş, öbürü biçmiş, diğeri öpmüş...Şimdi düşünüyorum da acaba bu akılsız diye tabir ettiğimiz kişiler mi akılsız, yoksa onların akılsızlıklarını günlerce tartışan ve bu yüzden birbirimizi kıran biz mi?

aman abi öpmesin naptın ya

"Bayrağı yarın yerine asacağız"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Fenerbahçeli taraftarların yerinden sökerek denize attıkları Boğaziçi Köprüsü'ndeki Galatasaray bayrağını yarın yeniden asacaklarını söyledi.

Fatih Gökşen, bayrak için valilikten aldıkları 15 günlük sürenin dolmadığını ifade ederek, ''Süremiz var. Yeni bir bayrağı yarın yerine asacağız'' dedi.

Fenerbahçeli taraftarların yaptıkları bu hareketlere anlam veremediklerini ifade eden Gökşen, ''Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Bugün biz şampiyon olduk, bayrak astık. Yarın da başka takımlar şampiyon olduğunda asabilirler. Bu yapılan hareketlerin sonu yok. Sağduyulu Fenerbahçeliler bile bu yapılan bayrak indirme olayına tepki gösteriyor'' diye konuştu.

Gökşen, bu hareketlerin sürmesi durumunda gelecek sezonlarda köprüye bayrak asılamayacağını da sözlerine ekledi.

22.06.2006

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

ii yapmış kesenler(ama kendilerine göre - akıl seviyelerine göre davranmıslar).ben sizi tebrik ettiğimi söylüyorum.bayrak asılmıs yapcak bişey yok daha baska. ama bana köprüde bayrak sallandırılması mantıklı gelmiyor. bayrak bizim olsa dahi. tartısma yı kızıştırdıgım için hepinizden özür dilerim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Yahu 3-5 kendini bilmez, akıl zaafiyetleri olan kişilerin birbirleriyle olan inatlaşmalarını tartışıyoruz günlerdir. Yok o asmış, o kesmiş, öbürü biçmiş, diğeri öpmüş...Şimdi düşünüyorum da acaba bu akılsız diye tabir ettiğimiz kişiler mi akılsız, yoksa onların akılsızlıklarını günlerce tartışan ve bu yüzden birbirimizi kıran biz mi?
    sadece medyatik olmak isteyen bir kaç kişiyi tartışıyoruz

2. bayrak krizi

G.Saray bayrağı dün gece de polisin havaya ateş etmesine rağmen taraftarlar tarafından döner bıçakları ve meşalelerle parçalandı. Polis ikiye bölünen sarı kırmızılı bayrağı köprüden kaldırdı.

Bir kez indirilen bir kez de indirilmek istenen Boğaziçi Köprüsü’nde asılı Galatasaray bayrağı dün gece de polisin havaya ateş etmesine rağmen Fenerbahçeli olduğunu söyleyen kişiler tarafından döner bıçakları ile parçalandı. Polis ikiye bölünen sarı-kırmızılı bayrağı köprüden kaldırdı.

Genç Fenerbahçeliler Derneği’ne üye olduklarını söyleyen 30 kişilik grup saat 02.00 sıralarında 6 otomobille köprü üzerine geldi. Nöbet bekleyen polisler olayı görerek uyarıda bulundu. Kalabalığın dağılmadığını gören polis, havaya 4 el ateş açtı.

Panikleyen taraftarlardan büyük bir bölümü geldikleri otomobillere binerek kaçtı. Galatasaray bayrağının köprü üzerinde asılı kalmasını onur meselesi yaptıklarını söyleyen 8 kişilik grup hızla korkulukları aşıp bayrağın yanına geldi.

Meşale yaktılar

Gruptan bir kişi yanında getirdiği kamerayla olayı görüntülerken, bazı taraftarlar meşale yaktı. Fanatik taraftarlar döner bıçağı ile bayrağı keserken polisler tarafından yakalandı.

Köprü Koruma Amirliği’ne götürülen 8 taraftar burada yapılan sorgularının ardından Beylerbeyi Sabancı Polis Merkezi’ne teslim edildi. Taraftar grubunu 34 UH 7796 plakalı Peugeot marka otomobiliyle köprü üzerine getiren Alpay Kazan’ın 1.15 promil alkollü olduğu bu yüzden ehliyetine el koyulduğu bildirildi.

Bıçak ve meşalelerle zarar gören bayrak polis tarafından asılı bulunduğu yerden kaldırıldı. Bayrağın parçalanmasının görüntüleri ile fotoğrafları derneğin internet sayfasında yayınlandı.

"BAYRAK YİNE ASILACAK"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Fenerbahçeli taraftarların yerinden sökerek denize attıkları Boğaziçi Köprüsü’ndeki Galatasaray bayrağını bugün yeniden asacaklarını söyledi. Gökşen, bayrak için valilikten aldıkları 15 günlük sürenin dolmadığını ifade ederek, "Süremiz var. Yeni bir bayrağı bugün yerine asacağız. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum" dedi. Yönetici Şükrü Ergün de F.Bahçe taraftarlarını eleştirirken "Gerekirse onlar kaldırır biz asarız. Yazık Fener taraftarı ne hallere düşmüş" dedi.
    23.06.2006

Kaynak : Hürriyet

Default "F.Bahçeliler bayrağı sindiremiyor"

Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev Galatasaray bayraklarının 3 kez eyleme maruz kalması ve Fenerbahçeli taraftarlar tarafından denize atılması olayına Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen başka bir pencereden baktı.
    "Şampiyon olduğumuzda -başkan krizi- ile gündemi değiştirdiler, şimdi -bayrak krizi- ile şampiyonluğumuzu yeniden gündeme getirdiler. Onlara teşekkür ediyorum diyen Gökşen herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.
    Şampiyonluğun tadını çıkaramadıklarını ifade eden Fatih Gökşen, Galatasaray bayrağının dalgalanmasına bile müsaade etmeyen Fenerbahçeli taraftarların bu durumu sindiremediğini ama böyle davranarak kendilerini yeniden gündeme getirdiğini söylese de; bu tür olayların son bulması gerektiğinin altını çizdi. Gökşen; "Böyle giderse hiç bir takım köprüye bayrak asamayacak" dedi.
    Galatasaraylı taraftarlar yeni dikilen bayrağı bugün öğle saatlerinde bir kez daha köprüye asacak.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu işin Fenerbahçesi Galatasaryı yok. Eğer Fener şampiyon olup öyle bir bayrak assaydı bu sefer GS'liler onu kesmeye çalışacaklardı.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Bu aciklamalar pek yakismiyo yoneticiye. Niye genelleme yapiyo. birascik dusunerek konussa ya daha ii olmas mi!. yoksa bizi mi kiskirtmaya calisiyo.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bide kamerayla cekmisler ne yapcaklarsa...?

kışkırtılan kışkırtılmış zaten

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri