Bende burada kendimi kanıtladıktan sonra öyle yapmayı düşünüyorum hocam, tavsiye için teşekkür ederim.
A takım İspanya Ligini 8. sırada tamamladı, yani ilk 6'nın dışında kalarak Avrupa Kupalarına katılma başarısı gösteremedi. İspanya Kupasında ise Çeyrek Finalde Valencia'ya elendi. A takımın başına geçebilme ihtimalim yönetime bağlı.
Evet hocam. Konunun ilk mesajında söylediğim gibi işsiz başladım ve boştaki takımlara teklif götürdüm, Castilla kabul etmedi ancak Sociedad kabul etti.
Aynen öyle hocam, bende böyle biliyorum yani.
A takımın gidişatına bağlı. Kötü bir gidişle şu anki TD ile yollar ayrılırsa neden olmasın, bende çok isterim.
31. - 32. - 33. - 34. Hafta;
4'de 4 yaparak çok iyi bir seri yakaladık, rakiplerinde puan kaybetmesiyle şampiyonluğa sadece 1 galibiyet uzaklıktayız...
35. Hafta;
Kazansaydık şampiyon olacaktık ancak onun verdiği baskıyı kaldıramadık, puan olarak da önde olduğumuz göz önüne alındığında mağlup olduk. Castilla'da kazanınca şampiyonluk gelecek haftaya kaldı.
Gelecek hafta en yakın takipçimiz olan Castilla'nın puan kaybetmesinden sonra 36. haftadaki maçımıza çıkmadan şampiyonluğumuzu ilan ettik!
Beklentiler küme düşmemek üzerineyken beklentileri aştık ve şampiyonluğa ulaştık! Kalan maçlara ise "şampiyon" sıfatıyla çıktık.
36. - 37. - 38. Hafta;
Fuenlabrada maçından 1 gün önce şampiyonluğu ilan ettiğimiz için odaklanmak kolay olmadı ve mağlup olduk ancak kalan son iki maçta tam bir şampiyon gibi oynadık ve kazandık.
Puan Tablosu;
Burada da 10 puan fark bizi şampiyon yapar diye konuşuyorduk ve 10 puan farkla şampiyon olduk.Zor oldu, özellikle transferin son gününde yaşananlardan sonra umudumuzu kaybeder gibi olduk ancak Barakaldo maçındaki geri dönüş, ardından Castilla karşısında aldığımız zafer dönüm noktası oldu. Yeniden çıkışa geçtik ve şampiyonluğa ulaştık.
Not: 1. sıradaki takım direkt çıkıyor diye biliyordum ancak yanlış biliyormuşum, üstteki 4 takım Play-Off oynayacak. Biz 2. Lig B2 grubunda yer alıyoruz. B1, B3 ve B4'ün liderlerinden biriyle Play-Off'da karşılaşacağız. Birazdan maçlar geliyor...