antrenman programna bak ve takıma iyi doktorlar ile koclarlar al
antrenman programna bak ve takıma iyi doktorlar ile koclarlar al
coachlar ıyı fıkrımce kalecılık 5yıldız da dıgerlerıde 4 yıldızda artı ole very heavy deıl heavy bıle yok medıum kalmalar ıcın ugrastım bayagı dengelı olsun artı sakatlanmasınlar dıye acab adıyorum aynı anda hem Türkiye kupası hem lig hem avrupa cok mu geldı ???
BU arada Nano artık Türk oldu bı yabancı daha alıcagım
edinho vander borre bunları defansa almaya calıs.
4-1-3-2 oyna
yukarıda taktik istekleri diye bir yer var keske sorularını oraya yazsaydın arkadasım..
benim taktiği bir dene istersen "kupalara ambargo koyun" baslıgı altında..
wrong forum mate...
bence gs ye en ii taktik 4-4-2.
-----------------------------s.frey---------------------------------------
a.van den borre danielli ujfalusi o.deschacht
donadel
v.bojinov montolivo
fiore
toni pazzini
arkadaslar bu kadoryu ılk sene kurdum,yenı basladım oyuna.pek oyuncu alamadım cunku 2.5 transfer parası werıyor..
Yedekler:cejas,pancaro,pasqual,gambreni,pazienza,j orgensen,do prado,brocchi,f.gomes,mokoena
yorumlarınızı beklıyorum sımdıden tsk ederım..
fionun kadrosu zaten çok güzeldiama van den borre transferi iyi olmuş güzel kadro yani
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
2 transfer yapmışsın ve 2'si de güzel transferler. Şuan böyle ilerle; kadron gayet iyiBaşarılar
![]()
arkadasım hile yaptığın cok belli ama yinede güzel bir kadro başarılar
benim taktiği dene istersen...
"kupalara ambargo koyun" baslıgı altında yinee bu forumda..
sonuclarını bildirirsen ii olur arkadasım
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
kardeş ben de galatasarayla oynuyorum.4-4-2 wingsi kullanıyorum.Çok başarılı bi taktik
Arkadaşlar,Tottenham'ı tanıyan,daha önce oynamış olan arkadaşlar,tavsiyede bulunabilirler mi?
5.8 M euro transfer bütcem var.
Transfer yapılacaksa nerelere yapılmalı ve kimleri alırsam faydalı olur.
2-3 tane adam oyuna uzun süreli sakatlıklarla başlıyor.
Kadro çok genç ve gerçekten kaliteli oyuncular var.
Alt yapısı nasıl acaba?
dostum kadrosunu fln da yazsaydın denemeyenlerde yardımcı olabilirdi![]()
Belli başlı kaliteli oyuncuları:Robbie Keane,Jermain Defoe,Edgar Davids,Ledley King,Lennon,Paul Robinson....
Bunların haricinde geleceğin yıldızı olmaya aday birçok oyuncuları var:
Stephen Kelly,Reto Ziegler,Andy Reid gibi...
Aslında transfere ihtiyacı olan bir kadro değil ama,yine de kadro genişliği açısından 1 veya 2 transfer fena olmaz.
Mesela Davids,32 yaşında.5 M euro fiyatı var.Onu satıp yerine Sivok'u alsam mı diye düşündüm mesela...Nasıl olur?
araujo yu , kerlon u al gerisine bakmaaa diim ben saa
Kerlon oyuna 17 yaşında başlıyor.İngiliz klüpleri Brezilya'dan U-19 oyuncu alamaz.1 sene beklemem lazım.Originally Posted by wendel3272
Araujo'yu tanımıyorum.20 yaşındaki Kolombiya'lı AMC'mi?
Kardeş kerlonu al
adam alamıom dio siz hala kerlon dionuz
bak dostum şilili matias fernandez
eger ön libereya adam alcam diosan guarini öneririm
king in yanına giodayı mutlaka kadrona koy
gerisini yazarsan eksik gördüğün yerleri yardımcı oluruk
sağol dostum,önerdiğin adamlar gayet iyi.çalışma izni olayını halledebilirsem tamamdır olay.van den borre'yi de aldım.hangi takıma gitsem yanımda götürüyorum onuOriginally Posted by madden
![]()
tottenham da forvete ihtiyaç yok ortaya birini alsan olabilir mesela guarin
[SIGPIC][/SIGPIC]
tek forvet Defoe yi oynat..ön liberoda davids, carrick ikilisini oynat; defansın sağ sol beke birer adam al solda reid sağda Rountle (gibi bişey r ile başlıyo uzun isimli biriydi,genç) sora forvet arkasına birini al (ben fener den Alex i almışltım) bu kar..c.l ye gidersin..
Diego Tardelli ve Guarin yeterli olur bence.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
gioda yı ucuz sekılde alırsın defansa ortasahaya matias fernandez ucuz alırsın. sag tarafa ugur yildirimi Alırsın milli oldugu ıcın sorun çıkmaz.
Eğer sadece alternatif oyuncu arıyorsan, arkadaşın dediği gibi Gioda'yı da alabilirsinOriginally Posted by SaMaNYoLu
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Landzaat'ı alabilirsin.
guarin,van den borre ve sivok'u aldım.
mendes'i 4.5m euro'ya okuttum
orta saha çok güçlü oldu.
Originally Posted by izzet
çok iyi adamlarla başlamışsın dostum işe harbiden tebrik ederim ben sivok u bilmiyorum ama benim takımda guarin ve van den borre var çokiyi topoyunuyolar ben kerlonu da tavsiye ederim alabildiğin zaman marco antonio var brezilya 20a da özellikleri süper bende defoe ve kerlon allahım süper bi ikili kerlonu versem üstüne para versem defoye yi verirmisin bana)))
defoe
ried jenas
carrick keane
sivok
stalteri naybet king kelly
robinson
[keanein yerine saglam bir amc ve jenasın yerine de amr aldın mı olay bitmiştir. amr alamazsan cok iyi gencler de var tottenham ın kadrosunda. amc içinde tim cahill 10 numara olur ama biraz para lazım tabi.
eğer uzun süreli oynamayı düşünüyosan davids'i sat tabi yerine sivok veya guarin(work permit lazım)'i alabilirsin....Originally Posted by izzet
kadronda aaron lennon gibi gelecegin superstarı var.
ii bir solbek alabilirsin mesela
forvetin de cok ii
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi