Hocam ayıp ya şimşekleri hem de evinde yenmiyorsun gidip Turuncuları eziyorsun.![]()
Hocam ayıp ya şimşekleri hem de evinde yenmiyorsun gidip Turuncuları eziyorsun.![]()
Eğlenceli kariyer başarılar dilerim
Arkadaşların yabancı görüşleri güzel fakat atletic bilbao örneği bir tarafta porto örneği bir tarafta. Dünyanın dört bir yanında gözlemci ağı oluşturarak 16-17 yaşında çocuklardan bir portföy oluşturmak ve saatlerce çıkan regenleri tek tek araştırmakta ayrı bir tat
Forumda paylaşmıyorum fakat Kırklarelispor ile süper ligde 9 yabancı ve 19 yaş ortalaması ilk 11 le mücadele etmekte çok eğlenceli.
Uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle.![]()
Yorumun için çok teşekkürler. bende senin dediğin gibi diğer Fm'nin 2 serisindede Fenerbahçe kariyeri yaptım. Ben Dünyadaki Türk kökenli ve ya yabancı genç oyuncularla çalışmak çok hoşuma gitmiştir. Birde Almanya'da Freiburg takımı benim hoşuma giden bir takım. Yaş ortalaması çok yüksek değil gençlerden kurulu bir takım o takımı çalıştırmakda ayrı mutululuk vermişti.
Benim Altınordu'yu aldığımda alt yapıya çok yatırımlar yaptığını bilerek geldim. Henüz regenler çıkmadı çok merak ediyorum nasıl olucak. Kadro'ya sadece 3 tane yabancı transfer ettim. Bunların 1 tanesi Banahene müthiş işler çıkarıyor 26 yaşında . Diğeri orta sahadaki Souquet 22 yaşında ve çok iyi bir oyuncu. Bende diğer arkadaşlar gibi yabancıya çok meraklı birisi değilim benim için önemli olan yaşı.
hocam öncelikle başarılar.
kardeş kulübü nasıl seçtin ben bir türlü yönetime kabul ettiremiyorum 10 defa yeni oyun açtım falan yok yine kabul etmiyolar bnmi bişeyi yanlış yapıyorum?
` 3.TUR `
Türkiye Kupası'na güzel başlangıç yaptık. Banahene'nin önderliğinde farklı bir sonuç aldık.
` 4.TUR `
Süper Lig temsilcisini yenmesini bildik. Çekişmeli bir maç oldu.
` 21.HAFTA `
Bize şuana kadar tek mağlubiyeti tatdıran takım ile oynadık. Önceki maçın intikamını almış olduk
` 22.HAFTA `
1 gün sonra kupa'da Galatasaray ile oynayacağımız için korktuğum bir maçtı ama farklı galibiyet aldık. Son anlara doğru kilit oyuncularımızı dinlendirdim.
` 5.TUR `
Çok fazla ümitli olmadığım maçta çok muazzam bir oyun oynadık . Rakibimizin Galatasaray olduğunu bilerek ama kendi futbolumuzu oynamaya çalışarak mücadele ettik. Çok mutluyum müthiş bir galibiyet aldık.
` ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ `
Çeyrek Finaldeyiz . Gaziantepspor iyi bir takım ama Galatasaray'dan sonra kupa'da hedeflerimiz büyüttük. Kupa'ya sadece 3 adım kaldı. Umarım kupayı kazanmasak bile Finali görmek isterim.
Not : Arkadaşlar maçları tarihlere göre paylaşıyorum. Özellikle Fikstüre bakarsanız ne sıklıklarla maç yaptığımızı görüceksiniz. Fikstür anlamında çok zorlu maçlardan güzel puanlarla ayrıldık.
` 24.HAFTA `
Güzel oynuyoruz. Galibiyeti kazanmayı bildik.
` 25.HAFTA `
Rakibimiz kötü durumda mücadele etti. Bizde evimizde güzen oyunumuzla galip geldik.
` 26.HAFTA `
Oyun motoru beraberlik istedi ve oldu !
` 27.HAFTA `
Denizlispor'a karşı güzel bir galibiyet aldık.
` 28.HAFTA `
2 gol geriden geldik galibiyet için de fırsatlar bulduk ama atamadık
` ÇEYREK FİNAL `
Bu kadar güzel oynarken bu maçta böyle kötü performans bize yakışmadı. En Azından yarı final görmek istiyorum ama olmadı![]()
` 29.HAFTA `
` 30.HAFTA `
` 31.HAFTA `
` 32.HAFTA `
` 33.HAFTA `
` 34.HAFTA `
Maçlarda şampiyonluğun verdiği bir rahatlık vardı.
