Yaf adam gol atmayınca kimse atmıyor tek gol atan adam o. Birde 3 forvetle oynuyorum. İşimiz o özelliklere kaldı.
Yaf adam gol atmayınca kimse atmıyor tek gol atan adam o. Birde 3 forvetle oynuyorum. İşimiz o özelliklere kaldı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
Gol manyağı yaptık. Herkes bizi konuşuyor.
[IMG][/IMG]
Bu Emirdag maçının görüntülerini alamamışız. Bu yüzden sonradan F12 ile aldım.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Son iki maçımız kaldı. İlk maç Sorgun ile deplasmanda ikinci maç ise Kelkit ile evimizde yapacağız. Umudumuz ikisini de devirip mutlu sona ulaşmak.
Kozandan girmişiz fatsadan çıkmışız abison dönemde 1 2 bocalama olmuş ama şampiyon kapatmışız sezonu darısı ileriki yıllara
Teşekkürler Dostum. Evet Kozan ile başladık ama transfer hatası yaptığımdan dolayı liderken kovuldum. Sezonu işsiz kapattım. Ama ikinci sezonda Fatsa iş teklifinde bulununca orda başladık. Az transferle bir iki de sezon ortasında yaptıklarımızla şampiyon olduk. Son maçlara doğru hemen hemen her maçımızda hakemler hatalı penaltı kararları verdi. Onlara rağmen rakiplerimiz bize çalıştılar. O kadar puan kaybetmemize rağmen onlarda kaybedince sezonu mutlu sonla bitirdik. Şimdi 3.lig le aramızda tek maç kaldı. Bakalım kimle eşleşeceğiz.
OLMADI YAPAMADIK.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yaparız dedik ama yapamadık. Oyuncular sahada istediklerimin hiçbirini yapamadılar. Tüm sezon çok iyi iş çıkarmışken son maçta böyle oynamalarını anlamıyorum. Artık bir sezon daha BAL dayız.
[IMG][/IMG]
Bu sezon şampiyonlukta emeği olan Hasan Güneysu ile Serhat ın sözleşmelerini bir yıl daha uzattım. 3. Lige çıksaydık uzatmayacaktım ama bal da kalınca uzatmak zorunda kaldım.
Yönetim maçtan bir hafta önce başlangıç bütçemizide belirledi. Aslında iyi bir bütçe verdiler. Ama gelecek kalitede oyuncu bulurmuyuz o da meçhul.
[IMG][/IMG]
Sağlık olsun abi![]()
Canlar sağ olsun. Maltepespor ve Pendikspor sempati duyduğum takımlar nedense. O yüzden biraz üzülmedim diyebilirim.Şaka bir yana, Nannar hocam 10 sezon debelenmişti hocam, o yüzden sıkıntıya gerek yok
![]()
saolasın.
Sıkıntı yok zaten. Olana kadar devam edeceğiz. Bu yüzden performansından memnun kalmadıklarımı gönderip takımın iskeletini bozmamaya karar verdim. Bu yüzden özellikleri ne kadar düşük olsada hasan gibileri ile tekrar sözleşme imzaladık. Bir iki forvet ile bir iki stoper alıp birde sağ kanata bizi idare edecek bir oyuncu alsak tamamdır.
Gele gele Maltepe gelmiş. Adamlar 3.lig takımı. Kadrolarındaki iki oyuncu da gayet kaliteli. Sonuç normal olmuş ne yazık ki. Bu sene takıma biraz daha kalite katmak gerekiyor. Ligde daha kaliteli takımlar olur diye tahmin ediyorum
hadi başarılar bakalımBAL'dan kurtulmuşsun...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok saçma hocam normalde 1. olan direk lige çıkar
Finalde maltepe'yi kaçırmışım![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynen sen bunları söyleyince araştırdım da haklısın. Şimdi aşağıda yükselme maddesini paylaşacağım. Forumda yapılan iki yama var. Birisinde çalıştıramadım. Diğeride bu ve yapan arkadaş bu şekilde ayarlamış. Artık yapacak bir şey yok. İdare edeceğiz.
