Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Real Sociedad B ile Mavi Beyaz Hayaller! | 1. Sezon

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Şampiyon olup bir üst lige çıkamamak bende üzer beni seni bilmiyorum ama teklif gelirse başka bi kulüp de devam etmeni isterim. Burda en azındna şampiyon olup kendini kanıtlarsın sonra başka ir kulüp daha iyi olur gibi.
    Bende burada kendimi kanıtladıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorum hocam, tavsiye için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    A takım nasıl gidiyor bilmiyorum ama A takımın başına geçmen gibi bir ihtimal var mı acaba?
    A takım İspanya Ligini 8. sırada tamamladı, yani ilk 6'nın dışında kalarak Avrupa Kupalarına katılma başarısı gösteremedi. İspanya Kupasında ise Çeyrek Finalde Valencia'ya elendi. A takımın başına geçebilme ihtimalim yönetime bağlı.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ben bir şey soracağım.Oyunun başında takım seçerken 2.takımları vermiyor.İşsiz başladığımız için mi B takımına gelebiliyoruz?
    Evet hocam. Konunun ilk mesajında söylediğim gibi işsiz başladım ve boştaki takımlara teklif götürdüm, Castilla kabul etmedi ancak Sociedad kabul etti.

@3842 A takıma geçmesi için teklif gelmek zorunda başkandan. kendi isteyiyle geçilmiyor başkana bağlı
    Aynen öyle hocam, bende böyle biliyorum yani.

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Gayet iyi gidiyorsun. B takımı şampiyon yaparak kendini ve koleksiyonunu geliştirebilirsin. Merak ettiğim A takımdan teklif gelir mi ya da alt takım hocası düşünülür mü ? Eğer olursa kariyer çok güzel ilerler.
    A takımın gidişatına bağlı. Kötü bir gidişle şu anki TD ile yollar ayrılırsa neden olmasın, bende çok isterim.

31. - 32. - 33. - 34. Hafta;

4'de 4 yaparak çok iyi bir seri yakaladık, rakiplerinde puan kaybetmesiyle şampiyonluğa sadece 1 galibiyet uzaklıktayız...

35. Hafta;

Kazansaydık şampiyon olacaktık ancak onun verdiği baskıyı kaldıramadık, puan olarak da önde olduğumuz göz önüne alındığında mağlup olduk. Castilla'da kazanınca şampiyonluk gelecek haftaya kaldı.

Gelecek hafta en yakın takipçimiz olan Castilla'nın puan kaybetmesinden sonra 36. haftadaki maçımıza çıkmadan şampiyonluğumuzu ilan ettik!

Beklentiler küme düşmemek üzerineyken beklentileri aştık ve şampiyonluğa ulaştık! Kalan maçlara ise "şampiyon" sıfatıyla çıktık.

36. - 37. - 38. Hafta;

Fuenlabrada maçından 1 gün önce şampiyonluğu ilan ettiğimiz için odaklanmak kolay olmadı ve mağlup olduk ancak kalan son iki maçta tam bir şampiyon gibi oynadık ve kazandık.

Puan Tablosu;

Burada da 10 puan fark bizi şampiyon yapar diye konuşuyorduk ve 10 puan farkla şampiyon olduk. Zor oldu, özellikle transferin son gününde yaşananlardan sonra umudumuzu kaybeder gibi olduk ancak Barakaldo maçındaki geri dönüş, ardından Castilla karşısında aldığımız zafer dönüm noktası oldu. Yeniden çıkışa geçtik ve şampiyonluğa ulaştık.

Not: 1. sıradaki takım direkt çıkıyor diye biliyordum ancak yanlış biliyormuşum, üstteki 4 takım Play-Off oynayacak. Biz 2. Lig B2 grubunda yer alıyoruz. B1, B3 ve B4'ün liderlerinden biriyle Play-Off'da karşılaşacağız. Birazdan maçlar geliyor...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonluk için tebrik ederim

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şampiyon olduk şimdi deri koltuğuna oturup teklifleri bekleyelim
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyonluk için tebrik ederim
    Teşekkür ederim hocam.

Şampiyon olduk şimdi deri koltuğuna oturup teklifleri bekleyelim
    Bir sezon daha devam ederiz muhtemelen hocam. Şampiyon olduk ancak şampiyonluk üst lige çıkmamıza yetmiyor, bunun bir anlam ifade etmesi için Play-Off'larda başarılı olmak zorundayız.

Play-Off Yarı Final 1. ve 2. Maçlar;

B1'in lideri ile eşleştik. Yarı Final'i kazanan takımlar üst lige direkt olarak çıkıyor, final maçı formalite niteliğinde oluyordu. Bu yüzden çok önemli bir maçtı, kolay olmadı ancak deplasmanda müthiş bir oyunla kazanarak üst ligin kapısını araladık, evimizde ise işi bitirdik ve bir üst lige çıkmayı başardık!

