sglun arkadasklar suana kadar bilmedigim bir sobis vardi birde iriola diye biri vardi o ama baska bilmediklerim kesin avrdır simdiden herkese tesekkurler
sglun arkadasklar suana kadar bilmedigim bir sobis vardi birde iriola diye biri vardi o ama baska bilmediklerim kesin avrdır simdiden herkese tesekkurler
ennnnnnnnnnn iiiiiiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiii genrooooooooooooooooo
carlos magno,caner erkin,betinho,griffits
Rafinha!!!
banko oynatıorum Schakle'de
Rafael sobis,Gago,Anderson,Kerlon
daha bir sürü var ama aklıma bi şey gelmedi
j.mascherano-f.guarin-marcelinho rodriges-
Lebohang Mokoena, Mohammed Zidan, Özgürcan Özcan, Cafercan Aksu
estadi****es de jose sosa var o bi de fb de umut güzelses geleceğin en iyi sol kanat oyuncusu![]()
Carlos Tevez (zaten yıldız), Gianpaolo Pazzini, Kerlon, Rafinha, Fred, Christian Ledesma ve Angelo Palombo (ikisi de çok iyi gelişiyor) Javier Mascherano..
bence rossi adam hem genç hem müthiş oynuo
aktaş selahattin bideneyin
sezer öztürk salomon kalou özgürcan özcan vukcevic kerlon pablo vitti
a.gerk ve tabii ki tomas sivok (dm)
ronny tam bi sol kanat,lucas defansif özellikli ileriye dönük oyuncu,maldonado defansif orta saha.
bence geleceğin yıldızı olabilecek futbolcuları fernando soares ,giovanni dos santos,sergey kisliy,daniel carvallo,özgürcan,sito riera bunları deneyin
Rafael Sobis-Carlos Diago-Castrillon
ricardo oliveiera, diego(santos),okan yılmaz,kemal aslan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cm 01 02 de ki en iyi oyuncuları yazsanız..... bilmedıgım var mı acaba
guardado var meksikali kerzhakov akinfeev ruslar cok iyi
segio agüero,carlos tevez
fabio ferreira da çok güzel... loic abenzoar
ALIN BEYLER SHERMAN CARDENAS 18 YAŞINDA MANCHESTERDA DÖKTÜÜRÜYOR İLK YIL SERBEST KALIYOR BUCAMERANGA DA 26 YAŞINDA DÜNYANIN EN PAHALISI HEM DE KENDİLİĞİNDEN TRANSFERLE DEĞİL....................
İKİNCİSİ MORAİS DEĞERİ 12 MİLYON DOLAR İKİ YILDIR İNTERE YILLIK 14 MİLYON DOLARA KİRALIYORUM
VE MALUM GAGO
DAGOBERTO-KERLON-CAVENAGHİ-ADU-DEXTER BLACKSTOCK-SAMİR NASRİ-FREDDY GUARİN-LEBOHANG MOKOENA-CESAR DELGADO-CESAR CARİGNANO-RAFAEL SOBİS-DİEGO(iNTERNACİONAL)-KASPER Schmeichel-EZEQUEL GARAY-SERGİO AGÜERO-CHAVDAR YANKOV-İVAN KORBANKOLEV-HOLM-FRED-GASTON FERNANDEZ-EVANDRO RONCATTO-ELANO-ALCEU-ALEXANDRE SONG-COELHO(defans sağ)-giussepe rossi-BRUNO GAMA-CONAL PLATT-ALDO ANDRES JARA-ENZO GİOVANNİ SCORZA...
abi cardenas çıkmadı bende ya :S bayadır aklımdaydı arattım çıkmadı :S
database i huge(geniş) yaparsan çıkıyor sherman cardenas.başka türlü çıkmıyor.
ya arkadaslar adama tıklayıp personel kısmına tıklayınca orda tanımlamada WONDERKİD yazıyosa o adam gelecekte süper oluyo demektir
Edgar Manucharyan Ermenİstan 19
Stanton Lewİs G.afrİka 18
hatem ben arfa,guiseppe rossi,carlos vela aklima gelenler bunlar valla
Abi Jo var Cska da Ne tevezi ne torresi adam super bir topcu wonderkid forvet mevkinde oynuyor her takimda oynar tsl super liginde bende 30 macta 60 gol atdi tevez den kaliteli derim size ben sadece onunla uefa kupasini almayio basardim alin pisman olmayacaksiniz
Nilmar, Vanden Borre,
leroy lita , ibrahima sonko