Evet arkadaşlar sezonun sonuna geldik. Süper Lig'e yükseldik. Bireysel olarak öne çıkan oyuncularımız Ozan Sol Banahene müthiş performans gösterdiler. Genel olarak çok iyiydik. Bakalım yeni sezonda neler olucak.
Tebrikler hocam. Yeni regenler nasıl çıktı. İçlerinde gelecek vaad eden varmı?
maçlar şahane geçmiş alta doğru inerken baktım galatasaraya 3ü sallamışsın, eşleşmeleri görünce kupayı alır bu çocuk artık dedim ama antepte aynı tarifeyi sana uygulamış. Kupayı bu yıldan alabilseydik çok iyi olacaktı sağlık olsun
İnan hocam bende kupa'yı almayı düşünüyordum ama Antep çok hızlı başladı maça oyun motorunun yardımıyla ilk 20 dk da 2-0 öne geçtiler. Belki tekrar oynasam yeniceğim bir maçtı ama yapıcak birşey yok. Teşekkürler.
Teşekkürler hocam Çok iyi olmasa da 3 4 tane regen çıktı. Direk 11 de oynatacağım yok ama ilerleyen zamanlarda takıma girebilirler
Gene de çer çöp çıkmamış. İyi bir mentor ile işini görebilirler.
Engin Özgür'ü Tuncay Şanlı'nın Gençlik Yıllarına Benzetiyorum. Yeni Bir Tuncay Olabilir Senin Sayende.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
~ TRANSFER ~
Forvet hattındaki sakatlıklar yüzünden transfer yapmak şart oldu. Galatasaray'dan 1 sezonluk kiraladık herhangi bir ücret ödemeyeceğiz
` 1.HAFTA `
İlk maçımıza forvetsiz çıktım diyebilirim. Sezona en kötü şekilde başladık diyebilirim.
~ Sakatlık ~
Ozan Sol 2 hafta takımdan uzak kalacak.
` 2.HAFTA `
Öne geçiyoruz saçma sapan şekilde goller yiyerek yeniliyoruz.
` 3.HAFTA `
Yabancı olmadığımız bir takım ilk galibiyetimizi aldık.
` 4.HAFTA `
Kalecimiz Ramazan'a nazar değdi. Müthiş bir sezondan sonra üst üste hatalar yapıyor. Hakketmediğimiz bir mağlubiyet![]()
` 5.HAFTA `
Maçın adamına dikkat defans oyuncusu . Denedik ama olmadı
` 6.HAFTA `
Rakip Beşiktaş başrolde Ramazan ! .
Lige 1 transferle girmişiz, pek iyi olmamış sanki. Birkaç nokta transferle en azından takımın iskeleti güçlenirdi hocam.
~ AÇIKLAMA ~
Yorumun için teşekkürler hocam transfer konusuna giricektim isabet oldu teşekkürler.
Bütçemiz çok düşük olduğu için Türk bazında transfer ediceğimiz kimse yoktu diyebilirim. Yabancı transfer de tepki aldığı için mevcut kadroyla birşeyler yapmaya çalışıcam. Forumdaki yorum yapan arkadaşlar için bir de böyle deneyim dedim yabancı transfer yapabilirdim ama yapmadım. Bakalım neler olucak
takipteyim hocam
Hocam yerlilerden kiralık alabileceklerin yokmuy du?
O zaman bu sezon ligde kalmaya bakalım. Gelecek olan paralardan ve lig sonundaki paralar ile belki bir şeyler yapabiliriz. Bir de hocam Avrupadaki yerli gençlerimizden bir kaç oyuncuyu listene alıp beklersen belki bir kaçı elimize düşebilir.
` 7.HAFTA `
Deplasmanda güzel 3 puan kazandık.
` 8.HAFTA `
Ciddi anlamda hakettiğimiz bir maçtı. Bu maçın hakkı 3 puandı
` 9.HAFTA `
Rakibimiz güçlü bir takım . Üst üste yediğimiz goller yüzünden mağlup olduk
` 10.HAFTA `
Duran toplardan canımız gine yandı. Özel taktikte oluştursam kar etmiyor
~ Transfer Teklifi~
Bu kadar kötü durumda bile olsak hala teklif geliyor. Bazı şeyleri doğru yaptığımı düşünüyorum.
` 11.HAFTA `
Öne geçtik sonra 2 saçma gol ve mağlubiyet hakketten canımı sıktı.
` 12.HAFTA `
Başakşehir maçından sonra 13 günlük bir ara vardı. Bazı değişiklikler yaptım . İyi reaksiyon verdi.
Bir kaç galibiyetle yukarılara çıkarsın. Tahminimce 40 puana ulaşırsan ligde rahat kalırsın.