Aynen hocam. Ama yamayı yapan arkadaş eleme eklemiş. Bu yüzden bu durumla karşılaştık. Sağlık olsun artık elimizden geldiğince elemeyi de geçmek gerekecek.
MADDE 12 ・ BAL・DA YÜKSELME ve DÜġME SĠSTEMĠ
2014–2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3.Lig’e toplam 11 takım yükselir.
11 grupta oynanacak grup müsabakaları çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan takımlar doğrudan Spor Toto 3.Lig’e çıkmaya hak kazanırlar
Aslında Bu Kariyeri Kapatıp Seni Karaisalı'da Yakalayıp Dövmen Gerekiyor Ya Neyse İnsanlık Bizde Kalsın (:
Yamayı Yapan Arkadaşın BAL'da Şampiyon Olup Direk Çıkamamanın Sebebi Takımın Gerçekte Var Olan 3.Lige Uygun Kriterlere Sahip Değilse Şampiyon Olsa Bile 3.Lige Çıkamaz İbaresi Var. Bu Kapsamda Arkadaşta BAL Şampiyonlarını 3.Ligden Düşen Takımlarla Playout Oynatma Kuralı Biraz Bu Kriterlere Yakın Oluyor.
Kozan Ne Âlemde Bu Arada Merak Ettim![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Ocak.2015 at 22:38
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Evet arkadaşlar ilk öncelikle özellikle bu seride başladığım çalıştırdığım takımın rengi ile yazmaya devam edeceğim.
Bal da Fatsa ile grubumuzu şampiyon bitirip elemelerde elenmiştik.
İki yıl sonunda menajerlik profilimiz
[IMG][/IMG]
Sözleşmemizi 1 yıl daha uzattık.
Taraftarımız yılın oyuncusunu seçtiler. Yerlerinde ben olsam bende Çoşkunu seçerdim. Onun iyi oynadığı maçlarda farklı bir oyun ortaya koyduk.
[IMG][/IMG]
Beklentiler
[IMG][/IMG]
Primlerimiz
[IMG][/IMG]
Kombine satışlarımız iki tane artmış. Demek iki taraftar daha edinmişiz. Bu sayıyı dahada artırmamız lazım.
[IMG][/IMG]
Sezon öncesi medyanın tahmini
Adamlar bizi geçen senede 4. görüyorlardı. Aynı şekilde Erzini de lider. Ama hiçte öyle olmamıştı. Yine öyle olmayacak.
[IMG][/IMG]
ZTK ön eleme maçı
[IMG][/IMG]
Bu yıl karşımıza çok yakından tanıdığımız bir takım çıktı. Çok rahat bir şekilde geçtik.
[IMG][/IMG]
ZTK 1. Tur Maçı
[IMG][/IMG]
3.lig ekibine kolay lokma olmadığımızı gösterdik. En güvendiğim oyuncu penaltı kaçırsa da turu geçmeyi başardık. Maalesef ki bir sonraki turda içi cız ettirin bir kura çektik.
[IMG][/IMG]
ZTK 2. Tur Maçı
[IMG][/IMG]
Böyle bir kura çekmeyi sevdiğim bir takımı bu şekilde görmeyi hiç istemezdim. Adana her ne kadar topa fazla sahip olsa da bol şut çekse de hem defansımız hem de kaptanımız Adem müthiş kurtarışlar yaptı. Furkan zaten 11 maçtır gol atamıyormuş. Ve ilk golünü uzaktan bir şutla attı. İlk kez defansımın bu kadar sağlam durduğunu gördüm.