Play-Off Final 1. ve 2. Maçlar;

Yine ilk maçımızı deplasmanda oynadık ve yine muhteşem bir oyunla kazanmayı başardık. Takım dolu tribünler önünde bir başka oynuyor, hasret kalmış adeta, deplasmanlardaki bu performansımızın en önemli sebebi bence bu. Sezonu çok özel, anlamlı bir şekilde bitirmiş olduk böylelikle.

Sezon Sonu Yankıları;

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben önceki serilerden birinde İspanya U23 ile Olimpiyat Oyunları'nda şampiyon olunca bana İspanya A Milli Takımı için teklif yapmışlardı. Gerçi başka bir takım da çalıştırıyordum ama öyle İspanya Milli Takım'ı teknik direktörü olacak kadar ahım şahım bir başarım yoktu. Umarım bir benzeri senin başına gelir.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hemen a takıma çıkarmazlar en az 2 yıl başarılı lazım. Gelecek yılda bir üst ligde başarılı olursan başgan direk teklif verecektir zaten
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk için tebrikler , A takımının durumu nasıl acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tebrik ederim güzel bir sezondu

Tebrikler yeni sezonda başarılar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Ben önceki serilerden birinde İspanya U23 ile Olimpiyat Oyunları'nda şampiyon olunca bana İspanya A Milli Takımı için teklif yapmışlardı. Gerçi başka bir takım da çalıştırıyordum ama öyle İspanya Milli Takım'ı teknik direktörü olacak kadar ahım şahım bir başarım yoktu. Umarım bir benzeri senin başına gelir.
    Öncelikle tebrik ederim hocam bu başarın için. İyi dileğin içinde teşekkür ederim, umarım bir gün gerçekleşir.

Hemen a takıma çıkarmazlar en az 2 yıl başarılı lazım. Gelecek yılda bir üst ligde başarılı olursan başgan direk teklif verecektir zaten
    Aynen öyle hocam.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Şampiyonluk için tebrikler , A takımının durumu nasıl acaba..
    Teşekkür ederim. A takım İspanya Ligini 8. sırada tamamladı, yani ilk 6'nın dışında kalarak Avrupa Kupalarına katılma başarısı gösteremedi. İspanya Kupasında ise Çeyrek Finalde Valencia'ya elendi. Şimdi yeni sezona temiz bir sayfa açarak giriyor.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    tebrik ederim güzel bir sezondu
    Teşekkür ederim hocam.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebrikler yeni sezonda başarılar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkür ederim.

Yeni sezon öncesi flaş gelişmeler yaşandı. Önce kiralık dönen oyuncularımızla birlikte toplam 6-7 tane kilit oyuncumuz A takıma çağrıldı, ardından sürpriz bir şekilde Frank de Boer, Bournemouth'un cazip teklifine karşı koyamadı ve İngiltere'nin yolunu tuttu. Bunun ardından bana bir teklif yapma şansı doğdu ancak kabul edilmedi.

Yönetim Marcelo Bielsa ile anlaştı. Bielsea ise geldikten sonra çoğu oyuncumuzu tekrar bizlere geri gönderdi, kadro kalitemiz sayesinde bir hayli arttı ancak geçtiğimiz sezonun iki kilit oyuncusu ile yollarımız yönetim tarafından ayrıldı.

Neyse ki yönetim bir iyilik yaptı ve yetkilerimi genişletti. 19 Yaş Altı takımı ve diğer pilot kulüp olan Berio takımından kendi takımıma oyuncu alıp, kendi takımımdan o takımlara oyuncu gönderebileceğim. Gerçekten harika oldu bu. Hiç transfer yapmadan kadromuzu diğer takımlarımızdan ve A takımdan gelen oyuncularla fazlasıyla güçlendirdik, Liga Adelante için hazırız!

Liga Adelante Öncesi Son Gelişmeler!

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başka kulüpten teklif geldi mi hocam bence direk git derim ama bu sene şampiyon olursan kesin a takıma gidersin
    ADANA DEMİRSPOR

Başka kulüpten teklif geldi mi hocam bence direk git derim ama bu sene şampiyon olursan kesin a takıma gidersin
    Teklif almadım hocam ancak gelirse değerlendirmek isterim. Bu sezon ilk sezonumuz, şampiyonluk çok zor gibi gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ufukta San Sebastian gözüküyor bebelerden de 3-5 ini yukarı alıp vefasızlık yapmazsın umarım

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ufukta San Sebastian gözüküyor bebelerden de 3-5 ini yukarı alıp vefasızlık yapmazsın umarım
    Bielsa'nın başarısızlığına duacıyız. Onlar bizim göz bebeğimiz hocam, geldiğimiz yeri unutmadan gerekli vefayı göstereceğime inanıyorum.