[IMG][/IMG]
Bal ligi de başladı. Maçları fikstür şeklinde vermeyi düşünüyorum. Zaten Bal ligi olduğu için pek önemseneceğini sanmıyorum. Transferlerimize gelince transfer geçmişini vermeyi de gerekli bulmuyorum. Çünkü şuan zaten ancak regen alabiliyoruz. Ama istediğiniz bir oyuncu olursa profilin koyabilirim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
3.lig'i kıl payı kaçırmak üzücü olmuş... Şu an gidişat iyi gibi ama
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu an gidişat iyiden öte çok iyi. Daha resmi maçlarda mağlubiyetimiz yok. Birde bu sezon sözleşmesi biten Fizyoterapistin yerine gittim antrenör aldım. Adam 3 yıldızlı şut hocası olunca şutlarımız biraz daha düzene girdi. Sezon sonunda mutlu sona ulaşabiliriz.Bu arada ZTK 3. turda evimizde Es-Es ile oynayacağız. Ne dersiniz peri masalı sürer mi ki
[IMG][/IMG]
Resmen adamların elinden zor kurtuldum. Takımda şuanda Adana maçının yorgunluğu ve zafer sarhoşluğu var. Bu yüzden rotasyon yapak dedik. Bu bize bir iki oyuncunun kadroda yerinin olmadığını gösterdi. Artık onları elimizden geldiğince yedek ten oyuna sokup sezon ortasında paketleyeceğiz. yoksa Kozandaki gibi oluruz.
[IMG][/IMG]
Gol olup yağdık. Lige 18 günlük ara verildi. Belki de en çok sevinen ben olmuşumdur. Takımın yorgunluğu gitmiş olacak. Araya da bir hazırlık sıkıştırdık. Oynamayan arkadaşlarda oynasınlar.![]()
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ZTK 3. Tur Maçı
[IMG][/IMG]
Bu sezonki ilk yenilgimizi aldık. Maça çok istekli başladık. Hatta golü de bulduk. Ama sonra ne olduysa her şey tersine döndü ve böyle farklı yenilgi aldık. Ama bu sonuca rağmen oyunculara kızmadım. Çünkü kızacak bir durum yok. Zaten buraya kadar gelmek bile bizim gibi bir klüp için çok ama çok büyük bir başarı sayılır.
[IMG][/IMG]
Haydi cümleten iyi geceler.
Hocam bu sene 3.Lig'in artık kesin gelmesi lazım ne yapıp ne edip yükseleceğiz !![]()
Hedefimizde o yönde hocam takım yardırıyor gidiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Adana maçında kale önüne otobüs çekmişiz.Eskişehir için ise 3-0 öne bile geçsek o takım şuan bizim için Barça ayarında olduğundan bize karşı çok rahat geri dönebilirler. Bu yıl üst lige çıkacağına inanıyorum. Ama tabi elemeler diğer takımlarıda ateşliyor
Kupa deneyimi güzel olmuş. Takım için iyi de bir gelir gelmiştir diye düşünüyorum. İnşallah bu sene çıkarız.
Hem de ne otobüs, tankı çektik.Eskişehir dediğin gibi bize göre Barça kalitesinde olduğundan sonuç zaten normaldi. Bu sezon bizi zorlayacak tek takım tahminimce 3.ligden gelen takım olacaktır. Şu anda dolu dizgin gidiyoruz.
Evet çok iyi oldu. Gelir olarak ta bizim düzeyimizde ki bir takım için çok iyi geldi. 68,000 TL para verdiler. Ama hasbelkader bir gruplara düşseydik 6 maçta bir beraberlik bile alsak yıllık gelirimizi bir anda kazanmış olacaktık.![]()
İnşallah Playout'ta Kozan Gelirde Hayâller Yine Suya Düşer![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Söyleyin bakalım kimin nazarı değdi. Süper giden takım birden tökezledi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Takımın performansı düştü. Ama benim her kariyerimde bu zamanlar böyle bir düşüş yaşıyoruz. İkinci yarı daha iyi oluruz. Bu arada 35 günlük bir ara verildi. Bu arayı hazırlık maçları ile geçiştireceğiz.
Bu arada bizim antrenörlük eğitimimiz de bitti. C lisansını aldık.
[IMG][/IMG]
Eğitim sonrası profilimizde oluşan gelişme de bu şekilde oldu.
[IMG][/IMG]
Last edited by pusathan01 : 11.Ocak.2015 at 19:42
Lisansın hayırlı olsun 2.yarı toparlarsın takımı. Bide şu SS'ler adam gibi okunsa reklamlardan dolayı SS'leri okumak için PC'nin içine giriyoruz