1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. Hafta;

Liga Adelante'de ilk deneyimimiz. Sık maç oynuyoruz, ilk haftalarda alışamadık ancak yavaş yavaş tempoya ayak uydurduk. Rakiplerimizin kadro kalitesi bizden oldukça üstte ancak karşı koymaya çalışıyoruz. Sakatlıklar bizi çok kötü etkiledi, hala etkilemeye devam ediyor, sol kanadımız revire döndü resmen ancak her şeye rağmen iyi gidiyoruz denilebilir.

Puan Durumu;

Büyük denizdeki küçük balık gibiyiz ancak tehlikeli bölgeden uzakta, hayattayız şu anda. Beklentilerin üzerindeyiz, umarım böyle devam eder.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1-2 g playofa bile sokabilir playoff oynayalım sonra başka takıma gidelim ama özellikle ispanyayı değerlendir kariyerin gidişi sosyedad yönetiminden intikam falan güzel hikaye çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Socieadad a takımı kıllık etmezse kaliteyi yükseltirsin diye düşünüyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başlangıç fena değil uyum geldikten sonra açılır takım..

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tam da sistem taktiği ile gitmişin 4-3-3 Ligde yeniyiz daha 4 5 maç daha geçsin takım alışır
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

her gün şu kariyere girerken A takıma çıktığını hayal ederek giriyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen ben de.

Lige gayet güzel start vermişsin. Bielsa'yı hiç sevmem, umarım A takım küme düşer.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aynen ben de.

Lige gayet güzel start vermişsin. Bielsa'yı hiç sevmem, umarım A takım küme düşer.
    Böyle bir şey gerçekleşirse ve arkadaş da A takıma geçerse en efsane kariyerlerden birisi olur yalnız

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    1-2 g playofa bile sokabilir playoff oynayalım sonra başka takıma gidelim ama özellikle ispanyayı değerlendir kariyerin gidişi sosyedad yönetiminden intikam falan güzel hikaye çıkar
    1-2 galibiyet geldi ancak Play-Off maalesef gelmiyor hocam. Şampiyon bile olsak üst lige çıkamıyoruz. Ama intikam hikayesini sevdim, olması muhtemel gözüküyor.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Socieadad a takımı kıllık etmezse kaliteyi yükseltirsin diye düşünüyorum
    Şimdilik ses seda çıkmıyor hocam, oyuncu kadromuza dokunmadılar henüz. Transfer dönemini de kayıpsız atlatırsak kalite giderek artacaktır.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başlangıç fena değil uyum geldikten sonra açılır takım..
    Aynen öyle oldu hocam, açıldık.

Tam da sistem taktiği ile gitmişin 4-3-3 Ligde yeniyiz daha 4 5 maç daha geçsin takım alışır
    Güzel bir tesadüf olmuş. O 4-5 maçı çok iyi bir şekilde geçirdik hocam.

Teşekkür ederim hocam. Bende buraya girerken A takımın başında çıktığım maçların fotoğraflarını atma hayaliyle giriyorum.

Aynen ben de.

Küme düşmeleri zor ama üst sıralara tırmanmaları da zor, puan makası açılıyor çünkü. 17 maç sonunda 22 puanla 10. sıradalar. İspanya Kupasında ise Girona'ya elenerek erken veda ettiler. Top yönetimde artık.

Böyle bir şey gerçekleşirse ve arkadaş da A takıma geçerse en efsane kariyerlerden birisi olur yalnız
    Umarım öyle bir şey olur, tekrar teşekkür ederim. Takipte kalın.

11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. - 17. - 18. - 19. Hafta;

Lige uyum sürecini atlatıp çok iyi bir form yakaladık gerçekten. Özellikle iki kanadımızda oynayan ofansif oyuncularımızın üst üste gelen ve uzun süren sakatlıklarına rağmen onların yokluğunda yeni oyuncularımız ön plana çıktı ve seri galibiyetler ile bir anda üst sıralarda kendimize yer bulduk. Zaragoza maçında ise gördüğümüz kırmızı kart ile dağıldık, ertesi hafta onun yansımasıdır, sonraki haftalarda ise yeniden kendi performansımızı sahaya yansıttık.

Puan Durumu;

Şu an devre arasına girdik, devreyi 5. sırada, oldukça iyi bir yerde tamamladık. Üst lig için şansımız olmasa da mücadelemizi gösterip, üst ligi hak ettiğimizi kanıtlayacağız.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Dediğin gibi o maçları güzel geçirmişin
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anki konumun çok iyi. Bu sezon da beklentileri alt üst edebilirsin.
    TariboWest

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri